Trafike i cijene artikala u njima
- Dope_Man
#26 Re: Trafike i cijene artikala u njima
Nije samo sok, i voda, i sladoled, i cips i zvake.. ovisno od trafike do trafike mogu biti visi nego u marketu. Normala, ne mogu novine i cigare, sve ostalo je na njima da odredjuju cijenu.
Hvatas se za besmislicu, i ganjas ko zna koju poentu. Ovdje su svi samo objasnili razlicite razloge (jer ih ima mnogo) zasto su cijene artikala na trafici generalno 5-10% vise nego u marketu.
Hvatas se za besmislicu, i ganjas ko zna koju poentu. Ovdje su svi samo objasnili razlicite razloge (jer ih ima mnogo) zasto su cijene artikala na trafici generalno 5-10% vise nego u marketu.
-
omar little
#27 Re: Trafike i cijene artikala u njima
bosnjo ne barata osnovnim ekonomskim i trzisnim konceptima, ali je tu da se ibreti i jos otvara temu da o svom neznanju mahala.
- pecpec
#28 Re: Trafike i cijene artikala u njima
Bosnjo po obicaju samo prica da bi nesto reko a to sto nema veze sa naslovom teme nikom nista.Klasicna mahalska.omar little wrote:bosnjo ne barata osnovnim ekonomskim i trzisnim konceptima, ali je tu da se ibreti i jos otvara temu da o svom neznanju mahala.
- pecpec
#29 Re: Trafike i cijene artikala u njima
Navedi artikle koji su jos skuplji kad vec to tvrdis da provjerim.Ako se tema otvori otvori se iz znatizelje a ne zato da se pojedini forumasi u njoj oglasavaju,nezadovoljni sobom i svojim zivotom i pisu gluposti.Dope_Man wrote:Nije samo sok, i voda, i sladoled, i cips i zvake.. ovisno od trafike do trafike mogu biti visi nego u marketu. Normala, ne mogu novine i cigare, sve ostalo je na njima da odredjuju cijenu.
- Dope_Man
#30 Re: Trafike i cijene artikala u njima
Jedini koji na takav nacin pise si ti. Ti si pokretac teme i ako te zanima, a ocito te zanima, lijepo otidji do prve trafike, popisi cijene 30tak artikala, pa idi u najblizi Konzum/Bing/Amko/Hose i uporedi. S obzirom na tvoj stav ja cu ti se otkaciti sa teme, ocito ti smeta da ti ljudi najnormalnije odgovore na temu.
-
omar little
#31 Re: Trafike i cijene artikala u njima
ne znas osnove funkcioniranja trzista i prosipas se k'o riza. ljudi ti sasvim normalno i fino izlistaju hrpu razloga i objasnjenja, a ti onda pises gluposti i trolas.
da si znatizeljan, kao sto trolas da jesi, otisao bi na gugl i pronasao sta te zanima.
da si znatizeljan, kao sto trolas da jesi, otisao bi na gugl i pronasao sta te zanima.
- pecpec
#32 Re: Trafike i cijene artikala u njima
Ocigledno da si zalutao na forum i nemas predstavu za sta isti sluze,ne vrijedi sa takvim se upustat u diskusiju.Dope_Man wrote:Jedini koji na takav nacin pise si ti. Ti si pokretac teme i ako te zanima, a ocito te zanima, lijepo otidji do prve trafike, popisi cijene 30tak artikala, pa idi u najblizi Konzum/Bing/Amko/Hose i uporedi. S obzirom na tvoj stav ja cu ti se otkaciti sa teme, ocito ti smeta da ti ljudi najnormalnije odgovore na temu.
Last edited by pecpec on 01/08/2017 16:02, edited 1 time in total.
- pecpec
#33 Re: Trafike i cijene artikala u njima
Ne znas osnove kulture na forumu.Nisam tema ja nego imas naslov pa ako sta znas napisi ako ne razguli.omar little wrote:ne znas osnove funkcioniranja trzista i prosipas se k'o riza. ljudi ti sasvim normalno i fino izlistaju hrpu razloga i objasnjenja, a ti onda pises gluposti i trolas.
-
omar little
#34 Re: Trafike i cijene artikala u njima
trolu,ne znas osnove funkcioniranja foruma. niko si da odredjujes ko ce, sta i gdje pisati.pecpec wrote:Ne znas osnove kulture na forumu.Nisam tema ja nego imas naslov pa ako sta znas napisi ako ne razguli.omar little wrote:ne znas osnove funkcioniranja trzista i prosipas se k'o riza. ljudi ti sasvim normalno i fino izlistaju hrpu razloga i objasnjenja, a ti onda pises gluposti i trolas.
nauci osnovne trzisne ekonomije.
- pecpec
#35 Re: Trafike i cijene artikala u njima
Smjesan si,opet pises stvari koje nemaju veze sa temom.Nije ni cudo sto ljudi pricaju za forum da je pun djecurlije i isfrustriranih likova.Ne vrijedi otvarat ozbiljne teme jer napadaju kao osiceomar little wrote:trolu,ne znas osnove funkcioniranja foruma. niko si da odredjujes ko ce, sta i gdje pisati.pecpec wrote:Ne znas osnove kulture na forumu.Nisam tema ja nego imas naslov pa ako sta znas napisi ako ne razguli.omar little wrote:ne znas osnove funkcioniranja trzista i prosipas se k'o riza. ljudi ti sasvim normalno i fino izlistaju hrpu razloga i objasnjenja, a ti onda pises gluposti i trolas.
nauci osnovne trzisne ekonomije.
