Petorica su ex-Legioneri, dvojica ex-Marinci iz USA, jedan je bio na olimpiskim irgama u hrvanju, dvojica imaju crni u karateu, jedan 5 dan drugi 8 dan. Jedan (19 covjek ako kaze da hoce) je ex-vojnik iz Rohodezije u jednoj od naj mobilnijih i spretnijih trupa na svijetu u svoj cas. Jedan je ex-vojnik iz Izraela i danasnji trener borbene vjestine Krav Maga. Ja, crni pojas u judu. Dvojica igraju ragbi. Jedan se bavi boksom. Ko je do marisanja dobrodosao je. Nije nam prvi put da se pobijemoblack wrote:sto da ne ako ste pozelili kvalitetnog degeneka, ili radije maznite par vozila sarajevo taxi i imacete kompletan ugodjajbeobasket wrote:![]()
Posto smo svi stranci, pravno gledano, kada bi u Bosni odrzali, kolika kazna nas moze cekati u slucaju da maznemo tramvaj te da njim kruzimo gradom? Naravno po sinama.![]()
Ideja za rodjendan?
-
beobasket
#26 Re: Ideja za rodjendan?
-
nema me tamo
#27 Re: Ideja za rodjendan?
Toliko ti je post nerealan da i da znamo sa sigurnoscu da je sve tako kako kazes opet ti ne bi vjerovali. 
- zigubigule
#28 Re: Ideja za rodjendan?
nema pešmergi?beobasket wrote:Petorica su ex-Legioneri, dvojica ex-Marinci iz USA, jedan je bio na olimpiskim irgama u hrvanju, dvojica imaju crni u karateu, jedan 5 dan drugi 8 dan. Jedan (19 covjek ako kaze da hoce) je ex-vojnik iz Rohodezije u jednoj od naj mobilnijih i spretnijih trupa na svijetu u svoj cas. Jedan je ex-vojnik iz Izraela i danasnji trener borbene vjestine Krav Maga. Ja, crni pojas u judu. Dvojica igraju ragbi. Jedan se bavi boksom. Ko je do marisanja dobrodosao je. Nije nam prvi put da se pobijemoblack wrote:sto da ne ako ste pozelili kvalitetnog degeneka, ili radije maznite par vozila sarajevo taxi i imacete kompletan ugodjajbeobasket wrote:![]()
Posto smo svi stranci, pravno gledano, kada bi u Bosni odrzali, kolika kazna nas moze cekati u slucaju da maznemo tramvaj te da njim kruzimo gradom? Naravno po sinama.![]()
puno vam je kuka, niste vi za neke avanture. imate samo noc? onda iznajmis vikendicu fino sa bazenom, ima toga, guglaj, potrazi. ozvucenje neko, neki DJ il neko od vas zna da vrti/pusta/selekta. rostilj opasan pod obavezno, pice, kupanje i samo sporo samo lagano.
- hrle1976
#29 Re: Ideja za rodjendan?
Sa legionerima se nebi zajebavao. Ti imaju bratske odnose sa drugim legionerima i neki kodeks a ima ih iu bih znaci do oruzija mogu doci brze nego bih specijalci, mah zive bi ih pojeli. Farma na jugu francuske je poznata po jebeno spretnoj obuci. Odtalo haj i nekako.beobasket wrote:Petorica su ex-Legioneri, dvojica ex-Marinci iz USA, jedan je bio na olimpiskim irgama u hrvanju, dvojica imaju crni u karateu, jedan 5 dan drugi 8 dan. Jedan (19 covjek ako kaze da hoce) je ex-vojnik iz Rohodezije u jednoj od naj mobilnijih i spretnijih trupa na svijetu u svoj cas. Jedan je ex-vojnik iz Izraela i danasnji trener borbene vjestine Krav Maga. Ja, crni pojas u judu. Dvojica igraju ragbi. Jedan se bavi boksom. Ko je do marisanja dobrodosao je. Nije nam prvi put da se pobijemoblack wrote:sto da ne ako ste pozelili kvalitetnog degeneka, ili radije maznite par vozila sarajevo taxi i imacete kompletan ugodjajbeobasket wrote:![]()
- ¤ jelena ¤
#30 Re: Ideja za rodjendan?
Mašala, mašala...to vojska čitava...
E, kad je tako, blago nama:
ima na putu između ZE i SA jeno par kilometara nake šikare i neprohodnog rastinja... pored puta....
Ružno za vidjet, brate mili, a i nakupilo se pravo....
Elem...lopate u šake i opleti! Nema ljepšeg poklona sebi za rođendan...od posla kakvog korisnog zacrtat pa uradit... a kad ga uradiš i okreneš se oko sebe....sve vidiš šta si uradio i ušta trud uložio!
Milina jedna.
Eto...i... sve najbolje...
E, kad je tako, blago nama:
ima na putu između ZE i SA jeno par kilometara nake šikare i neprohodnog rastinja... pored puta....
Ružno za vidjet, brate mili, a i nakupilo se pravo....
