Debilni članci

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

JThomas

#26 Re: Debilni članci

Post by JThomas »

realno, trebalo bi vidjeti. naravno da može biti namjerno, što svakako jeste provokacija. a je li bilo - mi to zaista ne znamo...
¤ jelena ¤

#27 Re: Debilni članci

Post by ¤ jelena ¤ »

animals wrote:
¤ jelena ¤ wrote:
:roll:

Po kojoj logici je glasno podrigivanje u zabavnom parku, pred masom ljudi pa između ostalih i tim policajcem, namjerna provokacija policajca?

To je najobičniji ego trip uniformisanog lica i njegova debilna reakcija...Koji debilni egocentrik moraš biti pa da glasno podrigivanje primitivca na ulici, u svojoj blizini, shvatiš kao provokaciju upućenu tebi tj. tvojoj uniformi?

Čuj, molim te, kreten pored njega podrignuo, njemu se smučilo, pa frajer izvadio službeni tefter i zapisao da je ovaj:
prekršio „javnu pristojnost glasnim podrigivanjem pored policijskog službenika“. maaajde! :-)

Znači...da ne dužim...ego trip i potpuno bespotrebno pozivanje na službenu dužnost.

Uostalom, to potvrđuje i odluka suda....hej, odluka suda u slučaju podrigivanja...i to u korist podrigivanja! :-)

Koja sprdnja sa državnom institucijom od strane utripovanog debila u uniformi.. :-)

E, haj sad pliiiiz recite mi da je ovo bio članak satiričnog karaktera i da se sve ovo uopšte nije ni desilo....pliiiiz. :D
Joj...ne mogu vise...
pa da se meni podrigne namjerno iza ledja puko bi ga..
policajac ne smije, ali smije po dzepu..
debil, razumijes li..
kome normalnom pada na pamet doci policajcu iza ledja i podrignuti se..
idiot, i nema vise diskusije..
Tebi podrignuo, i to iza leđa, a ti u zabavnom parku okružen gomilom ljudi... :lol: :lol:

Pucaj u svoja četiri zida, a na javnom mjestu ako nekog pukneš, jer je u tvojoj blizini glasno podrignuo, onda si ti opasan po okolinu i tebe treba kazniti - bez ikakve diskusije, naravno.

I, btw...ako se ovo zaista desilo, onda članak uopšte nije debilan...
triconja

#28 Re: Debilni članci

Post by triconja »

UterivacDugoga wrote:Vrhunac debilizma

Image
oj bogu :lol: . Ma kakva publika takve vijesti. Bosanci su najpametniji narod na planeti :lol:
animals

#29 Re: Debilni članci

Post by animals »

¤ jelena ¤ wrote:

Tebi podrignuo, i to iza leđa, a ti u zabavnom parku okružen gomilom ljudi... :lol: :lol:

Pucaj u svoja četiri zida, a na javnom mjestu ako nekog pukneš, jer je u tvojoj blizini glasno podrignuo, onda si ti opasan po okolinu i tebe treba kazniti - bez ikakve diskusije, naravno.

Ako nemas pojma onda cuti i nemoj komentarisati..
niko te nikad nece ni pogledati, kad se podrignes, ili bilo sta da uradis..
ni policija, niti iko drugi..
ali ako ides sa namjerom da provociras policiju, onda si idiot..
jel sad kontas..ili ti moram crtati..
nije poenta u podrigivanju, vec u provokaciji..
lijepa u dusi

#30 Re: Debilni članci

Post by lijepa u dusi »

Mrsko mi trazit Avazov clanak o Mesi Selimovicu. Iznad hladno slika nekog random lika, cini mi se kako pusi. Ispod slike pise "Selimovic je rodjen 1910. godine" :lol:
Klixovi clanci redovno nepismeni do Boga milog...
Ono sto mi najvise smeta je sto ne postoji nezavisni, istrazivacki, nestranacki portal cije su vijesti objektivne i tacne. Nego procitam sva moguca stranacka glasila da bih formirala konkretno misljenje o necemu. :-)
mario001

