Izdrzi Sinane raja je uz tebe
- Rugafet
#26 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe
Neponovljivi Sinan THE Sakic. Big singer vit hert end soul.
Izdrzi GROMADO!
Izdrzi GROMADO!
- Janjicar
#27 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe
Sve je pjevao Umreću s osmehom al ne vidim mu taj osmijeh na faci, još se i prepao kad ga proglasiše mrtvim
Ja ne znam što se digla tolika frka sto je on bolestan.
- heat
- Grijem se na: Ljubav
- Vozim: ABCD
#28 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe
koliko je jetre on sjebao raji 
- triconja
#29 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe
S osmjehom se umire samo kad si pod utjecajem droza.Janjicar wrote:Sve je pjevao Umreću s osmehom al ne vidim mu taj osmijeh na faci, još se i prepao kad ga proglasiše mrtvim
-
Naslovnica
#30 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe
Ha ja!mali_balon wrote:Svi smo mi, rokeri , metalci, hiphoperi, housechileri, alretnativci, rasta-e, rnb, dzezeri, klasici itd itd itd....ali ko sto rece @sandzokan kad nakon 25te pive u 3 ujutru zapjeva Sinan rezu se vene.....
Neću valjda rezati vene i razbijati čaše uz David Bowie-a i Nick Cave-a?
- supercali
#31 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe
To pricaj za sebe moze zapjevati u 3 u 5 u 7 ne gotim narodnjake i dzabamali_balon wrote:Svi smo mi, rokeri , metalci, hiphoperi, housechileri, alretnativci, rasta-e, rnb, dzezeri, klasici itd itd itd....ali ko sto rece @sandzokan kad nakon 25te pive u 3 ujutru zapjeva Sinan rezu se vene.....
- Rugafet
#32 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe
Heh koliko sam ga samo puta slusao u liveu...kad pocnu uvodni taktovi Sudbina me na put salje nastaje kolektivni delirijum, ja ostanem najezen jos cetiri sata nakon toga.
-
mali_balon
#33 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe
Ne gotivim ni ja ali valjda pod utjecajem alkohola dodjem tobesupercali wrote:To pricaj za sebe moze zapjevati u 3 u 5 u 7 ne gotim narodnjake i dzabamali_balon wrote:Svi smo mi, rokeri , metalci, hiphoperi, housechileri, alretnativci, rasta-e, rnb, dzezeri, klasici itd itd itd....ali ko sto rece @sandzokan kad nakon 25te pive u 3 ujutru zapjeva Sinan rezu se vene.....
- supercali
#34 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe
Ma vala ne znam pod kakvim uticajem da sam ne mogu slusati sinane ace jelenemali_balon wrote:Ne gotivim ni ja ali valjda pod utjecajem alkohola dodjem tobesupercali wrote:To pricaj za sebe moze zapjevati u 3 u 5 u 7 ne gotim narodnjake i dzabamali_balon wrote:Svi smo mi, rokeri , metalci, hiphoperi, housechileri, alretnativci, rasta-e, rnb, dzezeri, klasici itd itd itd....ali ko sto rece @sandzokan kad nakon 25te pive u 3 ujutru zapjeva Sinan rezu se vene.....![]()
![]()
![]()
![]()
Upoznao djevojku ona voli narodnjake i ajd ono kompromis slusat cu i ja bar dok smo zajedno al ne ide
-
mali_balon
#35 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe
Na stranu turbofolkrei acai jelena ceca meca cica mica itd itd to je skrat...poslusaj ba Sinana i naspi si lozu i uzivajsupercali wrote: Ma vala ne znam pod kakvim uticajem da sam ne mogu slusati sinane ace jelene
Upoznao djevojku ona voli narodnjake i ajd ono kompromis slusat cu i ja bar dok smo zajedno al ne ide
- supercali
#36 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe
Sinan aca serif jelena cica meca dzaba sve je meni istomali_balon wrote:Na stranu turbofolkrei acai jelena ceca meca cica mica itd itd to je skrat...poslusaj ba Sinana i naspi si lozu i uzivajsupercali wrote: Ma vala ne znam pod kakvim uticajem da sam ne mogu slusati sinane ace jelene
