Narodni nezavisni blok Pokret za Evropu
- Matzan
#26 Re: Narodni nezavisni blok Pokret za Evropu
Slatka budžetska sisa.
Što nije nakon izlaska iz SDA otišao malo u realni sektor pa da nam pokaže koliko mu se gade oni što previše troše budžetski novac.
Što nije nakon izlaska iz SDA otišao malo u realni sektor pa da nam pokaže koliko mu se gade oni što previše troše budžetski novac.
- Maraschino
#27 Re: Narodni nezavisni blok Pokret za Evropu
"Pošto su ljudi već vidjeli današnju vijest o Nezavisnog bloku i našoj platformi, dolazi mi na stotine mailova, poruka ljudi iz čitave Bosne i Hercegovine, iz Zenice, Sanskog Mosta, Bihaća, Goražda, Brčkog, Stoca, Livna, Jajca… koji žele da nam se pridruže
Kako se jave odmah ovi da popune prvi saf a ostali neka glabaju i glasaju.
Ko u Sefera.
- BarbaDue
#28 Re: Narodni nezavisni blok Pokret za Evropu
Nije tačno! mogu potvrditi iz prve ruke.Alfons Kauders wrote:Jos jedno sisanje ovaca koje vjeruju da se SDA-ovci mogu reformirati.
Jednom SDA, uvijek SDA.
Upamtite vec jednom.
- vazi
#29 Re: Narodni nezavisni blok Pokret za Evropu
Pa ni Fr nema vise moc odlucivanja kao prije, mi je nemamo od Bogapitajkada i ako ce se stvari pomaknuti onda ce to biti kako evropa hoce...insomnia78 wrote:Nismo ba mi toliko bitni nikome. Kakav diktat
Merkel i makron kroje stvari, englezi i brexit ... vidjet cemo kud to vodi.
Nije slucajno da se pojavljuje i ideja o razmjeni dobara i cega sve ne za zemlje bivse yu + albanija i ova ideja nove stranke... ta ce stranka biti nosilac tih promjena

- Alfons Kauders
#30 Re: Narodni nezavisni blok Pokret za Evropu
Zao mi je, ali jednom SDA, uvijek SDA.BarbaDue wrote:Nije tačno! mogu potvrditi iz prve ruke.Alfons Kauders wrote:Jos jedno sisanje ovaca koje vjeruju da se SDA-ovci mogu reformirati.
Jednom SDA, uvijek SDA.
Upamtite vec jednom.
Sto se mene tice, nikad s takvim. Znali su u sta se upustaju kada su prisli SDA, i meni je to dovoljno.
Bivsim clanovima organizovanih kriminalnih organizacija treba pruziti drugu sansu u zivotu, te im pozeljeti srecu, ali im ne treba dati povjerenje.
- BarbaDue
#31 Re: Narodni nezavisni blok Pokret za Evropu
Apsolutno ne ne interesuje šta ti misliš. Rekao sam svoje...vozdra!Alfons Kauders wrote:Zao mi je, ali jednom SDA, uvijek SDA.BarbaDue wrote:Nije tačno! mogu potvrditi iz prve ruke.Alfons Kauders wrote:Jos jedno sisanje ovaca koje vjeruju da se SDA-ovci mogu reformirati.
Jednom SDA, uvijek SDA.
Upamtite vec jednom.
Sto se mene tice, nikad s takvim. Znali su u sta se upustaju kada su prisli SDA, i meni je to dovoljno.
Bivsim clanovima organizovanih kriminalnih organizacija treba pruziti drugu sansu u zivotu, te im pozeljeti srecu, ali im ne treba dati povjerenje.
- Kinesko prkno
#32 Re: Narodni nezavisni blok Pokret za Evropu
Ovo mi je najaci kov politicara,tipa, doslo iz guzice u glavu.20 godina bio SDA ,pa mu sad ne valja Bakir.
Praksa je pokazala,nove stranke-novi uhljebi-novi talovi ,sto vodi progresiji yebanja naroda u mozak.
Kad blok udje u koaliciju sa SDA nakon izbora,zaduziti glasacku avangardu da preuzmu stafetu gluposti od DF-ovaca.
Praksa je pokazala,nove stranke-novi uhljebi-novi talovi ,sto vodi progresiji yebanja naroda u mozak.
Kad blok udje u koaliciju sa SDA nakon izbora,zaduziti glasacku avangardu da preuzmu stafetu gluposti od DF-ovaca.
