Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bošnjački član presjedništva je nebitan, samo ne može biti Šćepo. Važno je da ostane 200 do 300 k glasova da izaberemo hrvatskog člana presjedništva valjda
SaraFina wrote:Bošnjački član presjedništva je nebitan, samo ne može biti Šćepo. Važno je da ostane 200 do 300 k glasova da izaberemo hrvatskog člana presjedništva valjda
SaraFina wrote:Bošnjački član presjedništva je nebitan, samo ne može biti Šćepo. Važno je da ostane 200 do 300 k glasova da izaberemo hrvatskog člana presjedništva valjda
Da ne rasipamo glasove bezveze na kandidate koji nemaju šanse.
Inshallah.
Kirba i SDA su probali eksperiment i? Nije uspio. Povampirili se još više. Hoće HDZ-ejci garanciju da će vječno vladati, i glasilo u vidu TV kanala na HR jeziku. A voljeli bi i teritoriju zaokružiti kako.
Sad ne može ništa, i treba otvoreno zagovarati "gradjanski koncept " ali Zlajin patent.
Pa dok se boje ne rastope.
edo_79 wrote:Ja bih da se mi svi dozovemo pameti pa da izaberemo jednu osobu za PREDSJEDNIKA/ CU a ne članove .... pa nismo Mozambik jbmumisha
To ne može nažalost. Obzirom da Srbima ne možemo manipulirati u potpunosti a u talu su u BiH sa Hrvatima. ... onda ćemo si podobnog Hrvata izabrati.
Ja sam mislio PREDSJEDNIKA cijele BiH, svih njenih građana a ne ovako moj, tvoj ..... Sve dok mi biramo bošnjačkog, hrvatskog i srpskog člana za preCjednika nama hajra nema .... ENDE!
arzuhal wrote:Čuj Jasmin Imamović za bošnjačkog člana...Pa valjda je još uslov da kandiduješ Bošnjaka za bošnjačkog člana, nastranu diskriminatorni Ustav ili Izborni zakon?
Šta sam propustio, neko razbošnjačenje Jasmina Imamovića?
arzuhal wrote:Čuj Jasmin Imamović za bošnjačkog člana...Pa valjda je još uslov da kandiduješ Bošnjaka za bošnjačkog člana, nastranu diskriminatorni Ustav ili Izborni zakon?
Šta sam propustio, neko razbošnjačenje Jasmina Imamovića?
edo_79 wrote:Ja bih da se mi svi dozovemo pameti pa da izaberemo jednu osobu za PREDSJEDNIKA/ CU a ne članove .... pa nismo Mozambik jbmumisha
To ne može nažalost. Obzirom da Srbima ne možemo manipulirati u potpunosti a u talu su u BiH sa Hrvatima. ... onda ćemo si podobnog Hrvata izabrati.
Ja sam mislio PREDSJEDNIKA cijele BiH, svih njenih građana a ne ovako moj, tvoj ..... Sve dok mi biramo bošnjačkog, hrvatskog i srpskog člana za preCjednika nama hajra nema .... ENDE!