Ja samo sto se toga tice poslusati pjesmu ako je dobra al samo u autu i sl al kad sam vani izlazak nema sanse nikako
-
mali_balon
#37 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe
Et...ne moram nista ni rec....znamo sta je tomorrowland
- al_akhisari
#38 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe
...nisam ljubitelj muzike ala sinan sakic, nisam bio, nisam sad i nadam se da neću ni biti
i to nema veze sa satnicom, alkoholom ili raspoloženjem
prihvatam da to neko voli da sluša i prati; par dana ova tema aktuelna, pa rekoh da povirim i poželim čovjeku uspješan oporavak 
- luckylaka
#39 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe
Dobar si ti Sinane samo foliras dok mozes svaki minut postati.mali_balon wrote:Et...ne moram nista ni rec....znamo sta je tomorrowland
-
mali_balon
#40 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe
luckylaka wrote:Dobar si ti Sinane samo foliras dok mozes svaki minut postati.mali_balon wrote:Et...ne moram nista ni rec....znamo sta je tomorrowland
- Zejnep
#41 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe
Naježih semali_balon wrote:Et...ne moram nista ni rec....znamo sta je tomorrowland
- Altsa
#42 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe
Vjeruj da moze i uz njih.Naslovnica wrote:Ha ja!mali_balon wrote:Svi smo mi, rokeri , metalci, hiphoperi, housechileri, alretnativci, rasta-e, rnb, dzezeri, klasici itd itd itd....ali ko sto rece @sandzokan kad nakon 25te pive u 3 ujutru zapjeva Sinan rezu se vene.....
Sike Saketu brz oporavak.
- Zejnep
#43 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe
Kafa?supercali wrote:Sinan aca serif jelena cica meca dzaba sve je meni istomali_balon wrote:Na stranu turbofolkrei acai jelena ceca meca cica mica itd itd to je skrat...poslusaj ba Sinana i naspi si lozu i uzivajsupercali wrote: Ma vala ne znam pod kakvim uticajem da sam ne mogu slusati sinane ace jelene
Ja samo sto se toga tice poslusati pjesmu ako je dobra al samo u autu i sl al kad sam vani izlazak nema sanse nikako
- supercali
#44 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe
Hocemo u ponedjeljakZejnep wrote:Kafa?supercali wrote:Sinan aca serif jelena cica meca dzaba sve je meni istomali_balon wrote:
Na stranu turbofolkrei acai jelena ceca meca cica mica itd itd to je skrat...poslusaj ba Sinana i naspi si lozu i uzivaj
-
Naslovnica
#45 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe
Naravno da može, pod uslovom da se uvežu neke ljute droge.Altsa wrote:Vjeruj da moze i uz njih.Naslovnica wrote:Ha ja!mali_balon wrote:Svi smo mi, rokeri , metalci, hiphoperi, housechileri, alretnativci, rasta-e, rnb, dzezeri, klasici itd itd itd....ali ko sto rece @sandzokan kad nakon 25te pive u 3 ujutru zapjeva Sinan rezu se vene.....
Sike Saketu brz oporavak.
- ho oponopono
#46 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe
...ma...da se opet rodim...
- O'zone
- Globalni moderator
#47 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe
Želim mu uspješno ozdravljenje kao i svakom drugom bolesnom insanu (mada je sam za to kriv) a daleko mu kuća od moje bila što se muzike tiče.
- spreca
#48 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe
Sinanu je potrebna krv...traze se dobrovoljni davaoci krvi....ko moze neka pomogne....Sinan je u Tuzli u bolnici
- spreca
#50 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe
Od samog pocetka ljecenja je u Tuzli....sta je tu cudnoZejnep wrote:Čuj u Tuzli?