Kako smo branili Zlatka, a danas napadamo Fadila
- seln
#26 Re: Kako smo branili Zlatka, a danas napadamo Fadila
Gledam ovu invaziju SDA apologeta i mislim... ima li to veze sa kreditom MMF?
-
Fudo387
#27 Re: Kako smo branili Zlatka, a danas napadamo Fadila
Ova tema je opasan udar na socijademokratiju u kantonu, i sire.
- Nurudin
- Location: "Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga.
#28 Re: Kako smo branili Zlatka, a danas napadamo Fadila
Nisi skonto, malo se fokusiraj na hronologiju. Likovi koji su očigledno zastupnici jedne stranke i što bi onaj reko, permanentnohorkesh wrote:Misliš, ovako?Nurudin wrote: Ja vidim problem kad ti isti ljudi bilo koga ko kaže nešto suprotno njihovom političkom stavu, proglašavju sda botom, stranački
ispranim mozgom, pa onda psovanje familije i majke i onda kad kažeš nešto ružno i ti, tipa "glup si", dobiješ prijetnju
od gore navedenog moderatora o dugotrajnom banu .
Pa tebi je svaka druga da su ovdje stranački botovi, ali se buniš kada drugi ljudi tebe nazovu botomnije to problem uopće ALI je problem ako si stranački bot, a predstavljaš se kao glas naroda.
Inače klixov forum je uglavnom nakrcan sdp uhljebima koji pišu (zna se o čemu) tačno do 17h , pa onda pauza da odu kući.
godinama podržavaju tu stranku, danas ljude suprotnih stavova optužuju da su stranački botovi.
Lopov viče držte lopova, kapiraš.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#29 Re: Kako smo branili Zlatka, a danas napadamo Fadila
JThomas wrote:svaki pojedinac je nebitan. rezultati izbora ne lažu, i govore da 2/3 ljudi koji su 2010. godine glasali za sdp 2014. godine nije glasalo za sdp. da su promijenili mišljenje u skladu sa događajima i uskratili svoj glas kada obećanja nisu ispunjena. da su kritički i razumno gledali na stvari.
je li bilo koji pojedinac uskratio glas ili nije, može mu se samo vjerovati na riječ. ali u globalu, što je jedino i bitno - to je tako. tu cifre zaista ne lažu. i priča o slijepoj podršci je u prosjeku i u stvarnim rezultatima smiješna.
dok je broj glasova za sda manje-više uvijek fiksan.
ne. glasovi su se prelili u DF. Državni i federalni parlament moj glas je išao njima, kanton NS, predsjedništvo Raguž.Možda jednostavno dobar dio onih koji su glasali 2010. nisu glasali 2014.
mišljenja se mijenjaju, čovjek se razočara, ali pisanje se IPova koji su dolazili sa adresa državnih, federalnih i kantonalnih institucija je ništa drugo nego botulizam.
- seln
#30 Re: Kako smo branili Zlatka, a danas napadamo Fadila
Cuuuj... zar ima i toga?Chmoljo wrote:
mišljenja se mijenjaju, čovjek se razočara, ali pisanje se IPova koji su dolazili sa adresa državnih, federalnih i kantonalnih institucija je ništa drugo nego botulizam.
- Chmoljo
- Chmoljo
#32 Re: Kako smo branili Zlatka, a danas napadamo Fadila
Fudo387 wrote:Ova tema je opasan udar na socijademokratiju u kantonu, i sire.
-
Juliuscezar
#33 Re: Kako smo branili Zlatka, a danas napadamo Fadila
Kakav je sendvic Nurudine ?