- Matzan
#33 Re: Narodni nezavisni blok Pokret za Evropu
Kinesko prkno wrote:Ovo mi je najaci kov politicara,tipa, doslo iz guzice u glavu.20 godina bio SDA ,pa mu sad ne valja Bakir.
- kamen spoticanja
#34 Re: Narodni nezavisni blok Pokret za Evropu
Dobar je ba SepicAlfons Kauders wrote:Zao mi je, ali jednom SDA, uvijek SDA.BarbaDue wrote:Nije tačno! mogu potvrditi iz prve ruke.Alfons Kauders wrote:Jos jedno sisanje ovaca koje vjeruju da se SDA-ovci mogu reformirati.
Jednom SDA, uvijek SDA.
Upamtite vec jednom.
Slobodno zaokruzi
- BHCluster
#35 Re: Narodni nezavisni blok Pokret za Evropu
Dje su trklje?pici wrote:
eh sad floskule, polikitanstvo, populizam itd dali otpadnici od SDA stvaraju novu SBiH i SBB radi pozicija u vlasti... sHa pucanstvo mislije i cijenjeni fHorumasHi...hvvallaa
-
svi u napad
#36 Re: Narodni nezavisni blok Pokret za Evropu
Uh sto ne mogu na rende kora. Jebo te frajer minute nema radnog staza. 20 godina covjek krade li krade i sad kad mu Bake malo zavrno pipu hoce da bude novi Bake. Sta si frajeru radio 20 godina. Dok si sjedio na minderu sa Baketom sutio si i sve je bilo dobro. Sad mislis raja vise ne voli SDA pa daj da ufatim 2-3 mjasta za Parlament i za kantone i druge nivoe vlasti. Ne bih volio da mu se pridruze nezavisni gradonacelnici jer ce samo izgubiti zbog ovog lopova. Vjerovatno je da ce mu se pridruziti Kasumovic i Ahmetovic jer slatka je budzetska sisa. Neka strana sluzba ce ga malo podrzati jer moraju imati info iz prve ruke ali i oni ce ga pustiti niz vodu nakon izbora. Pa Bake je za njega gospodin i to malo veci. Bake je nacrto par kuca, oprao lovu na zadovoljstvo sirokih masa i napravio im ili sebi Bibiaj, Saraj City i jos dao zeni bolnicu na upravljanje. A ovaj tek krenuo krasti i sve sto je ukrao dobio od SDA lopova i sad oni ne valjaju. To je dokaz da je cojek nula karakter jer dok mu je majka (citaj SDA) davala sise i mlijeka sve je bilo dobro. Kad ga drugi odvojise od sise kuku lele.
Ali hajd da mu dadnemo sansu. Evo posto je to pokret za Evropu a Evropa ne poznaje granice neka fino ode u Banja Luku i tamo krene svoj put u Evropu i boljitak za BiH. Nek tamo osvoji glasove i udje u Parlament. Valjda i tamo ima ljudi koji su za Evropu i ne vole vozda kao ni mi Baketa. Moj glas nece dobiti i svako onaj ko misli svojom glavom ne bi mu trebao dati glas jer je to ublehas koji hoce ponovo na sisu jer poslije izbora mora jadnice traziti posao a nikad nista nije radio (CV potpuno prazan a ne moze ni referensu staviti jer mu je Bake nece dati).
Dosta od mene i ja cu akb svoj glas prvi put dati Nasoj stranci jer jos jedino oni nisu vladali. Zivjeli!
Ali hajd da mu dadnemo sansu. Evo posto je to pokret za Evropu a Evropa ne poznaje granice neka fino ode u Banja Luku i tamo krene svoj put u Evropu i boljitak za BiH. Nek tamo osvoji glasove i udje u Parlament. Valjda i tamo ima ljudi koji su za Evropu i ne vole vozda kao ni mi Baketa. Moj glas nece dobiti i svako onaj ko misli svojom glavom ne bi mu trebao dati glas jer je to ublehas koji hoce ponovo na sisu jer poslije izbora mora jadnice traziti posao a nikad nista nije radio (CV potpuno prazan a ne moze ni referensu staviti jer mu je Bake nece dati).
Dosta od mene i ja cu akb svoj glas prvi put dati Nasoj stranci jer jos jedino oni nisu vladali. Zivjeli!
