Za WHR jeste , ali ako kliknes na TorrentHR baci te na stranicu za registraciju i trazi invite codesemirsar wrote: za whr, pa koliko znam upad je free
Download filmova i serija
Moderator: Benq
- Benq
#26 Re: Download filmova i serija
- semirsar
#27 Re: Download filmova i serija
a tuj ti osBenq wrote:Za WHR jeste , ali ako kliknes na TorrentHR baci te na stranicu za registraciju i trazi invite codesemirsar wrote: za whr, pa koliko znam upad je free
- Benq
#28 Re: Download filmova i serija
Ja bittesemirsar wrote: a tuj ti os, pa ak zaista zelis i inace koristis torrente da ti siljnem invite?
- semirsar
#29 Re: Download filmova i serija
imades ppBenq wrote:Ja bittesemirsar wrote: a tuj ti os, pa ak zaista zelis i inace koristis torrente da ti siljnem invite?
- semirsar
#30 Re: Download filmova i serija
potvrdjeno, sad samo deri taj down/up od telemacha sto imades 
- Benq
#31 Re: Download filmova i serija
semirsar wrote:potvrdjeno, sad samo deri taj down/up od telemacha sto imades
- Radar71
#32 Re: Download filmova i serija
Gdje skidati filmove u 4K rezoluciji?
- soul_eclipse
-
LikeLike
#34 Re: Download filmova i serija
Juce prvi put skinuo film s interneta, ali problem je sto ne mogu da ga pokrenem, trazi mi lozinku neku?
Gdje sam pogrijesio?
Gdje sam pogrijesio?
- oaza85
#35 Re: Download filmova i serija
sa bogzna koje si ti to stranice skinoLikeLike wrote:Juce prvi put skinuo film s interneta, ali problem je sto ne mogu da ga pokrenem, trazi mi lozinku neku?
Gdje sam pogrijesio?
-
l33t
#36 Re: Download filmova i serija
vjerovatno si skinuo nesto u .rar - bolje ti je nemoj ni otkljucavat to...LikeLike wrote:Juce prvi put skinuo film s interneta, ali problem je sto ne mogu da ga pokrenem, trazi mi lozinku neku?
Gdje sam pogrijesio?
filmovi se skidaju preko torrenta najpouzdanije sa rarbg.to, tpb i slicnih stranica sa torrent programom
- oaza85
#37 Re: Download filmova i serija
yifyl33t wrote:vjerovatno si skinuo nesto u .rar - bolje ti je nemoj ni otkljucavat to...LikeLike wrote:Juce prvi put skinuo film s interneta, ali problem je sto ne mogu da ga pokrenem, trazi mi lozinku neku?
Gdje sam pogrijesio?
filmovi se skidaju preko torrenta najpouzdanije sa rarbg.to, tpb i slicnih stranica sa torrent programom
- irac300
#38 Re: Download filmova i serija
Evo @l33t me preduhitrio. Ne skidaju se filmovi tako, nego preko torrenta. Instaliraj uTorrent ili BitTorrent, a onda idi na ove sajtove koje ti je @l33t napisao, pa downloaduj filmove.
- oaza85
#39 Re: Download filmova i serija
Vavoo zakonirac300 wrote:Evo @l33t me preduhitrio. Ne skidaju se filmovi tako, nego preko torrenta. Instaliraj uTorrent ili BitTorrent, a onda idi na ove sajtove koje ti je @l33t napisao, pa downloaduj filmove.
- irac300
#40 Re: Download filmova i serija
Ma dobro, Kodi je meni izvan konkurencije, pogotovu uz torrent addone, nego čovjek pita za skidanje, a vidim da ni u tome nije vičan, samo mu još fali da ga zbunimo sa time.oaza85 wrote:Vavoo zakonirac300 wrote:Evo @l33t me preduhitrio. Ne skidaju se filmovi tako, nego preko torrenta. Instaliraj uTorrent ili BitTorrent, a onda idi na ove sajtove koje ti je @l33t napisao, pa downloaduj filmove.
-
l33t
#41 Re: Download filmova i serija
Kako komeirac300 wrote:Ma dobro, Kodi je meni izvan konkurencije, pogotovu uz torrent addone, nego čovjek pita za skidanje, a vidim da ni u tome nije vičan, samo mu još fali da ga zbunimo sa time.oaza85 wrote:Vavoo zakonirac300 wrote:Evo @l33t me preduhitrio. Ne skidaju se filmovi tako, nego preko torrenta. Instaliraj uTorrent ili BitTorrent, a onda idi na ove sajtove koje ti je @l33t napisao, pa downloaduj filmove.Torrent je puno jednostavniji.
-
LikeLike
#42 Re: Download filmova i serija
Instalirao sam utorent i po uputi sa yt sam na google ukucao ime filma i na kraju dodao tpb 
ZNaci sad kad imam instaliran utorent samo odem na jedan od ovih sajtova i skidam filmove?
ZNaci sad kad imam instaliran utorent samo odem na jedan od ovih sajtova i skidam filmove?
