Svi zločini Fikreta Abdića Babe

Post Reply
Point.

#26 Re: Svi zločini Fikreta Abdića Babe

Post by Point. »

toure123 wrote:
Point. wrote:Koga zaboli kurac zasto je Alija postao predsjednik a ne ovaj uhljup, da je on ostao i dan danas bi bili dio krnje Jugoslavijje.
Kako ne kontas da bi brojali 100 hiljada vise zivih ??? Danas su vremena potpuno drugacija, mozda bismo postali clanicom NATO-a vec davno.

Bilo je puno boljih opcija nego rat. Alija nas je sam yebao k'o sto niko nikada nije !

Da ne spominjem da je Alija bio clan Muslimanskog Bratsva, a to je teroristicka organizacija !!!

Isti mu sin gnjida je clan te organizacije! Terorista nam vodi narod !!!
Rat je bio jedina opcija. Da nismo tada izdejstvovali nezavisnost, nikada, znaci nikada je ne bi dobili. To ti je cinjenica. Bolje i rat nego da nas je vodio Kvisling i srpska sluga. Jebem mu pleme jos jednom i njemu i svim njegovim zatucanim sljedbenicima.
toure123

#27 Re: Svi zločini Fikreta Abdića Babe

Post by toure123 »

Point. wrote:
toure123 wrote:
Point. wrote:Koga zaboli kurac zasto je Alija postao predsjednik a ne ovaj uhljup, da je on ostao i dan danas bi bili dio krnje Jugoslavijje.
Kako ne kontas da bi brojali 100 hiljada vise zivih ??? Danas su vremena potpuno drugacija, mozda bismo postali clanicom NATO-a vec davno.

Bilo je puno boljih opcija nego rat. Alija nas je sam yebao k'o sto niko nikada nije !

Da ne spominjem da je Alija bio clan Muslimanskog Bratsva, a to je teroristicka organizacija !!!

Isti mu sin gnjida je clan te organizacije! Terorista nam vodi narod !!!
Rat je bio jedina opcija. Da nismo tada izdejstvovali nezavisnost, nikada, znaci nikada je ne bi dobili. To ti je cinjenica. Bolje i rat nego da nas je vodio Kvisling i srpska sluga. Jebem mu pleme jos jednom i njemu i svim njegovim zatucanim sljedbenicima.
Jebala te nezavinost kad sad imas 100 hiljada poginulih !!! Sta imas od nje sad, jel hljeb jedes od nje?? Haj ti idi gini zbog necijih glupih ideala, pa da te vidim!
Point.

#28 Re: Svi zločini Fikreta Abdića Babe

Post by Point. »

orinoco wrote:
Inače, danas živimo u idili :-)
A inace, zivjeli bi u idili da smo ostali u krnjoj Jugoslaviji, aka Srbiji?
Point.

#29 Re: Svi zločini Fikreta Abdića Babe

Post by Point. »

toure123 wrote: Jebala te nezavinost kad sad imas 100 hiljada poginulih !!! Sta imas od nje sad, jel hljeb jedes od nje?? Haj ti idi gini zbog necijih glupih ideala, pa da te vidim!
Pusti me se te Abdiceve propagande. Ako ti se zivi u Srbiji, znas gdje je.
Maraschino

#30 Re: Svi zločini Fikreta Abdića Babe

Post by Maraschino »

toure123 wrote:
Point. wrote: Rat je bio jedina opcija. Da nismo tada izdejstvovali nezavisnost, nikada, znaci nikada je ne bi dobili. To ti je cinjenica. Bolje i rat nego da nas je vodio Kvisling i srpska sluga. Jebem mu pleme jos jednom i njemu i svim njegovim zatucanim sljedbenicima.
Jebala te nezavinost kad sad imas 100 hiljada poginulih !!! Sta imas od nje sad, jel hljeb jedes od nje?? Haj ti idi gini zbog necijih glupih ideala, pa da te vidim!
Pa sta mislis da se to dobiva na tacni?

