Znam da bi Incko duboko bio zabrinutGeneral War wrote:Nema sta, da budu prilagodili let uslovima na putuDonieBrasco wrote:I da se onda opstruira potraga i pomoc ako bude prezivjelih.PM72 wrote:to znači da se u ovoj usranoj zemlji stvari mogu promjeniti jedino ako onaj budalaš iz Sjeverne Koreje okine atomsku na Ameriku pa ne dobaci i dotonira je iznad Bosne...ili cunami u Neumu ,zemljotres u Banja Luci...
A najpoželjnija mi je varijanta da avion (i to kakav golem) sa članovima Predsjedništva,parlamentarcima iz oba entiteta i članovima entitetskih vlada zapuca u kakvo brdo pa da ih oplakujemo...
Mirko Sarovic (SDS) za clana Predsjednistva BiH
- General War
#26 Re: Mirko Sarovic (SDS) za clana Predsjednistva BiH
- General War
#27 Re: Mirko Sarovic (SDS) za clana Predsjednistva BiH
Pa ruku na srce opozicija i jeste go quratz...DonieBrasco wrote:To je taj mentalitet i razmisljanje pojedinaca "ne valja opozicija kakva god da je", hajde mi da damo jos jedan mandat ovima na vlasti.
I u FBiH i u RS.
-
DonieBrasco
#28 Re: Mirko Sarovic (SDS) za clana Predsjednistva BiH
Bolje bilo kakva promjena nego ovi isti.General War wrote:Pa ruku na srce opozicija i jeste go quratz...DonieBrasco wrote:To je taj mentalitet i razmisljanje pojedinaca "ne valja opozicija kakva god da je", hajde mi da damo jos jedan mandat ovima na vlasti.
I u FBiH i u RS.
- General War
#29 Re: Mirko Sarovic (SDS) za clana Predsjednistva BiH
Sjetim se 2014 i optimizma, pa dobismo...vec znas sta da ne lajem stalno.DonieBrasco wrote:Bolje bilo kakva promjena nego ovi isti.General War wrote:Pa ruku na srce opozicija i jeste go quratz...DonieBrasco wrote:To je taj mentalitet i razmisljanje pojedinaca "ne valja opozicija kakva god da je", hajde mi da damo jos jedan mandat ovima na vlasti.
I u FBiH i u RS.
Sve je ovo uzp...nit opozicije nit vlasti, samo se dresovi promjene i ozezi gdje si stao.
- GeeTnT
#30 Re: Mirko Sarovic (SDS) za clana Predsjednistva BiH
Mirko, pazi metak! Hvala Vucicu... i tako da ce krmeca glava ponovo stojati ispred cetaljskog stroja i pevati pukni zoro.