#31 Re: Debilni članci

Post by mario001 »

lijepa u dusi wrote:Mrsko mi trazit Avazov clanak o Mesi Selimovicu. Iznad hladno slika nekog random lika, cini mi se kako pusi. Ispod slike pise "Selimovic je rodjen 1910. godine" :lol:
Ono sto mi najvise smeta je sto ne postoji nezavisni, istrazivacki, nestranacki portal cije su vijesti objektivne i tacne. Nego procitam sva moguca stranacka glasila da bih formirala konkretno misljenje o necemu. :-)
Nije neki lik nego Picasso
salik79

#32 Re: Debilni članci

Post by salik79 »

mario001 wrote:
lijepa u dusi wrote:Mrsko mi trazit Avazov clanak o Mesi Selimovicu. Iznad hladno slika nekog random lika, cini mi se kako pusi. Ispod slike pise "Selimovic je rodjen 1910. godine" :lol:
Tamam htjedoh napisati, da stvar bude gora :lol:
Juliuscezar

#33 Re: Debilni članci

Post by Juliuscezar »

salik79

#34 Re: Debilni članci

Post by salik79 »

Dobro je pa nije Dzevad :lol:
MisterNo1

#35 Re: Debilni članci

Post by MisterNo1 »

šta mislite kakvi su to odroni od novinara i članaka kada ih mi ovakvi "nepismeni" možemo lektorisati...
lijepa u dusi

#36 Re: Debilni članci

Post by lijepa u dusi »

mario001 wrote:
Losa je bila rezolucija slike, a meni smanjena svjetlost na mobu. Helem, kriza.
mario001

#37 Re: Debilni članci

Post by mario001 »

salik79 wrote:Dobro je pa nije Dzevad :lol:
Zamisli lika koji ne zna kako izgleda Mesa Selimovic, pa onda i glavni urednik koji to sve odobri
kakavdanakneiskustvu

#38 Re: Debilni članci

Post by kakavdanakneiskustvu »

mario001 wrote:
salik79 wrote:Dobro je pa nije Dzevad :lol:
Zamisli lika koji ne zna kako izgleda Mesa Selimovic, pa onda i glavni urednik koji to sve odobri

sve je to moguce kad je avaz u pitanju
¤ jelena ¤

#39 Re: Debilni članci

Post by ¤ jelena ¤ »

animals wrote:
¤ jelena ¤ wrote:

Halo, sveznajući, biti idiot podrigujući u zabavnom parku nije podložno materijalnoj kazni.
Onaj ko misli da jeste, još je veći idiot od ovog što podriguje, pa makar bio i uniformisano lice iliti policajac.

To potvrđuje i odluka suda i reakcija javnosti...turske javnosti, ne naše, koja je sigurno bolje informisana o ovom slučaju nego čitaoci Avaza.

Je li tebi to jasno ili ja tebi moram crtati zabavni park, gomilu ljudi, neandertalca koji podriguje i policajca koji tripuje da je taj podrig bio provokacija upućena njemu, a koju ne može dokazati pa makar godinu dana dubio na trepavicama u svojoj cijenjenoj uniformi.

Ma, da se ispovraćao po policajcu, zbog prežderavanja kebabom, ovaj mu ne bi mogao ništa.

I, kao što rekoh....žešći trip tipa u uniformi, ali taj očito nije jedini kojeg glasno podrigivanje može isprovocirati da odreaguje glupo
pa zato zaista s tobom ne vrijedi o ovome raspravljati.

Sve sve, ali...prekršio javnu pristojnost glasnim podrigivanjem pored policijskog službenika.... loodilo. :-)
animals

#40 Re: Debilni članci

Post by animals »

¤ jelena ¤ wrote:
animals wrote:
¤ jelena ¤ wrote:

Halo, sveznajući, biti idiot podrigujući u zabavnom parku nije podložno materijalnoj kazni.
Onaj ko misli da jeste, još je veći idiot od ovog što podriguje, pa makar bio i uniformisano lice iliti policajac.

To potvrđuje i odluka suda i reakcija javnosti...turske javnosti, ne naše.

Je li tebi to jasno ili ja tebi moram crtati zabavni park, gomilu ljudi, neandertalca koji podriguje i policajca koji tripuje da je taj podrig bio provokacija upućena njemu, a koju ne može dokazati pa makar godinu dana dubio na trepavicama u svojoj cijenjenoj uniformi i s pendrekom u ruci.