Elem...lopate u šake i opleti! Nema ljepšeg poklona sebi za rođendan...od posla kakvog korisnog zacrtat pa uradit... a kad ga uradiš i okreneš se oko sebe....sve vidiš šta si uradio i ušta trud uložio!
Milina jedna.
Eto...i... sve najbolje...
- HAVANA
#31 Re: Ideja za rodjendan?
Jebo mater kod mene se svi drogirali.beobasket wrote:Petorica su ex-Legioneri, dvojica ex-Marinci iz USA, jedan je bio na olimpiskim irgama u hrvanju, dvojica imaju crni u karateu, jedan 5 dan drugi 8 dan. Jedan (19 covjek ako kaze da hoce) je ex-vojnik iz Rohodezije u jednoj od naj mobilnijih i spretnijih trupa na svijetu u svoj cas. Jedan je ex-vojnik iz Izraela i danasnji trener borbene vjestine Krav Maga. Ja, crni pojas u judu. Dvojica igraju ragbi. Jedan se bavi boksom. Ko je do marisanja dobrodosao je. Nije nam prvi put da se pobijemoblack wrote:sto da ne ako ste pozelili kvalitetnog degeneka, ili radije maznite par vozila sarajevo taxi i imacete kompletan ugodjajbeobasket wrote:![]()
-
realna do boli
#33 Re: Ideja za rodjendan?
Ako je ovo sve istina..za vas bi bio najveci izazov..svi po gajbu pive..na livadu i ne radite nista.beobasket wrote:
Petorica su ex-Legioneri, dvojica ex-Marinci iz USA, jedan je bio na olimpiskim irgama u hrvanju, dvojica imaju crni u karateu, jedan 5 dan drugi 8 dan. Jedan (19 covjek ako kaze da hoce) je ex-vojnik iz Rohodezije u jednoj od naj mobilnijih i spretnijih trupa na svijetu u svoj cas. Jedan je ex-vojnik iz Izraela i danasnji trener borbene vjestine Krav Maga. Ja, crni pojas u judu. Dvojica igraju ragbi. Jedan se bavi boksom. Ko je do marisanja dobrodosao je. Nije nam prvi put da se pobijemo
- wewa
#34 Re: Ideja za rodjendan?
ako hocete ekstremne aktivnosti, povedite svak svoju zenu i u zajednicki shopping namjestaja <3
-
lijepa u dusi
#35 Re: Ideja za rodjendan?
Evo da dodam i ja prijedlog, paintball
Ili posto ste svi tako spretni i u tom fazonu, predlazem i vozic smrti na Trebevicu
- parappa
- Grijem se na: struju
- Vozim: Lotus Esprit TurboSE
- Dope_Man
#37 Re: Ideja za rodjendan?
A ovo The Expendables prave rodjendansku zabavu za Stalonea... sto odmah ne rece 
- Point.
#38 Re: Ideja za rodjendan?
Za vas se ubilo jedno vikend putovanje za Raqqu, da se marisete sa preostalim kozojebima. Ionako ce bitka za Raqqu samo sto nije.beobasket wrote:Petorica su ex-Legioneri, dvojica ex-Marinci iz USA, jedan je bio na olimpiskim irgama u hrvanju, dvojica imaju crni u karateu, jedan 5 dan drugi 8 dan. Jedan (19 covjek ako kaze da hoce) je ex-vojnik iz Rohodezije u jednoj od naj mobilnijih i spretnijih trupa na svijetu u svoj cas. Jedan je ex-vojnik iz Izraela i danasnji trener borbene vjestine Krav Maga. Ja, crni pojas u judu. Dvojica igraju ragbi. Jedan se bavi boksom. Ko je do marisanja dobrodosao je. Nije nam prvi put da se pobijemoblack wrote:sto da ne ako ste pozelili kvalitetnog degeneka, ili radije maznite par vozila sarajevo taxi i imacete kompletan ugodjajbeobasket wrote:![]()
- Dozer
#39 Re: Ideja za rodjendan?
1. Trka u kontejnerima za smece niz Dalmatinsku.
2. Kolektivni skok s padobranom s Avaza. Goli, naravno.
3. Igranje odbojke u Miljacki ispod mosta Bratstva i Jedinstva u 20:00h. Goli, logicno.

2. Kolektivni skok s padobranom s Avaza. Goli, naravno.
3. Igranje odbojke u Miljacki ispod mosta Bratstva i Jedinstva u 20:00h. Goli, logicno.
- JThomas
#40 Re: Ideja za rodjendan?
odete u hrletovu firmu u češkoj i sekretarice vas sve izgotive.
- SaraFina
#41 Re: Ideja za rodjendan?