- Roccohljup
#34 Re: Kako smo branili Zlatka, a danas napadamo Fadila
ja sam se isto prosli put zahebao i glasao za DF.....nikad vise nadam seChmoljo wrote:JThomas wrote:svaki pojedinac je nebitan. rezultati izbora ne lažu, i govore da 2/3 ljudi koji su 2010. godine glasali za sdp 2014. godine nije glasalo za sdp. da su promijenili mišljenje u skladu sa događajima i uskratili svoj glas kada obećanja nisu ispunjena. da su kritički i razumno gledali na stvari.
je li bilo koji pojedinac uskratio glas ili nije, može mu se samo vjerovati na riječ. ali u globalu, što je jedino i bitno - to je tako. tu cifre zaista ne lažu. i priča o slijepoj podršci je u prosjeku i u stvarnim rezultatima smiješna.
dok je broj glasova za sda manje-više uvijek fiksan.![]()
ne. glasovi su se prelili u DF. Državni i federalni parlament moj glas je išao njima, kanton NS, predsjedništvo Raguž.Možda jednostavno dobar dio onih koji su glasali 2010. nisu glasali 2014.
A Nurko nam je znači uhljeb.......
-
ušće
#35 Re: Kako smo branili Zlatka, a danas napadamo Fadila
Ja Zlatka ne mogu ni na slici gledati
Ali brate kad vidim Fadila ogadi mi sve oko mene u krugu od 5 kilometara ...
A više su me od tebe puta proglasili SDA botom
Hoćeš još
Ali brate kad vidim Fadila ogadi mi sve oko mene u krugu od 5 kilometara ...
A više su me od tebe puta proglasili SDA botom
Hoćeš još
Last edited by ušće on 26/01/2018 11:13, edited 1 time in total.
- horkesh
#36 Re: Kako smo branili Zlatka, a danas napadamo Fadila
Te "nisi skonto", te "kapiraš"... Isto kao da objašnjavaš disertaciju, a ne neke forumske nebuloze. Popusti malo s tom nadobudnošću.Nurudin wrote: Nisi skonto, malo se fokusiraj na hronologiju. Likovi koji su očigledno zastupnici jedne stranke i što bi onaj reko, permanentno
godinama podržavaju tu stranku, danas ljude suprotnih stavova optužuju da su stranački botovi.
I dalje ne vidim razliku između tebe i njih, radiš apsolutno sve isto za šta njih optužuješ.
- Chmoljo
#37 Re: Kako smo branili Zlatka, a danas napadamo Fadila
ne, nije. nisam mislio na njega.Roccohljup wrote:
ja sam se isto prosli put zahebao i glasao za DF.....nikad vise nadam se
A Nurko nam je znači uhljeb.......![]()
ne bi bilo korektno sa moje strane govoriti poimenično odakle ko kucka. forumaši trebaju uživati onoliku anonimnost koliku oni sami žele. referiso sam se na one stare postove, gdje je kampanja združeno išla u toku cijelog radnog vremena.
- Nurudin
- Location: "Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga.
#38 Re: Kako smo branili Zlatka, a danas napadamo Fadila
hronologija događaja ...ko je počeo rathorkesh wrote:Te "nisi skonto", te "kapiraš"... Isto kao da objašnjavaš disertaciju, a ne neke forumske nebuloze. Popusti malo s tom nadobudnošću.Nurudin wrote: Nisi skonto, malo se fokusiraj na hronologiju. Likovi koji su očigledno zastupnici jedne stranke i što bi onaj reko, permanentno
I dalje ne vidim razliku između tebe i njih, radiš apsolutno sve isto za šta njih optužuješ.
- GeeTnT
#39 Re: Kako smo branili Zlatka, a danas napadamo Fadila
...pa i tebi je psovano, s tim da taj koji je tebi opsovao ne prikupi ni 10 postova, dok ovi drugi koji sda glasacima familiju spominju kad god imaju priliku nakupe i po 40k postova.. Ne bi to bilo nista toliko znacajno (jer budala ima na sve strane) da se pod psovkom ne krije poruka upucena i Bosnjacima, bio on za sda ili ne...Chmoljo wrote:ko ti je psovao majku i familiju?Nurudin wrote: Ja vidim problem kad ti isti ljudi bilo koga ko kaže nešto suprotno njihovom političkom stavu, proglašavju sda botom, stranački
ispranim mozgom, pa onda psovanje familije i majke i onda kad kažeš nešto ružno i ti, tipa "glup si", dobiješ prijetnju
..al haj nejse...jazuk bi bio da se ova harmonija talasa..
