Bilijar klub bez alkohola u Sarajevu?
- HAVANA
#26 Re: Bilijar klub bez alkohola u Sarajevu?
I bombone sa zelatinom.
- muha_sa
#27 Re: Bilijar klub bez alkohola u Sarajevu?
Naravno. I bombone punjene ekstraktom rumaHAVANA wrote:I bombone sa zelatinom.
Ako niko ti me razumijes. Istomisljenici smo
- Drvosjeca iz Dejcica
#28 Re: Bilijar klub bez alkohola u Sarajevu?
Te bombone su najgore zlo, mame te na slatko a tutnu ti alkohol.muha_sa wrote:Naravno. I bombone punjene ekstraktom rumaHAVANA wrote:I bombone sa zelatinom.
Ako niko ti me razumijes. Istomisljenici smo
-
incognito071
#29 Re: Bilijar klub bez alkohola u Sarajevu?
Ja sam cuo da kad ljudi koji jedu krmetinu izdisu zrak, ti taj zrak onda uzdises i kao da si se i ti najeo krmetine. Zbog cestica u zraku...
Isto vazi i za alkohol.
Isto vazi i za alkohol.
- Drvosjeca iz Dejcica
#30 Re: Bilijar klub bez alkohola u Sarajevu?
Vaistinu zboriš.incognito071 wrote:Ja sam cuo da kad ljudi koji jedu krmetinu izdisu zrak, ti taj zrak onda uzdises i kao da si se i ti najeo krmetine. Zbog cestica u zraku...
Isto vazi i za alkohol.
- muha_sa
#31 Re: Bilijar klub bez alkohola u Sarajevu?
Ne kontam sta im treba il sta vide dobro u tom da popiju iliti cugnu 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#32 Re: Bilijar klub bez alkohola u Sarajevu?
Ima u Fahdovojmuha_sa wrote:+1HAVANA wrote:Nema.I ja sam to dugo trazio.Jack_Napier wrote:Zanima me ima li u gradu ili negdje van Sarajeva bilijar klub a da se ne toci alkohol?
-
alipasijaner
#33 Re: Bilijar klub bez alkohola u Sarajevu?
U vasim godinama bi pored ostalog trebali obratiti paznju i na to da ne unosite previse secera u organizam kroz serbe i sokicemuha_sa wrote: Havana i ja idemo samo tamo gdje nema alkohola--mi pijemo šerbe, salep i pokoji sokic
kome se pije alkohol nek pije--poštujem
Samim tim bi vam najbolje bilo s vrsnjacima igrati sah na cistom zraku u parku ispred Svjetlosti
- Drvosjeca iz Dejcica
#34 Re: Bilijar klub bez alkohola u Sarajevu?
alipasijaner wrote:U vasim godinama bi pored ostalog trebali obratiti paznju i na to da ne unosite previse secera u organizam kroz serbe i sokicemuha_sa wrote: Havana i ja idemo samo tamo gdje nema alkohola--mi pijemo šerbe, salep i pokoji sokic
kome se pije alkohol nek pije--poštujem![]()
Samim tim bi vam najbolje bilo s vrsnjacima igrati sah na cistom zraku u parku ispred Svjetlosti
- muha_sa
#35 Re: Bilijar klub bez alkohola u Sarajevu?
tebi dobarDrvosjeca iz Dejcica wrote:alipasijaner wrote:U vasim godinama bi pored ostalog trebali obratiti paznju i na to da ne unosite previse secera u organizam kroz serbe i sokicemuha_sa wrote: Havana i ja idemo samo tamo gdje nema alkohola--mi pijemo šerbe, salep i pokoji sokic
kome se pije alkohol nek pije--poštujem![]()
Samim tim bi vam najbolje bilo s vrsnjacima igrati sah na cistom zraku u parku ispred SvjetlostiDobar!
-
Jack_Napier
#36 Re: Bilijar klub bez alkohola u Sarajevu?
Ne razumijem zašto se neki uopšte javljaju, znate kad bih se ja javio na nekoj temi o pivnici ili diskoteci sa pokušajima sarkazma... možda ni tad.
-
Heller
#37 Re: Bilijar klub bez alkohola u Sarajevu?
Neb ja trijezan ganjo onu kuglu...
-
incognito071
#38 Re: Bilijar klub bez alkohola u Sarajevu?
jesi se to iznerviro?Jack_Napier wrote:Ne razumijem zašto se neki uopšte javljaju, znate kad bih se ja javio na nekoj temi o pivnici ili diskoteci sa pokušajima sarkazma... možda ni tad.
haj' skokni do kladionice, uplati listic ne bil se smirio malo
-
Jack_Napier
#39 Re: Bilijar klub bez alkohola u Sarajevu?
