Srpska propaganda od smrti Tita do Vucica

kiligonzales

#27 Re: Srpska propaganda od smrti Tita do Vucica

Post by kiligonzales »

Ajmo malo miroljubivih srpskih pesama...

Melbourne_Australia

#28 Re: Srpska propaganda od smrti Tita do Vucica

Post by Melbourne_Australia »

Ni u jednoj nasoj ratnoj pjesmi nismo ovakve gadosti pjevali, nikad nismo rusili u zrak crkve itd itd.....Oni su u velikoj vecini za nas pecinski ljudi, koji za srpstvo bi i rodjenu zenu dali da je taslace....A poslije svega, ide tipicna prica za njih...Ko nas zavadi i jebo rat, nije nam trebao...Cas pojedincima ali ih je malo!!!
kiligonzales

#29 Re: Srpska propaganda od smrti Tita do Vucica

Post by kiligonzales »

Srpska ratna propaganda od 91- 95

kiligonzales

#30 Re: Srpska propaganda od smrti Tita do Vucica

Post by kiligonzales »

Ono kad kazu Srbi da nisu mogli ostati u Sa i da su Bosnjaci krivi za njihov egzodus...

smijesni_ste

#31 Re: Srpska propaganda od smrti Tita do Vucica

Post by smijesni_ste »

Pa prijavljujte ove "pjesme" na YT umjesto što kukate
kiligonzales

#32 Re: Srpska propaganda od smrti Tita do Vucica

Post by kiligonzales »

Ipak srpske nejaci nije bilo samo u Sarajevu.

EPIZODA BRATUNAC
Grad po kome se moze studirati srpska ratna propaganda.

Stvarnost

kiligonzales

#33 Re: Srpska propaganda od smrti Tita do Vucica

Post by kiligonzales »

smijesni_ste wrote:Pa prijavljujte ove "pjesme" na YT umjesto što kukate
Ne treba to prijavljivati, vec da stoji kao pouka svima koji misle da je s takvim Srbima zajednicki zivot moguc...
General War

#34 Re: Srpska propaganda od smrti Tita do Vucica

Post by General War »

kiligonzales wrote:
Ne treba to prijavljivati, vec da stoji kao pouka svima koji misle da je s takvim Srbima zajednicki zivot moguc...
A ti se namajerio da poucavas vidim birajuci klipove po YT :roll:
kiligonzales

#35 Re: Srpska propaganda od smrti Tita do Vucica

Post by kiligonzales »

General War wrote:
kiligonzales wrote:
Stavio sam i link haske dokumentacije koristene protiv Slobe, ali eto ti uzmi sta ti je cejf, pa analiziraj, oni su svakako ozbiljniji i relevantniji i od mene i od tebe.
General War

#36 Re: Srpska propaganda od smrti Tita do Vucica

Post by General War »

kiligonzales wrote:
General War wrote:
kiligonzales wrote: Ne treba to prijavljivati, vec da stoji kao pouka svima koji misle da je s takvim Srbima zajednicki zivot moguc...
Stavio sam i link haske dokumentacije koristene protiv Slobe, ali eto ti uzmi sta ti je cejf, pa analiziraj, oni su svakako ozbiljniji i relevantniji i od mene i od tebe.
Pa je li ti to tema ili tvoj licni neki djihad? Procitaj naslov teme.
kiligonzales

#37 Re: Srpska propaganda od smrti Tita do Vucica

Post by kiligonzales »

General War wrote:
kiligonzales wrote:
General War wrote: A ti se namajerio da poucavas vidim birajuci klipove po YT :roll:
Pa je li ti to tema ili tvoj licni neki djihad? Procitaj naslov teme.
Ne mogu druge forumase tjerati da budu aktivni na temi, pa da dijalog na temi bude konstruktivniji. Do tad ce to biti samo moj licni djihad kako ti kazes.

Klipovi su tu da se osvrnemo na objektivne medije Velikosrba i komparacije radi izmedju onoga sto su govorili, a sta se stvarno zbivalo. Da se nebi u buducnosti desilo ono ""svi pucaju....svi osim JNA!" A mi, ni mrava necemo zgaziti!"", a potom tome gradu spakuju opsadu od 3 i 5 godine i 11 541 osobu pod zemlju, a BiH rat u kome nastada 100 hiljada ljudi.
Edin H.

#38 Re: Srpska propaganda od smrti Tita do Vucica

Post by Edin H. »

kiligonzales wrote:Kviz Riste Djoge :D
Ne nih ja pored klipa ovog majmuna stavljao smiley, klasicni psihopata, pravi sprdnju sa ljudima u gradu koji gladuju ili sjecam se nemaju struje ili vode (pa se kreten polije casom vode po glavi). Uostalon veliki procenat ljudi koji su jedva prezivljavali su bili i Srbi.
kiligonzales

#39 Re: Srpska propaganda od smrti Tita do Vucica

Post by kiligonzales »

Edin H. wrote:
kiligonzales wrote:Kviz Riste Djoge :D
Ne nih ja pored klipa ovog majmuna stavljao smiley, klasicni psihopata, pravi sprdnju sa ljudima u gradu koji gladuju ili sjecam se nemaju struje ili vode (pa se kreten polije casom vode po glavi). Uostalon veliki procenat ljudi koji su jedva prezivljavali su bili i Srbi.
Stavljam jer je smjesno koliko je i odvratno, a bome i zalosno.
Pravde ima, eto ovaj psihopata je skoncao od ruku svojih psihopata.

