Mobilni je dobra stvar ako se koristi u dobre svrhe. Ko koristi mobilni za posao, bez telefona je kao bez ruke. Ako vozis auto zamisli zgovnas se nedje i ne mozes izac. Kultura, uzmes mobitel i zoves gorsku sluzbu.beobasket wrote:Tromblon wrote:Nikakva topla voda niti nesto prepametno. Danas svi sto zivimo na ovoj planeti smo samo prividno slobodno, a u stvari u cvrstim okovima. Iskontrolisan si sa svih strana. Znaju kad ides u halu, a kamoli sta ozbiljnije. Ljudi misle rade, zaradjuju, uzivaju, a samo se koprcaju na traci. Samo se sire paranoja i panika. U medijima nema pozitivne vijesti. Bolesti se sire i smjenjuju brze od zvuka. Uzori i velicine dovedeni do moralne povracotine. Svi gledaju u neke Kim, Stanojke, Kurojke. Pitanje svih pitanja je ciji je veci. Mene gledaju kao zadnjeg prasumskog covjeka jer nemam smartphone niti facebook. Sve je prece od covjeka.
Mogao bih ovako vaziti do sutra, ali eto ovako nabacno zbrda-zdola na brzinu.
Ja imam mobitel samo zbog jedne prijateljice i to samo u akutnom slucaju kad hocu njoj potvrditi da nije u pravu. Nema nista gore nego znati tajnu drzati, jer onda svak hoce sa tobom biti prijatelj, i time postajes ofinger za tudje probleme, jer se ti napricaju koje kakvih stvari izmedju ostalog i to kada idu na halu. Jos pogotovo ako imas struku gdje im komotno mozes reci dok si ziv moja si odgovornost a kada umres onda si na svojim nogama. Imam Facebook, zadnji obljep na zid bio lani. Tri puta isao na odmor a mobitela nisam ponjeo, nego ima govornica ubacis koji dinar i obrnes broj te tako se javis ko god ima mobitel uz sebe. Rijesen problem.
Od mlacenja prazne slame i pricanja po 3 sata na mobilni nema fajde nama, a telekomi zgrcu pare