-
pemanapemani
#40 Re: Kako smo branili Zlatka, a danas napadamo Fadila
Tačno.GeeTnT wrote:...pa i tebi je psovano, s tim da taj koji je tebi opsovao ne prikupi ni 10 postova, dok ovi drugi koji sda glasacima familiju spominju kad god imaju priliku nakupe i po 40k postova.. Ne bi to bilo nista toliko znacajno (jer budala ima na sve strane) da se pod psovkom ne krije poruka upucena i Bosnjacima, bio on za sda ili ne...Chmoljo wrote:ko ti je psovao majku i familiju?Nurudin wrote: Ja vidim problem kad ti isti ljudi bilo koga ko kaže nešto suprotno njihovom političkom stavu, proglašavju sda botom, stranački
Isto tako je kritika HDZ poruka svim Hrvatima, ili kritika laktaškog polufašiste je kritika svim Srbima.
SDA obožavatelji preuzeli metodu rada od velikosrba i velikohrvata.
Nakon velikosrpske i velikohrvatske agresije, od 1996., na BiH se vrši trostruka agresija. SDA se priključila fašistima u razbijanju Bosne metodom pljačke i unazađivanja vlastitog naroda.
- Chmoljo
#41 Re: Kako smo branili Zlatka, a danas napadamo Fadila
psovalo se i meni. i svašta pisalo na PP. pa sam više halalio nego što sam banovo.GeeTnT wrote:...pa i tebi je psovano, s tim da taj koji je tebi opsovao ne prikupi ni 10 postova, dok ovi drugi koji sda glasacima familiju spominju kad god imaju priliku nakupe i po 40k postova.. Ne bi to bilo nista toliko znacajno (jer budala ima na sve strane) da se pod psovkom ne krije poruka upucena i Bosnjacima, bio on za sda ili ne...
psuje se i "komunjarama".
uopšteno, manje ili više suptilno, daju se ultimatumi "kome se ne sviđa..." i tako dalje, i tako dalje... ta predzadnja rečenica ti je paranoična i ipak sam u mogućnosti da bolje procijenim kome je upućena ta poruka.
da smo Švicarska, padali bi banovi za svaku psovku. ali ljudima se ovdje na dnevnoj bazi nakupi ogromna količina frustracija, stresa, vuku ratne posljedice, PTSP, pa na sve ono što nije direktno upućeno forumašu izignorišem. ili obrišem ako se ponavlja. opomenem ako se nema mjere.
ovdje smo već u fazi kada se komentariše o moderiranju. u to stvarno ne želim ići, a i sama tema je pokrenuta jer je u pitanju povrijeđena sujeta.
da nisam merhametli, odavno bi bila zaključana, a forumaš banovan i mirna Bosna.
al bi onda bilo dosadno...
- GeeTnT
#42 Re: Kako smo branili Zlatka, a danas napadamo Fadila
Vec sam napisao da budala ima na svim stranama, nego mi se ovde prosjek psovanja cini kao da u BiH Bosnjaka ima manje i od Ostalih..pemanapemani wrote:Tačno.GeeTnT wrote:
...pa i tebi je psovano, s tim da taj koji je tebi opsovao ne prikupi ni 10 postova, dok ovi drugi koji sda glasacima familiju spominju kad god imaju priliku nakupe i po 40k postova.. Ne bi to bilo nista toliko znacajno (jer budala ima na sve strane) da se pod psovkom ne krije poruka upucena i Bosnjacima, bio on za sda ili ne...
Isto tako je kritika HDZ poruka svim Hrvatima, ili kritika laktaškog polufašiste je kritika svim Srbima.![]()
Nakon velikosrpske i velikohrvatske agresije, od 1996., na BiH se vrši trostruka agresija. SDA se priključila fašistima u razbijanju Bosne metodom pljačke i unazađivanja vlastitog naroda.