Slazem se da su sarajevski Srbi bili jednako tretirani kao i Bosnjaci i Hrvati, prozivani izajnicima srpskog naroda i bili legitimna meta Srbocetnika s Pala.
animals

#40 Re: Srpska propaganda od smrti Tita do Vucica

Post by animals »

Sto neko ne kokne tog Prodanovica, kao sto su zidovi rijesavali svoje ubice..
zrakomlat

#42 Re: Srpska propaganda od smrti Tita do Vucica

Post by zrakomlat »

animals wrote:Sto neko ne kokne tog Prodanovica, kao sto su zidovi rijesavali svoje ubice..
:thumbup:
Edin H.

#43 Re: Srpska propaganda od smrti Tita do Vucica

Post by Edin H. »

animals wrote:Sto neko ne kokne tog Prodanovica, kao sto su zidovi rijesavali svoje ubice..
U AID-u su se samo znali rokati izmedju sebe.

Tko je Prodanovic?
dembele

#44 Re: Srpska propaganda od smrti Tita do Vucica

Post by dembele »

Evo nešto i za mlađe srpske naraštaje koji su se zatekli na svenarodnom veselju, da nastave tamo gdje su očevi i đedovi stali. Pjesma prigodna baš za svadbu
irac300

#45 Re: Srpska propaganda od smrti Tita do Vucica

Post by irac300 »

Dr. Kuca wrote:Pregledah ove klipove, umal se u cetnike ne prijavih. Muslims you bastards
Sjetih se jedne anegdote. :D 92. kada je izbilo ovo sranje, jedan momak iz komšiluka inače Bošnjak je zaglavio u JNA. Tako da je ostao u Srbiji, neka porodica ga primila, jer se nije mogao vratiti kući. I tako, završi se rat, otac, mati, brat se raspituju za njega, nekako uspostaviše kontakt, saznaše da je u Vojvodini. Zovu ga da dođe kući, kad on veli - nema šanse da se ja vratim, vidio sam šta ste sve radili Srbima. :lol: Tek se 2000 i neke vratio. :D
PeppermintSA

#46 Re: Srpska propaganda od smrti Tita do Vucica

Post by PeppermintSA »

irac300 wrote:
Dr. Kuca wrote:Pregledah ove klipove, umal se u cetnike ne prijavih. Muslims you bastards
Sjetih se jedne anegdote. :D 92. kada je izbilo ovo sranje, jedan momak iz komšiluka inače Bošnjak je zaglavio u JNA. Tako da je ostao u Srbiji, neka porodica ga primila, jer se nije mogao vratiti kući. I tako, završi se rat, otac, mati, brat se raspituju za njega, nekako uspostaviše kontakt, saznaše da je u Vojvodini. Zovu ga da dođe kući, kad on veli - nema šanse da se ja vratim, vidio sam šta ste sve radili Srbima. :lol: Tek se 2000 i neke vratio. :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
dembele

#47 Re: Srpska propaganda od smrti Tita do Vucica

Post by dembele »

irac300 wrote:
Hajd ga znaj, možda se i borio protiv razularenih džihadlija :D
vivaldi

#49 Re: Srpska propaganda od smrti Tita do Vucica

Post by vivaldi »

kiligonzales wrote:Mediji u Srbiji: Hronika propadanja
kad poliitcari odluce da se krece u rat, sve je onda u sluzbi toga i ministar poljoprivrede i ministar informisanja.

ali nema se tu sta analizirati nit se iz toga mogu izvuci bilo kakvi korisni zakljucci. to su vise ko neke zabiljeske za istoricare, zato tema ne moze da zazivi
kiligonzales

#50 Re: Srpska propaganda od smrti Tita do Vucica

Post by kiligonzales »

vivaldi wrote:
kiligonzales wrote:Mediji u Srbiji: Hronika propadanja
kad poliitcari odluce da se krece u rat, sve je onda u sluzbi toga i ministar poljoprivrede i ministar informisanja.

ali nema se tu sta analizirati nit se iz toga mogu izvuci bilo kakvi korisni zakljucci. to su vise ko neke zabiljeske za istoricare, zato tema ne moze da zazivi
Ovo je osvrt srbijanskih medija od 90-tih pa na ovamo. Zanimljivo za pogledati. Pogotovo ove dijelove koje se ticu zadnjih par godina.
Post Reply