Hertz za prezime
Ali nije to tema
Popunjavala sad u martu za US drzavljanstvo, kaze koje hoces ime (besplatno americko ako hocu). Rekoh hvala, zelim svoje da zadrzim, nek se i dalje pate i sa imenom i prezimenom koje imam.insomnia78 wrote:U fr kad dobijes drzavljanstvo dobijes i priliku da besplatno pofrancuzis ime i prezime
kako se ti sad zoves zak sirak?insomnia78 wrote:U fr kad dobijes drzavljanstvo dobijes i priliku da besplatno pofrancuzis ime i prezime
Trebala si uzeti Smith.miki27A wrote:Popunjavala sad u martu za US drzavljanstvo, kaze koje hoces ime (besplatno americko ako hocu). Rekoh hvala, zelim svoje da zadrzim, nek se i dalje pate i sa imenom i prezimenom koje imam.insomnia78 wrote:U fr kad dobijes drzavljanstvo dobijes i priliku da besplatno pofrancuzis ime i prezime
e jbg sad, napiši da se nasmijemo maloirac300 wrote:Znam jednog lika, prijatelj od mog rođaka, otišao u De zbog posla njegovatelja. Preporučili mu da promijeni ime (izrazito muslimansko), jer imaju mnogo jevrejske klijantele. Ne smijem ni napisati kako se sada zove.
p206 wrote:e jbg sad, napiši da se nasmijemo maloirac300 wrote:Znam jednog lika, prijatelj od mog rođaka, otišao u De zbog posla njegovatelja. Preporučili mu da promijeni ime (izrazito muslimansko), jer imaju mnogo jevrejske klijantele. Ne smijem ni napisati kako se sada zove.![]()
nije valjda Adolf Netanyahu
ima raje mjenja imena, neko iz stida, neko iz potrebe, neko iz vjerskih razloga itd, i ne znam šta u tome ima čudno, nek svako radi šta želi, mjenjati ime i prezime nije za nikakve osude, sem ako ne pripadaš zatucanoj i nepismenoj stoki punoj predrasuda.irac300 wrote:Znam jednog lika, prijatelj od mog rođaka, otišao u De zbog posla njegovatelja. Preporučili mu da promijeni ime (izrazito muslimansko), jer imaju mnogo jevrejske klijantele. Ne smijem ni napisati kako se sada zove.
Bolje Walter Schwarz/SchwanzPoint. wrote:Moja preporuka je Walter Kurz.iz Mostara wrote:Preporuka za DerimPoint. wrote:Moze li se znati koje novo ime zelis? Ako nemas, evo nas da ti pomognemo sa prijedlozima.
Ma mjenjaju nije to problem. Nego da vidimo za sta covjeku treba. Ako vec misli dobiti drzavljanstvo onda vjerovatno i Njemacka ima tu opciju besplatno. A ako na osnovu toga misli dobiti azil ili tako neku slicnu glupost onda nek ne baca pare dzaba posto oni jebu te promjene imena, krstenja isliz Mostara wrote:ima raje mjenja imena, neko iz stida, neko iz potrebe, neko iz vjerskih razloga itd, i ne znam šta u tome ima čudno, nek svako radi šta želi, mjenjati ime i prezime nije za nikakve osude, sem ako ne pripadaš zatucanoj i nepismenoj stoki punoj predrasuda.irac300 wrote:Znam jednog lika, prijatelj od mog rođaka, otišao u De zbog posla njegovatelja. Preporučili mu da promijeni ime (izrazito muslimansko), jer imaju mnogo jevrejske klijantele. Ne smijem ni napisati kako se sada zove.
i?ibi wrote:Pitaj DENNIZA Gratz-a on je promjenio i ime i prezime![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nije mu se svidjalo MUHAMED GRAČIĆ
radiša wrote:kako se ti sad zoves zak sirak?insomnia78 wrote:U fr kad dobijes drzavljanstvo dobijes i priliku da besplatno pofrancuzis ime i prezime
Da nije Иосиф Сталин?irac300 wrote:Znam jednog lika, prijatelj od mog rođaka, otišao u De zbog posla njegovatelja. Preporučili mu da promijeni ime (izrazito muslimansko), jer imaju mnogo jevrejske klijantele. Ne smijem ni napisati kako se sada zove.
Sve se nema a stara licna se nosiinsomnia78 wrote:Mislim da ne. A uostalom ne moras licnu ni ofirati
Menje zadnji put hapio radar, kaze imas ti neki nas dokument, imam licnu. Kaze pa istekla ti 2013-e
E jbg.

imam iz juge još ličnu kad sam bio puter, uokvirena i novainsomnia78 wrote:Mislim da ne. A uostalom ne moras licnu ni ofirati
Menje zadnji put hapio radar, kaze imas ti neki nas dokument, imam licnu. Kaze pa istekla ti 2013-e
E jbg.
CrniSA wrote:Ma jok. Imam normala ime i prezime, samo sto ce bit svabsko u buducnosti.
Ako te bas zanima, trenutno je Amar.