Irham Čečo, zbogom...
- astala_vistala
#26 Re: Irham Čečo, zbogom...
koji nick za nas koji ga nismo poznavali ?
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#27 Re: Irham Čečo, zbogom...
Fakat, hoće l' neko napokon reći koji mu je nick bioastala_vistala wrote:koji nick za nas koji ga nismo poznavali ?
- luckylaka
#28 Re: Irham Čečo, zbogom...
Zar je bitno uopste koji je nick bio.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#29 Re: Irham Čečo, zbogom...
Pa bitno je, možda sam s čovjekom nekad ušao u raspravu, možda mi je pomogao, možda mi je ovo-ono. Jer ima fakat malo starijih forumaša koji su mi preko pp-a pomogli i hvala ima na tome...
Ako je svima crnjak javno napisat nek pošalju ime nicka na pp.
Ako je svima crnjak javno napisat nek pošalju ime nicka na pp.
- luckylaka
#30 Re: Irham Čečo, zbogom...
shake69 wrote:Bogme, da je Mirza Hajric onomad zaplatio glavom vikendom s motorom, Alija bi se vec oglasio. Kirba na Poljinama, nema kad.
Daj Bog ti o cemu vas dvojica pisete.Bakir se oglasio isti dan ali to je na ovoj temi totalno nebitno.ljevoruki wrote:Rahmet mu dusi.
Hoce li se Bakir oglasiti, ne nadjoh nigdje u medijima da se javio povodom pogibije njegovog savjetnika?
- radiša
#31 Re: Irham Čečo, zbogom...
Зar ste stvarno takvi debili pa pitate зa nik a covjek u prvom postu na kraju napiso sva tri koja je ovaj koristio.
rip čečo
rip čečo
- karanana
#32 Re: Irham Čečo, zbogom...
mozda pitamo jer niti jedan od ovih nickova nije aktivan ili ne postoji. ronin 0 postova. jimmy 0 postova. sacirbay ne postoji.radiša wrote:Зar ste stvarno takvi debili pa pitate зa nik a covjek u prvom postu na kraju napiso sva tri koja je ovaj koristio.
rip čečo
a malo je cudno da na ovoiko istih pitanja niko ne odgovori a posebno postavljacica teme koja je stavila kao ove tri rijeci koje bi mogle biti nickovi ali nista ne razjasnjava nit potvrdjuje nit negira.
-
Naslovnica
#33 Re: Irham Čečo, zbogom...
Ruku na srce, ako je on bio Bakirov savjetnik za odnose sa medijima, ili ga nije nikako savjetovao ili ga je pogrešno savjetovao.
I fakat, ne znam čemu tolika tajnovitost oko nicka? Kada je PD9 preselio, svi smo saznali ko je bio taj forumaš. Ovdje sve nešto nekakva tajnovitost, ovo-ono, šuplja bez ikakvog povoda. Eto mi debili što pitamo koji je to forumaš bio...
Haj zdra'o.
I fakat, ne znam čemu tolika tajnovitost oko nicka? Kada je PD9 preselio, svi smo saznali ko je bio taj forumaš. Ovdje sve nešto nekakva tajnovitost, ovo-ono, šuplja bez ikakvog povoda. Eto mi debili što pitamo koji je to forumaš bio...
Haj zdra'o.
- spreca
#34 Re: Irham Čečo, zbogom...
Nebi me zacudilo da polovina ovih koji pisu o rahmetliji da su ga znali tek sad prvi put sada su culi za njega ali treba se pohvaliti da si poznvao doticnog.....svi koji su ga poznavali pisu apsolutno isto u svom postu...samo kopiraju jedni druge......u ostalom nevidim nista lose u tome da se zna koji je to bio forumas ako je uopste bio na ovom forumuNaslovnica wrote:Ruku na srce, ako je on bio Bakirov savjetnik za odnose sa medijima, ili ga nije nikako savjetovao ili ga je pogrešno savjetovao.
Haj zdra'o.
-
sarajevo999999
#35 Re: Irham Čečo, zbogom...
Zanima i mene koji nick je u pitanju.
-
Mega Man X
#36 Re: Irham Čečo, zbogom...
Ma čim je to SDA, to odmah neke šeme, neke tajnovitosti.Naslovnica wrote:Ruku na srce, ako je on bio Bakirov savjetnik za odnose sa medijima, ili ga nije nikako savjetovao ili ga je pogrešno savjetovao.
Haj zdra'o.
Iskreno ne znam čovjeka, prvi put čujem.
- wewa
#37 Re: Irham Čečo, zbogom...
Rahmet ti dusi, Ceco 
-
julisiz es grant
#38 Re: Irham Čečo, zbogom...
