Prevara u garazi SCC
- Drvosjeca iz Dejcica
#26 Re: Prevara u garazi SCC
Pa mislim stvarno...nemam riječi, zar ima još ljudi koji se fataju na ovakve fore. 
- P308
#27 Re: Prevara u garazi SCC
Nedavno je tako smarao ljude u Konzumu u Lozionickoj u garazi. Ista prica.
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#28 Re: Prevara u garazi SCC
sve prosjake i klosare koji mi prilaze s raznim lecima,parfemima,mobitelima,hemijskim olovkama ,da nesto traze, expresno mrsnem,te kuklje po garazama odmah pitam prije nego izusti ista : treba mi 1000 eura da kupim slikove za trkaci auto i ako bi mi bio sponzor ovu sezonu.vecina se okrenu i odu ,mali broj kmeci nemam,reko boli me kurac sto nemas,umri,ni meni niko ne daje..... treba bas biti levat pa nasjesti na takve gluposti...
- hopi
#29 Re: Prevara u garazi SCC
mene nije još nikada taj zaustavio
ako ga sretnem,a vrtim se tu često, baš ću ga pitati pa ostao si mi jaranu pare dužan neki dan haj da to raščistimo
ako ga sretnem,a vrtim se tu često, baš ću ga pitati pa ostao si mi jaranu pare dužan neki dan haj da to raščistimo
-
amko761
#30 Re: Prevara u garazi SCC
Pođoh da kažem zar ima još levata koji nasjednu da te fore, ali mi bi žao, ipak nisi ti kriv već bošnje koje bi prevarile boga oca.
Još jedan savjet nije zgoreg, ako se počne selamat i alahat odmah znaj da će te izlevatit.
Još jedan savjet nije zgoreg, ako se počne selamat i alahat odmah znaj da će te izlevatit.
- Nurudin
- Location: "Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga.
#31 Re: Prevara u garazi SCC
Ja sam jednom nasjeo na autobusnoj na foru "fali mi za kartu do Mostara" 
- pirpa
#32 Re: Prevara u garazi SCC
amko761 wrote:Pođoh da kažem zar ima još levata koji nasjednu da te fore, ali mi bi žao, ipak nisi ti kriv već bošnje koje bi prevarile boga oca.
- black
#33 Re: Prevara u garazi SCC
ima onaj lik sto ide za travnik ima vec par godinaNurudin wrote:Ja sam jednom nasjeo na autobusnoj na foru "fali mi za kartu do Mostara"
a ova fora sa gorivom je odavno ofucana, al uvijek neko naleti, bila je zena jedna koja je lovila na istu foru, povezli mamu na hemoterapiju pa lafo nestalo im goriva...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#34 Re: Prevara u garazi SCC
hopi wrote:mene nije još nikada taj zaustavio
-
Naslovnica
#35 Re: Prevara u garazi SCC
Drug, zajebi to, zaradio si sevapa.
Sutra provjeri inbox, nigerijski princ će te ispoštovati, zasigurno.
Ima Boga ba!
Ima Boga ba!
- fakat
#36 Re: Prevara u garazi SCC
Eto barem fino sto si podjelio pricu i sto priznas da si izradjen, nisi jedini.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#37 Re: Prevara u garazi SCC
Dok sam bio zeleniji, cesto nisam znao reci necu ili odbiti nekog za nesto, a nesto mi je govorilo da trebam.
Ipak, nisam nikad nasjedao na price treba mi jos 20 KM za ovo ili ono...
Tako da, jbg, ispao si levat. Nek ti tih 20 KM bude skola za ubuduce.
Prosjaci, potrazioci pomoci iz raznoraznih razloga, predlagaci raznoraznih ideja za male pare (iako im ti to nisi trazio), oni sto traze za kartu do Olova, Varesa, Zenice, Travnika, pm....ma nista to....samo ih sve izignorises.
Ima ona stara narodna: podijeli svim prosjacima i onda stani i ti na kraju reda. Jbg, nisi ti kriv sto je tako, a da vidis sta lola na Vracama radi od para naivcina, odmah bi te proslo sazaljenje.
Ima se kome i gdje dati, ima bolesnih ljudi, odi u javnu kuhinju pa daj, nadji nekog ko je bas u problemu, pa mu pomozi....ti dokolicari sto po vazdan snimaju kad ce naletiti naivcina...moj ti je savjet samo da ga izignorises i prodjes. Drugacije ne moze, ocito je da ti na celu pise da te se moze zajebati.
To ti je za tvoje dobro. Moras se zastiti ili ce te jahati kad god uhvate priliku.
Ipak, nisam nikad nasjedao na price treba mi jos 20 KM za ovo ili ono...
Tako da, jbg, ispao si levat. Nek ti tih 20 KM bude skola za ubuduce.
Prosjaci, potrazioci pomoci iz raznoraznih razloga, predlagaci raznoraznih ideja za male pare (iako im ti to nisi trazio), oni sto traze za kartu do Olova, Varesa, Zenice, Travnika, pm....ma nista to....samo ih sve izignorises.
Ima ona stara narodna: podijeli svim prosjacima i onda stani i ti na kraju reda. Jbg, nisi ti kriv sto je tako, a da vidis sta lola na Vracama radi od para naivcina, odmah bi te proslo sazaljenje.
Ima se kome i gdje dati, ima bolesnih ljudi, odi u javnu kuhinju pa daj, nadji nekog ko je bas u problemu, pa mu pomozi....ti dokolicari sto po vazdan snimaju kad ce naletiti naivcina...moj ti je savjet samo da ga izignorises i prodjes. Drugacije ne moze, ocito je da ti na celu pise da te se moze zajebati.