- irac300
#43 Re: Download filmova i serija
Da. Izabereš film i klikneš na link za torrent ili magnet link (svejedno), program će se sam pokrenuti i skidati film. Nadam se da si unutar uTorrenta odredio gdje da ti skida fajl?LikeLike wrote:Instalirao sam utorent i po uputi sa yt sam na google ukucao ime filma i na kraju dodao tpb
- arnes_king
#44 Re: Download filmova i serija
Drug, ukucaj na google yify i idi na prvu stranicu koju ti ponudi. Tu imas sve filmove u HD i FHD kvalitetu bez onih snimaka iz kina. 100% pouzdan i siguran sajt a brzina uvijek maksimalna.LikeLike wrote:Instalirao sam utorent i po uputi sa yt sam na google ukucao ime filma i na kraju dodao tpb
Imas i popcorn time program koji instaliras i gledas direktno preko njega samo odaberes film i udri.
-
LikeLike
#45 Re: Download filmova i serija
To sam namjestio vec, idu filmovi u folder download.irac300 wrote:Da. Izabereš film i klikneš na link za torrent ili magnet link (svejedno), program će se sam pokrenuti i skidati film. Nadam se da si unutar uTorrenta odredio gdje da ti skida fajl?LikeLike wrote:Instalirao sam utorent i po uputi sa yt sam na google ukucao ime filma i na kraju dodao tpb
Evo sacu pokusati skinuti neki film pa javim jesam li uspio.
-
LikeLike
#46 Re: Download filmova i serija
Na nekim pise xvid, a na nekim blueray. Koje da skidam? Kako gleda kakav je kvalitet?
- arnes_king
#47 Re: Download filmova i serija
Ja sam ti vec napisao najbolju opciju, yify, yts.am. Tu imas samo da odaberes hoces li HD ili FHD i skidas bez brige kakav je snimak i je li opasno skidati niti kakva ce biti brzina.LikeLike wrote:Na nekim pise xvid, a na nekim blueray. Koje da skidam? Kako gleda kakav je kvalitet?
A za soluciju bez skidanja skini popcorn time i gledas izravno stream bez da moras skidati i rucno podesavati titlove.
-
LikeLike
#48 Re: Download filmova i serija
Poceo sam skidati sa rarbg. Nema veze ovo je samo proba. Poslije cu probati sa tih sajtova. Uzeo sam neki fajl manji od 2gb. Kako mogu na android tv-u gledati ove filmove? Ocita li sam prevod ako ubacim na usb?arnes_king wrote:Ja sam ti vec napisao najbolju opciju, yify, yts.am. Tu imas samo da odaberes hoces li HD ili FHD i skidas bez brige kakav je snimak i je li opasno skidati niti kakva ce biti brzina.LikeLike wrote:Na nekim pise xvid, a na nekim blueray. Koje da skidam? Kako gleda kakav je kvalitet?
A za soluciju bez skidanja skini popcorn time i gledas izravno stream bez da moras skidati i rucno podesavati titlove.
- arnes_king
#49 Re: Download filmova i serija
Ja za TV koristim plex. Imam na kompjuteru instaliran server, a na TV-u se povezes s njim i onda ne moras prebacivati nego direktno sa racunara preko aplikacije povlaci film i prijevod.LikeLike wrote:Poceo sam skidati sa rarbg. Nema veze ovo je samo proba. Poslije cu probati sa tih sajtova. Uzeo sam neki fajl manji od 2gb. Kako mogu na android tv-u gledati ove filmove? Ocita li sam prevod ako ubacim na usb?arnes_king wrote:Ja sam ti vec napisao najbolju opciju, yify, yts.am. Tu imas samo da odaberes hoces li HD ili FHD i skidas bez brige kakav je snimak i je li opasno skidati niti kakva ce biti brzina.LikeLike wrote:Na nekim pise xvid, a na nekim blueray. Koje da skidam? Kako gleda kakav je kvalitet?
Mozes i preko USB, mora ti titl fajl imati apsolutno isti naziv kao i film, osim nastavka. Npr film ti naziv_filma.xvid onda ti i titl mora biti naziv_filma.srt, stavis sve u isti folder i trebalo bi normalno ucitati.
Popcorn time takodjer mozes na mobitel instalirati pa kada pokrenes film samo ides na onu ikonicu da gledas na TV i to je jednostavno i brzo.
- irac300
#50 Re: Download filmova i serija
Preko čega puštaš film? Ako je na računaru, skini bs player odabereš jezike za koje želiš titlove i automatski ti učitava. Ako ćeš preko USB-a moraš skinuti posebno titlove sa stranice tipa titlovi.com, raspakovati rar fajl, pa prekopirati titl u fajl gdje ti je video, onda preimenovati titlove da imaju isti naziv kao video.LikeLike wrote:Poceo sam skidati sa rarbg. Nema veze ovo je samo proba. Poslije cu probati sa tih sajtova. Uzeo sam neki fajl manji od 2gb. Kako mogu na android tv-u gledati ove filmove? Ocita li sam prevod ako ubacim na usb?arnes_king wrote:Ja sam ti vec napisao najbolju opciju, yify, yts.am. Tu imas samo da odaberes hoces li HD ili FHD i skidas bez brige kakav je snimak i je li opasno skidati niti kakva ce biti brzina.LikeLike wrote:Na nekim pise xvid, a na nekim blueray. Koje da skidam? Kako gleda kakav je kvalitet?
Što se tiče androida imaš Kodi, imaš Terrarium aplikaciju. 1.9.10 je zadnja verzija.
https://terrariumtvappdownloads.com/terrarium-tv-apk/