Kupit auto il sredit kuhinju???
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- bude
#26 Re: Kupit auto il sredit kuhinju???
Kupi auto i sredi zenu 
- MOSALJOZE
#27 Re: Kupit auto il sredit kuhinju???
Ima keša 2300+ovaj bibi to mu ga dodje nekih 5-6 mozda 7k.
Najbolja opcija jeste da nazoveš havanu,ali plačnim glasom i kažeš mu
-evo hoće kuhinju(jecaš)
ti kuhinju zar joj nije dosta što peglam,čistim,perem uvijek je ručak dočeka na stolu.Kad god hoće izmasiram stopala,nekad i noge u lavoru pokiselim.Zbog nje sam kupio drugu tastaturu,da joj ne smeta.Ona bi sada kuhinju,a ovoj nista ne fali(opet jecaš)
Havana stiže,grliš ga ko najrodjenijeg.Idete u kafanu,al moraš bit namazan.Prvo onde u komšiluku,platiš ti kolač sok pa mu se počneš jadat.Zapališ jednu cigaru pa kreneš gasit na čelu.Eh tu će se već i njemu stužit,i onda kada misli da si najslabiji napadaš kažeš idemo u kafanu ja ovo trijezan ne mogu podnijeti.Opet su havaninim autom do kafane,a tamo tamburaši.Došli ste ranije pola sata,naručiš mezu i piće kažeš sve ide na mene,njemu oči ko fildzani u sebi konta odakle mu ovoliko cenera.
Ti se opet snuždio,počinje pjesma ide meza,jedna druga treća idu čaše,tura za turom.Eh onda ti kazes ma necu kuhinju kad bi crko,uzmeš cenera sviraču na pčelo (pljuni da bolje dihtuje)i naručiš ovu https://youtu.be/uGaN-eCxzU8
Tu je taj momenat,tu muha dobijaš jare i pare,havana plače već je pola 2 ujutru suje golfa i veliki remen što puče.Ti jecaš suješ kuhinju,šarafe police dosta ti je.
Zagrliš ga,sav znojan a on ti krvavim očima,kroz suze govori
Muhaa spasit ce tebe tvoj havana,i stan cu ti prepisati evo ti i zena evo ti biraj auto.
Ti mu reces,kako bi sto bolje prošao
Necuu jarane princip moj da gazim,bice auto ja cu ga platiti.
Vata te za vrat,stišće i govori
Ja ti dajem auto,i jos je od mene registracija.Neću da patiš,ti si mene zadužio(plačete)
Grlite se,znoj ljeva drvo na stolu nabubrilo.Ti odma za telefon,on govori neeeeee zovi je,a ti krenuo zvat da napravis kupoprodajni.havana odobrava,sve zavrsite potpisete onda kazes kasno je jarane hajmo kuci(strah te zene)Platiš mu taxi on se zahvaljuje priča ti kako si pravi prijatelj i kako te voli.Vraćaš se kući,udješ i zalupiš vratima.Žena taman pregledala dnevnik u 3 ujutru iskomentarisala sta je imala,kad muha na vrata.
Sjedneš,lupiš šakom od sto ženo ona se već nakostriješila
a ti ono muški sa pogledom ispod oka kažeš kupićemo plavu kuhinju kako ti hoćeš,ali pod uslovom da ja poredam suđe.
Jedan muha dva udarca

-evo hoće kuhinju(jecaš)
Havana stiže,grliš ga ko najrodjenijeg.Idete u kafanu,al moraš bit namazan.Prvo onde u komšiluku,platiš ti kolač sok pa mu se počneš jadat.Zapališ jednu cigaru pa kreneš gasit na čelu.Eh tu će se već i njemu stužit,i onda kada misli da si najslabiji napadaš kažeš idemo u kafanu ja ovo trijezan ne mogu podnijeti.Opet su havaninim autom do kafane,a tamo tamburaši.Došli ste ranije pola sata,naručiš mezu i piće kažeš sve ide na mene,njemu oči ko fildzani u sebi konta odakle mu ovoliko cenera.