Ma, da se ispovraćao po policajcu, zbog prežderavanja kebabom, ovaj mu ne bi mogao ništa.

I, kao što rekoh....žešći trip tipa u uniformi, ali taj očito nije jedini kojeg glasno podrigivanje može isprovocirati da odreaguje glupo
pa zato zaista s tobom ne vrijedi o ovome raspravljati.

Sve sve, ali...prekršio javnu pristojnost glasnim podrigivanjem pored policijskog službenika.... loodilo. :-)
Sve , sve ...ali Turska javnost :D :D :D :D :D
kakva te Turska javnost u Austriji nasla.. :D :D
Niemand

#41 Re: Debilni članci

Post by Niemand »

Toliko strasti oko random lika sto podriguje.
:-?
triconja

#42 Re: Debilni članci

Post by triconja »

Ma hajte molim vas, ko da niko ne prdi i ne podriguje. Ja ako ne podrignem iz sve snage nakon jela nisam ni jeo. Naime ne podrigujem u javnosti nego u privatnosti kuce. Podrigivanje u javnosti, ono iz sve snage je seljakljuk. :D
animals

#43 Re: Debilni članci

Post by animals »

Ma ja sam samo htjeo napisati, da te policija u Austriji, tesko kazni , ako nisi zasluzio..
¤ jelena ¤

#44 Re: Debilni članci

Post by ¤ jelena ¤ »

Uf, jaka stvar...lapsus....austrijskoj....

DakleM, austrijski sud reko svoje, prema tome....policajac je ispao utripovani idiot, veći od ovog našeg idiota, koji se, usput, još i dobro ovajdio...

Pa de ne podrigni u Beču, pored policajca. :D
Niemand

#45 Re: Debilni članci

Post by Niemand »

Vala, ako mozemo djecu kaznjavati po skolama radi ovog, trebamo i odrasle. Nije uopste rijetka situacija da djeca namjerno se unose drugoj djeci u facu i podriguju pa lijepo budu kaznjeni. Ako nije prihvatljivo ponasanje ni za njih, koji su jos jel, drustveno neodgovorni :D , sto bi bila za odrasle osobe.

Samo kazem.
triconja

#46 Re: Debilni članci

Post by triconja »

Zna se sta je prihvatljivo a sta je devijantno ponasanje. Treba kaznjavati devijanto, logicno.

Ja bilo koji dogadjaj sto sam dozivio i ako je neko bio uz mene i vidio i cuo dogadjaj, ima totalno drugu pricu o istom. A ovaj sto seljakljuke prosipa ima svoju verziju price, ne mora znaciti da se sve tako desilo, navodi vodu na svoj mlin da ne plati kaznu :lol:
animals

#47 Re: Debilni članci

Post by animals »

Kultura zivljenja, je jako teska stvar..
sjecam se profesora u srednjoj koji nam je pokusao objasniti,
da je frajer onaj koji dobro uci i koji se kulturno ponasa..
a ne u nasoj sredini prihvaceni stereotip frajera, koji je sve suprotno..
triconja

#48 Re: Debilni članci

Post by triconja »

animals wrote:Kultura zivljenja, je jako teska stvar..
sjecam se profesora u srednjoj koji nam je pokusao objasniti,
da je frajer onaj koji dobro uci i koji se kulturno ponasa..
a ne u nasoj sredini prihvaceni stereotip frajera, koji je sve suprotno..
Citav ti je istok takav umjesto kine, japana i koreje. Bosanci su poletili u red za velicinu one stvari dok je bog dijelio atribute nacijama. :lol:
insomnia78

#49 Re: Debilni članci

Post by insomnia78 »

lijepa u dusi wrote:
mario001 wrote:
Losa je bila rezolucija slike, a meni smanjena svjetlost na mobu. Helem, kriza.
Oui, oui :lol:
insomnia78

#50 Re: Debilni članci

Post by insomnia78 »

Niemand wrote:Toliko strasti oko random lika sto podriguje.
:-?
I kazu poslije Havaz ima debilne tekstov . Pa vidis da narod trazi, zanima Hin
Post Reply