Ljubiša Preletačević Beli - predsjednik

Challenger__

#26 Re: Ljubiša Preletačević Beli - predsjednik

Post by Challenger__ »

salik79 wrote:Cekaj, zar mu nije Preletacevic prezime?! :? Pravo ime i prezime su mu Ljubisa Luka, ili sta? :mrgreen:
Polako, nov sam na ovu temu, tek danas, na Jahorini, sam pročitao masu stvari o njemu i shvatio da je riječ o igraču.

Pravo ime: Luka Maksimović, nadimak Beli. Politički pseudonim Ljubiša Preletačević. Sa pseudonimom se šprda na račun političkih (stranačkih) preletača. Dakle, Luka Maksimović alijas Ljubiša Preletačević zvani Beli.

8-)
Last edited by Challenger__ on 18/03/2017 18:53, edited 1 time in total.
pirpa

#27 Re: Ljubiša Preletačević Beli - predsjednik

Post by pirpa »

SAMO JAKO!!

AVE BELI!!!!
salik79

#28 Re: Ljubiša Preletačević Beli - predsjednik

Post by salik79 »

Challenger__ wrote:
salik79 wrote:Cekaj, zar mu nije Preletacevic prezime?! :? Pravo ime i prezime su mu Ljubisa Luka, ili sta? :mrgreen:
Polako, nov sam na ovu temu, tek danas, na Jahorini, sam pročitao masu stvari o njemu i shvatio da je riječ o igraču.

Pravo ime: Luka Maksimović, nadimak Beli. Politički pseudonim Ljubiša Preletačević. Sa pseudonimom se šprda na račun političkih (stranačkih) preletača. Dakle, Luka Maksimović alijas Ljubiša Preletačević zvani Beli.

8-)
:thumbup: Aferim! Mozes mislit' kol'ko sam tek ja upucen, kad' ni to nisam znao. :mrgreen: Zato sam i pit'o :lol:
Challenger__

#29 Re: Ljubiša Preletačević Beli - predsjednik

Post by Challenger__ »

salik79 wrote: :thumbup: Aferim! Mozes mislit' kol'ko sam tek ja upucen, kad' ni to nisam znao. :mrgreen: Zato sam i pit'o :lol:
Ama, pričao mi neko, skrenuo pažnju na njega, pogledao par priloga na netu a onda danas iz grada odem gore. Naručim kafu a na šanku TONA ŠTAMPE iz Srbije i regiona. Za posjetioce restorana, je li. O liku, samo tako. Pa vidim neke poznate agencije u šoku, lik za par dana prekucao Pozderca (Vuka Jeremića) i Jankovića. Kao, panika u štabovima... :lol:

Reko', Ou Kej, daj da ja to sve iščitam. Naručim dupli esspresso, Coca-colu i na tenane...

:lol:
bersK

#30 Re: Ljubiša Preletačević Beli - predsjednik

Post by bersK »

Image

U srBskoj Atini danas :D
House

#31 Re: Ljubiša Preletačević Beli - predsjednik

Post by House »

bersK wrote:Image

U srBskoj Atini danas :D

svašta :lol:
Challenger__

#33 Re: Ljubiša Preletačević Beli - predsjednik

Post by Challenger__ »

CSKA wrote:Cak i Rojters pise o Belom;
- Non-stop ga pohode mediji, što evropski što ruski. U anketama je prešišao sve kandidate opozicije i dajem pare da mu je druga pozicija u prvom krugu zagarantovani mimimum.

Image

- Počele su da cirkulišu teze da je kreacija opskurnih krugova, ali to njega ne brine ni malo - "antireklama je takođe reklama".

- Uz slogan "samo jako", likovi oko njega su ispalili novi: "Sirotinja uzvraća udarac":

Image

Zajebancija ili ne, lik je već napravio pometnju na političkoj sceni Srbije.
Challenger__

#34 Re: Ljubiša Preletačević Beli - predsjednik

Post by Challenger__ »

BTW, njegov učitelj je zavirio u arhivu pismenih radova i pronašao šta je Beli napisao:

Image

:lol:
CSKA

#35 Re: Ljubiša Preletačević Beli - predsjednik

Post by CSKA »

Challenger__ wrote:
- Počele su da cirkulišu teze da je kreacija opskurnih krugova, ali to njega ne brine ni malo - "antireklama je takođe reklama".
Ma vidim da su Belog poceli napadati,i opozicija i vlast.

Kao razvlaci glasove protiv Vucica...pa ta prica bi imala smisla da nisu krenuli sa 7-8 opozicionih kandidata...i onda im Beli kriv.

A i Seselj ga je poceo napadati,sto znaci i vlast polako pocinje da se plasi,jer bi mogao da izazove povecanje izlaznosti.I onda je drugi krug sasvim izvjestan.

U svakom slucaju,ako Beli bude drugi i udje u drugi krug,penzija opoziciji.

A i narod da stavi napokon prst na celo.
Challenger__

#36 Re: Ljubiša Preletačević Beli - predsjednik

Post by Challenger__ »

CSKA wrote:U svakom slucaju,ako Beli bude drugi i udje u drugi krug,penzija opoziciji.

Moje mišljenje i uvjerenje: Politička paradigma - poziciona i opoziciona - tzv. "tranzicijskih društava" na Balkanu je totalni odron, ubleha, potpuno nedorasla izazovima vremena, nesavremena, gubitnička. Glasovi koji će otići Belom će to naglasiti, a prst na čelo trebaju da stave političari, kako na vlasti, tako i oni u opoziciji.