-
L u c i f e r
#37 Re: Narodni nezavisni blok Pokret za Evropu
svi u napad wrote:Uh sto ne mogu na rende kora. Jebo te frajer minute nema radnog staza. 20 godina covjek krade li krade i sad kad mu Bake malo zavrno pipu hoce da bude novi Bake. Sta si frajeru radio 20 godina. Dok si sjedio na minderu sa Baketom sutio si i sve je bilo dobro. Sad mislis raja vise ne voli SDA pa daj da ufatim 2-3 mjasta za Parlament i za kantone i druge nivoe vlasti. Ne bih volio da mu se pridruze nezavisni gradonacelnici jer ce samo izgubiti zbog ovog lopova. Vjerovatno je da ce mu se pridruziti Kasumovic i Ahmetovic jer slatka je budzetska sisa. Neka strana sluzba ce ga malo podrzati jer moraju imati info iz prve ruke ali i oni ce ga pustiti niz vodu nakon izbora. Pa Bake je za njega gospodin i to malo veci. Bake je nacrto par kuca, oprao lovu na zadovoljstvo sirokih masa i napravio im ili sebi Bibiaj, Saraj City i jos dao zeni bolnicu na upravljanje. A ovaj tek krenuo krasti i sve sto je ukrao dobio od SDA lopova i sad oni ne valjaju. To je dokaz da je cojek nula karakter jer dok mu je majka (citaj SDA) davala sise i mlijeka sve je bilo dobro. Kad ga drugi odvojise od sise kuku lele.
- Krokodajl
#38 Re: Narodni nezavisni blok Pokret za Evropu
Oavojit ce 2-3 % glasova, ovisno kakve ljude gdje pokupi, taman da udju u skupstine, onda ce mu se clanstvo raspasti jer ce svako svoju guzicu gledati, pa ce ovi iz Livna u koaliciju sa Hdz ovi iz Tz sa Sdp ovi iz Sane sa Sda ovi iz Kladuse a Babom, onda ce se uvalit u komisije, odbore, unucad ce zaposliti u drzavne firme, u Avazu ce pljuvat po Sda u Oslobodjenju po Sbb, onda ce neki Senad sto ce uci u parlament Federacije sa 322 glasa jer se izjasnaio ko Srbin u Gorazdu, a fali u parlamentu Srba izaci iz stranke, rec kao su to kriminalci i olos i nije znao s kakvim ljudima radi, onda ce osnovat novu stranku, zvat ce se Europska Džada, pa ce koalirat s Budimirom i Miletom Marcetom, u tom ce u prijevremenu penziju, cerka ce postat emeritus na UNSA a on ce gostovat koa analiticar n TV Jasmin u dijaloskim emisijma, i nane ce govoriti "tako je"
A ti Bosnjo opet glasaj za svoje, jebiga tako si i naucio.
- Krokodajl
#39 Re: Narodni nezavisni blok Pokret za Evropu
I jos ce nac kakvog Srboljuba Petkovica, nkv radnik iz Zivinica, stavit ga za nositelja liste u TK da pokaze kako su i Srbi uz njega.
-
putokaz1
#40 Re: Narodni nezavisni blok Pokret za Evropu
Uvjek baš uvjek kod Bošnjaka postoji Tzv treća strana
Koju instalira SDA da pokupi glasove dijelu ''ljevice''
Mi smo se opekli sa SBIH i SBB tako da se i ovih Miševa bojimo
Naš problem što mi i Ljevice NEMAMO
Kolag s foruma je rekao ''de idi u Banjaluku'' itd
Samo dvije stranke imaju mješovite vijećnike u FBIH i RS a to su
Liberalna stranka(to nije LDS) već nekakva koja postoji i Goraždu,Rogatici i sl te
NSRZB koja postoji u Bosanskom Brodu,Čeliću i sl
TZV BH MOST MORA POSTOJAT da prigrabi tzv Neutralne i time zakomplicira
Šta bi se desilo da Nepostoje nezavisni načelnici
Stari Grad bi uzela SDA ubjedljivo,Bosanski Petrovac bi uzeo SNSD,Bužim SDA ili Eventualno ASDA,Kalesiju SDA ili Eventualno SDP,Goražde SDA,Visoko SDA,i Zenicu tijesno vjerovatno opet SDA(zbog nepostojanja ujedinjene opozicije).
Najviše glasača Bošnjaka je onih koji mrze SDA,i samih 50% koji ne izađu mrze SDA ali i (manje) SDP.
