Šale na račun feministkinja i ljevičara
- cyprus
- tranquil
#27 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Oglupiću čitajući ovo.
- HAVANA
#28 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Da je moje dijete vako glupo,odreko bi je se.Preko oslobodjenja.
- Vojko.Vrućina
#29 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
loši su vam mimovi
- cyprus
#30 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
A evo malo i wehbi humora... Nadam se da nije prevelik offtopic

Last edited by cyprus on 06/09/2017 10:27, edited 1 time in total.
- mO k3
#31 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
stvarno lose...
- Alfons Kauders
#32 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara

Jebite me ako Slovenci nemaju bolji smisao za humor od ovih velikih Bosnjaka... Jarane, nevjerovatno...
- tranquil
#33 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Zanimljiva stvar da su je česta pojava da su istaknuti alt-desničari u USA (neupješno) pokušavali biti komičari (Ann Coulter, Stephen Miller).
Njihov očajnički pokušaj da budu smiješni, i njihovo totalno neuspijevanje u tome, je predmet za ozbiljnu analizu.
A naši "komičari" se furaju na njih
Njihov očajnički pokušaj da budu smiješni, i njihovo totalno neuspijevanje u tome, je predmet za ozbiljnu analizu.
A naši "komičari" se furaju na njih
- shbc
#34 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Mene ovdje najvise vrijedja sto je bosanski humor, koji je bio ponos i dika sirom Jugoslavije, spao na ovo. Ovo mi vise prilici Hrvatima. Oni imaju ovaj isforsirani smisao za humor kada kradjom sala i predstavljanjem ih u svom fazonu useru i sefa i stanicu.
- ultima_palabra
#35 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Mislim da ima osnova za tvrdnju da pravom desničaru/nacionalisti/vjerskom fanatiku humor nije imanentan.
Tu izuzimam one koji su tu zbog interesa. Ali sam mentalni sklop zasnovan na retrogradnom poimanju autoriteta, tradicije i morala ne može imati dobar smisao za humor. Ovakvi failovi to samo pokazuju.
Tu izuzimam one koji su tu zbog interesa. Ali sam mentalni sklop zasnovan na retrogradnom poimanju autoriteta, tradicije i morala ne može imati dobar smisao za humor. Ovakvi failovi to samo pokazuju.
- Alfons Kauders
#36 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Upravoshbc wrote:Mene ovdje najvise vrijedja sto je bosanski humor, koji je bio ponos i dika sirom Jugoslavije, spao na ovo. Ovo mi vise prilici Hrvatima. Oni imaju ovaj isforsirani smisao za humor kada kradjom sala i predstavljanjem ih u svom fazonu useru i sefa i stanicu.
Politika na stranu, ima svakakvih budala u svim opcijama, ali jarane... Nije ba smijesno, ono fakat nije... Ne radi politike, vec zato sto kraj naseg humora ovo izgleda ocajno debilno
Djeca od 10 godina znaju bolje izvaliti od ovih... Ali jebiga pomodarstvo, alt-right ovo ono, Bakir kao novi Trump, ili Fahro, ili koga vec furaju, pojma nemam... Bas jadno
- cyprus
#37 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Ja nevoljko priznajem da sam se navuko na ove "mimove"... Ne prođe mi dan da ne obiđem ovih par stranica da vidim šta su postavljali... Ne znam, valjda debilnost ima svoje čari... Ovako sam i Ekrema Jevrića znao po 20 puta zaredom udarit na repeat...
- Alfons Kauders
#38 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Niko ne govori da "mimovi" nisu smijesni, vec da nisu smijesni kad ih ovi retardi prilagode svojoj publici.cyprus wrote:Ja nevoljko priznajem da sam se navuko na ove "mimove"... Ne prođe mi dan da ne obiđem ovih par stranica da vidim šta su postavljali... Ne znam, valjda debilnost ima svoje čari... Ovako sam i Ekrema Jevrića znao po 20 puta zaredom udarit na repeat...
- Pryda
#39 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Mim? Mimovi?cyprus wrote:Ja nevoljko priznajem da sam se navuko na ove "mimove"... Ne prođe mi dan da ne obiđem ovih par stranica da vidim šta su postavljali... Ne znam, valjda debilnost ima svoje čari... Ovako sam i Ekrema Jevrića znao po 20 puta zaredom udarit na repeat...
