Zar ne bi trebalo možda biti obratno da napucamo Gibraltar a da Kipar dobijemo sa malo više muke ?AmiĐa_Idriz wrote:Prognoza za Kipar: 1:6
Progniza za Gibraltar: 0:1
Sjećaš se prošlih kvalifikacija ? Nismo mi daleko odmakli
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Zar ne bi trebalo možda biti obratno da napucamo Gibraltar a da Kipar dobijemo sa malo više muke ?AmiĐa_Idriz wrote:Prognoza za Kipar: 1:6
Progniza za Gibraltar: 0:1
Hebi ga buraz, tekma je za 7 dana.Point. wrote:Ja da sam otvorio temu hladno bi dobili obe utakmice.
Haj reko samo da provirim u frizider pa da otvorim kad ono vec neko poletio.Tipicoti wrote:Hebi ga buraz, tekma je za 7 dana.Point. wrote:Ja da sam otvorio temu hladno bi dobili obe utakmice.
Kada si kontao otvoriti temu ...... u poluvremenu protiv Kipra ?
Afrodita, Apolon, Posejdon, Hefest, Atina i naravno ZeusEl_comadante wrote:...očekujem 6 bogova...
ah greška u tipkanju bodova.... sorycyprus wrote:Afrodita, Apolon, Posejdon, Hefest, Atina i naravno ZeusEl_comadante wrote:...očekujem 6 bogova...

I onda Portugal.Fudo387 wrote: Ako ne kiksamo protiv Kipra, baraz 100%.
Kako stvari trenutno stoje,Logovan wrote:I onda Portugal.Fudo387 wrote: Ako ne kiksamo protiv Kipra, baraz 100%.
Pa eto, racunam da bi Grci u ovom kolu mogli osvojiti samo jedan bod, Estonija zabije frljoku i Belgijanci ih nabuse, to je to.DaysleepeR wrote:ako ne kiksamo protiv Kipra nemamo se šta sekirat za Belgiju?
Upisali bodove unaprijed?
Da ne bude trica ovdje u našoj mreži.
Baš vala,sjećam se kvalifikacija za sp,izlazimo sa stadiona poslije poraza od Slovačke gledam rezultat Grci igubili od Lihtenštajna(ne mogu se najbolje sjetiti)i na kraju preokrenuli i to iz penala...Point. wrote:Grci su sugava fudbalska nacija, takvi se vazda izvuku kroz iglene usi. Ne vidim kako ce zijaniti bodove protiv rahiticnih estonaca.
Pa ja, mora Portugal biti.Fudo387 wrote:Kako stvari trenutno stoje,Logovan wrote:I onda Portugal.Fudo387 wrote: Ako ne kiksamo protiv Kipra, baraz 100%.
Francuska, Portugal, Sjeverna Irska, Irska, Crna Gora, Slovacka, Italija, mi, Island.
Pretpostavljam da najbolji drugoplasirani ide direktno, haj recimo neka otpadne Italija.
Pa mamu im, samo Crna Gora iza nas na ovoj fifa listi...kako to?
I po cemu je jebena Svicarska cetvrta, a Poljska peta?
Uglavnom, jebace nas i staviti u drugi sesir, znaci Portugal..puu

MOSALJOZE wrote:Baš vala,sjećam se kvalifikacija za sp,izlazimo sa stadiona poslije poraza od Slovačke gledam rezultat Grci igubili od Lihtenštajna(ne mogu se najbolje sjetiti)i na kraju preokrenuli i to iz penala...Point. wrote:Grci su sugava fudbalska nacija, takvi se vazda izvuku kroz iglene usi. Ne vidim kako ce zijaniti bodove protiv rahiticnih estonaca.