Parkiranje pred kapiju

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Streptokok

#26 Re: Parkiranje pred kapiju

Post by Streptokok »

mayab wrote:Na stranu zakon i policija "koja nije nizašta nadležna", jer si ti " nebitan" pojedinac , ja bih postavio ovakvu neku ili slicnu tablu, pa da vidimo ko će se baš usuditi da rizikuje
Image
https://www.google.com/search?q=zabranj ... =888&dpr=1
a ove table su mi najdraže kad likovi umisle da im je parking ćaćevina pa stave biva zabranu parkiranja i ispod prikače i onu dodatnu "osim stanarima zgrade".
corvus_edin

#27 Re: Parkiranje pred kapiju

Post by corvus_edin »

Ja lijepo takvima stavim kamen na haubu - nikad nije vise parkirao ponovo isti :D
mayab

#28 Re: Parkiranje pred kapiju

Post by mayab »

corvus_edin wrote:Ja lijepo takvima stavim kamen na haubu - nikad nije vise parkirao ponovo isti :D
Dobra ideja, nisi mu nista uradio, ali pametnom dosta, kao opomena :lol: :lol: :lol: :thumbup:
nepass1

#29 Re: Parkiranje pred kapiju

Post by nepass1 »

e zvao policiju, invalidski prilaz zgradi blokiran, misaona imenica provuci se. 3 invalidska mjesta zauzeta autima bez invalidske iskaznice.
i dosla policija, nece da pisu, nisam invalid.
odose. jos jedno auto bukvalno na cesti parkirano, nece ni njemu da pisu.
pa koji kurac!?
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#30 Re: Parkiranje pred kapiju

Post by bitanga_sa_otesa »

pa ne smiju se zamjerati s ljudima :lol:
nepass1

#31 Re: Parkiranje pred kapiju

Post by nepass1 »

a ne znam sta da radim. cetiri puta u februaru zvao, danas dva puta. jednostavno nece.
da se svadjam snjima?
black

#32 Re: Parkiranje pred kapiju

Post by black »

Image
bitanga_sa_otesa

#33 Re: Parkiranje pred kapiju

nepass1 wrote:a ne znam sta da radim. cetiri puta u februaru zvao, danas dva puta. jednostavno nece.
da se svadjam snjima?
poseri se u kesu, sidji dole i razmazi im po autima :lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#34 Re: Parkiranje pred kapiju

Post by _BataZiv_0809 »

nepass1 wrote:a ne znam sta da radim. cetiri puta u februaru zvao, danas dva puta. jednostavno nece.
da se svadjam snjima?
Istresi im smece na auto, zagrebi lak ostrim predmetom, ispusi gume...
nepass1

#35 Re: Parkiranje pred kapiju

Post by nepass1 »

bitanga_sa_otesa wrote:
da se svadjam snjima?
poseri se u kesu, sidji dole i razmazi im po autima :lol:
mislio sam na policiju :lol:
vjesticanametli

#36 Re: Parkiranje pred kapiju

Post by vjesticanametli »

I njima isto :mrgreen:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#37 Re: Parkiranje pred kapiju

Post by hrasno38 »

Hahhahah ma to je pickin dim sta su "divne komsije" uradile kod mog prijatelja, prvo mu je jedan komsija oteo silom pola ulaza na privatni posjed uz naravno neizostavne prijetnje i nakon sto je zaposjeo i pola drzavne imovine. A onda i na tom prilazu kad mu neko dodje parkira tu auto........Drugi divni komsija sa jedne strane mu je na samoj medji napracvio zidinu tako da mu krov prelazi metar u njegov posjed i sve sa krova se sljeva u njegovu bastu a na krovu je napravio samo pola oluka a sa druge strane je opet napravio zidinu i usao jedno metar u njegov posjed. Vadili su majmuni i pistolje na njega i svasta nesto....policija dolazila a posto je to u NG ta policija je poznata po tome da ih uglavnom boli kurac i da stite jace a to odgovrno tvrdim jer na neki nacin ja poprilcno znam policijske marifetluke i sta rade po gradu.
Naravno da ne govorim o uzaludnim prijavama inspekciji u Novom Gradu hehehehehe jebaji ga jaran ima jedan veliki problem a to je da ga malo jebe ime :D pa je tamo ko krme u Teheranu!!!!!
bitanga_sa_otesa

