Koja te to izlevatila?zoomba wrote:U sajber svijetu ,drustvenim mrezama , forumima ..
Da li su muskarci taoci zenskoga ega i sebicne igre srednovjecnih zena koje kad uhvate valunzi i vrućica, kad ponestane estrogena i kosa se prorijedi, a sise objese, tada još jednom žele dokazati, najviše same sebi, da su još uvijek ženstvene i poželjne.
Sa nekim sex avatarima i pricom dok ne nahrane svoj ego i onda na tome sve i ostane unaprijed znajuci da od toga nema nista i jos se na kraju cude i nabacuju neki osjecaj krivnje kakvi smo mi muski da mislimo na sex praveci se naivne da ne znaju da dizanjem njihovoga ega je srazmjerno dizanju nase muskosti![]()
Iskustva i misljenja ?
Dizane cijene i ega
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- dale cooper
#26 Re: Dizane cijene i ega
- triconja
#27 Re: Dizane cijene i ega
Kaš'se ženit?Ramzess Veliki wrote:Da. Zivot nije naivan. Zivot je jako slozen. Kako vrijeme prolazi, pocinjes uocavati posljedice svojih naivnosti. Neka bezazlena rijec ili gesta, neodgovorena poruka, mrk pogled, neslana sala ... ili propustena prilika ... I dese se katastrofalne posljedice. To pocnes uocavati tek kad se vec sve desilo. Vidis da si imao priliku za nesto bolje ali nisi prepoznao pravi trenutak. Povrijedis ljude koje nisi imao namjeru. Pocnes prijateljstvo sa pogresnim ljudima. Propustis voz, I voz i svi u njemu su otisli, neces ga stici. Moras ici drugim iako to ne zelis.zoomba wrote:Pa nije bas sve tako naivno
Tako je to. Poslije postajes obazriviji, pazis da nekoga ne povrijedis jer shvatis da ce to isto tebe pogoditi, jer nisi bezosjecajan. Bar ne bi trebao biti.
Ali eto nas ... tamo gdje nas je zivot odveo.
A nije lose imati nekoga pored sebe.
Nesta me krenulo nocas ...
- Ramzess Veliki
#28 Re: Dizane cijene i ega
Bjezi ne prepadaj me ...triconja wrote: Kaš'se ženit?![]()
- mad_max_ba
#29 Re: Dizane cijene i ega
pravo pitanje na pravom mjestuRamzess Veliki wrote:Bjezi ne prepadaj me ...triconja wrote: Kaš'se ženit?![]()
-
zoomba
#30 Re: Dizane cijene i ega
Ramzess Veliki wrote:Da. Zivot nije naivan. Zivot je jako slozen. Kako vrijeme prolazi, pocinjes uocavati posljedice svojih naivnosti. Neka bezazlena rijec ili gesta, neodgovorena poruka, mrk pogled, neslana sala ... ili propustena prilika ... I dese se katastrofalne posljedice. To pocnes uocavati tek kad se vec sve desilo. Vidis da si imao priliku za nesto bolje ali nisi prepoznao pravi trenutak. Povrijedis ljude koje nisi imao namjeru. Pocnes prijateljstvo sa pogresnim ljudima. Propustis voz, I voz i svi u njemu su otisli, neces ga stici. Moras ici drugim iako to ne zelis.zoomba wrote:Pa nije bas sve tako naivno
Tako je to. Poslije postajes obazriviji, pazis da nekoga ne povrijedis jer shvatis da ce to isto tebe pogoditi, jer nisi bezosjecajan. Bar ne bi trebao biti.
Ali eto nas ... tamo gdje nas je zivot odveo.
A nije lose imati nekoga pored sebe.
Nesta me krenulo nocas ...
Ovo je vec demagogija
-
zoomba
#31 Re: Dizane cijene i ega
dale cooper wrote:Koja te to izlevatila?zoomba wrote:U sajber svijetu ,drustvenim mrezama , forumima ..
Da li su muskarci taoci zenskoga ega i sebicne igre srednovjecnih zena koje kad uhvate valunzi i vrućica, kad ponestane estrogena i kosa se prorijedi, a sise objese, tada još jednom žele dokazati, najviše same sebi, da su još uvijek ženstvene i poželjne.