Ko je sad PD9?Naslovnica wrote:Ruku na srce, ako je on bio Bakirov savjetnik za odnose sa medijima, ili ga nije nikako savjetovao ili ga je pogrešno savjetovao.
Haj zdra'o.
Umrli su Fair Life, kišni indijanac, Pipi duga devetka, maki celo...i svima je na forumu objavljeno ime i prezime, ilio bar slika.
-
julisiz es grant
#39 Re: Irham Čečo, zbogom...
Ja ga se fakat sjećam kao novinara dana odprije 17-18 godina...upamtio sam mu ime i prezime i to je uglavnom sve. Kao što se recimo sjećam i Emira Suljagića iz iste novine i istog perioda.spreca wrote:Nebi me zacudilo da polovina ovih koji pisu o rahmetliji da su ga znali tek sad prvi put sada su culi za njega ali treba se pohvaliti da si poznvao doticnog.....svi koji su ga poznavali pisu apsolutno isto u svom postu...samo kopiraju jedni druge......u ostalom nevidim nista lose u tome da se zna koji je to bio forumas ako je uopste bio na ovom forumuNaslovnica wrote:Ruku na srce, ako je on bio Bakirov savjetnik za odnose sa medijima, ili ga nije nikako savjetovao ili ga je pogrešno savjetovao.
Haj zdra'o.
- Point.
#40 Re: Irham Čečo, zbogom...
Pa PD9 ti je Pipi Duga Devetka.julisiz es grant wrote:Ko je sad PD9?Naslovnica wrote:Ruku na srce, ako je on bio Bakirov savjetnik za odnose sa medijima, ili ga nije nikako savjetovao ili ga je pogrešno savjetovao.
Haj zdra'o.
Umrli su Fair Life, kišni indijanac, Pipi duga devetka, maki celo...i svima je na forumu objavljeno ime i prezime, ilio bar slika.
-
julisiz es grant
#41 Re: Irham Čečo, zbogom...
Jooooj, fakatPoint. wrote:Pa PD9 ti je Pipi Duga Devetka.julisiz es grant wrote:Ko je sad PD9?Naslovnica wrote:Ruku na srce, ako je on bio Bakirov savjetnik za odnose sa medijima, ili ga nije nikako savjetovao ili ga je pogrešno savjetovao.
Haj zdra'o.
-
radiostar
#42 Re: Irham Čečo, zbogom...
ja sam ga znao kao covjeka koji je vrlo daleko od SDA, i iskreno nisam ni znao da je Bakirov savjetnik (nismo odavno kafu popili). prilicno sam zbunjen tom informacijom.Mega Man X wrote: Ma čim je to SDA, to odmah neke šeme, neke tajnovitosti.
Iskreno ne znam čovjeka, prvi put čujem.
prilikom nasih druzenja nismo bas pricali o forumima tako da stvarno ne znam pod kojim je imenom ovdje bio registrovan, nisam cak ni znao da je bio registrovan.
-
channel10
#43 Re: Irham Čečo, zbogom...
Fino vam piše koji je nick, ali kad neko ne zna čitati,džaba je.
Rahmet mu dusi.
Rahmet mu dusi.
-
julisiz es grant
#44 Re: Irham Čečo, zbogom...
Karanana je objasnio...navedena su tri nika, od kojih dva imaju 0 postova, a treći ne postoji.channel10 wrote:Fino vam piše koji je nick, ali kad neko ne zna čitati,džaba je.
Rahmet mu dusi.
- Nurudin
- Location: "Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga.
#45 Re: Irham Čečo, zbogom...
Poznanik sa fb...uvijek duhovit i opušten čovjek
- pink floydd
#46 Re: Irham Čečo, zbogom...
neko reče da su forumi već passe...i meni su passe i odvratna ova odavanja zadnjih pošti po društvenim mrežama koje za preminulog i njegovu porodicu nema nikakvog značaja, nego baš suprotno, iz kvazižaljenja većinom prelazi u ovakve neukusne rasprave 
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#47 Re: Irham Čečo, zbogom...
budem li opet morao doći na ovu temu, neće se dobro završiti. 
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#48 Re: Irham Čečo, zbogom...
Čečo, jedan veliki dobričak, zajebant i erudita
muhabetit sa njim je vazda dobar trip bio
muhabetit sa njim je vazda dobar trip bio
- shake69
#49 Re: Irham Čečo, zbogom...
Bolan, chmoljo, bas si autoritativan pa brises i info o dzenazi i komemoraciji! 
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#50 Re: Irham Čečo, zbogom...
nisam to vidio
napišite opet...