...i babini su ginuli samo za tudje(miloseviceve i velikosrpske)ideale sto se tebi ne gadi.
Znam, i ti bi sutra samo da babo vikne.
toure123

#31 Re: Svi zločini Fikreta Abdića Babe

Post by toure123 »

Point. wrote:
toure123 wrote: Jebala te nezavinost kad sad imas 100 hiljada poginulih !!! Sta imas od nje sad, jel hljeb jedes od nje?? Haj ti idi gini zbog necijih glupih ideala, pa da te vidim!
Koji comeback argument :lol: Eto sad ti zivi u gradu punom Arapa, Turaka i gdje u 1 mjesecu nemas vode 29 od 31 dan ! :lol: :lol:

Sve pod pokroviteljstvom SDA terorista :lol:
toure123

#32 Re: Svi zločini Fikreta Abdića Babe

Post by toure123 »

Maraschino wrote:
toure123 wrote:
Point. wrote: Rat je bio jedina opcija. Da nismo tada izdejstvovali nezavisnost, nikada, znaci nikada je ne bi dobili. To ti je cinjenica. Bolje i rat nego da nas je vodio Kvisling i srpska sluga. Jebem mu pleme jos jednom i njemu i svim njegovim zatucanim sljedbenicima.
Pa sta mislis da se to dobiva na tacni?

...i babini su ginuli samo za tudje(miloseviceve i velikosrpske)ideale sto se tebi ne gadi.
Znam, i ti bi sutra samo da babo vikne.
Sta ce ti koji kurac nezavisnost kad ne znamo da upravljamo drzavu i kad ignorises cinjenicu da smo otvoreno isli na neprijatelja koji je bio 50000000x puta jaci od nas... ? Sta si mislio da ce nas pomilovat po glavi i reci ma nista to?

Temelje za nezavisnost je trebalo graditi na drugaciji nacin i u drugo vrijeme. Ono sto je Alija uradio civilima ove sad nakaradne drzave ce nadam se pred Bogom odgovarati. Sta je bilo bilo je, jedino mu sad Bog moze presudit, njemu i onima koji su pobili sve te silne ljude za neciju bolesnu ideju i glupu vojnu strategiju !
Point.

#33 Re: Svi zločini Fikreta Abdića Babe

Post by Point. »

toure123 wrote:
Point. wrote:
Koji comeback argument :lol: Eto sad ti zivi u gradu punom Arapa, Turaka i gdje u 1 mjesecu nemas vode 29 od 31 dan ! :lol: :lol:

Sve pod pokroviteljstvom SDA terorista :lol:
Ne zivim u Sarajevu. Sloboda se nikad nije dobijala na tacni. Znaci ti bi zivio radije u Velikoj Srbiji nego u nezavisnoj Bosni? Al vas je Babo nafilovo.
bingov buraz

#34 Re: Svi zločini Fikreta Abdića Babe

Post by bingov buraz »

U pravu je covjek nismo trebali napadati Pozarevac!
Point.

#35 Re: Svi zločini Fikreta Abdića Babe

Post by Point. »

toure123 wrote:
Sta ce ti koji kurac nezavisnost kad ne znamo da upravljamo drzavu i kad ignorises cinjenicu da smo otvoreno isli na neprijatelja koji je bio 50000000x puta jaci od nas... ? Sta si mislio da ce nas pomilovat po glavi i reci ma nista to?

Temelje za nezavisnost je trebalo graditi na drugaciji nacin i u drugo vrijeme. Ono sto je Alija uradio civilima ove sad nakaradne drzave ce nadam se pred Bogom odgovarati. Sta je bilo bilo je, jedino mu sad Bog moze presudit, njemu i onima koji su pobili sve te silne ljude za neciju bolesnu ideju i glupu vojnu strategiju !
Znaci nezavisnost BiH je bila bolesna ideja? Haj izdajice raguli odavde dok te nisam poslao da se gonis u persune.
Maraschino

#36 Re: Svi zločini Fikreta Abdića Babe

Post by Maraschino »

Ne vrijedi odgovarati.
toure123

#37 Re: Svi zločini Fikreta Abdića Babe

Post by toure123 »

Point. wrote:
toure123 wrote:

Znaci nezavisnost BiH je bila bolesna ideja? Haj izdajice raguli odavde dok te nisam poslao da se gonis u persune.
Citas li ti sta ja pisem ?! ?!? ?!?! KAZEM DA JE IDEJA NEZAVISNOSTI DOSLA U POGRESNO VRIJEME, NIKADA NITI U JENDOM TRENUTKU NISAM NAPISAO DA JE POGRESNA I BOLESNA.

Sve sto sam rekao je da je Alija pogan obicna koja je svjesno vodila Bosnjake u smrt i propast u nezgodnom trenutku!!!!!!

Znaci imas tutkuma i mangupa , hajvana i hadalja sa islamskom deklaracijom u rukama da ti vodi drzavu protiv tenkova i aviona.

