Preminula Donna Ares
- kakotakonikako
#26 Re: Preminula Donna Ares
Rahmet joj dusi. El - Fatiha. 
- Logovan
#27 Re: Preminula Donna Ares
Rahmet joj duši. 
-
Zoya
#28 Re: Preminula Donna Ares
Mlada žena. Užas. A je li umrla u Danskoj ili u Bihaću?
- Logovan
#29 Re: Preminula Donna Ares
U Bihaću.Zoya wrote:Mlada žena. Užas. A je li umrla u Danskoj ili u Bihaću?
-
Zoya
#30 Re: Preminula Donna Ares
Znam da se bila preselila i Dansku pa zbog toga sam i pitala, mada to u biti nije ni važno.
barem je bila okružena svojima.
-
moonca
#31 Re: Preminula Donna Ares
Zalosno.
Bolest ne bira.
Nakon rata ,jako puno mladih oboljeva od raznih tipova rakova.
Malo preventive bi moglo pomoci - mammogragije ,kolonoskopije , endoskopije- barem to utaditi oko 40 god starosti.
Bolest ne bira.
Nakon rata ,jako puno mladih oboljeva od raznih tipova rakova.
Malo preventive bi moglo pomoci - mammogragije ,kolonoskopije , endoskopije- barem to utaditi oko 40 god starosti.
- Cherry-Cherry
#33 Re: Preminula Donna Ares
Ona se baš napatila jadnica...
Odmori se, Azra

- HAVANA
#35 Re: Preminula Donna Ares
Jebo im bog majku bolesnu.Eto ja cu tu.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#36 Re: Preminula Donna Ares
Pocivaj u miru.
-
mali jomu
#37 Re: Preminula Donna Ares
Tesko nama svima kad ljudi pocnu odredjivat gdje ce ko, sve bog do boga hoda po zemlji.
-
julisiz es grant
#38 Re: Preminula Donna Ares
Ovako su se FGR-ovci, baš i na ovom forumu (sjećam se i ko je to počeo) zblažnjavali što je Nijazu Durakoviću klanjana dženaza i što je ukopan po islamskom obredu.
- orinoco
#39 Re: Preminula Donna Ares
Ovu temu treba zatvoriti 
- uglavnomja
#40 Re: Preminula Donna Ares
orinoco wrote:Ovu temu treba zatvoriti
ne treba, nazalost
da vidimo kakvi mozgovi zive tu. pandan muskim relativizatorima terorista
i na facebooku raja stavljaju ovo, sve sa komentarima, jedna od ovih radi u nekoj bolnici ili domu zdravlja,
a i da vidimo da je pismenost zadnji uslov za dobijanje posla. tacnije nije uopste.
zao mi je done, zene, osobe ... ovo je jos gore od same smrti ... nestala je zadnja mrva ljudskosti, pijetet prema mrtvim, i to onim koji nikome zlo nisu ucinili
-
kakavdanakneiskustvu
#41 Re: Preminula Donna Ares
HAVANA wrote:Jebo im bog majku bolesnu.Eto ja cu tu.
baš bolesnici
-
julisiz es grant
#42 Re: Preminula Donna Ares
Sama je estradizirala svoju bolest godinama po senzacionalističkim portalima. Da se nosila s njom tiho, i ovakav ukop bi prošao ispod radara.uglavnomja wrote:
zao mi je done, zene, osobe ... ovo je jos gore od same smrti ... nestala je zadnja mrva ljudskosti, pijetet prema mrtvim, i to onim koji nikome zlo nisu ucinili
Da li je kome učinila zlo ili nije, ima ko će suditi. Ljudi, obzirom na način pokopa, nisu imali priliku da oproste.
- al_akhisari
#43 Re: Preminula Donna Ares
...tuga brate, mlad insan, premlad za mrijeti 
- uglavnomja
#44 Re: Preminula Donna Ares
ne moze covjek sam u svojoj glavi oprostiti nekome nesto kad tog mrtvog spustaju u grob nego mora preko (placenih) hodze i popa da oprastajulisiz es grant wrote:Sama je estradizirala svoju bolest godinama po senzacionalističkim portalima. Da se nosila s njom tiho, i ovakav ukop bi prošao ispod radara.uglavnomja wrote:
Da li je kome učinila zlo ili nije, ima ko će suditi. Ljudi, obzirom na način pokopa, nisu imali priliku da oproste.
