Ukraden Renault Megane

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

spree

#26 Re: Ukraden Renault Megane

Post by spree »

Jeste imao sreće. Nasao ga na parkingu izmedju zgrada kod one crkve. Uredno parkiran auto bio na parkingu. To je bilo prije 10-ak god. I tada mi je bilo cudno, jer se radilo o starom Audi jajetu. Cuj jaje :D ko ga tako prozvao.
paradjik

#27 Re: Ukraden Renault Megane

Post by paradjik »

Nema novih informacija, niti su zvali.. Auto nije imalo zastitu, jer je tek kupljeno, bilo je u planu da se stavi, ali eto otislo prije toga :(
citroen xm

#28 Re: Ukraden Renault Megane

Post by citroen xm »

Jbg, baš mi je žao. :(
spree wrote:Jeste imao sreće. Nasao ga na parkingu izmedju zgrada kod one crkve. Uredno parkiran auto bio na parkingu. To je bilo prije 10-ak god. I tada mi je bilo cudno, jer se radilo o starom Audi jajetu. Cuj jaje :D ko ga tako prozvao.
Jaje je prije 10 godina imalo još uvijek solidnu cijenu, kao danas recimo A4 B6. :thumbup:
hopi

#29 Re: Ukraden Renault Megane

Post by hopi »

paradjik wrote:Nema novih informacija, niti su zvali.. Auto nije imalo zastitu, jer je tek kupljeno, bilo je u planu da se stavi, ali eto otislo prije toga :(
ne bi me čudilo da su ti ga ti isti ukrali, pogotovo ako se radi o nekoj tamo kući koja je poznata po prevarama
mislim da je nekada na forumu baš bio jednom takav slučaj
O'zone
Globalni moderator

#30 Re: Ukraden Renault Megane

Post by O'zone »

hopi wrote:
paradjik wrote:Nema novih informacija, niti su zvali.. Auto nije imalo zastitu, jer je tek kupljeno, bilo je u planu da se stavi, ali eto otislo prije toga :(
ne bi me čudilo da su ti ga ti isti ukrali, pogotovo ako se radi o nekoj tamo kući koja je poznata po prevarama
Bio. Kad je nestao Renault Megan III crni iz Grbavičke ako se ne varam isto tek kupljen i majke mi čini mi se da je imao slične ako ne i iste felge kao i ovaj (da ne širm paranoju :mrgreen: )

ukraden-sinoc-13-7-megane-2-grbavica-t113963.html

Pa onda još jedan sa Dobrnje koji je kupljen u Trebinju

ukraden-renault-megane-iii-dci-130-2010 ... 17449.html
paradjik

#31 Re: Ukraden Renault Megane

Post by paradjik »

hopi wrote: ne bi me čudilo da su ti ga ti isti ukrali, pogotovo ako se radi o nekoj tamo kući koja je poznata po prevarama
To nije toliko ni daleko od istine, mada ko ce opet znati...S obzirom da puno pricam na temu kradje auta zadnjih dana, dobih neke informacije, za tri slucaja kao ovaj, da nakon kupovine ubrzo auto bude ukradeno..Sva auta kupljena na podrucju Kiseljaka..

Ipak ne bih da prozivam, sve je to bez dokaza i iz domena rekla/kazala, a covjek kad se nadje u ovoj situaciji pocne da sumnja u sve.
Bluemore

#32 Re: Ukraden Renault Megane

Post by Bluemore »

. wrote:
hopi wrote: ne bi me čudilo da su ti ga ti isti ukrali, pogotovo ako se radi o nekoj tamo kući koja je poznata po prevarama
To nije toliko ni daleko od istine, mada ko ce opet znati...S obzirom da puno pricam na temu kradje auta zadnjih dana, dobih neke informacije, za tri slucaja kao ovaj, da nakon kupovine ubrzo auto bude ukradeno..Sva auta kupljena na podrucju Kiseljaka..

Ipak ne bih da prozivam, sve je to bez dokaza i iz domena rekla/kazala, a covjek kad se nadje u ovoj situaciji pocne da sumnja u sve.
Fuck da i to rade
Pa to je prava masinerija
Jeli bila povoljna cijena, nesto cudno?
problemnatravunu

#33 Re: Ukraden Renault Megane

Post by problemnatravunu »

Bluemore wrote:
. wrote:

Fuck da i to rade
Pa to je prava masinerija
Jeli bila povoljna cijena, nesto cudno?
Vrlo realna mogućnost, nažalost :twisted:
Post Reply