To ti je za tvoje dobro. Moras se zastiti ili ce te jahati kad god uhvate priliku.
- JThomas
#38 Re: Prevara u garazi SCC
ja sam počeo aktivno maršakati i slati u pičku materinu. i na "može l' pitanje" odgovarati "ne može".
- amidzazeher
#39 Re: Prevara u garazi SCC
Ona se oko Alte vazda vrti i cesto naletim na nju, nekad na dializu nekad na hemoterapiju vozi mamu i uvijek joj nestane benzina!black wrote:ima onaj lik sto ide za travnik ima vec par godinaNurudin wrote:Ja sam jednom nasjeo na autobusnoj na foru "fali mi za kartu do Mostara"jednom ga preduhitrim i kazem sta je buraz jos nisi otisao za travnik, od tada me redovno pozdravlja al nista ne trazi
![]()
a ova fora sa gorivom je odavno ofucana, al uvijek neko naleti, bila je zena jedna koja je lovila na istu foru, povezli mamu na hemoterapiju pa lafo nestalo im goriva...
- Nurudin
- Location: "Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga.
#40 Re: Prevara u garazi SCC
šta je sa onim gancijem, što se samo odjednom zaleti prema tebi i počne da mlati rukom...vjerovatno
nijem ili glumi da je nijem
nijem ili glumi da je nijem
-
Nepass
#41 Re: Prevara u garazi SCC
Ona se oko kcus vrtila, oko KUM-ablack wrote:ima onaj lik sto ide za travnik ima vec par godinaNurudin wrote:Ja sam jednom nasjeo na autobusnoj na foru "fali mi za kartu do Mostara"jednom ga preduhitrim i kazem sta je buraz jos nisi otisao za travnik, od tada me redovno pozdravlja al nista ne trazi
![]()
- dulekrele
#42 Re: Prevara u garazi SCC
Ma meni cim neko u garazi pocne da prilazi ja mu samo odmahnem rukom. Svakakvih prevaranata. Sve je manje ljudi koji nasjedaju na ovakve stvari.
- karanana
#43 Re: Prevara u garazi SCC
Pa gdje se mobitel izgubi u toj prevari? Sto nisi uzeo kad su nudili?
Stari fazon. Na ch vili su to radili. Nikakav sofisticiran fazon ni prevara.
Stari fazon. Na ch vili su to radili. Nikakav sofisticiran fazon ni prevara.
- JThomas
#44 Re: Prevara u garazi SCC
ovo je postalo društvo gdje te svaki vid empatije vodi u to da budeš opljačkan, a ako si peh i prebijen ili ubijen...socijalni darvinizam level beskonačno.
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#45 Re: Prevara u garazi SCC
ima i onaj što mu fali 30 feninga da uplati uplatnicu
-
DZONPI
#46 Re: Prevara u garazi SCC
Jeko onaj mali debeli sto po carsiji radi sjedne do tebe i kaze naruci mi kolac ili da jede fol gladan odjebem ga fol jos i ljut ono gleda nesto.Greska je u gradjanima jer das raja daje sto je znak ovim da i dalje rade svoj poso.Eto skontaj da si na stanici pridje ti covjek sto ovaj rece nelici na prosjaka klosara slozi ti pricu i ti si u momentu zbunjen jer kontas divi ga ne folira garant a TEBI ono jebo 5 maraka necu riknut i sta bi ovaj danas tako moze odradit minimalno 10 ljudi nek je po 3 marke skontaj 30 maruna dok se drugi slomi da zaradi te pare e dok se daje bice i takvih jos vise.
- pirpa
#47 Re: Prevara u garazi SCC
je li mislis na dunge lungeDZONPI wrote:Jeko onaj mali debeli sto po carsiji radi sjedne do tebe i kaze naruci mi kolac ili da jede fol gladan odjebem ga fol jos i ljut ono gleda nesto.Greska je u gradjanima jer das raja daje sto je znak ovim da i dalje rade svoj poso.Eto skontaj da si na stanici pridje ti covjek sto ovaj rece nelici na prosjaka klosara slozi ti pricu i ti si u momentu zbunjen jer kontas divi ga ne folira garant a TEBI ono jebo 5 maraka necu riknut i sta bi ovaj danas tako moze odradit minimalno 10 ljudi nek je po 3 marke skontaj 30 maruna dok se drugi slomi da zaradi te pare e dok se daje bice i takvih jos vise.
- triconja
#48 Re: Prevara u garazi SCC
Ko tu drugu ne zna, nikad u zivotu nije bio na autobuskojblack wrote:ima onaj lik sto ide za travnik ima vec par godinaNurudin wrote:Ja sam jednom nasjeo na autobusnoj na foru "fali mi za kartu do Mostara"jednom ga preduhitrim i kazem sta je buraz jos nisi otisao za travnik, od tada me redovno pozdravlja al nista ne trazi
![]()
-
BadBoy
#49 Re: Prevara u garazi SCC
Niđe veze, što je levat čovjek što je bio spreman pomoći...
A onda kad bude neki problem pravi bit će milion komentara na fazon "eto kakav smo mi narod, niko neće prići pomoći, svi gledaju kako te bodu po tramvaju a svi gledaju svoja posla itd itd"
A onda kad bude neki problem pravi bit će milion komentara na fazon "eto kakav smo mi narod, niko neće prići pomoći, svi gledaju kako te bodu po tramvaju a svi gledaju svoja posla itd itd"
- triconja
#50 Re: Prevara u garazi SCC
Naslovnica wrote:Drug, zajebi to, zaradio si sevapa.
Ima Boga ba!
Evo po istinitom dogadjaju