Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne znam za odledzivanje ali sam cuo za sprecavanje zamagljivanja i zaledzivanja. Da se staklo premaze sa slanom vodom. Za antifriz nisam siguran, ne sjecam se. Davno sam cuo za to dvoje.
Naslovnica wrote:
Tako nekako, imaš dobru memoriju...
Zaista mi nije jasno da se u većini automobilskih brandova ne nudi ova opcija, makar u doplati? Ili se varam?!
edit...sada vidim da je u pitanu patent. Šteta
Pa valjda da bude eksluziva na fordovima , a posljedicno(mazdama , astonima , volvo , caterhram itd )
Zar nisu ove dvije tipke razlicite namjene?
Meni one ne predstavljaju istu stvar
Drugu tipku siguran sam da ima svako auto (da se ne bi bukvalci zakacili svi koji imaju klimu)
Dok je prvo to grijanje sajbe o kojem pricamo
supercali wrote:Zar nisu ove dvije tipke razlicite namjene?
Drugu tipku siguran sam da ima svako auto (da se ne bi bukvalci zakacili svi koji imaju klimu)
Tako je. Meni bas nedostaje i smeta nemanje zadnjeg brisaca na staklu kod nekih auta. Prednji grijac nije sad nesto must have, uperis ventilator ide ok takodje, takodje ni zadnji grijac ama bas nikad ukljucio nisam.
pa jesu , ali su izgleda iste namjene , samo u razlicitim autima pa sam zato stavio
Tako je. Meni bas nedostaje i smeta nemanje zadnjeg brisaca na staklu kod nekih auta. Prednji grijac nije sad nesto must have, uperis ventilator ide ok takodje, takodje ni zadnji grijac ama bas nikad ukljucio nisam.
ide ako imas webasto , nas kad ces ga na -20 bez webasto grijanja odledit tako , nikad