tako je, a vi mozete i morate biti buckasti samo na jednom pravom mjestu ( ne, nije vratDeNiro wrote:Pa zavisi .. ako su buckaste na pravim mjestima .. a glede truda, to je individualno
Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Connaisseur Karlin
#26 Re: Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?
- DeNiro
#27 Re: Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?
Connaisseur Karlin wrote:tako je, a vi mozete i morate biti buckasti samo na jednom pravom mjestu ( ne, nije vratDeNiro wrote:Pa zavisi .. ako su buckaste na pravim mjestima .. a glede truda, to je individualno)
Novcanik?
- commendatore
#28 Re: Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?
buce i nesto punije su mi beton.... straota sex budezoomba wrote:Koja su vasa iskustva, misljenja?
ima nesto sto sam zamijetio u svom "vozackom" stazu - mnoge bucke vole da probaju ili vole jednostavno analni sex.... sad bih ja volio saznat zasto je to tako al eto
- Connaisseur Karlin
#29 Re: Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?
musko, a voli analani seks, to je meni nesto sumnjivocommendatore wrote:buce i nesto punije su mi beton.... straota sex budezoomba wrote:Koja su vasa iskustva, misljenja?![]()
![]()
ima nesto sto sam zamijetio u svom "vozackom" stazu - mnoge bucke vole da probaju ili vole jednostavno analni sex.... sad bih ja volio saznat zasto je to tako al eto
- commendatore
#30 Re: Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?
jah a kod vas moze bit razjeban ror do picke materine i to je ok....Connaisseur Karlin wrote:na muskarcu samo jedna sitnica moze i mora biti debela
- Connaisseur Karlin
#31 Re: Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?
ma nije, al' imas kviska od mene, pogadjaj ponovoDeNiro wrote:Connaisseur Karlin wrote:tako je, a vi mozete i morate biti buckasti samo na jednom pravom mjestu ( ne, nije vratDeNiro wrote:Pa zavisi .. ako su buckaste na pravim mjestima .. a glede truda, to je individualno)
Novcanik?
- Connaisseur Karlin
#32 Re: Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?
to bebe urade, nema pomepka koji moze prosiriti kao beba tokom porodacommendatore wrote:jah a kod vas moze bit razjeban ror do picke materine i to je ok....Connaisseur Karlin wrote:na muskarcu samo jedna sitnica moze i mora biti debela
- commendatore
#33 Re: Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?
karam ja sve, guz, picu a najvise mozakConnaisseur Karlin wrote:
musko, a voli analani seks, to je meni nesto sumnjivo
- commendatore
#34 Re: Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?
ja konto ti iskusna madamme kad ono corak - treba kaze samo kod poroda se podere....Connaisseur Karlin wrote:to bebe urade, nema pomepka koji moze prosiriti kao beba tokom porodacommendatore wrote:jah a kod vas moze bit razjeban ror do picke materine i to je ok....Connaisseur Karlin wrote:na muskarcu samo jedna sitnica moze i mora biti debelaprevise sebi umisljate gluposti
![]()
promasi ga ti sreco ko Ibricic onomad, lose si informisana - kao i obicno kad su ove teme u pitanju i tu se vidi tacno koliko ti baratas iskustvom kojeg nemas ni pod noktom... da znas da mama moze biti megauska a da ne mora stiskat roru ko EGR....
Last edited by commendatore on 07/01/2018 21:13, edited 1 time in total.
-
zoomba
#35 Re: Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?
Connaisseur Karlin wrote:na muskarcu samo jedna sitnica moze i mora biti debela
Il dug pa da ga spresavije
- commendatore
#36 Re: Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?
pa ima majstora stave i jaje zajedno s kitom ko ker.... to je vec malo herojski podvig - al malo mora bit skrotum veci pa se i to uspije i gotiva je zagarantovana - NJOJzoomba wrote:Connaisseur Karlin wrote:na muskarcu samo jedna sitnica moze i mora biti debela
Last edited by commendatore on 07/01/2018 21:15, edited 1 time in total.