- Ljakan
#36 Re: Trafike i cijene artikala u njima
E moj pajdo davno sam ja reko da ovde slabo ko sta guzi ili ih guze pa se ovde olaksavaju.Samo pisu sranja ne vrijedi se visecni trudit napisat sta pametno jer nema smisla.
-
omar little
#37 Re: Trafike i cijene artikala u njima
ozbiljna i pametna tema zasto je sok na trafici skuplji od onog u supermarketu.
ljudi mu fino napisu zasto on trazi da mu izlistas artikle i dokaze. kad mu ukazes da trola ili ne barata osnovama koje moze jednostavno nauciti guglanjem a ne forumskim drobljenjem, bosnjin odgovor je da ne guzi niko ovdje. nicice padam pred tim intelektualnim dometom.
ljudi mu fino napisu zasto on trazi da mu izlistas artikle i dokaze. kad mu ukazes da trola ili ne barata osnovama koje moze jednostavno nauciti guglanjem a ne forumskim drobljenjem, bosnjin odgovor je da ne guzi niko ovdje. nicice padam pred tim intelektualnim dometom.
- zavezata-vreca
#38 Re: Trafike i cijene artikala u njima
Prosjecan covjek je lijen da proseta do supermarketa zato trafike i granapi i postoje danas.
Trziste je slobodno i nije regulisano, a tako i treba da bude. Da sok kosta 4 km opet bi oni koji cekaju tramvaj na +35 to kupovali.
Slicno ti je na moru ... U drveniku u granapu breskve 25 kuna odes do makarske u tommy i iste platis 6 kuna.
Trziste je slobodno i nije regulisano, a tako i treba da bude. Da sok kosta 4 km opet bi oni koji cekaju tramvaj na +35 to kupovali.
Slicno ti je na moru ... U drveniku u granapu breskve 25 kuna odes do makarske u tommy i iste platis 6 kuna.
- Rockefeller
- stubrijez
#40 Re: Trafike i cijene artikala u njima
Te se cijene ne formiraju slobodno, isto ko i dopune... svugdje je cijena ista kao i novine, pise cijena na kutiji.pecpec wrote:Sto nisu skuplje onda i cigare u trafici ako ne mozes poredit?Novine?Sladoled?stubrijez wrote:Pogresno poredis,
treba porediti trafiku sa trafikom, market sa marketom, benzinsku sa banzinskom...
Tu su razlike neznatne, ne mozes porediti trafiku sa Bingom, naravno da je skuplje.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#41 Re: Trafike i cijene artikala u njima
Tema je za izučavanja.Rockefeller wrote:Joj teme
Isto da je trafika juče na svijet došla, pa se sad nešto ibretimo.
- stubrijez
#42 Re: Trafike i cijene artikala u njima
Hajba sta fali... ko nema sta pametnije i ovo dobro dodje. Malo je ovde normalnih svakakoTomahawk11 wrote:Tema je za izučavanja.Rockefeller wrote:Joj teme
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#43 Re: Trafike i cijene artikala u njima
Nemam ja ništa protiv teme.stubrijez wrote:Hajba sta fali... ko nema sta pametnije i ovo dobro dodje. Malo je ovde normalnih svakakoTomahawk11 wrote:Tema je za izučavanja.Rockefeller wrote:Joj teme
Jedan profesor je davno rekao....nema glupog pitanja.
Nek pita...samo, to s trafikama i većim cijenama je uvijek bilo.
- stubrijez
#44 Re: Trafike i cijene artikala u njima
Hajba sta fali... ko nema sta pametnije i ovo dobro dodje. Malo je ovde normalnih svakako[/quote]
Nemam ja ništa protiv teme.
Nek pita...samo, to s trafikama i većim cijenama je uvijek bilo.[/quote]
Jasta je ba... al et
Nemam ja ništa protiv teme.
Nek pita...samo, to s trafikama i većim cijenama je uvijek bilo.[/quote]
Jasta je ba... al et
-
klixo
#45 Re: Trafike i cijene artikala u njima
Ma ovaj frajer il' je glup ko tocak il' je trol...
- pecpec
#46 Re: Trafike i cijene artikala u njima
Tocak nije glup,tocak se okrece.klixo wrote:Ma ovaj frajer il' je glup ko tocak il' je trol...
- pecpec
#47 Re: Trafike i cijene artikala u njima
Kad vidim teme na pdf ljubav,religija,politika pa evo sad i racunari,pitam se kako neko uopste ima hrabrosti napisati za ovu temu da je glupa.Moras u glavi toliko biti ogranicen za tako neku izjavu.Dovoljno je pogledati sta pisu ovi sto to kazu i neces imati apetita mjesec a kamo li sta drugo.Tomahawk11 wrote: Nemam ja ništa protiv teme.
Nek pita...samo, to s trafikama i većim cijenama je uvijek bilo.
Pitao sam bas jednu radnicu u trafici cemu cijena senzacije 1,30 kad je bila marka,prije dva mjeseca na istoj trafici,rekla mi je lopovluk komsija.
-
klixo
#48 Re: Trafike i cijene artikala u njima
Moras biti ogranicen ili mnogo mlad da ne razumijes trgovacku marzu marketa i trafike.
- JThomas
#49 Re: Trafike i cijene artikala u njima
e ovo je dobra trola, kad se pitaš je li ili nije...
- pecpec
#50 Re: Trafike i cijene artikala u njima
Kakve marze ne lupetaj,dizu cijene ljeti kad ide prodaja da vise zarade jer narod masovno uzima,to su mi danas potvrdile razlicite radnice.klixo wrote:Moras biti ogranicen ili mnogo mlad da ne razumijes trgovacku marzu marketa i trafike.