Ali imamo 10 protiv kandidata Sebiji kao kandidatkinji za Predsjednicu i to je razlog njihove pobjede.
Koju instalira SDA da pokupi glasove dijelu ''ljevice''
Mi smo se opekli sa SBIH i SBB tako da se i ovih Miševa bojimo
Naš problem što mi i Ljevice NEMAMO
Kolag s foruma je rekao ''de idi u Banjaluku'' itd
Samo dvije stranke imaju mješovite vijećnike u FBIH i RS a to su
Liberalna stranka(to nije LDS) već nekakva koja postoji i Goraždu,Rogatici i sl te
NSRZB koja postoji u Bosanskom Brodu,Čeliću i sl
TZV BH MOST MORA POSTOJAT da prigrabi tzv Neutralne i time zakomplicira
Šta bi se desilo da Nepostoje nezavisni načelnici
Stari Grad bi uzela SDA ubjedljivo,Bosanski Petrovac bi uzeo SNSD,Bužim SDA ili Eventualno ASDA,Kalesiju SDA ili Eventualno SDP,Goražde SDA,Visoko SDA,i Zenicu tijesno vjerovatno opet SDA(zbog nepostojanja ujedinjene opozicije).
Najviše glasača Bošnjaka je onih koji mrze SDA,i samih 50% koji ne izađu mrze SDA ali i (manje) SDP.
Ali imamo 10 protiv kandidata Sebiji kao kandidatkinji za Predsjednicu i to je razlog njihove pobjede.
-
dek
#41 Re: Narodni nezavisni blok Pokret za Evropu
o je to. Lik je demagog, političar opće prakse otkako postoji, ništa novo ne nudi ali, jbg , nije u SDA valjda mogao dobiti poziciju koju je htio pa nam sad prosipa floskule ne bi li ušićario koji glas.svi u napad wrote:Uh sto ne mogu na rende kora. Jebo te frajer minute nema radnog staza. 20 godina covjek krade li krade i sad kad mu Bake malo zavrno pipu hoce da bude novi Bake. Sta si frajeru radio 20 godina. Dok si sjedio na minderu sa Baketom sutio si i sve je bilo dobro. Sad mislis raja vise ne voli SDA pa daj da ufatim 2-3 mjasta za Parlament i za kantone i druge nivoe vlasti. Ne bih volio da mu se pridruze nezavisni gradonacelnici jer ce samo izgubiti zbog ovog lopova. Vjerovatno je da ce mu se pridruziti Kasumovic i Ahmetovic jer slatka je budzetska sisa. Neka strana sluzba ce ga malo podrzati jer moraju imati info iz prve ruke ali i oni ce ga pustiti niz vodu nakon izbora. Pa Bake je za njega gospodin i to malo veci. Bake je nacrto par kuca, oprao lovu na zadovoljstvo sirokih masa i napravio im ili sebi Bibiaj, Saraj City i jos dao zeni bolnicu na upravljanje. A ovaj tek krenuo krasti i sve sto je ukrao dobio od SDA lopova i sad oni ne valjaju. To je dokaz da je cojek nula karakter jer dok mu je majka (citaj SDA) davala sise i mlijeka sve je bilo dobro. Kad ga drugi odvojise od sise kuku lele.
-
putokaz1
#42 Re: Narodni nezavisni blok Pokret za Evropu
Tako nekako Ujedinjeni načelnici mogu i do 4 u Bh parlamentu?!Krokodajl wrote:Oavojit ce 2-3 % glasova, ovisno kakve ljude gdje pokupi, taman da udju u skupstine, onda ce mu se clanstvo raspasti jer ce svako svoju guzicu gledati, pa ce ovi iz Livna u koaliciju sa Hdz ovi iz Tz sa Sdp ovi iz Sane sa Sda ovi iz Kladuse a Babom, onda ce se uvalit u komisije, odbore, unucad ce zaposliti u drzavne firme, u Avazu ce pljuvat po Sda u Oslobodjenju po Sbb, onda ce neki Senad sto ce uci u parlament Federacije sa 322 glasa jer se izjasnaio ko Srbin u Gorazdu, a fali u parlamentu Srba izaci iz stranke, rec kao su to kriminalci i olos i nije znao s kakvim ljudima radi, onda ce osnovat novu stranku, zvat ce se Europska Džada, pa ce koalirat s Budimirom i Miletom Marcetom, u tom ce u prijevremenu penziju, cerka ce postat emeritus na UNSA a on ce gostovat koa analiticar n TV Jasmin u dijaloskim emisijma, i nane ce govoriti "tako je"
- Krokodajl
#43 Re: Narodni nezavisni blok Pokret za Evropu
Ne vjerujem nikom pa ni tim ujedinjenim nacelnicima.