Ti se opet snuždio,počinje pjesma ide meza,jedna druga treća idu čaše,tura za turom.Eh onda ti kazes ma necu kuhinju kad bi crko,uzmeš cenera sviraču na pčelo (pljuni da bolje dihtuje)i naručiš ovu https://youtu.be/uGaN-eCxzU8
Tu je taj momenat,tu muha dobijaš jare i pare,havana plače već je pola 2 ujutru suje golfa i veliki remen što puče.Ti jecaš suješ kuhinju,šarafe police dosta ti je.
Muhaa spasit ce tebe tvoj havana,i stan cu ti prepisati evo ti i zena evo ti biraj auto.
Ja ti dajem auto,i jos je od mene registracija.Neću da patiš,ti si mene zadužio(plačete)
Grlite se,znoj ljeva drvo na stolu nabubrilo.Ti odma za telefon,on govori neeeeee zovi je,a ti krenuo zvat da napravis kupoprodajni.havana odobrava,sve zavrsite potpisete onda kazes kasno je jarane hajmo kuci(strah te zene)Platiš mu taxi on se zahvaljuje priča ti kako si pravi prijatelj i kako te voli.Vraćaš se kući,udješ i zalupiš vratima.Žena taman pregledala dnevnik u 3 ujutru iskomentarisala sta je imala,kad muha na vrata.
a ti ono muški sa pogledom ispod oka kažeš kupićemo plavu kuhinju kako ti hoćeš,ali pod uslovom da ja poredam suđe.
Jedan muha dva udarca
- spreca
#28 Re: Kupit auto il sredit kuhinju???
muha....nemoj ba biti papucar......sakri se u WC i boli te kurac sta ona prica 
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#29 Re: Kupit auto il sredit kuhinju???
I muha posten svijet na forumu našao zafrkavati.
Čuj dilema mu auto ili kuhinja, a žena navija za kuhinju. Ne znam sta se misliš,pravac EĆO Company i sl
Čuj dilema mu auto ili kuhinja, a žena navija za kuhinju. Ne znam sta se misliš,pravac EĆO Company i sl
- O'zone
- Globalni moderator
#30 Re: Kupit auto il sredit kuhinju???
Jel ovaj postavljaĆ teme neki troll? Postavi uvodni post i nesta ga.
Mislim da je najbolje da brišem temu i banujem trolla.
- mali_milojica
#31 Re: Kupit auto il sredit kuhinju???
Jedino ako hoćeš da na sebe navuces bijes svekolikog forumskog pučanstva 
-
Throttle
#32 Re: Kupit auto il sredit kuhinju???
Kako ces ga banovat kad covjek ovdje ima svoju kafanu 
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#33 Re: Kupit auto il sredit kuhinju???
sad ne kontam jel kuhinja za kafanu ili je za stan?Throttle wrote:Kako ces ga banovat kad covjek ovdje ima svoju kafanu
-
Seyfo
#34 Re: Kupit auto il sredit kuhinju???
Ne smiješ muhu banovati, on ti je ko na Eurosongu one države koje ne smiju ispasti ni pod razno. U suprotnom će se vidjeti moć puka.
Tema je namjenjena uskom krugu forumaša, koji prepoznaju šifre a razgovor je kodiran. Kakva kuhinja, kakav auto
Tema je namjenjena uskom krugu forumaša, koji prepoznaju šifre a razgovor je kodiran. Kakva kuhinja, kakav auto
- arslanica
#35 Re: Kupit auto il sredit kuhinju???
vidiš da nam je ovdje dušu svoju otvorioO'zone wrote:Jel ovaj postavljaĆ teme neki troll? Postavi uvodni post i nesta ga.
- newklear
#36 Re: Kupit auto il sredit kuhinju???