- sheilak
#40 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
ultima_palabra wrote:Mislim da ima osnova za tvrdnju da pravom desničaru/nacionalisti/vjerskom fanatiku humor nije imanentan.
Tacno tako, ultima. Taman krenuh napisati.
- cyprus
#41 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Pa i mislio sam baš na ove "mimove", prilagođene SDA publici... Na njih sam se navukoAlfons Kauders wrote:Niko ne govori da "mimovi" nisu smijesni, vec da nisu smijesni kad ih ovi retardi prilagode svojoj publici.cyprus wrote:Ja nevoljko priznajem da sam se navuko na ove "mimove"... Ne prođe mi dan da ne obiđem ovih par stranica da vidim šta su postavljali... Ne znam, valjda debilnost ima svoje čari... Ovako sam i Ekrema Jevrića znao po 20 puta zaredom udarit na repeat...
PS ultima... baš tako, u slovo
PPS Pryda... zaista, ovo se navodno zovu "mimovi"
- HAVANA
#42 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Jebo li mu mim nanu.
- insomnia78
- madner
#44 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Sto mjesate nas i njih? 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#45 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
jel ovo Z mitić?cyprus wrote:
- Alfons Kauders
#46 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Ne znam valacyprus wrote:Ja nevoljko priznajem da sam se navuko na ove "mimove"... Ne prođe mi dan da ne obiđem ovih par stranica da vidim šta su postavljali... Ne znam, valjda debilnost ima svoje čari... Ovako sam i Ekrema Jevrića znao po 20 puta zaredom udarit na repeat...
Kontam na sta mislis, i meni su s te strane donekle smijesni (jadni), ali to mi onda dodje kao da se smijem nekom djetetu s posebnim potrebama...
- Alfons Kauders
#47 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Da su dovoljno bitni, NVZ bi im se naklatio na kosti davnijeh danamadner wrote:Sto mjesate nas i njih?
Ne samo da bi ih jebavali po Facebooku i Twitteru, vec bi im i pod prozore dolazili u sitne sate, s golemim prangijama
- Pryda
#48 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Pusti internet i strance, budi kul i govori mem, a pisi memecyprus wrote:Pa i mislio sam baš na ove "mimove", prilagođene SDA publici... Na njih sam se navukoAlfons Kauders wrote:Niko ne govori da "mimovi" nisu smijesni, vec da nisu smijesni kad ih ovi retardi prilagode svojoj publici.cyprus wrote:Ja nevoljko priznajem da sam se navuko na ove "mimove"... Ne prođe mi dan da ne obiđem ovih par stranica da vidim šta su postavljali... Ne znam, valjda debilnost ima svoje čari... Ovako sam i Ekrema Jevrića znao po 20 puta zaredom udarit na repeat...![]()
PS ultima... baš tako, u slovo
PPS Pryda... zaista, ovo se navodno zovu "mimovi"
Ovo je haman nesto ko Lajcester majku mu
Last edited by Pryda on 06/09/2017 12:42, edited 1 time in total.
- Roccohljup
#49 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
čak je i stara Vučina znala sve o ženama 
Vuku Karadžiću dugujemo savremeni maternji jezik, ali kada su u pitanju narodne poslovice o ženama koje je objavio, više predrasuda i ženomrza na jednom mestu - nema!
Do tog zaključka je došla i Milica Pešić, gimnazijalka iz Ljubovije, koja je u Istraživačkoj stanici Petnica ovog leta istraživala stereotipe o ženama u poslovicama iz zbirke Vuka Karadžića. Početna pretpostavka da žena u poslovicama nastalim pre par vekova neće biti opisana u najboljem svetlu, nažalost, pokazala se kao apsolutno tačna.
Istina je da su u Srbiji odvajkada žene smatrane zlim, džangrizavim, glupim, nepouzdanim...
- Najviše me je zapanjilo to što je većina poslovica veoma nepovoljna i negativna po žene. Najbolji primer se može videti u poslovici "Srećnome žene umiru, a nesrećnome kobile crkavaju", kao i u onoj "Dva puta je čovek u svome vijeku veseo: prvo kad se ženi, a drugo kad ženu ukopa". Ove dve su me najviše iznervirale i razočarale. Neke od zanimljivijih i smešnijih su "Žena je kao mačka" ili "Ko za ženu nije, toga žena bije" - priča Milica za "Blic".
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#50 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
opet revizionisti povijesti
ili revizionistice
jedva čekam da srokaju platona aristotela
ili revizionistice
jedva čekam da srokaju platona aristotela