I Bozu Petrova u HR su predstavljali ko vunderkinda jer je izvukao Metkovic iz ralja Gabrica Jambe, onda taj isti Mesija dva put u godini koalira sa HDZ, al nije on koaliro nego sklopio pakt, sporazum sta vec...
2018 glasam za Covica i HDZ, da ne kuka kako ih majoriziramo.
I Bozu Petrova u HR su predstavljali ko vunderkinda jer je izvukao Metkovic iz ralja Gabrica Jambe, onda taj isti Mesija dva put u godini koalira sa HDZ, al nije on koaliro nego sklopio pakt, sporazum sta vec...
-
walk_M-A-N
#44 Re: Narodni nezavisni blok Pokret za Evropu
Uobičajena demagogija, „vlast narodu“. A nama pare.
„90 posto ovog pokreta činiti novi mladi ljudi“ znači novi aspiranti na plate i dodatke od 3 hiljade u kantonu do 8 hiljada u državi. Sa ciljem da to bude 28 hiljada kao evropski poslanik, koji odlučuje kao naš, ništa. Uzor tim mladim je Senad sa svojih milion zarađenih maraka, ili bilo koji takav političar. Da li su jedni ili drugi, ako toliko uzimaju, najbitnije je njima samima.
Plus što je svaka promjena otežana time što u ovakvim sistemima ih ima puno kojima takvi odgovaraju.
Senad traži glasače od Bakirovih. Možda je ono što priča bolje, tipa bez kongresnog varanja, bez nametanja likova kroz kompenzacijske liste i slične stvari. Ali to je daleko od postavljanja sposobnih, jer je koncept stranke svugdje sličan.
A teško će do Miloradovih i Draganovih glasača. Ma bilo bi dovoljno imati savez ovih što se navodno bune protiv SNSD kriminala, kao Čavić i Krsmanović. Ne mogu se sjetiti ko je takva H snaga koja se buni protiv HDZ kriminala koji je sistemski.
Bar po nekom ekonomskom pitanju i borbi protiv kriminala da se ujedinimo, kad ovi sve vuku na opštu politiku:
Promjena bi bila nešto sasvim suprotno, pravda i rad i prestanak uzimanja iz budžeta koji se puni kreditima. Vraćanje starog pravosudnog sistema koji je za ovaj bio još dobar. Ovlasti policiji da ubije lopova, vješanje onih koji su sa državne funkcije ukrali stotine hiljada i milione. Kao što je Lijanović recimo.
Ili Konzum prevara od 100 miliona koja je uvećana Tuš prevara. I banke u RS, i Birač, i Orao, pljačke nezamislivih razmjera, hoće li se ovaj pokret boriti protiv toga i kako? O bitnim temama nećemo metodom.
A tek nacionalizacija u onim oblastima gdje ne postoji zdrava konkurencija haha to bi bila vijest. Jer Evropa pritišće da se i ovo malo privatizuje. Normalno da će ovakav pokret samo potpisati takve zahtjeve. Kao što je sada transportna zajednica.
PS ovim što im je Naša stranka alternativa, da potvrdim da su od ovih primanja gore predložili da ne uzimaju još i paušal od 500 ako uzimaju platu od 2.500 ili 3.500. Naravno da je to bolje od ovih što uzimaju ali je i dalje previše, nisu rekli kakva crna plata da budeš zastupnik, ukidaj sve.
Drugo, to je liberalna stranka, i po pitanju dalje privatizacije i drugih stvari. To je recimo suprotno od lijevih vrijednosti koje ja imam.
„90 posto ovog pokreta činiti novi mladi ljudi“ znači novi aspiranti na plate i dodatke od 3 hiljade u kantonu do 8 hiljada u državi. Sa ciljem da to bude 28 hiljada kao evropski poslanik, koji odlučuje kao naš, ništa. Uzor tim mladim je Senad sa svojih milion zarađenih maraka, ili bilo koji takav političar. Da li su jedni ili drugi, ako toliko uzimaju, najbitnije je njima samima.