Ovdje je akcenat na komšinici, muha se ustvari hvali da zna kakvu kuhinju ima komšinica, sve ostalo je nebitno, čuj auto, šta će mu auto-komšinica "pedo hoda"..Seyfo wrote:Ne smiješ muhu banovati, on ti je ko na Eurosongu one države koje ne smiju ispasti ni pod razno. U suprotnom će se vidjeti moć puka.
- HAVANA
#37 Re: Kupit auto il sredit kuhinju???
muha_sa wrote:ne može mi penzija velk kredit podnjetbitanga_sa_otesa wrote:digni veci kredit pa kupi i auto i kuhinju...kad je bal nek i hala gori ..![]()
imam keša 2300
moglu kakvo dobro auto kupit
- kafanski_covjek
#38 Re: Kupit auto il sredit kuhinju???
izgleda da je odlucio auto da uzme, evo i kona mu okrenula glavu od njega 
Last edited by kafanski_covjek on 12/12/2017 13:26, edited 1 time in total.
- HAVANA
#39 Re: Kupit auto il sredit kuhinju???
Ako je za kafanu ,ja cu je kupit.A za zenu nek sam kupuje.Bogme i ja svojoj kupujem.Moras zeni kuhinju kupit.Svi bi zeljanice a da ne kupe kuhinju.bitanga_sa_otesa wrote:sad ne kontam jel kuhinja za kafanu ili je za stan?Throttle wrote:Kako ces ga banovat kad covjek ovdje ima svoju kafanu
- HAVANA
#40 Re: Kupit auto il sredit kuhinju???
kafanski_covjek wrote:izgleda da je odlucio auto da uzme, evo i kona mu okrenula glavu od njega![]()
- mali_milojica
#41 Re: Kupit auto il sredit kuhinju???
Mora biti karavan,da mu autogeni aparat stane u gepek plus boca 
- HAVANA
#42 Re: Kupit auto il sredit kuhinju???
Dobro,da znam.Sad moRe qrcu plakat.MOSALJOZE wrote:Ima keša 2300+ovaj bibi to mu ga dodje nekih 5-6 mozda 7k.
-evo hoće kuhinju(jecaš)ti kuhinju zar joj nije dosta što peglam,čistim,perem uvijek je ručak dočeka na stolu.Kad god hoće izmasiram stopala,nekad i noge u lavoru pokiselim.Zbog nje sam kupio drugu tastaturu,da joj ne smeta.Ona bi sada kuhinju,a ovoj nista ne fali(opet jecaš)
Jedan muha dva udarca
- bitanga_sa_otesa
#43 Re: Kupit auto il sredit kuhinju???
otkud mu sad ove ratkape ?
- HAVANA
#44 Re: Kupit auto il sredit kuhinju???
Zar ti nije vratio,ja mu neki dan dao.Kaze daj 2 glave da blesi vratim,proganja me.bleee_sa wrote:Vrati meni dvije glave pa kupuj šta hos
- HAVANA
#45 Re: Kupit auto il sredit kuhinju???
Garant meni ukro,satro na kafu i zguzvo ih.bitanga_sa_otesa wrote:otkud mu sad ove ratkape ?
- bitanga_sa_otesa
#46 Re: Kupit auto il sredit kuhinju???
zar i to hoce?HAVANA wrote: Garant meni ukro,satro na kafu i zguzvo ih.
- HAVANA
#47 Re: Kupit auto il sredit kuhinju???
Hoce hoce,cuvaj radapciger.bitanga_sa_otesa wrote:zar i to hoce?HAVANA wrote: Garant meni ukro,satro na kafu i zguzvo ih.
- bitanga_sa_otesa
#48 Re: Kupit auto il sredit kuhinju???
auuu nece vise sam ostajat u garazi...HAVANA wrote: Hoce hoce,cuvaj radapciger.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#49 Re: Kupit auto il sredit kuhinju???
Uzmi auto na plin. 2 u 1 batice.
- bitanga_sa_otesa
#50 Re: Kupit auto il sredit kuhinju???
jel se moze kuhat u tom autu na plin?