condy wrote:amar1994 wrote:
ja ti opet galsavam : nece se trkat , a dizel i nije za toga
pa to

, kineski celik je lagan
Led su najbolja u zasljepljivanju ostlaih ucesnika , ne znam sta je ono nako

Razlika je u perfomansama dobra. Ni jedan ni drugi nisu trkaci. Trkaci su za mene koji ubrzavaju ispod 7 sekundi.
Kazem za mene sad za neke su ispod 5 sekundi
Mislim da bi u ovom Volvu 120 kw bila prava mjera da imas onu komociju koja fali sa ovim mktorom
Ispod toga ja ga ne bi kupio jer su perfomanse ispod ocekivanja. 350 nm to jest cifra ali je ja ne vidim na cesti, jesi ga ti vozio? Vidi se po perfomansama ubrzanja da nista posebno nije bolji od recimo novijeg 1.6 hdi motora u kompaktu. Al, za klasu vece i skuplje ( i teze ) auto je Volvo. Sad vidis kolika je razlika u perfomansama izmedju ova dva auta u pitanju ubrzanja i agilnosti voznje.
Led svjetla upravu si smaraju druge ubise te u celo ravno

al najbolje osvjetle cestu. Vozio se u jednom autu bas je cisto naprijed sa njima. Sad ne znam koja su dugovjecnija led ili xenoni i sta je jeftiniji zamijeniti kad ode

nisam njega , jesam nesto slicno sa tim momentom , nista bolje ne ide od ovog 1.6 jer je tezi , ali na AP i brdima osjetis moment
Pa bas zbog te masivnosti naginjem na volva , ne znam , golf ne vrijedi 30000KM taman da je 24karatni
ma bjezi ba , govno i jedno i drugo , citav far se mijenja kad LED rikne

, halogena + socivo meni bolje ne treba

, da ne pricam o cijenama senzora nivelacije i slicno
vidim nismo pomenuli sigurnost , i tu ga volvo dere