Fatima u mene rodica, kako nije stvarna?aurora313 wrote:A šta u katoličanstvu nije lažnjak? Fatima je stvarnost?!?patriot_1 wrote:Papa Franjo je u pravu,Međugorje je možda lažnjak čisti ali kad tamo dođe nekoliko stotina ljudi i mole iskreno,Bog djeluje!Ne zbog Međugorja ili Gospe nego zbog ljudi koji traže Boga!
Papino nijekanje gospe u Međugorju
- triconja
#26 Re: Papino nijekanje gospe u Međugorju
- aurora313
#27 Re: Papino nijekanje gospe u Međugorju
Ah vi muslimani... I to cete nam svetiste prisvojiti.triconja wrote:Fatima u mene rodica, kako nije stvarna?aurora313 wrote:A šta u katoličanstvu nije lažnjak? Fatima je stvarnost?!?patriot_1 wrote:Papa Franjo je u pravu,Međugorje je možda lažnjak čisti ali kad tamo dođe nekoliko stotina ljudi i mole iskreno,Bog djeluje!Ne zbog Međugorja ili Gospe nego zbog ljudi koji traže Boga!
- aurora313
#28 Re: Papino nijekanje gospe u Međugorju
Ne zamjeri... gljivice i trava do not mix!sherbett wrote:Cek.. @black swan.. kakav mrtvi telefonski broj i poruke?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#29 Re: Papino nijekanje gospe u Međugorju
nazovi 098 9768 987 da čuješ što ti Gospa poručuje za danassherbett wrote:Cek.. @black swan.. kakav mrtvi telefonski broj i poruke?
minuta 5 kuna
pa kako to ne znaš bilo je aktualno devedesetih...
isto kao ona proročanstva prije rata
- HAVANA
#30 Re: Papino nijekanje gospe u Međugorju
Niko se ne javlja.Black swan wrote:nazovi 098 9768 987 da čuješ što ti Gospa poručuje za danassherbett wrote:Cek.. @black swan.. kakav mrtvi telefonski broj i poruke?
minuta 5 kuna
pa kako to ne znaš bilo je aktualno devedesetih...
isto kao ona proročanstva prije rata
- HAVANA
#31 Re: Papino nijekanje gospe u Međugorju
-
Vipsilon
#32 Re: Papino nijekanje gospe u Međugorju
Kako će se odraziti papina izjava na vjerski turizam u Međugorju? Da li je ovo što je papa rekao samo kulminacija događaja koji su se dešavali nekoliko proteklih godina kao npr. kada je kip Gospe počeo da svijetli?
-
kakavdanakneiskustvu
#33 Re: Papino nijekanje gospe u Međugorju
Pod njihov mislis na koga?HAVANA wrote:Nijeko ne nijeko bas me briga.Njihov problem.
- Dope_Man
#34 Re: Papino nijekanje gospe u Međugorju
Pa vec se zale neki da opada broj turista, pogotovo onih iz Italije koji su i najcesci tu, a istovremeno valjda i najblize prate papu i njegove rijeci.Vipsilon wrote:Kako će se odraziti papina izjava na vjerski turizam u Međugorju? Da li je ovo što je papa rekao samo kulminacija događaja koji su se dešavali nekoliko proteklih godina kao npr. kada je kip Gospe počeo da svijetli?
- Truba
#35 Re: Papino nijekanje gospe u Međugorju
Vi ste ljubomorni sto ljudi zaradjuju 
- HAVANA
#36 Re: Papino nijekanje gospe u Međugorju
Pa ovih iz medjugorja.kakavdanakneiskustvu wrote:
Pod njihov mislis na koga?HAVANA wrote:Nijeko ne nijeko bas me briga.Njihov problem.
- dalmatinka
#37 Re: Papino nijekanje gospe u Međugorju
Opet fažizam. Omiljena riječ na ovom forumu. Evo samo jedan od mnogih tvojih postova .Drvosjeca iz Dejcica
Kako se desni klerofašista brecne kada se otvori ovakva tema.
Zazivaš pomoć boga za tuđu propast. Kako se to naziva? Da je netko drugi to napisao već bi dobio etiketu fašiste, a ti si vjerojatno uzoran vjernik, a onaj tamo je desni klerofašista.
Pa me pitaju zašto volim životinje, a ne volim ljude......
Drvosjeca iz Dejcica » 23/04/2017 20:02
Ma neka upravljaju kako hoće ja navijam da se raspadne na što sitnije dijelove a kako je krenulo i to će biti, ako Bog da.

- Truba
#38 Re: Papino nijekanje gospe u Međugorju
on je samo ljevicar
sto mu ga dodje na isto

sto mu ga dodje na isto
- Truba
#39 Re: Papino nijekanje gospe u Međugorju
ja ne mofu pojmiti neke stvari
kad idemo svetzom ivi u podmilacje kod jajca
u isto vrijeme idu bosnjaci na ajvatovicu
bukvalno kolone buseva za ajvatocivu
kolone za podmilacje i u jednom trenu se rastave
nikad me nije zanimalo sto je to u ajvatovici
a pogotovo ne da ismijavam ili vrijedjam i ponizavam
kad idemo svetzom ivi u podmilacje kod jajca
u isto vrijeme idu bosnjaci na ajvatovicu
bukvalno kolone buseva za ajvatocivu
kolone za podmilacje i u jednom trenu se rastave
nikad me nije zanimalo sto je to u ajvatovici
a pogotovo ne da ismijavam ili vrijedjam i ponizavam
- orinoco
#40 Re: Papino nijekanje gospe u Međugorju
Potpuno si u pravu, kad može vjerovati da bog postoji, komotno može vjerovati i da se Marija pojavila u Međugorju.Vipsilon wrote:Šta je navelo papu, vrhovnog katoličkog autoriteta, da javno kaže da sumnja u Gospino pojavljivanje? Šta stoji iza toga? Što baš sada? Kako će se to odraziti na katolike? Da li im je ovim rekao da ne idu u Međugorje i da ne traže Boga tamo? Može li to neko razbistriti?
