Pa sad,dugo sam razmisljao o tome,da je top lokacija i nije...u smislu ferhadija,titova itd.Tu je dobro za setace i turiste ali su ogromni troskovi,zajebana kalkulacija pravo.Na kraju sam kupio radnju,gusto naseljeno,blizu centra,glavne ceste,pijace,dobar protok ljudi.Reklama je cudo,i dobar proizvod.A povoljnije nego da je u ferhadiji.Kome treba doce.Puno bolja kalkulacija troskova.Mozda ce prihod biti manji, ali je rashod puuuno manji.A i bolje mi kupit da je moje vlasnistvo nego hiljade i hiljade davati na kiriju.I ako otresem imam sta prodat.moonca wrote:Bloo wrote:Smatram da ti treba tester kvalitete ponuđene robeHAVANA wrote: A evo rusim,uredjujem,smisljam...Upravo sam se opalio cekicem po ruci,mali prst izrezo skalperom...i tako.Bice al zajebano,puno artikala,valja slozit ponudu,dobre stvari skupe u poredjenju sa ovim smecem sto ga svuda ima...Al bice,probacu pa makar crko.![]()
nudim se, besplatno.![]()
Super, i ja sam razmiljala o takvoj prodavnici. U mom gradu ima jedna, skuplje je sve oko $1 u njoj, ali ima i dio gdje se priprema hrana -to-go.RADI KO LUDA.
Sretno -vjerovatno je i na -top mjestu?
Slatko,slano,ljuto,zacini,pice...?