Novi selektor reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- jeza u ledja
#26 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Dobar selektor moze od ovih hajvana napraviti itekako dobru ekipu. I to bez Dzeke.
- BlueBlood
#27 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
treba prvo ove lopove iz saveza otjerati, dok je njih ko god bude selektor nema uspjeha
- cyprus
#28 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ja mislim da to može i loš trener... Ne zajebavam sejeza u ledja wrote:Dobar selektor moze od ovih hajvana napraviti itekako dobru ekipu. I to bez Dzeke.
- jeza u ledja
#29 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Nesto nije u redu sa forumom. Izlijecu ovi stari postovi iz 2007e.BlueBlood wrote:treba prvo ove lopove iz saveza otjerati, dok je njih ko god bude selektor nema uspjeha
- haris0032
#30 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Meho Kodro.
- luckylaka
#31 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Uf sad ce te napasti ,samo da ustanu.Ja prezivio ti se dobro drzi.haris0032 wrote:Meho Kodro.
- mO k3
#32 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
a koji ce trener valjati kliksovcima..??LSD wrote:Skupili se Klixovci da otjeraju selektora preko foruma![]()
Meša vam se smije i konta "šta im je, Bog im pomogo"
Sve strucnjak do strucnjaka , kada citas komentare mislis da ih je polovica vodila velike klubove po evropi
- mO k3
#33 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Pogledaj Island... nema "velikih" imena u repki , ali zato odose na spjeza u ledja wrote:Dobar selektor moze od ovih hajvana napraviti itekako dobru ekipu. I to bez Dzeke.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#34 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ja bih selektora koji zna poredati igrače prema pozicijama koje igraju....i da to liči na nešto, a ne igraš s špicem na krilu, stoperom na beku, bez zadnjeg veznog, beka i slično....za početak bi i to bilo dovoljno.
- shake69
#35 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Tako nekako, ali imamo li takvih? Meni nesto u glavi samo Bajevic i Amar koji bi to mislim mozda mogli.Tomahawk11 wrote:Ja bih selektora koji zna poredati igrače prema pozicijama koje igraju....i da to liči na nešto, a ne igraš s špicem na krilu, stoperom na beku, bez zadnjeg veznog, beka i slično....za početak bi i to bilo dovoljno.
Pravo pitanje je kako se rijesiti Mehmeda.
Nemamo izraslog sportskog novinara koji bi ga rasturio u nekom tv suceljavanju nakon jos jedne nase bruke. Ovi portali poput Sinana, neke tipure i slicno nisu to. To bi moglo biti nesto poput Intervjuu 20, ali ona zena samo place i ne razumije se u fudbal.
BHF nece imati kad vise paliti baklje i dizati dreku jer utakmice necemo imati zadugo. Opet ce odluciti Begic, kad procijeni sta je najmanja steta za njega i pajdashe iz IO.
- muha_sa
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#37 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
shake, mislim da će savez povući potez nešto između:
- ostanka Meše
- dovođenja nekog podobnog s kim mogu tarlahati ko i dosad, a ko neće dobro raditi posao
hamu, oklen lova, majstore
- ostanka Meše
- dovođenja nekog podobnog s kim mogu tarlahati ko i dosad, a ko neće dobro raditi posao
- muha_sa
#38 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
nek mu daju lovu od parkinga u BBITomahawk11 wrote:shake, mislim da će savez povući potez nešto između:
- ostanka Meše
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#39 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
hajde kad smo otvorili željoteku, al bi trebali koliko toliko ostati realni u maštanjima, jer će svakako čmarovi naći nekog uhljupa s kojim mogu nastaviti tarlahati ko i do sada
1. Matjaž Kek, al mislim da je ovo na granici realnosti i mašte jer sumnjam da će čovjek otići iz Rijeke da bi se bavio ublehama poput nas
2. Srećko Katanec, ovo je dosta realnija opcija jer je taman napustio klupu Slovenije
1. Matjaž Kek, al mislim da je ovo na granici realnosti i mašte jer sumnjam da će čovjek otići iz Rijeke da bi se bavio ublehama poput nas
2. Srećko Katanec, ovo je dosta realnija opcija jer je taman napustio klupu Slovenije
-
yasaq
#40 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
JoseMujica wrote:hajde kad smo otvorili željoteku, al bi trebali koliko toliko ostati realni u maštanjima, jer će svakako čmarovi naći nekog uhljupa s kojim mogu nastaviti tarlahati ko i do sada
1. Mislim da čovjek nije lud. Jeste lud, ali nije toliko !
2. Mislim da mu ne možemo ponuditi više love od Kosovara
Hajmo dalje sa željotekom !
- mO k3
#41 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Zeljthekayasaq wrote:JoseMujica wrote:hajde kad smo otvorili željoteku, al bi trebali koliko toliko ostati realni u maštanjima, jer će svakako čmarovi naći nekog uhljupa s kojim mogu nastaviti tarlahati ko i do sada
Felix...
-
incognito071
#42 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
i tata bi sinemO k3 wrote:Zeljthekayasaq wrote:JoseMujica wrote:hajde kad smo otvorili željoteku, al bi trebali koliko toliko ostati realni u maštanjima, jer će svakako čmarovi naći nekog uhljupa s kojim mogu nastaviti tarlahati ko i do sada
Felix...
- k3ngur
#43 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Jos malo pa Bajramovica zvat
- Altsa
#45 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Mislim da ste njega potpuno zaboravili

- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#46 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
vjerovatno si u pravu što se love tiče, ali ono što možemo ponuditi je daleko kvalitetniji i širi igrački kadar (i u odnosu na Kosovo i ekipe koje je vodio prije Makedoniju i Sloveniju) s kojim može nešto napravitiyasaq wrote:JoseMujica wrote:hajde kad smo otvorili željoteku, al bi trebali koliko toliko ostati realni u maštanjima, jer će svakako čmarovi naći nekog uhljupa s kojim mogu nastaviti tarlahati ko i do sada
-
vryzas
-
kiligonzales
#48 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Evo novinari bacise bubicu na Sport1, Amar Osim i Radomir Antic su moguci naslijednici Meše. 
-
kiligonzales
#49 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Plako bi ko malo dijete kad bi nam Karlito bio buduci selektor.muha_sa wrote:
-
kiligonzales
#50 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Rad, rad i samo rad.mO k3 wrote:Pogledaj Island... nema "velikih" imena u repki , ali zato odose na spjeza u ledja wrote:Dobar selektor moze od ovih hajvana napraviti itekako dobru ekipu. I to bez Dzeke.
Kod nas prvo moras izbiti ono u mentalitet posadjeno pocjenjivanje protivnika, a onda im udariti mentalitet pobjednika, ne da to bude balon koji ispuse sa svakim primljenim golom.