Bilijar klub bez alkohola u Sarajevu?

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

HAVANA

#26 Re: Bilijar klub bez alkohola u Sarajevu?

Post by HAVANA »

I bombone sa zelatinom.
muha_sa

#27 Re: Bilijar klub bez alkohola u Sarajevu?

Post by muha_sa »

HAVANA wrote:I bombone sa zelatinom.
Naravno. I bombone punjene ekstraktom ruma
Ako niko ti me razumijes. Istomisljenici smo
Drvosjeca iz Dejcica

#28 Re: Bilijar klub bez alkohola u Sarajevu?

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

muha_sa wrote:
HAVANA wrote:I bombone sa zelatinom.
Naravno. I bombone punjene ekstraktom ruma
Ako niko ti me razumijes. Istomisljenici smo
Te bombone su najgore zlo, mame te na slatko a tutnu ti alkohol. :lol:
incognito071

#29 Re: Bilijar klub bez alkohola u Sarajevu?

Post by incognito071 »

Ja sam cuo da kad ljudi koji jedu krmetinu izdisu zrak, ti taj zrak onda uzdises i kao da si se i ti najeo krmetine. Zbog cestica u zraku...
Isto vazi i za alkohol.
Drvosjeca iz Dejcica

#30 Re: Bilijar klub bez alkohola u Sarajevu?

incognito071 wrote:Ja sam cuo da kad ljudi koji jedu krmetinu izdisu zrak, ti taj zrak onda uzdises i kao da si se i ti najeo krmetine. Zbog cestica u zraku...
Isto vazi i za alkohol.
Vaistinu zboriš. :mrgreen:
muha_sa

#31 Re: Bilijar klub bez alkohola u Sarajevu?

Post by muha_sa »

Ne kontam sta im treba il sta vide dobro u tom da popiju iliti cugnu :-)
Tomahawk11
Globalni moderator

#32 Re: Bilijar klub bez alkohola u Sarajevu?

Post by Tomahawk11 »

muha_sa wrote:
HAVANA wrote:
Jack_Napier wrote:Zanima me ima li u gradu ili negdje van Sarajeva bilijar klub a da se ne toci alkohol?
Nema.I ja sam to dugo trazio.
+1
Ima u Fahdovoj :thumbup:
alipasijaner

#33 Re: Bilijar klub bez alkohola u Sarajevu?

Post by alipasijaner »

muha_sa wrote: Havana i ja idemo samo tamo gdje nema alkohola--mi pijemo šerbe, salep i pokoji sokic

kome se pije alkohol nek pije--poštujem
U vasim godinama bi pored ostalog trebali obratiti paznju i na to da ne unosite previse secera u organizam kroz serbe i sokice :D
Samim tim bi vam najbolje bilo s vrsnjacima igrati sah na cistom zraku u parku ispred Svjetlosti :D
Drvosjeca iz Dejcica

#34 Re: Bilijar klub bez alkohola u Sarajevu?

alipasijaner wrote:
muha_sa wrote: Havana i ja idemo samo tamo gdje nema alkohola--mi pijemo šerbe, salep i pokoji sokic

U vasim godinama bi pored ostalog trebali obratiti paznju i na to da ne unosite previse secera u organizam kroz serbe i sokice :D
Samim tim bi vam najbolje bilo s vrsnjacima igrati sah na cistom zraku u parku ispred Svjetlosti :D
:lol: Dobar!
muha_sa

#35 Re: Bilijar klub bez alkohola u Sarajevu?

Post by muha_sa »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
alipasijaner wrote:

:lol: Dobar!
tebi dobar :-) nije ti žao što sam osupnut :? :(
Jack_Napier

#36 Re: Bilijar klub bez alkohola u Sarajevu?

Post by Jack_Napier »

Ne razumijem zašto se neki uopšte javljaju, znate kad bih se ja javio na nekoj temi o pivnici ili diskoteci sa pokušajima sarkazma... možda ni tad.
Heller

#37 Re: Bilijar klub bez alkohola u Sarajevu?

Post by Heller »

Neb ja trijezan ganjo onu kuglu...
incognito071

#38 Re: Bilijar klub bez alkohola u Sarajevu?

Post by incognito071 »

Jack_Napier wrote:Ne razumijem zašto se neki uopšte javljaju, znate kad bih se ja javio na nekoj temi o pivnici ili diskoteci sa pokušajima sarkazma... možda ni tad.
jesi se to iznerviro?
haj' skokni do kladionice, uplati listic ne bil se smirio malo
Jack_Napier

#39 Re: Bilijar klub bez alkohola u Sarajevu?

Post by Jack_Napier »

incognito071 wrote:
Jack_Napier wrote:Ne razumijem zašto se neki uopšte javljaju, znate kad bih se ja javio na nekoj temi o pivnici ili diskoteci sa pokušajima sarkazma... možda ni tad.
jesi se to iznerviro?
haj' skokni do kladionice, uplati listic ne bil se smirio malo
Kralju humora
DaysleepeR

#40 Re: Bilijar klub bez alkohola u Sarajevu?