- Connaisseur Karlin
#37 Re: Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?
commendatore wrote:
ja konto ti iskusna madamme kad ono corak - treba kaze samo kod poroda se podere....
promasila si ga dušo ko Ibricic, lose si informisana - kao i obicno kad su ove teme u pitanju i tu se vidi tacno koliko ti baratas iskustvom kojeg nemas ni pod noktom... da znas da mama moze biti megauska a da ne mora stiskat roru ko EGR....
kod poroda se podere zato se sije, uradi se znaci kirurski zahvat, mnoge zene vjebaju i treniraju misice, naravno, misici se vrate na svoje mjesto
zato kazem da pises glupost da penis moze "razvaliti" vaginu
gdje su te to naucili
Last edited by Connaisseur Karlin on 07/01/2018 21:16, edited 1 time in total.
-
zoomba
#38 Re: Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?
Mozes i sa bucama zanju se i one nastimati fino..Connaisseur Karlin wrote:al' zato sa mrsavicama mozes u svakoj pozizoomba wrote:Al zato kad se nasteli ..Connaisseur Karlin wrote:ne moze vam uci kompletan kod bucki o ogomne straznjice , ali iskljucivo ako vam se nastele![]()
pola vamm altke ne udje u vcini poza sa debeljucama
A ono sto kazes da ne moze do kraja , moze i te kako fino ide, a ne moze kod debelih frajera od stomaka
- insomnia78
#39 Re: Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?
Iskustvo je čudosherbett wrote:insomnia78 wrote:Vrat?Connaisseur Karlin wrote:na muskarcu samo jedna sitnica moze i mora biti debela![]()
![]()
![]()
Kako si pogodio
- commendatore
#40 Re: Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?
samo ti saraj smajlije draga - nemas blage veze
- Connaisseur Karlin
#41 Re: Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?
ama fazon je da se buce moraju nastimati, mrsavice to jednostavno ne morajuzoomba wrote:Mozes i sa bucama zanju se i one nastimati fino..Connaisseur Karlin wrote:al' zato sa mrsavicama mozes u svakoj pozizoomba wrote:
Al zato kad se nasteli ..
A ono sto kazes da ne moze do kraja , moze i te kako fino ide, a ne moze kod debelih frajera od stomaka
-
zoomba
- Connaisseur Karlin
#43 Re: Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?
misterija je rijesena: penisi razvaljuju vagine i zato vagine postanu opustenecommendatore wrote:samo ti saraj smajlije draga - nemas blage veze
- Zejnep
#44 Re: Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?
Sta je to?zoomba wrote:Cuj egr
-
zoomba
#45 Re: Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?
Na motoru nesto sto ide do turbaZejnep wrote:Sta je to?zoomba wrote:Cuj egr
- Zejnep
#46 Re: Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?
Nisam bila ni sa bucom ni sa mršavicom al nekom logikom mislim da su bolje ove druge 
-
zoomba
#47 Re: Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?
Ne muda ostaju vani da djuskajucommendatore wrote:pa ima majstora stave i jaje zajedno s kitom ko ker.... to je vec malo herojski podvig - al malo mora bit skrotum veci pa se i to uspije i gotiva je zagarantovana - NJOJzoomba wrote:Connaisseur Karlin wrote:na muskarcu samo jedna sitnica moze i mora biti debela
-
zoomba
#48 Re: Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?
Netacno , jaja razvajuju vagineConnaisseur Karlin wrote:misterija je rijesena: penisi razvaljuju vagine i zato vagine postanu opustenecommendatore wrote:samo ti saraj smajlije draga - nemas blage veze![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- insomnia78
#49 Re: Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?
Ne znas sta si propustilaZejnep wrote:Nisam bila ni sa bucom ni sa mršavicom al nekom logikom mislim da su bolje ove druge
- Zejnep
#50 Re: Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?
insomnia78 wrote:Ne znas sta si propustilaZejnep wrote:Nisam bila ni sa bucom ni sa mršavicom al nekom logikom mislim da su bolje ove druge