Sa nekim sex avatarima i pricom dok ne nahrane svoj ego i onda na tome sve i ostane unaprijed znajuci da od toga nema nista i jos se na kraju cude i nabacuju neki osjecaj krivnje kakvi smo mi muski da mislimo na sex praveci se naivne da ne znaju da dizanjem njihovoga ega je srazmjerno dizanju nase muskosti![]()
Iskustva i misljenja ?
Moze li biti da je samo pogled sa strane na nesto sto se stalno desava
- Ramzess Veliki
#32 Re: Dizane cijene i ega
Ne budite neozbiljni, ja ozbiljno imam traume od takvih negativnih i zlonamjernih ideja.mad_max_ba wrote:pravo pitanje na pravom mjestuRamzess Veliki wrote:Bjezi ne prepadaj me ...triconja wrote: Kaš'se ženit?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kontate li vi sta je brak? To je ono kad vise ne mozes da se napijes bez posljedica, kad ne mozes gledat tekmu, kad je krevetic vazniji od Pirelli Diablo guma, kad ti drugi odredjuje sta obuci, kad moras pamtiti neke kao znacajne datume, kad ne smijes reci da te zaboli za Valentinovo, kad ... kad ... kad moras povremeno oprati sudje ...
- Ramzess Veliki
#33 Re: Dizane cijene i ega
A kad nije ???zoomba wrote:
Ovo je vec demagogija
-
zoomba
#34 Re: Dizane cijene i ega
Pa ko kogaRamzess Veliki wrote:A kad nije ???zoomba wrote:
Ovo je vec demagogija
- mad_max_ba
#35 Re: Dizane cijene i ega
1. Ok saglasanRamzess Veliki wrote: Ne budite neozbiljni, ja ozbiljno imam traume od takvih negativnih i zlonamjernih ideja.![]()
Kontate li vi sta je brak? To je ono kad vise ne mozes 1. da se napijes bez posljedica, 2. kad ne mozes gledat tekmu, 3.kad je krevetic vazniji od Pirelli Diablo guma, 4.kad ti drugi odredjuje sta obuci, 5.kad moras pamtiti neke kao znacajne datume,6. kad ne smijes reci da te zaboli za Valentinovo, kad ... kad ... 7.kad moras povremeno oprati sudje ...
2. Gledamo skupa
3. Nikad mi to nije bilo Važno u životu
4. Meni briga manje čak i kada kaže, kaže dobronamjerno
5. Jbga sam ih od sebe pamtim bez da me neko napominje (jbt mislim da cijeloj familiji znam datume rođenja, ne samo užoj)
6.
7. Perilica duže živi uz calgon
- Ramzess Veliki
#36 Re: Dizane cijene i ega
mad_max_ba wrote:1. Ok saglasan
2. Gledamo skupa
5. Jbga sam ih od sebe pamtim bez da me neko napominje (jbt mislim da cijeloj familiji znam datume rođenja, ne samo užoj)
6. ... ruzna baba neda mi se gledat ...![]()
![]()
![]()
7. Perilica duže živi uz calgon![]()
![]()
![]()
- mad_max_ba
#37 Re: Dizane cijene i ega
prijateljuRamzess Veliki wrote:mad_max_ba wrote:1. Ok saglasan
2. Gledamo skupa
![]()
![]()
![]()
![]()
Vjerovatno nisi duze od 3 godine u braku. Do pete je ok, poslije ...
... imas na Religiji dosta opisa pakla, priblizno isto.
proud to be married since 2003
- Ramzess Veliki
#38 Re: Dizane cijene i ega
mad_max_ba wrote:prijateljuRamzess Veliki wrote:mad_max_ba wrote:1. Ok saglasan
2. Gledamo skupa
![]()
![]()
![]()
![]()
Vjerovatno nisi duze od 3 godine u braku. Do pete je ok, poslije ...