Lipo ali tanko, vidjećemo ima li ovdje išta konkretno. Ljudi sjede godinama tu, uzmu milion, i napišu ono što može svaki razuman građanin bolje.Neke od tačaka Platforme
Za oslobađanje od lošeg obrazovanja
Za oslobađanje od korupcije, nepotizma, i neprave, za pokretanje efikasnije, stručne, jeftinije i domaćinske javne uprave
Za oslobađanje od nekvalitetne, zadužene i nepravedne zdravstvene zaštite
Za oslobađanje od nepravednog sistema socijalne pomoći i loših penzija
Za oslobađanje potencijala naše dijaspore, za pokretanje politike koja prihvaća kao partnere i uključuje mlade i stručne ljude iz dijaspore u razvoj BiH
Plus što je svaka promjena otežana time što u ovakvim sistemima ih ima puno kojima takvi odgovaraju.
Senad traži glasače od Bakirovih. Možda je ono što priča bolje, tipa bez kongresnog varanja, bez nametanja likova kroz kompenzacijske liste i slične stvari. Ali to je daleko od postavljanja sposobnih, jer je koncept stranke svugdje sličan.
A teško će do Miloradovih i Draganovih glasača. Ma bilo bi dovoljno imati savez ovih što se navodno bune protiv SNSD kriminala, kao Čavić i Krsmanović. Ne mogu se sjetiti ko je takva H snaga koja se buni protiv HDZ kriminala koji je sistemski.
Bar po nekom ekonomskom pitanju i borbi protiv kriminala da se ujedinimo, kad ovi sve vuku na opštu politiku:
Koliko se sjećam, sve naše veće stranke su za Evropu i potpisale su „reformsku agendu“. Stoga nije ovo nikakva velika promjena.– Mislim da je u ovim okolnostima potpune suprostavljenosti političkih subjekata, a pogotovo kada dolaze iz različitih entiteta, uopće teško zamisliti veće biračko tijelo koje može da ima isti politički ukus i sa jedne i sa druge strane entitetske linije – izjavio je Ognjen Tadić.
Promjena bi bila nešto sasvim suprotno, pravda i rad i prestanak uzimanja iz budžeta koji se puni kreditima. Vraćanje starog pravosudnog sistema koji je za ovaj bio još dobar. Ovlasti policiji da ubije lopova, vješanje onih koji su sa državne funkcije ukrali stotine hiljada i milione. Kao što je Lijanović recimo.
Ili Konzum prevara od 100 miliona koja je uvećana Tuš prevara. I banke u RS, i Birač, i Orao, pljačke nezamislivih razmjera, hoće li se ovaj pokret boriti protiv toga i kako? O bitnim temama nećemo metodom.
A tek nacionalizacija u onim oblastima gdje ne postoji zdrava konkurencija haha to bi bila vijest. Jer Evropa pritišće da se i ovo malo privatizuje. Normalno da će ovakav pokret samo potpisati takve zahtjeve. Kao što je sada transportna zajednica.
PS ovim što im je Naša stranka alternativa, da potvrdim da su od ovih primanja gore predložili da ne uzimaju još i paušal od 500 ako uzimaju platu od 2.500 ili 3.500. Naravno da je to bolje od ovih što uzimaju ali je i dalje previše, nisu rekli kakva crna plata da budeš zastupnik, ukidaj sve.
Drugo, to je liberalna stranka, i po pitanju dalje privatizacije i drugih stvari. To je recimo suprotno od lijevih vrijednosti koje ja imam.
Last edited by walk_M-A-N on 16/07/2017 21:07, edited 2 times in total.
- Maraschino
#45 Re: Narodni nezavisni blok Pokret za Evropu
Ne moze.Krokodajl wrote:Ne vjerujem nikom pa ni tim ujedinjenim nacelnicima.
Sta mislis da tamo neki Jurica glasa za Sepica pa da opet stvari zakomplikujemo.