Post by DaysleepeR »

da si objasnio što tražiš bilijar klub bez alkohola ne bi bio suočen sa sarkazmom, ili bi bio još više ismijan

u svakom slučaju pitanje ti je nenormalno, i da nema, šta je problem da neko okolo pije ako ti ne piješ, ne valja biti radikalan, od neizlaska u mjesta gdje se toči alkohol, do miniranja istog eksplozivom nije tako dug put
Jack_Napier

#41 Re: Bilijar klub bez alkohola u Sarajevu?

Post by Jack_Napier »

DaysleepeR wrote:da si objasnio što tražiš bilijar klub bez alkohola ne bi bio suočen sa sarkazmom, ili bi bio još više ismijan

u svakom slučaju pitanje ti je nenormalno, i da nema, šta je problem da neko okolo pije ako ti ne piješ, ne valja biti radikalan, od neizlaska u mjesta gdje se toči alkohol, do miniranja istog eksplozivom nije tako dug put
Ismijavanje sa vjerskim propisima izvodi iz islama, a sjedenje na mjestima gdje se toci alkohol je zabranjeno. To nije nikakav radikalizam nego vjerksi propis, ili ga uzmi ili ostavi, nemoj mene optuzivati za radikalizam i miniranja, jer sam i protiv toga svakako. Postavio sam jednostavno pitanje bez nepotrebnih detalja, vaš problem je što vam je citav zivot sprdnja pa tako i vjerski propisi.
DaysleepeR

#42 Re: Bilijar klub bez alkohola u Sarajevu?

Post by DaysleepeR »

Jack_Napier wrote:
DaysleepeR wrote:da si objasnio što tražiš bilijar klub bez alkohola ne bi bio suočen sa sarkazmom, ili bi bio još više ismijan

Ismijavanje sa vjerskim propisima izvodi iz islama, a sjedenje na mjestima gdje se toci alkohol je zabranjeno. To nije nikakav radikalizam nego vjerksi propis, ili ga uzmi ili ostavi, nemoj mene optuzivati za radikalizam i miniranja, jer sam i protiv toga svakako. Postavio sam jednostavno pitanje bez nepotrebnih detalja, vaš problem je što vam je citav zivot sprdnja pa tako i vjerski propisi.
ismijavanje nije zabranjeno čovječanstvu, već onom ko je sam sebe ubijedio da mora da poštuje takve nebuloze

trzanje na ismijavanje je autoput prema radikalizmu jer to su trivijalne stvari čovječe
musicman80

#43 Re: Bilijar klub bez alkohola u Sarajevu?

Post by musicman80 »

muha_sa wrote:
musicman80 wrote:Cekaj, ko tebi brani da odes u bilijar klub, pa ne moras piti alkohol, uzmi caj, sok, kafu, ili nesto drugo. Tacno je da Islam brani alkohol, ali isto tako brani I bilijar I sve druge kockarske igre, kao I kladionice, loto, bingo itd.
meni je haram boravit tamo gdje se alkohol služi i konzumira

A nije haram igrati bilijar?
alipasijaner

#44 Re: Bilijar klub bez alkohola u Sarajevu?

Post by alipasijaner »

Jack_Napier wrote:

Jarane, sto se mene tice zelim da se izvinim koga god sam uvrijedio jer mi to uopste nije bila namjera.
DaysleepeR

#45 Re: Bilijar klub bez alkohola u Sarajevu?

Post by DaysleepeR »

ne postoji bilijar klub u svijetu gdje se ne psuje sve živo naglas kad ne uđe kugla ili kad uleti crna, tako da pošten vjernik svakako nema šta tražiti na takvom mjestu
incognito071

#46 Re: Bilijar klub bez alkohola u Sarajevu?

Post by incognito071 »

Evo ja bi kao @alipasijaner da se "izvinim" ako sam nekog uvrijedio
HAVANA

#47 Re: Bilijar klub bez alkohola u Sarajevu?

Post by HAVANA »

A da otvorim ja jedan takav ,garant bi radilo. :mastakazes:
DaysleepeR

#48 Re: Bilijar klub bez alkohola u Sarajevu?

Post by DaysleepeR »

evo bilijar klub je haram

https://islamqa.info/en/20962
animals

#49 Re: Bilijar klub bez alkohola u Sarajevu?

Post by animals »

Ima li u Evropi drzava koja nema auto puta..
ako neko zna , nek javi..
Last edited by animals on 20/12/2017 14:00, edited 1 time in total.
alipasijaner

#50 Re: Bilijar klub bez alkohola u Sarajevu?

Post by alipasijaner »

incognito071 wrote:Evo ja bi kao @alipasijaner da se "izvinim" ako sam nekog uvrijedio
izvinim se - molim nekog za oprost
izvinem se - znaci savijem se
Post Reply