Ovo najavljuješ Zviz da ćeš registrirati još 18 klonova vjerovatno na forum. Ako su svi poput tebe i Renea teški ko narodna banka odlično. Šprehamo mi i engleski a ima raje iz Skandinavije. Ne brini 
-
beobasket
#42 Re: Ideja za rodjendan?
realna do boli wrote:Ako je ovo sve istina..za vas bi bio najveci izazov..svi po gajbu pive..na livadu i ne radite nista.beobasket wrote:
Petorica su ex-Legioneri, dvojica ex-Marinci iz USA, jedan je bio na olimpiskim irgama u hrvanju, dvojica imaju crni u karateu, jedan 5 dan drugi 8 dan. Jedan (19 covjek ako kaze da hoce) je ex-vojnik iz Rohodezije u jednoj od naj mobilnijih i spretnijih trupa na svijetu u svoj cas. Jedan je ex-vojnik iz Izraela i danasnji trener borbene vjestine Krav Maga. Ja, crni pojas u judu. Dvojica igraju ragbi. Jedan se bavi boksom. Ko je do marisanja dobrodosao je. Nije nam prvi put da se pobijemo
Kunem se svime i svacim nije izmisljotina. Imas pub u po Kopenhagena gdje ex-legioneri, vojnici iz englesko govorecih drzava, opcenito englesko govoreci ljudi se sastaju, uz njih i mi koji se bave borbenim vjestinama. Skupa trcimo - kako ko, vjezbamo, pijemo pivo, whisky, zezamo se. Svak je dobrodosao. Nama kupiti 80 gajbi pive nije frka ali nije zanimljivo trazimo avanturu...
Imate jedan pub u po Kopenhagena i jedan u po Aalborga. Vlasnik je bio u akciji kada je samo par njih iz njegove trupe savladalo par hiljada Mugabetovih ratoboraca. Samo niti jedan od ta dva puba nije oprelmljen video nadzorom
Inace od nas mozes smao na opklade ili zezancije racunati. Dok su policajci pokusali uhvatiti
- insomnia78
#43 Re: Ideja za rodjendan?
Koji Rene, Rebe katolik?SaraFina wrote:Ovo najavljuješ Zviz da ćeš registrirati još 18 klonova vjerovatno na forum. Ako su svi poput tebe i Renea teški ko narodna banka odlično. Šprehamo mi i engleski a ima raje iz Skandinavije. Ne brini
- djevojka bez imena
#44 Re: Ideja za rodjendan?
Ljudi takvog profila, i s takvim zivotnim iskustvom a nemaju obicnu ideju za rodjendan? U cemu je problem, klimakterij?beobasket wrote:
-
beobasket
#45 Re: Ideja za rodjendan?
Ja nisam ubjedjen da Rene je bio na ovom forumu, ako kazete da covjek potice iz Sarajeva, jer jedini René cija majka je Dankinja je ovaj. Isti je pun ko brod za nase standarde u Danskoj. Vlasnik je najpoznatijeg restorana u svijetu.insomnia78 wrote:Koji Rene, Rebe katolik?SaraFina wrote:Ovo najavljuješ Zviz da ćeš registrirati još 18 klonova vjerovatno na forum. Ako su svi poput tebe i Renea teški ko narodna banka odlično. Šprehamo mi i engleski a ima raje iz Skandinavije. Ne brini
https://en.wikipedia.org/wiki/Ren%C3%A9_Redzepi
Last edited by beobasket on 13/07/2017 12:15, edited 2 times in total.
-
beobasket
#46 Re: Ideja za rodjendan?
Mozda u filmu.Sarajevo1970 wrote:
Taksista hamo sa principova ima 55 kila ali ce izsamarati boga u njima ako treba.
To kurcenje kako su marinci i specialci nepali u carsiju nikako. Mozda vani, ali ovdje ne.
-
beobasket
#47 Re: Ideja za rodjendan?
djevojka bez imena wrote:Ljudi takvog profila, i s takvim zivotnim iskustvom a nemaju obicnu ideju za rodjendan? U cemu je problem, klimakterij?beobasket wrote:
Mi znamo baciti rostilj, napiti se, pobiti se ako treba, odigrati rundu kosarke ili ragbija. Zene oko nas trce. Sve ostalo o avanturama kao grupa slabo, jer nije niko savrsen.
- avetinja
#48 Re: Ideja za rodjendan?
Čuj krađa tramvaja. Opet neka djeca gledala američke filmove, a roditelji zaboravili staviti zabranu na kanal.
- zforumas
#49 Re: Ideja za rodjendan?
I dodju 3 brata i razbacaju vas k'o malu djecu...ajd ba beobasket dosta je o tebi, da malo pricamo o tvom autubeobasket wrote:
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#50 Re: Ideja za rodjendan?
Jedan Kinez iz Rajlovcazforumas wrote:I dodju 3 brata i razbacaju vas k'o malu djecu...ajd ba beobasket dosta je o tebi, da malo pricamo o tvom autubeobasket wrote:
Petorica su ex-Legioneri, dvojica ex-Marinci iz USA, jedan je bio na olimpiskim irgama u hrvanju, dvojica imaju crni u karateu, jedan 5 dan drugi 8 dan. Jedan (19 covjek ako kaze da hoce) je ex-vojnik iz Rohodezije u jednoj od naj mobilnijih i spretnijih trupa na svijetu u svoj cas. Jedan je ex-vojnik iz Izraela i danasnji trener borbene vjestine Krav Maga. Ja, crni pojas u judu. Dvojica igraju ragbi. Jedan se bavi boksom. Ko je do marisanja dobrodosao je. Nije nam prvi put da se pobijemoPriznaj da te tuku svaki dan