Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma kakvi nije to za njega, kaže skupi dijelovi kod francuza, ehh kakvi li su tek kod japanaca il nedo Bog koreanaca. I ja bi mu preporučio par Focusa, al opet reče neće francuze, kako da mu preporučim nekog forda sa francuskim motorom. Opet ako kupi astru možda dobije fiata ispod haube, a 'đe će fiata, pa prije bi francuza . On je odlučio golfaća peticu TeDeI i džaba mu preporučujemo ostalo, možda eventualno neku Ocataviu ili Leona.
jarane golf 5 mozes naci lampaaa za te pare
realno best buy
ako hoces nesto novije
noviji polo mozes pronaci malo teze ali moze
ii moja topla preporuka
za seat ibizu noviji model mozes naci za te pare u sasvim solidnom stanju
Ma ovo 300-ta tema sa sličnim naslovom u kojoj neko traži savjet, a u stvari želi da čuje samo potvrdu svog stava. Znači, čovjek hoće neko VW auto, dizel, što bolje do 11000, ali vjerovatno Polo ne dolazi u obzir.
A za ovu Mazdu ja ne bih dao 11000.
Last edited by citroen xm on 08/01/2018 17:28, edited 1 time in total.
Ma ovo 300-ta tema sa sličnim naslovom u kojoj neko traži savjet, a u stvari želi da čuje samo potvrdu svog stava. Znači, čovjek hoće neko VW auto, dizel, što bolje do 11000, ali vjerovatno Polo ne dolazi u obzir.
citroen xm wrote:Trunu ko papir, to je jedna od nepremostivih prepreka ka kupovini.
Ma trunu qac , zadnje serije manje a nove nikako , od kamencica nema spasa kako za nju tako i za golfa , zato i kazem pogleda i vidi , dobar ili los auto jednostavno
jarane golf 5 mozes naci lampaaa za te pare
realno best buy
ako hoces nesto novije
noviji polo mozes pronaci malo teze ali moze
ii moja topla preporuka
za seat ibizu noviji model mozes naci za te pare u sasvim solidnom stanju
Ne znam za nove serije, ali ova generacija je tuga. Jbg Amare, znam da ih voliš, ali treba biti objektivan. Žalosno je da je moj bivši Audi star 28 godina bio zdraviji od svake Mazde mlađe 15 godina. A kroz svojih 28 godina i ko zna koliko hiljada kilometara(na satu 270000) nije ni mažen ni pažen, normalno svakodnevno auto.
citroen xm wrote:Ne znam za nove serije, ali ova generacija je tuga. Jbg Amare, znam da ih voliš, ali treba biti objektivan. Žalosno je da je moj bivši Audi star 28 godina bio zdraviji od svake Mazde mlađe 15 godina. A kroz svojih 28 godina i ko zna koliko hiljada kilometara(na satu 270000) nije ni mažen ni pažen, normalno svakodnevno auto.
ma normalno , pa znam ja , vecina ih je nazad pozutila , kazem jebo li ih dupli limic , koda su opel suzu kopirali
al eto koliko zanam ne truhnu na sasiji i vitalnim djelovima ali ono fakat ruzno izgleda kad ti fali pola blatobrana
koji passat , nisu ista gen , taj passat poredis sa MK2 6 . To me malo nervira kod njih , 3000 faceliftova dok VW izbaci novi model , evo i ova najnovija 2 ili 3 facelift
btw. sto kaze vozacki , ko tenk sto se tice trapa i izdrzljivosti , bez check engine lampica
Last edited by amar1994 on 08/01/2018 17:55, edited 2 times in total.