Heco pijaca
- jao_situacije
#26 Re: Heco pijaca
čim se tema otvorila odma im inspekcija došla 
- nepass1
#27 Re: Heco pijaca
pa markale se snadbjevaju na heci, a nisu vala ni daleko od ispusnih gasova.JanuaryJones wrote:Prolazim tim putem 2x dnevno i vazda vidim puna kolica raznorazne hemije, po suncu, po kiši, po snijegu i vazda mi je upitna kvaliteta takvih proizvoda jer, ako ništa, nisu pravilno skladišteni.
Plus oni štandovi sa voćem i povrćem na krivini iza GumaM, to upije ispušnih plinova iz auspuha kao malo gdje. Ne znam al meni je to jezivo
-
Qoom
#28 Re: Heco pijaca
Svi granapi se snabdijevaju na Heci, ali svi bez izuzetka.
Na pijacama 90% robe s Hece. Najjači su kad počnu poturat robu kao iz “moje bašće”.
Na pijacama 90% robe s Hece. Najjači su kad počnu poturat robu kao iz “moje bašće”.
- Dope_Man
#30 Re: Heco pijaca
I ovo je tacno, zaboravih spomenut u ranijem komentaru. Prakticno svaki granap, fast food itd... svi osim velikih marketa robu nabavljaju na Heci, odatle i dolazi najveci dio prometa. I onda raja konta u radnji mu nesto sigurnije u radnji nego na HeciQoom wrote:Svi granapi se snabdijevaju na Heci, ali svi bez izuzetka.
- Roccohljup
#31 Re: Heco pijaca
Meni ljetos jedan na ciglanama kaze dobre su ti kruške iz moje bašče u visokom, ja uzmem krušku da pogledam a na njoj naljepnica da je iz Čilea došlaQoom wrote:Svi granapi se snabdijevaju na Heci, ali svi bez izuzetka.
-
El_comadante
#32 Re: Heco pijaca
možda ima bašču u čileu šta znašRoccohljup wrote:Meni ljetos jedan na ciglanama kaze dobre su ti kruške iz moje bašče u visokom, ja uzmem krušku da pogledam a na njoj naljepnica da je iz Čilea došlaQoom wrote:Svi granapi se snabdijevaju na Heci, ali svi bez izuzetka.
![]()
![]()
![]()
-
El_comadante
#33 Re: Heco pijaca
da i ja samo ovo primjetio. vrlo interesantno....jao_situacije wrote:čim se tema otvorila odma im inspekcija došla
- Matzan
#34 Re: Heco pijaca
Inspekcija prikupljala podatke za posao.
- triconja
#35 Re: Heco pijaca
Pakuje ih u cileuEl_comadante wrote:možda ima bašču u čileu šta znašRoccohljup wrote:Meni ljetos jedan na ciglanama kaze dobre su ti kruške iz moje bašče u visokom, ja uzmem krušku da pogledam a na njoj naljepnica da je iz Čilea došlaQoom wrote:Svi granapi se snabdijevaju na Heci, ali svi bez izuzetka.
![]()
![]()
![]()
-
Becky7
#36 Re: Heco pijaca
Ja nisam nikakav inspektor onako sam temu pokrenula i nema nikakve veze sa njima...
- liaar
- Grijem se na: na suze
- Vozim: francusku nakazu
#37 Re: Heco pijaca
Pošalji sliku u inbox, pa ću ti sa sigurnošću javitDuctus Holedocus wrote:Moja nova destinacija. Na autopijaci sam se nauzivala![]()
![]()
Usput,je li bezbjedno ici mladim lepim zenama bez pratnje
- Roccohljup
#38 Re: Heco pijaca
doduse....znajuci da su visočki faraoni jos prije 5-6 hiljada godina imali piramida-vikendice u Egiptu, vrlo je moguće da su dobacili i do čileanskih plantažaEl_comadante wrote:možda ima bašču u čileu šta znašRoccohljup wrote:Meni ljetos jedan na ciglanama kaze dobre su ti kruške iz moje bašče u visokom, ja uzmem krušku da pogledam a na njoj naljepnica da je iz Čilea došlaQoom wrote:Svi granapi se snabdijevaju na Heci, ali svi bez izuzetka.
![]()
![]()
![]()
- Matzan
#39 Re: Heco pijaca
Becky7 wrote:Ja nisam nikakav inspektor onako sam temu pokrenula i nema nikakve veze sa njima...
