Kada odnesem dajdzi koji je u penziji 100$ svaki put se obraduje kao da mu posalje 100 000 $, onda skontas neke stvari i koliko je to odlican gest.
Zivjela tetka
Bravo za tetku.avenija wrote:Licno preko mene tetka salje iz Amerike novce za BIH za svoju bracu(3) i sestre(3) godisnje izmedju 2500-3000 $. Kada odnesem dajdzi koji je u penziji 100$ svaki put se obraduje kao da mu posalje 100 000 $, onda skontas neke stvari i koliko je to odlican gest.
Zivjela tetka
E evo sad kontam i skontavam da mi je i dajdžinica bolja od dajdže....strina i stričeva nemam.Hame_ wrote:Tetke, Dajdže i Amidže vs. Tetci, Dajnice i Strine
Kad su mi se već otvorile čakre
Toffee karamela wrote:E evo sad kontam i skontavam da mi je i dajdžinica bolja od dajdže....strina i stričeva nemam.Hame_ wrote:Tetke, Dajdže i Amidže vs. Tetci, Dajnice i Strine
Kad su mi se već otvorile čakre
Valjda ti strani elementi kad uđu u familiju makar drže do neke elementarne pristojnosti, jednak odnos prema svima da im svijet ne bi šta zamjerio. Dok se ovi unutar familije ne ustručavaju, ono misle da ih niko ne analizira
tedkainsomnia78 wrote:Postala sam tetka jednog malog andjela. Ko zeli neka cestita ko ne zeli neka ignorise
jao_situacije wrote:tedkainsomnia78 wrote:Postala sam tetka jednog malog andjela. Ko zeli neka cestita ko ne zeli neka ignorise
paladinka wrote:Ja sam jedna tetka iz inostranstva .-) I nije mi zao .-)
Takve mi najvise volimopaladinka wrote:paladinka wrote:Ja sam jedna tetka iz inostranstva .-) I nije mi zao .-)
Ja njega pravo gotivim , licno ja nemam djece , ali mi smo dobrostojeci sto se tice financija, i to je to .... svaka zelju mu ispunim ...jos posao negdje ovdje u inostranstvu , da se osamostali to je cilj . Uglavnom , familija je tu da se pomaze.djevojka bez imena wrote:Takve mi najvise volimopaladinka wrote:paladinka wrote:Ja sam jedna tetka iz inostranstva .-) I nije mi zao .-)
paladinka wrote:Ja njega pravo gotivim , licno ja nemam djece , ali mi smo dobrostojeci sto se tice financija, i to je to .... svaka zelju mu ispunim ...jos posao negdje ovdje u inostranstvu , da se osamostali to je cilj . Uglavnom , familija je tu da se pomaze.
Ja njega pravo gotivim , licno ja nemam djece , ali mi smo dobrostojeci sto se tice financija, i to je to .... svaka zelju mu ispunim ...jos posao negdje ovdje u inostranstvu , da se osamostali to je cilj . Uglavnom , familija je tu da se pomaze.[/quote]paladinka wrote:
Takve mi najvise volimo
paladinka wrote:Naravno , malo je mozda bezobrazno reci sa moje strane , nije hvala , nego reci sta je tetka , od koga ces dobiti najbolje kopacke ili ipad ili iphone , ali kad vidis tu srecu , ma nista nije zao , jos samo da uspijemo za njega naci posao u inostranstvu ili dolje . Pare su tu da se trose ,ja ih trosim i za sebe a i za druge , meni ih nije zao.
U grupi od 40 do 64 pravladavaju zene kad je rijec o ranoj penziji. U grupi 25 do 39 muski. Ukupno, nesto malo vise ima zena. Kada bi vidio kakva djevojka, mozda ima 33 godine, ganja ranu penziju zamolio bi me da te odalamim, jer bi pomislio da sanjas. Mene oca mi nekada bude stid nasih. Nisu svi nasi iskvareni ali vecini nebitno gdje u svijetu bila, kada bi dao prst otisla bi ruka.Rizvan wrote:Šta, jesul' i tetke u Danskoj u prijevremenoj penziji
Citajuci ovu temu i pogotovo ovaj post naumpade mi jedna draga pjesmapaladinka wrote:Naravno , malo je mozda bezobrazno reci sa moje strane , nije hvala , nego reci sta je tetka , od koga se dobiti najbolje kopacke ili ipad ili iphone , ali kad vidis u srecu , ma nista nije zao , jos samo da uspijemo za njega naci posao u inostranstvu ili dolje . Pare su tu da se trose ,ja ih trosim i za sebe a i za druge , meni ih nije zao.
Maltene jedini normalan odgovor na temi, doduse i paladinka je uljepsala temu jer se osjeti iskrenost i emocija u postudjevojka bez imena wrote:Kad cujem rijec tetka prva asocijacija mi je zagrljaj.Tetka to je doslovno kao mama br 2, poslije roditelja najvise volim tetku
![]()
![]()
![]()
![]()
Neda tetka nikome!djevojka bez imena wrote:Kad cujem rijec tetka prva asocijacija mi je zagrljaj.Tetka to je doslovno kao mama br 2, poslije roditelja najvise volim tetku
![]()
![]()
![]()
![]()