A i one suze iz kamena, i to treba vjerovati
- Connaisseur Karlin
#41 Re: Papino nijekanje gospe u Međugorju
pa Crni Labud i ja smo o ovoj temi razmjenili apr postova na temi o Papi, i sve je dovolljno obrazlozeno i dovojno razumljivo , odes na temu o Papi , i eto, diema rijesenaDrvosjeca iz Dejcica wrote:
- Truba
#42 Re: Papino nijekanje gospe u Međugorju
na vakim temama se vidi tko su istinski fasisti
ali se kriju iz nekih sloboda, neceg lijevog te nwcwg istinski zlog
sto se danas gura kao napredno poželjno i ne znam i ja sto
ali se kriju iz nekih sloboda, neceg lijevog te nwcwg istinski zlog
sto se danas gura kao napredno poželjno i ne znam i ja sto
- Drvosjeca iz Dejcica
#43 Re: Papino nijekanje gospe u Međugorju
Ma vidi vraga, baš mi je drago da me pratiš. Kada se zaziva otvoreno raspad Turske onda je to OK ali kada se zazove raspad neke druge države onda ti to smeta. Imamo duple aršine, selektivno pravo i selektivnu demokratiju? Malo se pravimo naivni?dalmatinka wrote:Opet fažizam. Omiljena riječ na ovom forumu. Evo samo jedan od mnogih tvojih postova .Drvosjeca iz Dejcica
Zazivaš pomoć boga za tuđu propast. Kako se to naziva? Da je netko drugi to napisao već bi dobio etiketu fašiste, a ti si vjerojatno uzoran vjernik, a onaj tamo je desni klerofašista.
Pa me pitaju zašto volim životinje, a ne volim ljude......Drvosjeca iz Dejcica » 23/04/2017 20:02
Ma neka upravljaju kako hoće ja navijam da se raspadne na što sitnije dijelove a kako je krenulo i to će biti, ako Bog da.
BlakSwan je najveći licemjer ovog foruma i to otvoreno kažem. Čovjek podržava sve desne hulje ovog svijeta, od Trumpa, Marine Le Pen, pa do Orbana i Haidera a skriva se iza demokratje i navodne slobode a znamo kakve su to "slobode". A za tvoju informaciju nisam vjernik, grozim se kršćanske dogme, profesionalnih vjernika isto kao i islamskih ili bilo kojih drugih jer su to najveći prevaranti i licemjeri. Moji stavovi su bliski agnosticima, po političkom opredjeljenju najbliži sam ljevici. Ako te šta još zanima javi se da ne lutaš.
Ovo se oko Međugorja me u biti i ne interesuje, svakako je to sve igrokaz za narodne mase. Nekad smo imali sletove a danas "ukazanja", u suštini sve se svodi na jedno te isto. Za mene je čudo kada insan pored svih nedača ostane čovjek, ne krene krivim putem, sačuva obraz i ljudske živote e to je za mene istinsko čudo. Ovaj forum je ioanko postao jedna velika žabokrečina učmalosti i preljevanja šupljeg u prazno tipova poput BlakSwan i ostalog forumskog šljama koji onaniše na tuđe patnje.
-
kakavdanakneiskustvu
#44 Re: Papino nijekanje gospe u Međugorju
sherbett wrote:Daj malo obrazlozi ovo pitanje. Sta je i tko je gospin sin?kakavdanakneiskustvu wrote:sto se nikome ne kaze gospin sin?
Sta zelis postici ovim pitanjem?
Koja je tvoja podloga .. teoloska.. za postavljanje i razumjevanje postavljanja pitanja?
Kakav odgovor ti trazis?
Kolimo poznajes krscanstvo kad ovako nesto pitas?
pa valjda isusek,ko drugi?
-
kakavdanakneiskustvu
#45 Re: Papino nijekanje gospe u Međugorju
HAVANA wrote:Pa ovih iz medjugorja.kakavdanakneiskustvu wrote:
ok,kontao sam da na nesto drugo mislis
- Truba
#46 Re: Papino nijekanje gospe u Međugorju
po bibliji muski radjaju
samo prati rodoslovlje
muska imena
samo prati rodoslovlje
muska imena
-
kakavdanakneiskustvu
#47 Re: Papino nijekanje gospe u Međugorju
Black swan wrote:po bibliji muski radjaju
samo prati rodoslovlje
muska imena
to ti meni ili?
-
patriot_1
#48 Re: Papino nijekanje gospe u Međugorju
Ovo rodi promjeni u NAPRAVI i sve paše!Black swan wrote:po bibliji muski radjaju
samo prati rodoslovlje
muska imena
- Truba
#49 Re: Papino nijekanje gospe u Međugorju
nisam mislio bukvalno
- Connaisseur Karlin
#50 Re: Papino nijekanje gospe u Međugorju
ma nije bitno ko pravi , a ko radja, svakako su arbrahamske religije na strani musakracapatriot_1 wrote:Ovo rodi promjeni u NAPRAVI i sve paše!Black swan wrote:po bibliji muski radjaju
samo prati rodoslovlje
muska imena