Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zadig wrote:E ja ne znam kakvi su servisi kod vas, ali ja sam imao slican problem (isto simens).
Odnio sam i reko da mi procjene stetu ( u servisu) za malo love i da vidim da li se isplati popravljati (znaci dijagnoza).
Onda vidis da li ti se isplati.
Ja sam imao 3-4 simensa, i vise nikada, SVIMA JE PRESTO RADITI DISPLEJ.
Prvo po malo, pa onda sve vise i vise i vise, dok se nije gasio kad mu se cefne.
Dva puta sam popravljo. Radilo po 15 dana, pa sve opet.
Onda mi i tastatura krenula blokirati i gotovo.
Ako mozes, prodaj im bar taj za dijelove (to kod nas moze) i gledaj da kupis novi telefon.
Mene je to zestoko ispizdavalo mijesecima.
Pravo me nervira sto ono svake godine ili svakih 8 mjeseci moram kupovat novi telefon
majstor za sve!!
tačno tako,
prvo se gasio s vremena na vrijeme, a sada svakih 10 minuta!!!
poludila sam!!!
nije siemens, samsung je!
Zadig wrote:E ja ne znam kakvi su servisi kod vas, ali ja sam imao slican problem (isto simens).
Odnio sam i reko da mi procjene stetu ( u servisu) za malo love i da vidim da li se isplati popravljati (znaci dijagnoza).
Prvo po malo, pa onda sve vise i vise i vise, dok se nije gasio kad mu se cefne.
Ako mozes, prodaj im bar taj za dijelove (to kod nas moze) i gledaj da kupis novi telefon.
Pravo me nervira sto ono svake godine ili svakih 8 mjeseci moram kupovat novi telefon
piĆko
siemens je zakon. sad imam SE al samo zato sto ga je stari kupio pa drpio od njega. inace su mi svi mobiteli prije bili siemens i nikad problema nisam imao. cak ni sa c 45 koji sam na auto pijaci kupio.
piĆko
siemens je zakon. sad imam SE al samo zato sto ga je stari kupio pa drpio od njega. inace su mi svi mobiteli prije bili siemens i nikad problema nisam imao. cak ni sa c 45 koji sam na auto pijaci kupio.
ja ne volim siemens samo zato što su mu opcije totalno različite od nokie i samsunga!
neko ko je naučio na ova dva mob., teško se može navići na siemens
BigusDickus wrote:Nokia 6230i... to ja svakom preporucujem... da znaju koliko ih reklamiram, poslali bi mi jedan ovakav na poklon, direktno iz Finske...
...al nemas pojma kako je sve jednostavno kad se naviknes. sve su tipke potpuno programabilne pa tako npr sebi mozes namjestit da drzeci tipku 6 dodjes u Reminder, da drzeci broj 4 zoves mamu, i sl. da ne spominjem sto je zakljucavanje, gasenje melodija i pisanje poruka (za vecinu modela) neuporedivo bolje rijeseno.
Blizanci... sto ce reci da ce me vec sutra zanimati neki drugi model... a mozda skroz izgubim interes za ovu tehnologiju i predjem na wireless IP telefoniju npr....
Stitch__ wrote:...al nemas pojma kako je sve jednostavno kad se naviknes. sve su tipke potpuno programabilne pa tako npr sebi mozes namjestit da drzeci tipku 6 dodjes u Reminder, da drzeci broj 4 zoves mamu, i sl. da ne spominjem sto je zakljucavanje, gasenje melodija i pisanje poruka (za vecinu modela) neuporedivo bolje rijeseno.
ja ga ne volim samo zato što su kod njih znakovi interpunkcije na nuli, a odvajanje se vrši na jedinici mislim da je tako!!!
sestra ima siemens, za mene muka, kada sa njenog moba treba da pošaljem poruku!!
Zavisi sta trazis od mobitela... ali svejedno, imas Nokia modele u svim cjenovnim klasama, a realno su bolji od Siemens-a...
Bez obzira sto imam Siemens, koji me vec neko vrijeme dobro sluzi (stariji model, C55 ), kad god govorim o mobitelima vazi ona "Nokia je Nokia"...
BigusDickus wrote:Zavisi sta trazis od mobitela... ali svejedno, imas Nokia modele u svim cjenovnim klasama, a realno su bolji od Siemens-a...
Bez obzira sto imam Siemens, koji me vec neko vrijeme dobro sluzi (stariji model, C55 ), kad god govorim o mobitelima vazi ona "Nokia je Nokia"...
i meni je nokia zakon.
još nisam sigurna što da uzmem.
najvjerovatnije odem do RS-a, kažu da su tamo jeftiniji, bar za 50-100 KM, pa onda kupim tamo neki mobać.
vjerovatno nokia, ili sonyericsson, ili samsung.
uglavnom srednja klasa, da nije skup, ali da ipak ima neku solidnu kameru sa dobrom rezolucijom slike...
BigusDickus wrote:Zavisi sta trazis od mobitela... ali svejedno, imas Nokia modele u svim cjenovnim klasama, a realno su bolji od Siemens-a...
i meni je nokia zakon.
najvjerovatnije odem do RS-a, kažu da su tamo jeftiniji, bar za 50-100 KM, pa onda kupim tamo neki mobać.
uglavnom srednja klasa, da nije skup, ali da ipak ima neku solidnu kameru sa dobrom rezolucijom slike...
s65 se može nać za 300injak maraka.
ma kad sam ja od te jedinice uspio za 10ak dana prec na tarabu (SE) totalno drugi kraj tastature, onda se i ti mozes navic na jedinicu isplati se, vjeruj mi
i meni je nokia zakon.
ali lijep je, što jest-jest!!!
možda već sutra nešto kupim, pa vam javim da li je to možda ipak siemenes?!
s65 se može nać za 300injak maraka.
ma kad sam ja od te jedinice uspio za 10ak dana prec na tarabu (SE) totalno drugi kraj tastature, onda se i ti mozes navic na jedinicu isplati se, vjeruj mi
Bluetooth: Yes
IrDA: Yes
USB interface: Yes
GPRS: Class 10
Built-in data and fax modem: Yes
Data exchange with PC: Yes
User profiles: Yes
Loud Speaker for handsfree talking: Yes
Date and time in display: Yes
Silent Alert / Vibration: Yes
Keypad lock: Yes
Ringtones: 40 chords polyphonics