Koji je vaš svjetonazor, pripadate li nekoj stranci ? (iskreno)
- Lincoln-Burrows
#26 Re: Koji je vaš svjetonazor, pripadate li nekoj stranci ? (iskreno)
Ekstremni radikalni klerofašist.
- piupiu
#27 Re: Koji je vaš svjetonazor, pripadate li nekoj stranci ? (iskreno)
Mogu li da se upetljam? Sve su potrošene i bezidejne. Pune frajera koji obožavaju slušati zvuk sopstvenog glasa, kao i kompletna Bosna, uostalom.Nurudin wrote:kratko i jasnoDrvosjeca iz Dejcica wrote:Po uvjerenjima socijaldemorkata, po političkoj pripadnosti nisam niti u jednoj stranci, imam dokazanu alergiju na sve desnice, po vjerskim ubjeđenjima vrlo blizak agnosticima.![]()
što se ne učlaniš u neku socijaldemokratsku stranku? sdp, df, gs?
Anarho-feminist. U konformističkim trenucima - socijaldemokrata. Ne bavim se političkim radom.
- Ricken
#28 Re: Koji je vaš svjetonazor, pripadate li nekoj stranci ? (iskreno)
Liberal. Nepodnosim desne, lijeve, a pogotovo Našu stranku. Ipak, od svega najmanje podnosim Europu, OHR i slične besmislene tvorevine.
Stranački neopedjeljen.
https://www.youtube.com/watch?v=sohqoTRFBfE
Stranački neopedjeljen.
https://www.youtube.com/watch?v=sohqoTRFBfE
- Tito_i_Partija
#29 Re: Koji je vaš svjetonazor, pripadate li nekoj stranci ? (iskreno)
Jel' to nesto na fazon:piupiu wrote:Anarho-feminist.

- HAVANA
#30 Re: Koji je vaš svjetonazor, pripadate li nekoj stranci ? (iskreno)
Gumo li i ja u te anarho feminist?Sta ima tamo?piupiu wrote:Mogu li da se upetljam? Sve su potrošene i bezidejne. Pune frajera koji obožavaju slušati zvuk sopstvenog glasa, kao i kompletna Bosna, uostalom.Nurudin wrote:kratko i jasnoDrvosjeca iz Dejcica wrote:Po uvjerenjima socijaldemorkata, po političkoj pripadnosti nisam niti u jednoj stranci, imam dokazanu alergiju na sve desnice, po vjerskim ubjeđenjima vrlo blizak agnosticima.![]()
Anarho-feminist. U konformističkim trenucima - socijaldemokrata. Ne bavim se političkim radom.
- piupiu
#31 Re: Koji je vaš svjetonazor, pripadate li nekoj stranci ? (iskreno)
Ma ti si već s nama... žena, djeca, punica...HAVANA wrote:Gumo li i ja u te anarho feminist?Sta ima tamo?
- piupiu
#32 Re: Koji je vaš svjetonazor, pripadate li nekoj stranci ? (iskreno)
Zavisi. Je l' ova hero ili anti-hero?Tito_i_Partija wrote:Jel' to nesto na fazon:piupiu wrote:Anarho-feminist.
Sad ozbiljno - to ti je sve isto kao anarhizam - pobuna protiv svih oblika vlasti i hijerarhija (uključujući i seksualnu), i politička filozofija koja zagovara zajednica autonomnih, osviješćenih bića bez tiranije države i kapitala (i u ovom feminističkom dijelu - patrijarhata).
- Cherry-Cherry
#33 Re: Koji je vaš svjetonazor, pripadate li nekoj stranci ? (iskreno)
Što se tiče radničkih prava - lijevo. Po većini društvenih pitanja -lijevo.Što se tiče migracije - desno. Vjersko opredjeljenje - agnostik.
- medvjed23
#34 Re: Koji je vaš svjetonazor, pripadate li nekoj stranci ? (iskreno)
a prelazni oblik prema toj zajednici je diktatura žemskog proletarijata? ako jeste, hoću i ja u anarho-kanarincepiupiu wrote:
Sad ozbiljno - to ti je sve isto kao anarhizam - pobuna protiv svih oblika vlasti i hijerarhija (uključujući i seksualnu), i politička filozofija koja zagovara zajednica autonomnih, osviješćenih bića bez tiranije države i kapitala (i u ovom feminističkom dijelu - patrijarhata).
- Krokodajl
#35 Re: Koji je vaš svjetonazor, pripadate li nekoj stranci ? (iskreno)
Desnica, konzervativac, protivnik birokratizma i neoliberalnog kapitalizma, podržavam laissez faire pristup ekonomiji i privatne slobode u jednu ruku libertarijanac, po vjeri musliman.
Nisam član ni jedne stranke jer stranka koja promoviše gore nabrojano ne postoji u BiH.
Nisam član ni jedne stranke jer stranka koja promoviše gore nabrojano ne postoji u BiH.
- piupiu
#36 Re: Koji je vaš svjetonazor, pripadate li nekoj stranci ? (iskreno)
Medolino, to je jelenizam.medvjed23 wrote:a prelazni oblik prema toj zajednici je diktatura žemskog proletarijata? ako jeste, hoću i ja u anarho-kanarincepiupiu wrote:

Priznajem da je sexi i da ima smisla.
- medvjed23
#37 Re: Koji je vaš svjetonazor, pripadate li nekoj stranci ? (iskreno)
u jelenizmu sredstvo porobljavanja muških kapitalista izgleda nešto drugačije

al dobro, nećemo sad cjepidlačiti i to

al dobro, nećemo sad cjepidlačiti i to
- Ludzak
#38 Re: Koji je vaš svjetonazor, pripadate li nekoj stranci ? (iskreno)
Naginjem više ljevici, nego desnici. Desnica se previše upustila u fašizam.
Vjera- ateist.
Vjera- ateist.
-
omar little
#39 Re: Koji je vaš svjetonazor, pripadate li nekoj stranci ? (iskreno)
sda, normalno. clanska karta od prije rata i sve.
- mayab
#40 Re: Koji je vaš svjetonazor, pripadate li nekoj stranci ? (iskreno)
Ko da sam ja napisaoDrvosjeca iz Dejcica wrote:Po uvjerenjima socijaldemorkata, po političkoj pripadnosti nisam niti u jednoj stranci, imam dokazanu alergiju na sve desnice, po vjerskim ubjeđenjima vrlo blizak agnosticima.
Uz to, domaće političare i one koji se tako zovu prezirem iz dna duše, kad bolje razmislim, mislim da bih tesko nabrojao petoricu kojima bih pružio ruku i izvukao ih iz neke , hipotetički, životne opasnosti , smatram ih većinu nemoralnim lopovima, prodanim dušama i stranim plaćenicima (a to iz dana u dan dokazuju!)
Na izbore ne propuštam izaći!
-
ciza_bliza
#41 Re: Koji je vaš svjetonazor, pripadate li nekoj stranci ? (iskreno)
Anarhista, SBB-Fahrudin Radončić
- Tito_i_Partija
#42 Re: Koji je vaš svjetonazor, pripadate li nekoj stranci ? (iskreno)
Nisi gledala Mad Max: Fury Road? Auuu, pa to obavezno moras ispravit'. O-ba-vez-no.piupiu wrote:Zavisi. Je l' ova hero ili anti-hero?Tito_i_Partija wrote:Jel' to nesto na fazon:piupiu wrote:Anarho-feminist.
![]()
![]()
-
palestinka
#43 Re: Koji je vaš svjetonazor, pripadate li nekoj stranci ? (iskreno)
.
Last edited by palestinka on 17/11/2017 10:28, edited 1 time in total.
- Connaisseur Karlin
#44 Re: Koji je vaš svjetonazor, pripadate li nekoj stranci ? (iskreno)
individualizam i humanizam
- arzuhal
#45 Re: Koji je vaš svjetonazor, pripadate li nekoj stranci ? (iskreno)
ciza_bliza wrote:Anarhista, SBB-Fahrudin Radončić
- LBVIEW
#46 Re: Koji je vaš svjetonazor, pripadate li nekoj stranci ? (iskreno)
SPS?Cherry-Cherry wrote:Što se tiče radničkih prava - lijevo. Po većini društvenih pitanja -lijevo.Što se tiče migracije - desno. Vjersko opredjeljenje - agnostik.
- manijak1
#47 Re: Koji je vaš svjetonazor, pripadate li nekoj stranci ? (iskreno)
Odlično dok ćuna radiPošto se na mnogim temama često potežu pitanja da li je neko od forumaša simpatizer ili pripadnik neke stranke,
hajde da pokušamo , ako ništa drugo, onda barem da objasnimo svoj svjetonazor. Svojim riječima kako se doživljavate,
- cyprus
#48 Re: Koji je vaš svjetonazor, pripadate li nekoj stranci ? (iskreno)
Ja sam nešto između ćetnika i komuljare...
- Nurudin
- Location: "Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga.
#49 Re: Koji je vaš svjetonazor, pripadate li nekoj stranci ? (iskreno)
anarho.feminist...za šta se to zalažeš, za povratak matrijahata ?piupiu wrote:Mogu li da se upetljam? Sve su potrošene i bezidejne. Pune frajera koji obožavaju slušati zvuk sopstvenog glasa, kao i kompletna Bosna, uostalom.Nurudin wrote:kratko i jasnoDrvosjeca iz Dejcica wrote:Po uvjerenjima socijaldemorkata, po političkoj pripadnosti nisam niti u jednoj stranci, imam dokazanu alergiju na sve desnice, po vjerskim ubjeđenjima vrlo blizak agnosticima.![]()
-
baxul