Ja sam bogatiji od mojih komšija i plaćam više poreza.
Hoću samostalnost !
neki wrote:kako glupa tema...da ne kažem maliciozna
I još gluplje je pozivati se na indexovu anketu...Index ima više posjetitelja iz Srbije i BiH nego iz Hrvatske
Realno, da se sad održi referendum u istri za otcjepljenje ne bi bilo ni 20% glasača..Sa Dalmacijom je još manji procenat, na obali su već većina doseljeni Hercegovci, a u zagori su uvijek bili zadrte rvatine..
Jes vala, ono RS i HZHB datiraju još od 12 vijeka pa tako imaju pravo. Istra je nešto sasvim drugo i sigurno da imaju pravo ali o tome treba da odluče Istrani a ne Široki ili Kiseljak koje su ionako zatucane i primitivne sredine.dječak sa šibicama wrote:Taman koliko i Republika Srpska i Herceg Bosna.
Zašto je glupa kada o tome raspravljaju građani Hrvatske, imaš i političku opciju koja ide u tom pravcu i tebi je sada to glupo? Mislim Ok možda je tebi glupo ali ne vidim razlog da se o tome ne raspravlja jer očito ima onih kojima nije glupo a oni priej svega građani Istre. Gledano istorisjki Istra bi imala puno pravo na nezavisnost, praktično ne znam koliko bi ih to bilo pametno ali kao što rekoh o tome treba da se izjasne građani Istre a ne Široki ili Kiseljak.orinoco wrote:neki wrote:kako glupa tema...da ne kažem maliciozna
I još gluplje je pozivati se na indexovu anketu...Index ima više posjetitelja iz Srbije i BiH nego iz Hrvatske
Realno, da se sad održi referendum u istri za otcjepljenje ne bi bilo ni 20% glasača..Sa Dalmacijom je još manji procenat, na obali su već većina doseljeni Hercegovci, a u zagori su uvijek bili zadrte rvatine..Upravo tako. Tema je i pokrenuta da bi se zakuhali odnosi, " da komšiji crkne krava".
Kako odjednom zagovaratelji nezavisnosti Katalonije mijenju ploču!dječak sa šibicama wrote:Kako odjednom zagovaratelji "cjelovitosti i suverenosti Spanije" mijenjaju plocu![]()
Sto se mene tice, Istra ako nekad pozeli neovisnost, sretan im put. Taman Istra van, Herceg Bosna in, i mirna Hrvatska![]()

Black swan wrote:i onda kad neki forumaš ove antihrvatske hrvate-indeksaše usporedi s domoljubima i kaže kako se može mjeriti ko je koliki hrvat![]()
pa vjerojatno po iskazivanju ljubavi i činjenju dobra hrvatskom narodu i domovinia ne činjenju mišlju rječju i djelom protiv hrvatske
Istra van, Hercegovci in... ali bez kvadratnog metra zemlje... sorry, kamenjara.dječak sa šibicama wrote:aman Istra van, Herceg Bosna in, i mirna Hrvatska![]()
To bi bio najgori trejd ikaddječak sa šibicama wrote:Kako odjednom zagovaratelji "cjelovitosti i suverenosti Spanije" mijenjaju plocu![]()
Sto se mene tice, Istra ako nekad pozeli neovisnost, sretan im put. Taman Istra van, Herceg Bosna in, i mirna Hrvatska![]()
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Jes vala, ono RS i HZHB datiraju još od 12 vijeka pa tako imaju pravo. Istra je nešto sasvim drugo i sigurno da imaju pravo ali o tome treba da odluče Istrani a ne Široki ili Kiseljak koje su ionako zatucane i primitivne sredine.dječak sa šibicama wrote:Taman koliko i Republika Srpska i Herceg Bosna.
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Kako odjednom zagovaratelji nezavisnosti Katalonije mijenju ploču!dječak sa šibicama wrote:Kako odjednom zagovaratelji "cjelovitosti i suverenosti Spanije" mijenjaju plocu![]()
![]()
Paravojna tvorevina HZHB, UZP, ima baš isto istorijsko uporište kao i Istra.
Istra ako se ikad odluči na taj put ja im želim sve najbolje. Ali ako se ikada to desi vi što sjedite na dvije stolice i radite za Zagreb sigurno nećete tamo imati pravo glasa. Kao što rekoh neće Široki ili Kislejak određivati Istri šta je za nju dobro a šta loše.
Treba zagristi metak, navali junace sta cekas?dječak sa šibicama wrote:Kako odjednom zagovaratelji "cjelovitosti i suverenosti Spanije" mijenjaju plocu![]()
A zašto je zakuhavanje? Pa u HR se o tome govori, evo imaš prilog su uradili ljudi? Kada onaj iz Tomislavgrada ili Širokog kaže ovo je Hrvatska i kada kaže Istranima da će dobiti *urac a ne nezavisnost mi u Sarajevu treba da šutimo?Not My Idea wrote:Koga briga i za Hrvatsku i za Istru, idi na njihov forum pa zakuhavaj s ovim glupostima
Kao otprilike tvoj svaki post na ovom forumuorinoco wrote:Ima, koliko i Hercegovina od Bosne![]()
![]()
Kako podla i huškačka tema, očito osmišljena s političkom pozadinom
Interesnanto, a jučer ste u Zagrebu ukinuli onog čija je ta vojska bila i tu vojsku kojoj su klicali "hrvatska istra".dječak sa šibicama wrote:
zivjela hrvatska Istra
(a masa uzvraca) zivjela!
ma to samo na forumujazzer wrote:A sto volimo trpati nos gdje mu nije mjesta.
Raja duma da l' Istra ima pravo otcjepljenja od Hrvatske, Katalonija i referendum, bistri se svjetska
politika uzduz i poprijeko a nemamo vode da pijemo i okupamo se.
Valjda ljudima tako lakse, pored tudjih problema nasi nekako izgledaju manje.