Gotovo je sad. Ljudi popiše 30 prekršajnih i 41.410 KM kazne.
- Roccohljup
#40 Re: Heco pijaca
sumLjivo.....jako sumLJivoMatzan wrote:Becky7 wrote:Ja nisam nikakav inspektor onako sam temu pokrenula i nema nikakve veze sa njima...
Gotovo je sad. Ljudi popiše 30 prekršajnih i 41.410 KM kazne.
- VladaFBiH
#41 Re: Heco pijaca
nemaš u porodici penzionera, zaposlenih u školstvu, zdravstvu, policiji i sl? - prema tvojoj logici svi su oni državni lopovi + "gazde s Hece" jako dobro zarađuju...ado_sar wrote:briga me za fiskalni racun. Vise volim trgovcima nego drzavnim lopovimaVladaFBiH wrote:ima li fiskalnog računa na Hecidostavljac wrote:Redovno... kad nestane. kozmetike npr brut za poslije brijanja koji kosta 6 KM u radnjama 15 KM nivea pjena za brijanje 4 KM U radnji nije ispod 5 do 6 sampon nivea 3.5KM u radnji od 6 do 8.5 itd itd..ima.nutella njemacka 8 KM ma.ima.svega jest nabacano ali malo se prosetas nekoliko puta upoznas ljude i sami ti kazu kad ce.koja roba doci jer ponekad nestane one dobre a.dodje bezze..
- VladaFBiH
#42 Re: Heco pijaca
pa nije rekao gdje mu je baštaRoccohljup wrote:Meni ljetos jedan na ciglanama kaze dobre su ti kruške iz moje bašče u visokom, ja uzmem krušku da pogledam a na njoj naljepnica da je iz Čilea došlaQoom wrote:Svi granapi se snabdijevaju na Heci, ali svi bez izuzetka.
![]()
![]()
![]()
- VladaFBiH
#43 Re: Heco pijaca
Dosadno mii wrote:Kupujem
Nutela orginal![]()
Daju fiskalni u Hose komercu.
- SmokingMan
#44 Re: Heco pijaca
Je li Poljska ili Talijanska Nutela?VladaFBiH wrote:Dosadno mii wrote:Kupujem
Nutela orginal![]()
- Matzan
#45 Re: Heco pijaca
Ja sam čuo da je original talijanska.
Lično je Giovanni i Pietro Ferrero Jr. pravili.
Lično je Giovanni i Pietro Ferrero Jr. pravili.
- JThomas
#46 Re: Heco pijaca
joj hala (s kratkim a) na forumu...
-
ado_sar
#47 Re: Heco pijaca
pusti suplju ba, cijelu drzavu hrani telecom i elektroprivreda, a drzavni lopovi samo cekaju da i to rasprodaju, a onda kolaps. Ali njih boli cosak jer dok su na vlasti bice para od prodaje telecoma i elektroprivrede, a poslje kud koji mili moji.VladaFBiH wrote:nemaš u porodici penzionera, zaposlenih u školstvu, zdravstvu, policiji i sl? - prema tvojoj logici svi su oni državni lopovi + "gazde s Hece" jako dobro zarađuju...ado_sar wrote:
briga me za fiskalni racun. Vise volim trgovcima nego drzavnim lopovima
- Roccohljup
#48 Re: Heco pijaca
A sve s enema.....joj da vas Fadil sad cujeSmokingMan wrote:Je li Poljska ili Talijanska Nutela?VladaFBiH wrote:Dosadno mii wrote:Kupujem
Nutela orginal![]()
- Dope_Man
#49 Re: Heco pijaca
Drzavu ne hrani samo telecom i EP, drzavu hrane milijarde ubranih poreza od svake transakcije i cinjenica je da mjesta poput Hece zakinu drzavu svaki dan za cifre koje se dnevno sigurno mjere u desetinama hiljada maraka. Od tog poreza ide i plata nastavniku, policajcu, penzija itd.. Telecom je vise privatna firma politicke elite iz koje muzu koliko njima licno treba.
- vješalica
#50 Re: Heco pijaca
fiskalni racuni ko u mrkve sa fancy softverima de ba popustite sa porezom viseVladaFBiH wrote: nemaš u porodici penzionera, zaposlenih u školstvu, zdravstvu, policiji i sl? - prema tvojoj logici svi su oni državni lopovi + "gazde s Hece" jako dobro zarađuju...