Mi sa kamenjem rukama, oni tenkovma. Very good logic, let's all die :lol:

Sjedi, 1!
commendatore

#38 Re: Svi zločini Fikreta Abdića Babe

Post by commendatore »

ima fikreta abdica po sarajevu trenutno koliko god hoš koji cine trenutno i vecu stetu.... al valjda je to tema za druge emisije....
toure123

#39 Re: Svi zločini Fikreta Abdića Babe

Post by toure123 »

Eto vama nezavisnost jebala vas onako kolektivno sviju. Kako vas nije stid opravdavat usranu "nezavisnost" u ovoj nakaradnoj drzavi, i jos svjesno znate koliko je neduznih civila poginulo zbog ideje koja je stigla u pogresno vrijeme.

Pisam li vam se na vasu demokratiju i slobodu!
bingov buraz

#40 Re: Svi zločini Fikreta Abdića Babe

Post by bingov buraz »

Da,Srbi bi nas naoruzali da napadamo Hrvate ,onda ne bi bili goloruki i ne bi ginuli u tom slucaju.
commendatore

#41 Re: Svi zločini Fikreta Abdića Babe

Post by commendatore »

toure123 wrote:Eto vama nezavisnost jebala vas onako kolektivno sviju. Kako vas nije stid opravdavat usranu "nezavisnost" u ovoj nakaradnoj drzavi, i jos svjesno znate koliko je neduznih civila poginulo zbog ideje koja je stigla u pogresno vrijeme.

pisam se ja i na jednog i na drugog smrada i Aliju i Fikreta.... ne znam stvarno koji je veci kurton bio......

al ja znam sto ga vi gotivite tamo u krajini....

izdejstvovo vam je redom HR pasoše pa ne mozete da prestajete da mu ljubite dupe
toure123

#42 Re: Svi zločini Fikreta Abdića Babe

Post by toure123 »

bingov buraz wrote:Da,Srbi bi nas naoruzali da napadamo Hrvate ,onda ne bi bili goloruki i ne bi ginuli u tom slucaju.
I Srbi i Hrvati su govna bili, to je realnost. Ali cinjenicno stanje je ukazivalo da smo napravili alijansu sa Srbima jeste da bismo spasili hiljade zivota civila koji su poginuli zbog pedercine Alije kojem je Bush senior na uho sapnuo da ce mu Ameri pomoci...

Sam tok rata je pokazao kolike greske je taj mazlum pravio. Hrvati su gdje su god mogli, cekali priliku da nam zabiju noz u ledja!

I sad ovdje dodje neki Sarajlica i kaze Abdic nije bio rjesenje. Kako jadan ne bio nije bio rjesenje kad bi spasio hiljade i hiljade zivota civila?!!?!
toure123

#43 Re: Svi zločini Fikreta Abdića Babe

Post by toure123 »

commendatore wrote:
toure123 wrote:Eto vama nezavisnost jebala vas onako kolektivno sviju. Kako vas nije stid opravdavat usranu "nezavisnost" u ovoj nakaradnoj drzavi, i jos svjesno znate koliko je neduznih civila poginulo zbog ideje koja je stigla u pogresno vrijeme.

pisam se ja i na jednog i na drugog smrada i Aliju i Fikreta.... ne znam stvarno koji je veci kurton bio......

al ja znam sto ga vi gotivite tamo u krajini....

izdejstvovo vam je redom HR pasoše pa ne mozete da prestajete da mu ljubite dupe
Halo bolan covjece nisam iz Krajine. Niti sam Krajisnik, ja ti samo kazem da bismo mogli imati i nezavisnu BiH da smo ostali sa Srbima. Alijin tajming za jebenu nezavinost je stigla u najgore moguce vrijeme.

Najgore u svemu tome sto je on svjesno to cinio i radio. On je direktno kriv za Srebrenicu i pokolj po istocnoj Bosni.
toure123

#44 Re: Svi zločini Fikreta Abdića Babe

Post by toure123 »

I naravno, sad oni "koji su bili sa nama" hoce da prave Herceg Bosnu, eto sta smo dobili sa posranim Alijom i njegovim Trezorasom Ridjobradim :twisted:
Point.

#45 Re: Svi zločini Fikreta Abdića Babe

Post by Point. »

toure123 wrote: Citas li ti sta ja pisem ?! ?!? ?!?! KAZEM DA JE IDEJA NEZAVISNOSTI DOSLA U POGRESNO VRIJEME, NIKADA NITI U JENDOM TRENUTKU NISAM NAPISAO DA JE POGRESNA I BOLESNA.

