Ne kontam kako oženjen čojk može sebi tako nešto dozvolit
Viber-švalerancija?
Moderator: Benq
- TAFKAP
#26 Re: Viber-švalerancija?
tu si u pravu, ako je bio s njom u grupnjak... u grupi mislim, onda mu fajde nema, najbolje odmah da se preda i da prizna, možda se nagode
- SmokingMan
#28 Re: Viber-švalerancija?
Ja uživam u tvome duševnom metežu i strahu o žene.
-
radostan dan
#29 Re: Viber-švalerancija?
džabe se sekiraš, sve se može vratiti...tap3ah75 wrote:
Znači kad se izbrišu poruke iz vibera da li se ikako mogu vratiti?
Bolje da sam napisao da sam pobrisao nešto jako važno iz vibera .... slučajno ... mogu li to vratiti ?
ništa, ostala ti je još jedna šansa, da ti je žena ona što je otvorila temu - pali me pomisao na muža i drugaricu...
- kafanski_covjek
#30 Re: Viber-švalerancija?
instaliraj signal app 
-
tap3ah75
#31 Re: Viber-švalerancija?
Haje da mi neko kaže kako?radostan dan wrote:džabe se sekiraš, sve se može vratiti...tap3ah75 wrote:
Bolje da sam napisao da sam pobrisao nešto jako važno iz vibera .... slučajno ... mogu li to vratiti ?
ništa, ostala ti je još jedna šansa, da ti je žena ona što je otvorila temu - pali me pomisao na muža i drugaricu...
- spreca
#32 Re: Viber-švalerancija?
Udalji Vibertap3ah75 wrote:Haje da mi neko kaže kako?radostan dan wrote:džabe se sekiraš, sve se može vratiti...tap3ah75 wrote:
- harač
#33 Re: Viber-švalerancija?
nakon arduane ni švalerancija/kurvaluk nije što je nekad bioHenry Chinaski wrote:Imaš pogrešnu predstavu o švaleranciji.
Nije to kad se dopisuješ nego kad jebeš sa strane.
- TAFKAP
#34 Re: Viber-švalerancija?
Džaba mu kad su sve slike na internoj memoriji mobilnog, backup svih konverzacija i slike na Google Drive-u a i kad se ponovo prijavi preko njegovog telefona odmah povuče sve protokole, razgovore itd.spreca wrote:Udalji Vibertap3ah75 wrote:Haje da mi neko kaže kako?radostan dan wrote: džabe se sekiraš, sve se može vratiti...
- spreca
#35 Re: Viber-švalerancija?
onda mu mema druge nego nek bjezi u sumu u hajdukeTAFKAP wrote:
Džaba mu kad su sve slike na internoj memoriji mobilnog, backup svih konverzacija i slike na Google Drive-u a i kad se ponovo prijavi preko njegovog telefona odmah povuče sve protokole, razgovore itd.
-
radostan dan
#36 Re: Viber-švalerancija?
jel ovo tvoje?

- mad_max_ba
#37 Re: Viber-švalerancija?
Jarane
jedina ti je vadiona da "izgubiš" mobitel, kupiš novi i broj i mobitel ali ne smiješ odmah instalirat viber, tako ćeš malo al samo malo zamest tragove.
jedina ti je vadiona da "izgubiš" mobitel, kupiš novi i broj i mobitel ali ne smiješ odmah instalirat viber, tako ćeš malo al samo malo zamest tragove.
- aditon
#38 Re: Viber-švalerancija?
za viber nisam siguran, znam samo da posjeduje neku vrstu interne memorije pa npr možeš vidjeti ili skinuti na telefon sve profilne slike svojih kontakata.
s druge strane, whatsapp koliko mi je poznato nema tu "manu" odnosno, sve konverzacije ostaju između dvije osobe pa tako ako ti je neko poslao npr neku sliku i u međuvremenu je izbrisao, ti tu sliku nečeš vidjeti odnosno pojavit će ti se samo kao neka blurovana slika. Kada se izbrišu razgovori ne postoji opcija vraćanja. Whatsapp se posebno hvalio svojim enkripcijama poruka.
s druge strane, whatsapp koliko mi je poznato nema tu "manu" odnosno, sve konverzacije ostaju između dvije osobe pa tako ako ti je neko poslao npr neku sliku i u međuvremenu je izbrisao, ti tu sliku nečeš vidjeti odnosno pojavit će ti se samo kao neka blurovana slika. Kada se izbrišu razgovori ne postoji opcija vraćanja. Whatsapp se posebno hvalio svojim enkripcijama poruka.
-
kakavdanakneiskustvu
#40 Re: Viber-švalerancija?
alipasijaner wrote:Imate li djece?
- spreca
#41 Re: Viber-švalerancija?
Znaci nek umoci dok nije kasno...dok ga nije odzerasila do jaja 
-
pinkman
#42 Re: Viber-švalerancija?
Moze se vratiti jer poruke budu u internoj bazi podataka koja se nalazi integrisana u Viber aplikaciji, nije to uopste tako tesko vratiti. Ti kad obrises tu poruku, ona se samo ne prikazuje i djeluje obrisano, ali je i dalje tu. Takodjer, nalazi se na Viberovim serverima.
Ne znam kakva je situacija u smislu enkripcije kad razgovor vodis po 'secret chat', ali sve u svemu, moze se vratiti.
Ne znam kakva je situacija u smislu enkripcije kad razgovor vodis po 'secret chat', ali sve u svemu, moze se vratiti.
-
Ali_G
#43 Re: Viber-švalerancija?
Sve je teoretski moguce vratiti, al kako to njegova zena moze uraditi? Valjda mora imat pristup nekom od aparata sa kojih je tipkano ili znati aktere. Ne djeluje mi to bas tako jednostavno. Cuvaj telefon i to je to 
-
Spasitelj
#44 Re: Viber-švalerancija?
Ma ne može bolan.samo udri!!
-
gilla
#45 Re: Viber-švalerancija?
Pa sakrij chat sa sifrom, ovako ti ga nema na listi, kada ukucas sifru pojavi se chat.
A kada obrises da bi zena dosla do konacnih podataka mora poprilicno sumnljati i znati kako doci do poruka. Nešto ne vjerujem. Lakse joj je da i ona nadje svalera.
A kada obrises da bi zena dosla do konacnih podataka mora poprilicno sumnljati i znati kako doci do poruka. Nešto ne vjerujem. Lakse joj je da i ona nadje svalera.
- triconja
#46 Re: Viber-švalerancija?
spreca wrote:Znaci nek umoci dok nije kasno...dok ga nije odzerasila do jaja
- Radar71
#47 Re: Viber-švalerancija?
najgore što ne udara, nego samo šalje srcadSpasitelj wrote:Ma ne može bolan.samo udri!!
- spreca
#48 Re: Viber-švalerancija?
znaci...suva kurca mokrih opanakaRadar71 wrote:najgore što ne udara, nego samo šalje srcadSpasitelj wrote:Ma ne može bolan.samo udri!!
-
patri00t
#49 Re: Viber-švalerancija?
Cisto sumnjam da se mogu vidit poruke koje su obrisane jer su razgovori enkriptovani tako da, ja se ne bi sekiro xdRadar71 wrote:najgore što ne udara, nego samo šalje srcadSpasitelj wrote:Ma ne može bolan.samo udri!!
- TAFKAP
#50 Re: Viber-švalerancija?
Greška u koracima. Viber vrši enkripciju komunikacije samo ako je proaktivno aktiviraš, ne po defaultu, pročitaj TOC i privacy terms.