... imas na Religiji dosta opisa pakla, priblizno isto.
proud to be married since 2003
- Bloo
- Globalna šefica
#39 Re: Dizane cijene i ega
Što vi možete trućat

- Tomahawk11
- Globalni moderator
#40 Re: Dizane cijene i ega
kae se ćakulatBloo wrote:Što vi možete trućat![]()
![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#41 Re: Dizane cijene i ega
Bogme, gledam i tekmu i tekme, a mogu se i napiti, krevetić još nije u opticaju,Ramzess Veliki wrote: Ne budite neozbiljni, ja ozbiljno imam traume od takvih negativnih i zlonamjernih ideja.![]()
Kontate li vi sta je brak? To je ono kad vise ne mozes da se napijes bez posljedica, kad ne mozes gledat tekmu, kad je krevetic vazniji od Pirelli Diablo guma, kad ti drugi odredjuje sta obuci, kad moras pamtiti neke kao znacajne datume, kad ne smijes reci da te zaboli za Valentinovo, kad ... kad ... kad moras povremeno oprati sudje ...
datumi svakako, al nije ni problem, a treba nekad i mimo datuma
Ja kuham, ne perem suđe, ne volim to
- Ramzess Veliki
#42 Re: Dizane cijene i ega
Cekamo tebe da nam odrzis lekciju.Bloo wrote:Što vi možete trućat![]()
![]()
- Bloo
- Globalna šefica
#43 Re: Dizane cijene i ega
Tomahawk11 wrote:kae se ćakulatBloo wrote:Što vi možete trućat![]()
![]()
truć truć
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#44 Re: Dizane cijene i ega
JahBloo wrote:Tomahawk11 wrote:kae se ćakulatBloo wrote:Što vi možete trućat![]()
![]()
truć truć
- klixoris
#45 Re: Dizane cijene i ega
1. Svađamo se oko posljednje pive i ko je više para dao na alkohol (uglavnom ona ode da nakupuje, a ja većinu popijem prije nego ona stigneRamzess Veliki wrote:[
Ne budite neozbiljni, ja ozbiljno imam traume od takvih negativnih i zlonamjernih ideja.![]()
2. Tekme se ne gledaju jer smo operisani od toga
3. Izbor guma je vazda bio važan i žena sluša moje savjete koje gume, šta i kako kupiti i za koje uslove. Također, žena apsolutno podržava da su gume za motor prioritet, a tek onda dolaze gume za auto itd.
4. Uglavnom dobronamjerno savjetuje (*ebga, žene su ipak tu jače od nas muških), ali moje je hoću li poslušati
5. Slavimo datum početka zabavljanja, a ne bračnu godišnjicu. Neko se uvijek sjeti, a ako i ne sjeri, nema veze
6. Ne slavimo Valentinovo. Smatramo da je to preseravanje kvazi romantičara
7. Ima perilica, a ni meni nije mrsko uskočiti i pomoći. Ne piše nigdje da ona sve mora po kući raditi
I da, prešli smo taj tvoj kritični prag od 5 god
Last edited by klixoris on 08/12/2017 15:56, edited 1 time in total.
- Bloo
- Globalna šefica
#46 Re: Dizane cijene i ega
čekam tebe da se vratiš da popijemo pivuRamzess Veliki wrote:Cekamo tebe da nam odrzis lekciju.Bloo wrote:Što vi možete trućat![]()
![]()
![]()
onda možemo pjanski trućat
- mad_max_ba
#47 Re: Dizane cijene i ega
čekaj ba
kako smo na ovoj temi o dizanju ega došli na 10-to

kako smo na ovoj temi o dizanju ega došli na 10-to
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#48 Re: Dizane cijene i ega
Neka, ne oftopičimad_max_ba wrote:čekaj ba
kako smo na ovoj temi o dizanju ega došli na 10-to![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Ramzess Veliki
#49 Re: Dizane cijene i ega
Ljudi imaju potrebu da se pravdaju jer su u braku. Nemoj sad to da im uskratis.mad_max_ba wrote:čekaj ba
![]()
![]()
![]()
![]()
- mad_max_ba
#50 Re: Dizane cijene i ega
hmmmmRamzess Veliki wrote:Ljudi imaju potrebu da se pravdaju jer su u braku. Nemoj sad to da im uskratis.mad_max_ba wrote:čekaj ba
![]()
![]()
![]()
![]()
ja se ne bih mjenjao s tobom za brdo karamela i još jedno na vrhu
ja ipak imam nekog da sa njom šutim