Sve sto sam rekao je da je Alija pogan obicna koja je svjesno vodila Bosnjake u smrt i propast u nezgodnom trenutku!!!!!!

Znaci imas tutkuma i mangupa , hajvana i hadalja sa islamskom deklaracijom u rukama da ti vodi drzavu protiv tenkova i aviona.

Sjedi, 1!
Citas li TI sta ti ja pisem? Nije postojalo pogresno vrijeme, postojala je samo tad sansa za nezavisnost, kada se Juga raspadala i kada su Slovenija, Hrvatska i kasnije Makedonija dobili nezavisnost. Da je mi nismo tada dobili, ne bi je NIKADA vise dobili. To se da primjetiti i sa razmjerom mrznje i zlocina koji su pokazali oni koji su na silu htjeli ostati u Velikoj Srbiji. Utuvi sebi to u glavu i nikad ne zaboravi.
toure123

#46 Re: Svi zločini Fikreta Abdića Babe

Post by toure123 »

Point. wrote:
toure123 wrote: Citas li ti sta ja pisem ?! ?!? ?!?! KAZEM DA JE IDEJA NEZAVISNOSTI DOSLA U POGRESNO VRIJEME, NIKADA NITI U JENDOM TRENUTKU NISAM NAPISAO DA JE POGRESNA I BOLESNA.

Sjedi, 1!
Citas li TI sta ti ja pisem? Nije postojalo pogresno vrijeme, postojala je samo tad sansa za nezavisnost, kada se Juga raspadala i kada su Slovenija, Hrvatska i kasnije Makedonija dobili nezavisnost. Da je mi nismo tada dobili, ne bi je NIKADA vise dobili. To se da primjetiti i sa razmjerom mrznje i zlocina koji su pokazali oni koji su na silu htjeli ostati u Velikoj Srbiji. Utuvi sebi to u glavu i nikad ne zaboravi.

Nezavisnosti bi bilo. A ti sebi utuVi u glavu da sad brojis 100 hiljada manje ljudi, mozda su i tvoji bliznji izginuli zbog necijeg mazlumluka i neznanja kojeg nije imao. Taj covjek nas je odveo u propast !
Point.

#47 Re: Svi zločini Fikreta Abdića Babe

Post by Point. »

toure123 wrote:
Point. wrote:

Sjedi, 1!

Nezavisnosti bi bilo. A ti sebi utuVi u glavu da sad brojis 100 hiljada manje ljudi, mozda su i tvoji bliznji izginuli zbog necijeg mazlumluka i neznanja kojeg nije imao. Taj covjek nas je odveo u propast !
Ti si fakat naivan i djetinjast kad mislis da bi Karadjic i srpski korpus ikada pristali na odvajanje od Velike Srbije kad bi se vec jednom utopili u nju? Tu pricu vam je neznalicama prodao Babo, nama necete.
toure123

#48 Re: Svi zločini Fikreta Abdića Babe

Post by toure123 »

Ti ocito ne kontas neke osnovne principe za stjecanje nezavisnosti...

Znaci u rukama imas narod iza sebe koji je goloruk, i koji jedino u rukama ima kamenje da ide na tenkove i avione. Itvojom logikom ucenjem dova ces steci nezaviznost i necijim laznim obeacanjem ? E hoces al u qurtzu Sarajlico!

Izadji malo izvan tog Sarajeva da vidis kakva je situacija!
toure123

#49 Re: Svi zločini Fikreta Abdića Babe

Post by toure123 »

I naravno dzabe nam sad ova sva prica. RS imamo, pola drzave smo izgubili... Sad se jos samo ceka kad ce skutorcici jos proglasit nezavisnost i eto ga, mi postadosmo nova Palestina u sred Evrope, bas onako kako Izmetbegovic senior i zamisljao
Point.

#50 Re: Svi zločini Fikreta Abdića Babe

Post by Point. »

toure123 wrote:Ti ocito ne kontas neke osnovne principe za stjecanje nezavisnosti...

Znaci u rukama imas narod iza sebe koji je goloruk, i koji jedino u rukama ima kamenje da ide na tenkove i avione. Itvojom logikom ucenjem dova ces steci nezaviznost i necijim laznim obeacanjem ? E hoces al u qurtzu Sarajlico!

Izadji malo izvan tog Sarajeva da vidis kakva je situacija!
Po drugi put ti govorim da nisam iz Sarajeva i ne zivim u Sarajevu, sto si nervozan? Pa ocito je da znam, jer smo nezavisnost i dobili.
Post Reply