Kralju humoraincognito071 wrote:jesi se to iznerviro?Jack_Napier wrote:Ne razumijem zašto se neki uopšte javljaju, znate kad bih se ja javio na nekoj temi o pivnici ili diskoteci sa pokušajima sarkazma... možda ni tad.
haj' skokni do kladionice, uplati listic ne bil se smirio malo
- DaysleepeR
#40 Re: Bilijar klub bez alkohola u Sarajevu?
da si objasnio što tražiš bilijar klub bez alkohola ne bi bio suočen sa sarkazmom, ili bi bio još više ismijan
u svakom slučaju pitanje ti je nenormalno, i da nema, šta je problem da neko okolo pije ako ti ne piješ, ne valja biti radikalan, od neizlaska u mjesta gdje se toči alkohol, do miniranja istog eksplozivom nije tako dug put
u svakom slučaju pitanje ti je nenormalno, i da nema, šta je problem da neko okolo pije ako ti ne piješ, ne valja biti radikalan, od neizlaska u mjesta gdje se toči alkohol, do miniranja istog eksplozivom nije tako dug put
-
Jack_Napier
#41 Re: Bilijar klub bez alkohola u Sarajevu?
Ismijavanje sa vjerskim propisima izvodi iz islama, a sjedenje na mjestima gdje se toci alkohol je zabranjeno. To nije nikakav radikalizam nego vjerksi propis, ili ga uzmi ili ostavi, nemoj mene optuzivati za radikalizam i miniranja, jer sam i protiv toga svakako. Postavio sam jednostavno pitanje bez nepotrebnih detalja, vaš problem je što vam je citav zivot sprdnja pa tako i vjerski propisi.DaysleepeR wrote:da si objasnio što tražiš bilijar klub bez alkohola ne bi bio suočen sa sarkazmom, ili bi bio još više ismijan
- DaysleepeR
#42 Re: Bilijar klub bez alkohola u Sarajevu?
ismijavanje nije zabranjeno čovječanstvu, već onom ko je sam sebe ubijedio da mora da poštuje takve nebulozeJack_Napier wrote:Ismijavanje sa vjerskim propisima izvodi iz islama, a sjedenje na mjestima gdje se toci alkohol je zabranjeno. To nije nikakav radikalizam nego vjerksi propis, ili ga uzmi ili ostavi, nemoj mene optuzivati za radikalizam i miniranja, jer sam i protiv toga svakako. Postavio sam jednostavno pitanje bez nepotrebnih detalja, vaš problem je što vam je citav zivot sprdnja pa tako i vjerski propisi.DaysleepeR wrote:da si objasnio što tražiš bilijar klub bez alkohola ne bi bio suočen sa sarkazmom, ili bi bio još više ismijan
trzanje na ismijavanje je autoput prema radikalizmu jer to su trivijalne stvari čovječe
- musicman80
#43 Re: Bilijar klub bez alkohola u Sarajevu?
muha_sa wrote:meni je haram boravit tamo gdje se alkohol služi i konzumiramusicman80 wrote:Cekaj, ko tebi brani da odes u bilijar klub, pa ne moras piti alkohol, uzmi caj, sok, kafu, ili nesto drugo. Tacno je da Islam brani alkohol, ali isto tako brani I bilijar I sve druge kockarske igre, kao I kladionice, loto, bingo itd.
A nije haram igrati bilijar?
-
alipasijaner
#44 Re: Bilijar klub bez alkohola u Sarajevu?
Jarane, sto se mene tice zelim da se izvinim koga god sam uvrijedio jer mi to uopste nije bila namjera.Jack_Napier wrote:Ismijavanje sa vjerskim propisima izvodi iz islama, a sjedenje na mjestima gdje se toci alkohol je zabranjeno. To nije nikakav radikalizam nego vjerksi propis, ili ga uzmi ili ostavi, nemoj mene optuzivati za radikalizam i miniranja, jer sam i protiv toga svakako. Postavio sam jednostavno pitanje bez nepotrebnih detalja, vaš problem je što vam je citav zivot sprdnja pa tako i vjerski propisi.DaysleepeR wrote:da si objasnio što tražiš bilijar klub bez alkohola ne bi bio suočen sa sarkazmom, ili bi bio još više ismijan
- DaysleepeR
#45 Re: Bilijar klub bez alkohola u Sarajevu?
ne postoji bilijar klub u svijetu gdje se ne psuje sve živo naglas kad ne uđe kugla ili kad uleti crna, tako da pošten vjernik svakako nema šta tražiti na takvom mjestu
-
incognito071
#46 Re: Bilijar klub bez alkohola u Sarajevu?
Evo ja bi kao @alipasijaner da se "izvinim" ako sam nekog uvrijedio
- HAVANA
#47 Re: Bilijar klub bez alkohola u Sarajevu?
A da otvorim ja jedan takav ,garant bi radilo. 
- DaysleepeR
- animals
#49 Re: Bilijar klub bez alkohola u Sarajevu?
Ima li u Evropi drzava koja nema auto puta..
ako neko zna , nek javi..
ako neko zna , nek javi..
Last edited by animals on 20/12/2017 14:00, edited 1 time in total.
-
alipasijaner
#50 Re: Bilijar klub bez alkohola u Sarajevu?
izvinim se - molim nekog za oprostincognito071 wrote:Evo ja bi kao @alipasijaner da se "izvinim" ako sam nekog uvrijedio
izvinem se - znaci savijem se