Ne shvataš da ovdje niko ne brani SDA jer ja prvi ne glasam za tu stranku, kao ni za SDP, DF, BSP, SBB jer to su sve kriminalne grupe. Glasam za Našu stranku jer tamo je dosta mladih, školovanih, progresivnih, novih likova. Kao Bošnjaku ne smeta mi građanska, sekularna, liberalna država. Ako ćemo iskreno, nisam ni neki "veliki vjernik".sweet dreams wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tipična SDA priča, svi koji su protiv SDA su neprijatelji BIH i bošnjaka, hahhaahah A gdje to SDA zaposli omladinu i sinove i kćerke onih koji su se borili za BIH, a gdje ubaciše uhljebe? Još nam i vodu zavrnuše, prodaše Srebrenicu drugi put, uništiše zdravstvo, "zaposliše 100 000 ljudi", dadoše hrvatima i ono malo jada što je ostalo, glavni čovjek im u zatvoru odleža sve dok ga ne izvukoše oni koje je on zaposlio, otjeraše one koje ni Karadžić nije uspio, na ulicama nam revolveraši i čakijaši a SDA policajci nam govore da smo sigurni, poskupiše nam ono bez čega se ne može pa bi još i akcize i mnoooooogo toga još........ SDA je svoje odsvirala i što prije to shvate SDA botovi bit će lakše i njima i nalogodavcima. Ovako se satraše ubjeđujući raju da su oni koji su protiv SDA ujedno protiv BIH, a to je retardirana priča koja ne prolazi ni u selima gdje glooooosaju nane i dede od 94 godine.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ali bez obzira na sve što uopšte nemam lijepo mišljenje o neo-SDA, i što sa prezirom gledam na pojedine koji dolaze iz te stranke, to apsolutno nema veze sa rahmetli Alijom Izetbegovićem.
Mislim da bi Bošnjo trebao da nauči da pravi razlike između pojmova.