Ukraden Renault Megane
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- spree
#26 Re: Ukraden Renault Megane
Jeste imao sreće. Nasao ga na parkingu izmedju zgrada kod one crkve. Uredno parkiran auto bio na parkingu. To je bilo prije 10-ak god. I tada mi je bilo cudno, jer se radilo o starom Audi jajetu. Cuj jaje
ko ga tako prozvao.
-
paradjik
#27 Re: Ukraden Renault Megane
Nema novih informacija, niti su zvali.. Auto nije imalo zastitu, jer je tek kupljeno, bilo je u planu da se stavi, ali eto otislo prije toga 
-
citroen xm
#28 Re: Ukraden Renault Megane
Jbg, baš mi je žao.

Jaje je prije 10 godina imalo još uvijek solidnu cijenu, kao danas recimo A4 B6.spree wrote:Jeste imao sreće. Nasao ga na parkingu izmedju zgrada kod one crkve. Uredno parkiran auto bio na parkingu. To je bilo prije 10-ak god. I tada mi je bilo cudno, jer se radilo o starom Audi jajetu. Cuj jajeko ga tako prozvao.
- hopi
#29 Re: Ukraden Renault Megane
ne bi me čudilo da su ti ga ti isti ukrali, pogotovo ako se radi o nekoj tamo kući koja je poznata po prevaramaparadjik wrote:Nema novih informacija, niti su zvali.. Auto nije imalo zastitu, jer je tek kupljeno, bilo je u planu da se stavi, ali eto otislo prije toga
mislim da je nekada na forumu baš bio jednom takav slučaj
- O'zone
- Globalni moderator
#30 Re: Ukraden Renault Megane
Bio. Kad je nestao Renault Megan III crni iz Grbavičke ako se ne varam isto tek kupljen i majke mi čini mi se da je imao slične ako ne i iste felge kao i ovaj (da ne širm paranojuhopi wrote:ne bi me čudilo da su ti ga ti isti ukrali, pogotovo ako se radi o nekoj tamo kući koja je poznata po prevaramaparadjik wrote:Nema novih informacija, niti su zvali.. Auto nije imalo zastitu, jer je tek kupljeno, bilo je u planu da se stavi, ali eto otislo prije toga
ukraden-sinoc-13-7-megane-2-grbavica-t113963.html
Pa onda još jedan sa Dobrnje koji je kupljen u Trebinju
ukraden-renault-megane-iii-dci-130-2010 ... 17449.html
-
paradjik
#31 Re: Ukraden Renault Megane
To nije toliko ni daleko od istine, mada ko ce opet znati...S obzirom da puno pricam na temu kradje auta zadnjih dana, dobih neke informacije, za tri slucaja kao ovaj, da nakon kupovine ubrzo auto bude ukradeno..Sva auta kupljena na podrucju Kiseljaka..hopi wrote: ne bi me čudilo da su ti ga ti isti ukrali, pogotovo ako se radi o nekoj tamo kući koja je poznata po prevarama
Ipak ne bih da prozivam, sve je to bez dokaza i iz domena rekla/kazala, a covjek kad se nadje u ovoj situaciji pocne da sumnja u sve.
- Bluemore
#32 Re: Ukraden Renault Megane
Fuck da i to rade. wrote:To nije toliko ni daleko od istine, mada ko ce opet znati...S obzirom da puno pricam na temu kradje auta zadnjih dana, dobih neke informacije, za tri slucaja kao ovaj, da nakon kupovine ubrzo auto bude ukradeno..Sva auta kupljena na podrucju Kiseljaka..hopi wrote: ne bi me čudilo da su ti ga ti isti ukrali, pogotovo ako se radi o nekoj tamo kući koja je poznata po prevarama
Ipak ne bih da prozivam, sve je to bez dokaza i iz domena rekla/kazala, a covjek kad se nadje u ovoj situaciji pocne da sumnja u sve.
Pa to je prava masinerija
Jeli bila povoljna cijena, nesto cudno?
- problemnatravunu
#33 Re: Ukraden Renault Megane
Vrlo realna mogućnost, nažalostBluemore wrote:Fuck da i to rade. wrote:To nije toliko ni daleko od istine, mada ko ce opet znati...S obzirom da puno pricam na temu kradje auta zadnjih dana, dobih neke informacije, za tri slucaja kao ovaj, da nakon kupovine ubrzo auto bude ukradeno..Sva auta kupljena na podrucju Kiseljaka..hopi wrote: ne bi me čudilo da su ti ga ti isti ukrali, pogotovo ako se radi o nekoj tamo kući koja je poznata po prevarama
Pa to je prava masinerija
Jeli bila povoljna cijena, nesto cudno?