Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
commendatore wrote:ovdje je najveci simptom prekratak jorgan.... i kod prijasnjih i kod trenutnog vlasnika
da ne kazem ciganluk
a ovo je dodatna bosnjakoidna dijagnoza - "rodjak prodaj ti to nekom levatu"
posto mislis da sam ja cigan, evo sta sam uradio na autu mali servis ulje 5w40 Castrol edge turbo dizel, uye sve 4 nove ljetne I nove zimske gume I kupio org alu felge 16 za ljeta I celicne 16ke koje su bile na njemu, ali sam jos nabavio org ratkapne od passata 6 koje su kostale 60km, prednji trap komplet pregledo, trebalo samo jedna krajnica da se zamjeni sto je uradjeno I naravno spura, jece uzeo xenon 80km platio, usput jos sam zamjeni mikreo remen I spanner spanner je sam 190km a kais 25km. ti meni pricas o ciganlku, ovo sam otvorio forum da vidim sta bi moglo biti od prilike, bolje nego da odem kod majstroa da me zajebe da mi naplati remont tamo necega ili drugi dio, a moyda je samo maf ili je neko crijevo puklo.
Pusti ba mufljuza, vlasnika lancije na kojoj je otisla el. rucna, pa se bavi reparacijom i nece da kupi novu, ciganise bezveze.
lancia je otisla iz mog zivota jer su limiti dotaknuti a imam dijelova za nju od jos 500€ - znam ja kako je prosjecnom moronu koji ne konta neke stvari kao ni to da se taj dio vrlo tesko da nabavit.
BTW kad se vec bavis idiotlukom koji ti ocito stoji - samo da ti kazem da sam ja 6g vozio to auto podero 3 seta guma na njoj koje kostaju 250KM/kom i jos stosta.... ja na autu kad vec zelis da ispadnes kreten koji se bavi tudjim zivotima sam imao sve u tip top stanju.... sada to vise nije za mene a prioriteti su drugaciji....
P.S: nemoj se pravit pametan - malo je to teza operacija - idiotluk je dijagnoza bez lijeka.... tebi i takvima sto skidaju dijelove sa auta da bi prosli jeftinije....
P.S2. reparirao sam dio EPBa sa kupljenim dijelovima pa mi je jasno da jednom idiotu nista nije jasno
P.s3: kad ti se dijete nakaslje od smoga sjeti se EGRa i katalizatora ovog pasata
E moj mufljuze, steta sto ne vratis stari nick, da potvrdis da si totalni retardinho.
Niko se ne bavi tobom I tvojim zivotom, samo se ponekad cojek sjeti, kako si licemjeran.
daleko si ti od toga da nekom nesto kazes jer si prototip uštve koja pametuje bez pokrica.... a najgore je to sto pametujes bez znanja o stanju stvari...
rekoh ti budalo - ja sam sirotinja - nemam vise lance duduku
commendatore wrote:daleko si ti od toga da nekom nesto kazes jer si prototip uštve koja pametuje bez pokrica.... a najgore je to sto pametujes bez znanja o stanju stvari...
Vjerujem da si sirotinja, nakon kupovine lancije nista drugo se I ne ocekuje,.
Al' da ne offtopicarimo, I da ne bude banovina zbog prostog recnika, adios
commendatore wrote:daleko si ti od toga da nekom nesto kazes jer si prototip uštve koja pametuje bez pokrica.... a najgore je to sto pametujes bez znanja o stanju stvari...
Vjerujem da si sirotinja, nakon kupovine lancije nista drugo se I ne ocekuje,.
Al' da ne offtopicarimo, I da ne bude banovina zbog prostog recnika, adios