- BarbaDue
#46 Re: Narodni nezavisni blok Pokret za Evropu
Lijepo pričaš, ljevičar pravi, i sam Lagumdžija žudi za takvima. Al' kako to da Naša stranka tek sad dobija priliku dobiti tvoj glas.svi u napad wrote:Uh sto ne mogu na rende kora. Jebo te frajer minute nema radnog staza. 20 godina covjek krade li krade i sad kad mu Bake malo zavrno pipu hoce da bude novi Bake. Sta si frajeru radio 20 godina. Dok si sjedio na minderu sa Baketom sutio si i sve je bilo dobro. Sad mislis raja vise ne voli SDA pa daj da ufatim 2-3 mjasta za Parlament i za kantone i druge nivoe vlasti. Ne bih volio da mu se pridruze nezavisni gradonacelnici jer ce samo izgubiti zbog ovog lopova. Vjerovatno je da ce mu se pridruziti Kasumovic i Ahmetovic jer slatka je budzetska sisa. Neka strana sluzba ce ga malo podrzati jer moraju imati info iz prve ruke ali i oni ce ga pustiti niz vodu nakon izbora. Pa Bake je za njega gospodin i to malo veci. Bake je nacrto par kuca, oprao lovu na zadovoljstvo sirokih masa i napravio im ili sebi Bibiaj, Saraj City i jos dao zeni bolnicu na upravljanje. A ovaj tek krenuo krasti i sve sto je ukrao dobio od SDA lopova i sad oni ne valjaju. To je dokaz da je cojek nula karakter jer dok mu je majka (citaj SDA) davala sise i mlijeka sve je bilo dobro. Kad ga drugi odvojise od sise kuku lele.
- ExNihilo
#47 Re: Narodni nezavisni blok Pokret za Evropu
Amin ja rabbil alemin.svi u napad wrote:Uh sto ne mogu na rende kora. Jebo te frajer minute nema radnog staza. 20 godina covjek krade li krade i sad kad mu Bake malo zavrno pipu hoce da bude novi Bake. Sta si frajeru radio 20 godina. Dok si sjedio na minderu sa Baketom sutio si i sve je bilo dobro. Sad mislis raja vise ne voli SDA pa daj da ufatim 2-3 mjasta za Parlament i za kantone i druge nivoe vlasti. Ne bih volio da mu se pridruze nezavisni gradonacelnici jer ce samo izgubiti zbog ovog lopova. Vjerovatno je da ce mu se pridruziti Kasumovic i Ahmetovic jer slatka je budzetska sisa. Neka strana sluzba ce ga malo podrzati jer moraju imati info iz prve ruke ali i oni ce ga pustiti niz vodu nakon izbora. Pa Bake je za njega gospodin i to malo veci. Bake je nacrto par kuca, oprao lovu na zadovoljstvo sirokih masa i napravio im ili sebi Bibiaj, Saraj City i jos dao zeni bolnicu na upravljanje. A ovaj tek krenuo krasti i sve sto je ukrao dobio od SDA lopova i sad oni ne valjaju. To je dokaz da je cojek nula karakter jer dok mu je majka (citaj SDA) davala sise i mlijeka sve je bilo dobro. Kad ga drugi odvojise od sise kuku lele.
- Alfons Kauders
#48 Re: Narodni nezavisni blok Pokret za Evropu
Pa dovoljno te interesuje da kazes kako "nije tacno" na osnovu tvog... Misljenja?BarbaDue wrote:Apsolutno ne ne interesuje šta ti misliš. Rekao sam svoje...vozdra!Alfons Kauders wrote:Zao mi je, ali jednom SDA, uvijek SDA.BarbaDue wrote: Nije tačno! mogu potvrditi iz prve ruke.
Ja sam rekao svoje u prvom postu. Pokretac teme je pitao za nase misljenje i to je moja ocjena.
Mozes slagati ili ne, ali mozes reci "nije tacno" - jer se radi o mom misljenju, sto je i tema rasprave.
O namjerama i rezultatima nakon izbora.
- Alfons Kauders
#49 Re: Narodni nezavisni blok Pokret za Evropu
Uz iskustvo proteklih 25 godina, dobro bih razmislio prije no sto bi bivseg clana temeljne stranke (koji je "dosao tobe" tek kad je stranka otisla u kurac), zaposlio kao konobara.kamen spoticanja wrote: Dobar je ba Sepic
Slobodno zaokruzi
Njemu pokloniti glas? Nikad.
- BarbaDue
#50 Re: Narodni nezavisni blok Pokret za Evropu
Pretpostavljam da si htio reći da ne mogu reći "Nije tačno" jer se radi o tvom mišljenju!?Alfons Kauders wrote:
Mozes slagati ili ne, ali mozes reci "nije tacno" - jer se radi o mom misljenju, sto je i tema rasprave.
O namjerama i rezultatima nakon izbora.