Povedi i havanumuha_sa wrote:ma jokhocu da paradiram al mi ne daju
![]()
Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
- vjesticanametli
#26 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
- muha_sa
#27 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
nece budala da se eksponiravjesticanametli wrote:Povedi i havanumuha_sa wrote:ma jokhocu da paradiram al mi ne daju
![]()
![]()
on to ispotiha--upiso balet

- commendatore
#28 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
vjesticanametli wrote:eto ti mi reci ...ako nisi skonto pardon shvatio to je namjernoo...nije valjda da je to jedina greska koju si nasao
![]()
ĐŽe jos gresKI tipa ĐŽ i oću i slicno hahhahahah hajd odjebaus
ono kati nepismen seljos objasnjava pismenost
-
Fudo387
#29 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Ma nemoj, sad kad si ishandrila i izmuzla sistem, haj' ti Fudo 'vamo i popravljaj sto si ti razvalila.vjesticanametli wrote:muha shvatio si ti sta sam htjela reci..... a ti fudo dodi iz amerike ovamo pa se zadaj kad toliko od tamo volis bosnu hahahhahahah i povexdi djecu p nek vas ovaj sistem izhandri i onda odete sebiji i tako dalje
Necu iz principa.
-
DZONPI
#30 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Natjero me onaj sa Vilsonova kandzijom kaze ti ces se meni kacit i pljus jos imam oziljak,e reko neces vise misu odo ja na zapad.Sad me kandzija ko stigne staces demokratija.
-
HobotnicaPLus
#31 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Cemu takav seljacki i mahalski nastup?Fudo387 wrote:Mah,
Dajem ti dva mjeseca, prije nego sto se vratis Breki i otvaranju pivskih flasa u lokalnom granapu.
Cuj, hoce zena da gleda balet na ledu a nije dalje makela od Cejvljanovica.
Sva si za baleta.
- vjesticanametli
#32 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Ma bjez ba s muhom i havanom sta zajebajes.....mora neko popraviti....
sad se mjenjamo i iy usa vamo a mi tamo hahahhah glasajte i uzivajte ......radna mjesta imaju kaze bakir......
- orinoco
#33 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
... i neka vas tamo, živi bili sto godinamuha_sa wrote:svi vi koji odoste i namjeravate ici nek vam je sretnood srca vam to želim, zaista
![]()
al kad odete ne pljujte po zemlji iz koje ste otišli.
-
Fudo387
#34 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Valjda zato sto sam bosanski seljak, krkan, i mahalusa.HobotnicaPLus wrote:Cemu takav seljacki i mahalski nastup?Fudo387 wrote:Mah,
Dajem ti dva mjeseca, prije nego sto se vratis Breki i otvaranju pivskih flasa u lokalnom granapu.
Sva si za baleta.
Imas li jos koje promicurno pitanje?
-
HobotnicaPLus
#35 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
A cak i da je situacija u drzavi super, zar nije dovoljan razlog za otic vani jeste to sto je vani jednostavno bolje?
- muha_sa
#36 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
nek je vama sretnovjesticanametli wrote:Ma bjez ba s muhom i havanom sta zajebajes.....mora neko popraviti....sad se mjenjamo i iy usa vamo a mi tamo hahahhah glasajte i uzivajte ......radna mjesta imaju kaze bakir......
- orinoco
#37 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Ne zna, ne može drugačije, džaba zapadna kultura i civilizacija, navika je navika. I odgojHobotnicaPLus wrote:Cemu takav seljacki i mahalski nastup?Fudo387 wrote:Mah,
Sva si za baleta.
-
Fudo387
#38 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Sta ces, jugoslovenska skola, titina.orinoco wrote:Ne zna, ne može drugačije, džaba zapadna kultura i civilizacija, navika je navika. I odgojHobotnicaPLus wrote:Cemu takav seljacki i mahalski nastup?Fudo387 wrote:Mah,
Sva si za baleta.
- insomnia78
#39 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Dje ste baletani 
-
Fudo387
#40 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Jarane, kad osine balet po sudju u nekom kineskom restoranu, bice njoj sistem. 
- vjesticanametli
#41 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Ma kakvo suDZe ..... hahahhaha nema toga u mojoj grupaciji.... balet svakako
- HAVANA
#42 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Sta fali baletu?Meni je cerka trenirala balet.
Eki trenirala. 
- ExNihilo
#43 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Alaj ste sjebali temu u rekordnom vremenu. Aplaudiram vam.