- BHCluster
#43 Re: Kako smo branili Zlatka, a danas napadamo Fadila
Kako nije kad se vade objave stare 7 godina.Fudo387 wrote:Ova tema je opasan udar na socijademokratiju u kantonu, i sire.
- Roccohljup
#44 Re: Kako smo branili Zlatka, a danas napadamo Fadila
dokaz da ljubav i odanost prema stranci nemaju graniceBHCluster wrote:Kako nije kad se vade objave stare 7 godina.Fudo387 wrote:Ova tema je opasan udar na socijademokratiju u kantonu, i sire.
- GeeTnT
#45 Re: Kako smo branili Zlatka, a danas napadamo Fadila
Ovaj dio je toliko jak da ga ni ridjobrki ne bi bolje srocio...Chmoljo wrote:
da smo Švicarska, padali bi banovi za svaku psovku....
- madner
#46 Re: Kako smo branili Zlatka, a danas napadamo Fadila
Opet koristis rijeci koje ne razumijes i bice opet jadan ja, sve me ismijavaju.Nurudin wrote:To samo u tvom svemiru je takomadner wrote:Ovom bas tesko pada kada ispadne glup i predmet sprdnje.
Teza da si stranacki bot je jos i bolja varijanta, alternativa je da stvarno mislis to sto kazes.. Ja sam gonjen skroz drugim motivima, tipa moral, dosljednost i tako te stvari.
I šta kažeš...kupio stanove za 50.000 i danas vrijede 300.000 . Pa nije loše
a što se onda zado u reket ? Konto da kupi još stanova pa mu falilo dokapitalizacije?
Juce drzava odpusta radnike u privatnom sektoru, SDA je znala sta da uradi ali nije smjela zbog kritike, danas ovo.
-
pemanapemani
#47 Re: Kako smo branili Zlatka, a danas napadamo Fadila
Ili fakat ne kontaš ili se malo (više) praviš budala.GeeTnT wrote:Vec sam napisao da budala ima na svim stranama, nego mi se ovde prosjek psovanja cini kao da u BiH Bosnjaka ima manje i od Ostalih..pemanapemani wrote:Tačno.GeeTnT wrote:
...pa i tebi je psovano, s tim da taj koji je tebi opsovao ne prikupi ni 10 postova, dok ovi drugi koji sda glasacima familiju spominju kad god imaju priliku nakupe i po 40k postova.. Ne bi to bilo nista toliko znacajno (jer budala ima na sve strane) da se pod psovkom ne krije poruka upucena i Bosnjacima, bio on za sda ili ne...
Isto tako je kritika HDZ poruka svim Hrvatima, ili kritika laktaškog polufašiste je kritika svim Srbima.![]()
Nije problem u psovanju, nego u poistovjećivanju Bošnjaka sa SDA. Po tvom shvatanju pljuvanje na SDA=pljuvanje na Bošnjake.
Tako isto rezonuju velikosrbi i velikohrvati sa SNSD i HDZ - napad na Srbe i Hrvate.
Jebi ga, ako se sutra SDA skine sa vlasti, tebi će to biti ravno skidanju glave svim Bošnjacima, a to je onaj čisti supstrat velikosrpske ideologije koja nas vodi u mrak i razvaljuje Bosnu.
- General War
#48 Re: Kako smo branili Zlatka, a danas napadamo Fadila
Chmoljo wrote:JThomas wrote:svaki pojedinac je nebitan. rezultati izbora ne lažu, i govore da 2/3 ljudi koji su 2010. godine glasali za sdp 2014. godine nije glasalo za sdp. da su promijenili mišljenje u skladu sa događajima i uskratili svoj glas kada obećanja nisu ispunjena. da su kritički i razumno gledali na stvari.
dok je broj glasova za sda manje-više uvijek fiksan.![]()
- Dr. Kuca
#49 Re: Kako smo branili Zlatka, a danas napadamo Fadila
Kakvo prskanje
nadam se da imate vode.
- BHCluster
#50 Re: Kako smo branili Zlatka, a danas napadamo Fadila
Januar a vec su krenuli.