Cool. Javi kako prodjes.Bronco_Billy wrote: ↑26/07/2022 13:07Napravio sam novi account, stavio Hrvatsku kao zemlju i prošla mi je pretplata sa Unicredit bankom.
Mogao sam i na starom account-u prebaciti državu al et nebitno.
Ne znam da li je prošlo jer je prvi mjesec probni, možda bude problem kod naplate... ostaje da se vidi.
![]()
Pretplata na Adobe Creative Cloud
Moderator: Benq
-
pinkman
#26 Re: Pretplata na Adobe Creative Cloud
-
Tabijat
#27 Re: Pretplata na Adobe Creative Cloud
Jesam ja, uredno plaćam već drugu godinu. Samo staviš neku adresu vani, bez obzira šta piše na kartici. Moja je Mastercard Unicredit, i prošla je, sa njemačkom adresom.Bronco_Billy wrote: ↑26/07/2022 12:09Jel neko uspjeo riješiti ovaj problem sa mjesečnom pretplatom? Ne uspjeva mi sa karticom a ni paypal.
- Bronco_Billy
#28 Re: Pretplata na Adobe Creative Cloud
Hvala, evo prošlo je sa Hrvatskom.Tabijat wrote: ↑26/07/2022 14:20Jesam ja, uredno plaćam već drugu godinu. Samo staviš neku adresu vani, bez obzira šta piše na kartici. Moja je Mastercard Unicredit, i prošla je, sa njemačkom adresom.Bronco_Billy wrote: ↑26/07/2022 12:09
Jel neko uspjeo riješiti ovaj problem sa mjesečnom pretplatom? Ne uspjeva mi sa karticom a ni paypal.
Za Njemačku su takse 1,70€ a za Cro 2.50€ jedino eto što je skuplje.
- Bronco_Billy
#29 Re: Pretplata na Adobe Creative Cloud
Prošla je i druga mjesečna uplata 24,70KM
Na fb danas pročitah da je moguće registrovati se preko Turske 3€, vpn fazon
Navodno iz Srbije prolaze kartice, ne znam mogu li naše, moram probati
Na fb danas pročitah da je moguće registrovati se preko Turske 3€, vpn fazon
Navodno iz Srbije prolaze kartice, ne znam mogu li naše, moram probati
- Bronco_Billy
#30 Re: Pretplata na Adobe Creative Cloud
Ovo ide preko turske za 5,50KM mjesečno, provjereno.
Ako neko bude imao problem sa otkazivanjem pretplate, jer traže da se plati pola od ugovora godinu dana, imate opciju da pričate sa podrškom gdje će smarati da nude besplatno 3 mjeseca ali treba biti uporan sa pričom.
Jednostavniji način je da se izabere drugi paket poslije čega se opet dobije 2 sedmice probne i može se otkazati regularno.
Et, ako neko bude čitao pa mu bude trebalo
Ako neko bude imao problem sa otkazivanjem pretplate, jer traže da se plati pola od ugovora godinu dana, imate opciju da pričate sa podrškom gdje će smarati da nude besplatno 3 mjeseca ali treba biti uporan sa pričom.
Jednostavniji način je da se izabere drugi paket poslije čega se opet dobije 2 sedmice probne i može se otkazati regularno.
Et, ako neko bude čitao pa mu bude trebalo