- vjesticanametli
#44 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
-
Fudo387
#45 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Ja tebi hocu da pomognem i ukazem na sve ono sto te ceka a tebe balet spop'o.vjesticanametli wrote:Ma kakvo suDZe ..... hahahhaha nema toga u mojoj grupaciji.... balet svakako
Kladim se da ce prva umjetnicka manifestacija koju ces posjetiti biti koncert Semira Cerica Koketa u kafani egzoticnog imena, "Kod Rame", Hamburg.
-
Ci-Nick
#46 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Odeš i probaš "bolji" život.Piklic wrote:Trenutno sam u fazi predomisljanja da li otici u inostrantvo i samim time pravljenja razlicitih analiza, pa tako sa jedne strane razlozi za ostati tipa: ostavlja se porodica, drustvo, (kod mene konkrentno nisam izlazio iz BiH cak i na more tako da je doza straha i nesigurnosti prisutna nesto vise), odlazak u nepoznato, a opet s druge strane los posao (ili se nema posla ili losa plata) politicari katastrofa, drustvo ko cjelina zatrovano nacionalnom ideologijom i itd... Tako sam u razgovoru sa par ljudi uvidio da nije samo finansijski razlog odlaska u inostranstvo vec vrlo cesto i zbog djece i zbog revolta prema poslu (sto mogu vise a poslodavci i ne daju)....... Kako god, kakva su Vaša iskustva po pitanju odlaska da li je to iskljucivo zbog finansijkih problema, da li odlaze mladi i stari (jednom prilikom sam susreo zenu 40 tih godina pravnica kaze ne mogu ja vise ovo ni pravo ni ovu drzavu evo ucim njemacki da budem pomocna njegovateljica), i da li odlaze oni koji su vec bili na neki nacin osjetili "cari" zivota na zapadu pa se sada odvazili...
Moje neko iskustvo da sada u pogledu generacija vise nema pravila idu i mladi i stari a vise stari, da se vise ne pita kako cu tamo vec samo znam da je tamo bolje nego ovdje i da ovdje nece biti bolje...
Na mostu dobiješ na ćupriji izgubiš,.. pa ako ti je to na mostu vrijednije i draže nego ono na ćupriji onda ostaneš.
Ako ti je ono na ćupriji draže onda se vratiš.
Ja bez ćuprije ne mogu,......
- vjesticanametli
#47 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Aaa fudo vidim isao si trazit po mojim postovima hahahhahahah sad znas da je hamburg...ne trebas fi meni pomgat ccc s nasima nema druzenja ni kafa hahahbab zajebat samo hoce ...... imas li ti neku traumu od balet jer ne kontm sta si se upalio jer sam spomenula izmeDZu ostalog i to u 1 postu.....oprosti pis3m s moba pa fali zareza i svega 
-
Fudo387
#48 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
bezveze sam lupio, mozda stvarno ima necega misticnog u odgovaranju od baleta...razmisli, gluho bilo, da ne zavrsis sa kakvim labudomvjesticanametli wrote:Aaa fudo vidim isao si trazit po mojim postovima hahahhahahah sad znas da je hamburg...
k'o bager na ledjima...propusti ti to.
vjesticanametli wrote:s nasima nema druzenja ni kafa hahahbab zajebat samo hoce
Ovo ti uopste nije losa ideja, al' jace je od tebe, neces moci.
Ja bih volio provesti dan u zatvoru nego da tu budalastinu gledam.vjesticanametli wrote:imas li ti neku traumu od balet jer ne kontm sta si se upalio
Nadji na youtube snimak, i ako obratis paznju vise od pola raje spava.
Djes bona onaj pederluk gledati, i jos kartu platiti za to.
- HAVANA
#49 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Sta ba vise ispitujete svako 2 dana dana o odlasku.Ako ti se ide,odes.Otisao sam,kad mi se vracalo,vratio se.Sta ocekujete od foruma u tim stvarima?Ok kad je konkretno pitanje,kako uzeti stan u minhenu,gdje traze tu i tu struku...? Al ove dosadne gdje se sve svede na pljuvanje po zemlji i svemu nista i ne zasluzuju nego da se sjebu.Idite ba probajte,imate muda valjda...
- muha_sa
#50 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Fudo387 wrote:šta cu imat traumu kad sam u mladosti bio poznati baletanvjesticanametli wrote:imas li ti neku traumu od balet jer ne kontm sta si se upalio
samo uspomene ostale