Upravo sam htio nesto slicno napisati. Imala je tako neki blag, majcinski izraz lica.SaraFina wrote:Imala je ono nešto urodjeno majčinsko u sebi♡
Neka joj je laka ova nasa bosanska zemlja!
Moderator: _BataZiv_0809
Upravo sam htio nesto slicno napisati. Imala je tako neki blag, majcinski izraz lica.SaraFina wrote:Imala je ono nešto urodjeno majčinsko u sebi♡
Necu moci da zaspem pitanje je koliko vremena..Black swan wrote:rip
bas me potreslo sinoc...
kad umre neko od 80+ nazivio se kažemo
ovo je baš malo
Mama Mumiirac300 wrote:Upravo sam htio nesto slicno napisati. Imala je tako neki blag, majcinski izraz lica.SaraFina wrote:Imala je ono nešto urodjeno majčinsko u sebi♡
Neka joj je laka ova nasa bosanska zemlja!
Realno.palestinka wrote:Bilo bi ispravno i časno kada bi neka ulica ili ustanova kuture u Sarajevu dobila ime Nada Đurevska.
Ovo bi bilo jako lijepo i ispravno.johnnykola wrote:Realno.palestinka wrote:Bilo bi ispravno i časno kada bi neka ulica ili ustanova kuture u Sarajevu dobila ime Nada Đurevska.
Već se trebalo nešto pokrenuti u vezi toga, ali sumnjam da će išta biti.palestinka wrote:Bilo bi ispravno i časno kada bi neka ulica ili ustanova kuture u Sarajevu dobila ime Nada Đurevska.
Nadam se da je rano i da se zato nije pokrenulo, ali da će se pokrenuti.Logovan wrote:Već se trebalo nešto pokrenuti u vezi toga, ali sumnjam da će išta biti.palestinka wrote:Bilo bi ispravno i časno kada bi neka ulica ili ustanova kuture u Sarajevu dobila ime Nada Đurevska.

koji je sada nadnevaknema me tamo wrote:Necu moci da zaspem pitanje je koliko vremena..Black swan wrote:rip
bas me potreslo sinoc...
kad umre neko od 80+ nazivio se kažemo
ovo je baš malo