#38 Re: Parkiranje pred kapiju

lako se to rijesi na njihov nacin papanski koji jedino i razumiju :lol:
lajkujMe

#39 Re: Parkiranje pred kapiju

Post by lajkujMe »

hrasno38 wrote:Hahhahah ma to je pickin dim sta su "divne komsije" uradile kod mog prijatelja, prvo mu je jedan komsija oteo silom pola ulaza na privatni posjed uz naravno neizostavne prijetnje i nakon sto je zaposjeo i pola drzavne imovine. A onda i na tom prilazu kad mu neko dodje parkira tu auto........Drugi divni komsija sa jedne strane mu je na samoj medji napracvio zidinu tako da mu krov prelazi metar u njegov posjed i sve sa krova se sljeva u njegovu bastu a na krovu je napravio samo pola oluka a sa druge strane je opet napravio zidinu i usao jedno metar u njegov posjed. Vadili su majmuni i pistolje na njega i svasta nesto....policija dolazila a posto je to u NG ta policija je poznata po tome da ih uglavnom boli kurac i da stite jace a to odgovrno tvrdim jer na neki nacin ja poprilcno znam policijske marifetluke i sta rade po gradu.
Naravno da ne govorim o uzaludnim prijavama inspekciji u Novom Gradu hehehehehe jebaji ga jaran ima jedan veliki problem a to je da ga malo jebe ime :D pa je tamo ko krme u Teheranu!!!!!

Tuzba na sudu nema mu druge, nek bude uporan mora pobjediti
elk

#40 Re: Parkiranje pred kapiju

Post by elk »

Samo kljucem po laku.kakva murija i piskaranje po forumu.mada kod jedne tuke u mojoj mahali ni to ne pali.isparano joj auto i to fino auto i ona tjera dalje.
mayab

#41 Re: Parkiranje pred kapiju

Post by mayab »

elk wrote:Samo kljucem po laku.kakva murija i piskaranje po forumu.mada kod jedne tuke u mojoj mahali ni to ne pali.isparano joj auto i to fino auto i ona tjera dalje.
Ja bas ne bi parao lak, ali recimo, govnetom, ili tovatnom mašću preći preko šteke , to bi bilo vrlo efektno :lol:
bitanga_sa_otesa

#42 Re: Parkiranje pred kapiju

ma da,ne treba unistavati nije lim kriv sto je gazda idiot,samo mazanje smradom :D
Stari kenjac

#43 Re: Parkiranje pred kapiju

Post by Stari kenjac »

Starac (83) namjerno isparao automobile parkirane pred ulaz u zgradu. :thumbup:
Objavljeno: 22.02.18 u 10:01 Autor: M. M. 0
Cossack

#44 Re: Parkiranje pred kapiju

Post by Cossack »

Stari kenjac wrote:Starac (83) namjerno isparao automobile parkirane pred ulaz u zgradu. :thumbup:
Objavljeno: 22.02.18 u 10:01 Autor: M. M. 0
https://faktor.ba/vijest/starac-83-namj ... adu-285086

Na kraju će on u tvorza... :cry: Ne kontam kako je ovo za krivično djelo a ne prekršaj.
mishic

#45 Re: Parkiranje pred kapiju

Post by mishic »

Greška u koracima! Kljuć ili šrafciger su pogrešan izbor.
Skalpel je rješenje. Ne primjeti se a parnica duboka.
Vlasnik će uočiti tek kada hrđa počne djelovati.
A tada je već šteta ozbiljna a utvrditi ko i kada je to uradio malo je teže.
Bahatost koja je sve prisutnija i drskost zaslužuju baš ovakav tretman. :bih:
NecuVise

#46 Re: Parkiranje pred kapiju

Post by NecuVise »

Dižem temu iz mrtvih ali imam sličan problem. Komšija parkira na ulicu pored svoje kuće i otežava nam prilično prolaz. Može se proći s autom, ali ja recimo tu moram auto okrenuti u rikverc i nema šanse da to uradim kad on to auto parkira, moram voziti pofino niz ulicu da dođem do drugog mjesta za okretanje. Da se razumijemo, on ne parkira u svoju avliju, parkira na cestu! Ima garažu, mrsko mu uvlačiti auto u nju. Vidim neki pišu policija hoće pisati, neki pišu neće pisati, pa ne znam ni sam šta je tačno ispravno. Govorio sam mu da smeta, on to ne konta, po njemu se može auto provući i to je njemu dovoljno. Helem, ja neću da se provlačim, pa kako riješiti ovo bez grebanja, mazanja, i sličnih prijedloga?
JavierBosnia

#47 Re: Parkiranje pred kapiju

Post by JavierBosnia »

Policija, insistiraj da dodji napisu kaznu i tako ga kazne, budi uporan. Onda mu nece biti mrsko.

Onda prelazi na alternative
Post Reply