ipe wrote:ja mislim da tattos ne treba raditi
zbog cure, zbog nekoga etc.
ako zelite nesto imati sto ce vas
podsjecati na neke dane lijepo je
to imati na nekim intimnijim mjestima
gdje ce to moci vidjeti samo neko
specijalan...
iako sam sad rekao misljenje brata
ja se slazem s njim...
TETOVAZA
-
aris_angel1s
- Soul_Sista
Ovakog slicnog sam sinoc u birtiji vidjela

-
Lojo_Hasanovic
Ma to se on nasvaro flomasterima...Soul_Sista wrote:Ovakog slicnog sam sinoc u birtiji vidjela![]()
Boze sacuvaj nas tih rupetina sto u njih Sista zalazi...
-
mačak u čizmama
muž Suljo

a meni je super tattoo malo sidro na mišici...
a meni je super tattoo malo sidro na mišici...
Last edited by mačak u čizmama on 29/05/2005 20:34, edited 2 times in total.
- Kareem Abdul-Jabbar
- Kareem Abdul-Jabbar

-
Lojo_Hasanovic
A to neki nas brat Sandzaklija???Kareem Abdul-Jabbar wrote:![]()
evo zasto treba znati cirilicu!!
:lol:
rodjen u amerikUUUUUUUUUUU
:lol::lol:
![]()
![]()
![]()
-
TourniqueT
Cesto puta su me pitali shta mislim o tetovazama, i uvijek bih odgovarao isto...
Jedna od najvecih gluposti koje mozes sam sebi da uradis...
Zamisli situaciju da sutra morash da se izgubish u vidu magle... i nadju te po tetovazi
Ne ozbiljno... bezveze mi to...
Ovo sto spominju neka intimna mjesta... jednom sam se nashao u situaciji gdje je djevojka to imala bash na doticnom mjestu...
zivot mi se zgadio... umalo nisam sve povratio... jednostavno ti naumpadne da je neko tu svojim bogzna kakvim rukama i u bog zna kakvom stanju vrshljo
ne hvala...
S druge strane... na postavljeno pitanje odgovorim pitanjem... (isto kao i za noshenje mindjuse)
Daj mi jedan, samo JEDAN, valjan i opravdan razlog zasto to da uradim. Da budem cool ? Smijeshno...
Da se razumijemo, prosh'o sve faze od maidena do exploiteda, nanoso se shljiva ko malo ko... narazbijo flasha i prosho derneka kolko neko nece za 9 macijih zivota... al' tetka i mindjusha nikad...
Jedna od najvecih gluposti koje mozes sam sebi da uradis...
Zamisli situaciju da sutra morash da se izgubish u vidu magle... i nadju te po tetovazi
Ne ozbiljno... bezveze mi to...
Ovo sto spominju neka intimna mjesta... jednom sam se nashao u situaciji gdje je djevojka to imala bash na doticnom mjestu...
ne hvala...
S druge strane... na postavljeno pitanje odgovorim pitanjem... (isto kao i za noshenje mindjuse)
Daj mi jedan, samo JEDAN, valjan i opravdan razlog zasto to da uradim. Da budem cool ? Smijeshno...
Da se razumijemo, prosh'o sve faze od maidena do exploiteda, nanoso se shljiva ko malo ko... narazbijo flasha i prosho derneka kolko neko nece za 9 macijih zivota... al' tetka i mindjusha nikad...
- Kareem Abdul-Jabbar
TourniqueT wrote:Ovo sto spominju neka intimna mjesta... jednom sam se nashao u situaciji gdje je djevojka to imala bash na doticnom mjestu...zivot mi se zgadio... umalo nisam sve povratio... jednostavno ti naumpadne da je neko tu svojim bogzna kakvim rukama i u bog zna kakvom stanju vrshljo
![]()
-
TourniqueT
Sigurno ne sa iglom u ruci i pola litra tinte... 
- Kareem Abdul-Jabbar
TourniqueT wrote:Sigurno ne sa iglom u ruci i pola litra tinte...
nego, kakav je bio tatoo??
-
TourniqueT
Vjeruj mi da se niti ne sjecam... davno je to bilo
znam samo da je izgledalo bezveze...
znam samo da je izgledalo bezveze...
-
7th_Heaven
Ja sam se istetovirala podavno i poprilicno sam mlada bila. Zapravo sam odlucila i uradila to u dva-tri dana najvise.
Danas...ne smeta mi ali ne znam da li bih se sad istetovirala. Ili bih mozda nesto drugo...ne znam.
Lijepo je vidjeti, bar meni, lijepu tetovazu koja ima nekog smisla. Tribale i sl ne volim. I onaj pauk gore mi je ruzan. Inace mi se ne svidja kako izgledaju tetovaze u boji...
Jos jedan problem je sto ljudi kad krenu s tetoviranjem ne znaju stati. Probijes led i onda...
Danas...ne smeta mi ali ne znam da li bih se sad istetovirala. Ili bih mozda nesto drugo...ne znam.
Lijepo je vidjeti, bar meni, lijepu tetovazu koja ima nekog smisla. Tribale i sl ne volim. I onaj pauk gore mi je ruzan. Inace mi se ne svidja kako izgledaju tetovaze u boji...
Jos jedan problem je sto ljudi kad krenu s tetoviranjem ne znaju stati. Probijes led i onda...