- Dope_Man
#45 Re: Preminula Donna Ares
Sta njoj to ima neko prastati? Pogotovo ljudi koji je ne znaju i nikad je nisu vidjeli. I ako ima onih kojima jeste ostala nesto duzna, bilo to materijalno ili u domeni ljudskih odnosa, oni mogu da joj prastaju i ne prastaju u svojoj glavi. Nema sa tim veze kakav je ritual izvodjen prilikom ukopa, ili je pak bas taj ritual neophodan da joj ljudi koji je vjerovatno nikada nisu nit sreli, nit poznavali licno, ''oproste''?julisiz es grant wrote:Sama je estradizirala svoju bolest godinama po senzacionalističkim portalima. Da se nosila s njom tiho, i ovakav ukop bi prošao ispod radara.uglavnomja wrote:
Ja nisam fan njene muzike, ne zanima me ni kao licnost i njena smrt mi ne znaci nista, pa obicno i ne komentiram ove smrti poznatih licnosti jer me ne zanimaju kao sto me ne zanima smrtovnica nekog lika iz mog naselja koja se pojavi na banderi, a ja covjeka nikad ni vidio, nit upoznao. Ali sam morao komentirati samo zbog tog boldiranog da pitam koja je to logika da se ne moze ''oprostiti'', ako se i ima sta prastati, bez specificnog rituala ukopa koji se izvodi kod muslimana.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#46 Re: Preminula Donna Ares
poslije ovoliko pljuvacine, bolje je pitanje hoce li ona nama halaliti
u ovoj prokletoj drzavi niti mozes zivjeti kako hoces, niti mozes umrijeti..svi bi drugi da ti kroje i zivot i odlazak s ovog svijeta
u ovoj prokletoj drzavi niti mozes zivjeti kako hoces, niti mozes umrijeti..svi bi drugi da ti kroje i zivot i odlazak s ovog svijeta
- supercali
#47 Re: Preminula Donna Ares
Ne znam kakva je bila kao osoba niti sam je pratio u bolesti samo znam da mi je sto se tice iskljucivo njene muzicke karijere najgora i uvijek sam mrzio nju kao pjevacicu a konjevica kao pjevaca
Da se odmah razumijemo ovo se odnosi samo na nju kao pjevacicu na njene pjesme i njenu muzicku karijeru
Da se odmah razumijemo ovo se odnosi samo na nju kao pjevacicu na njene pjesme i njenu muzicku karijeru
-
julisiz es grant
#48 Re: Preminula Donna Ares
Namjerno ne htjedoh reći kome je prvo na forumu upalo u oči što je Nijaz Duraković sahranjen kao musliman pa je počeo diskusiju oko toga, al' sad kad si se javila...plain vanilla wrote:poslije ovoliko pljuvacine, bolje je pitanje hoce li ona nama halaliti![]()
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#49 Re: Preminula Donna Ares
Covjek je prozivio zivot kao komunista, i nije se dao ni kad su se svi 'opredijelili'. To ti je isto kad bi nekog reisa sahranili ateisticki. Ali, ako sam se cudila, sigurno ga nisam proklinjala, niti napisala ikakvu gadost kao ovi gore citirani, nazovi vjernici.julisiz es grant wrote:Namjerno ne htjedoh reći kome je prvo na forumu upalo u oči što je Nijaz Duraković sahranjen kao musliman pa je počeo diskusiju oko toga, al' sad kad si se javila...plain vanilla wrote:poslije ovoliko pljuvacine, bolje je pitanje hoce li ona nama halaliti![]()
-
moneta
#50 Re: Preminula Donna Ares
I to sve za sebe misli da je ispravno, na pravom putu.
Nu Amre Kukic, sigurno velike muslimanke. U njenoj bolesnoj glavi.
Da ih je dvoje, troje, pa covjek bi rekao kukolj, al previse se danas slicnih komentara napisalo.
Za male balkanske mozgove nacija i vjera su otrovi. Prostakluk i bezumlje.

Nu Amre Kukic, sigurno velike muslimanke. U njenoj bolesnoj glavi.
Da ih je dvoje, troje, pa covjek bi rekao kukolj, al previse se danas slicnih komentara napisalo.
Za male balkanske mozgove nacija i vjera su otrovi. Prostakluk i bezumlje.
julisiz es grant wrote: Sama je estradizirala svoju bolest godinama po senzacionalističkim portalima. Da se nosila s njom tiho, i ovakav ukop bi prošao ispod radara.