Eventualni uspjeh Belog u Srbiji (a to je i drugo mjesto u prvom krugu, da ne pominjem nešto više) će biti šamar i tzv. "političkim elitama" (odnosno političkoj ciganiji) širom bivše Jugoslavije.

Živi bili pa vidjeli.
Johnzy

#37 Re: Ljubiša Preletačević Beli - predsjednik

Post by Johnzy »

Challenger__ wrote: Moje mišljenje i uvjerenje: Politička paradigma - poziciona i opoziciona - tzv. "tranzicijskih društava" na Balkanu je totalni odron, ubleha, potpuno nedorasla izazovima vremena, nesavremena, gubitnička. Glasovi koji će otići Belom će to naglasiti, a prst na čelo trebaju da stave političari, kako na vlasti, tako i oni u opoziciji.

Eventualni uspjeh Belog u Srbiji (a to je i drugo mjesto u prvom krugu, da ne pominjem nešto više) će biti šamar i tzv. "političkim elitama" (odnosno političkoj ciganiji) širom bivše Jugoslavije.

Živi bili pa vidjeli.
Moj potpis ovde. Ja ih gledam kao kriminalne organizacije, interesne grupe, bandu. Svi su u tom fazonu. Nijedan ne stoji iza onoga što kaže, nijedan ne veruje u program svoje stranke. Može levo, može desno, može centar. Može fašizam, socijalizam, komunizam, internacionalizam, multikulturalizam. Ma sve može, samo DAJ PARE!
Challenger__

#38 Re: Ljubiša Preletačević Beli - predsjednik

Post by Challenger__ »

Johnzy wrote:Moj potpis ovde. Ja ih gledam kao kriminalne organizacije, interesne grupe, bandu. Svi su u tom fazonu. Nijedan ne stoji iza onoga što kaže, nijedan ne veruje u program svoje stranke. Može levo, može desno, može centar. Može fašizam, socijalizam, komunizam, internacionalizam, multikulturalizam. Ma sve može, samo DAJ PARE!
Čovječe dragi, pogledaj npr. Andreja Plenkovića i njegov javni performans. Tako se dizajniraju inteligentniji džeparoši u moskovskoj podzemnoj željeznici. Tamo bi ga uhapsili po viđenju, preventivno.

Sve go šibicar.

Ma mrrrrššššš.

_____
karanana

#39 Re: Ljubiša Preletačević Beli - predsjednik

Post by karanana »

Ma slicna pojava ko i sincic u hrvatskoj. A usudjujem se da kazem, djelomicni ko i trumpa u americi. Mada iz drugih politickih pobuda. Ali raji je dosta uchmalosti.
Ecci
Vozim: Biciklam

#40 Re: Ljubiša Preletačević Beli - predsjednik

Post by Ecci »

Slazem se ja da je narodu dosta ucmalosti i da im je dosta i jadne opozicije. Pitanje je koliko ce, od ovih sto ga podrzavaju, izaci na izbore i dati mu glas. Treba dici dupe od racunara.
Ako stvarno bude drugi na izborima, onda svaka cast.
O'zone
Globalni moderator

#41 Re: Ljubiša Preletačević Beli - predsjednik

Post by O'zone »

Ako je ko pogledao predstavljanje kandidata na PTC2 i njegovih 50 minuta mogao je da čuje dosta zanimljivih stvari naravno umotanih u Preletačevićev riječnik. Međutim takav riječnik razumije raja, mladi, onaj najveći broj apstinenata koji neće da glasaju zato što su na sceni izraubovani matori kenjci sumnjive istorije sa mali milion "preletanja" iz stranke u stranku.

S te strane Luka ima odlične šanse samo je na njemu da koristi internet i da loži raju. Tim koji stoji iza njega radi lavovski posao. Ako mislite da nije tako pokušajte u BiH zamisliti sličnu situaciju...Bijaše nekad pokušaj Stranke Kokuza koja je završila opštim krahom.
GeeTnT

#42 Re: Ljubiša Preletačević Beli - predsjednik

Post by GeeTnT »

Mirnes Ajanovic bi u Srbiji bio "dozivotni precednik"...
orinoco

#43 Re: Ljubiša Preletačević Beli - predsjednik

Post by orinoco »

Challenger__ wrote:
CSKA wrote:U svakom slucaju,ako Beli bude drugi i udje u drugi krug,penzija opoziciji.

Moje mišljenje i uvjerenje: Politička paradigma - poziciona i opoziciona - tzv. "tranzicijskih društava" na Balkanu je totalni odron, ubleha, potpuno nedorasla izazovima vremena, nesavremena, gubitnička. Glasovi koji će otići Belom će to naglasiti, a prst na čelo trebaju da stave političari, kako na vlasti, tako i oni u opoziciji.

Živi bili pa vidjeli.
Ovog Preletačevića, ovakvog, jedino je Vučićeva njemačka politička logistika mogla osmisliti i kreirati, s ciljem preuzimanja glasova svih ostalih Vučičevih protivnika. U drugom krugu Vučić ga pobjeđuje sa 95% prednosti
cyprus

#44 Re: Ljubiša Preletačević Beli - predsjednik

Post by cyprus »

orinoco wrote:Ovog Preletačevića, ovakvog, jedino je Vučićeva njemačka politička logistika mogla osmisliti i kreirati, s ciljem preuzimanja glasova svih ostalih Vučičevih protivnika. U drugom krugu Vučić ga pobjeđuje sa 95% prednosti
Misliš da je bez Preletačevića iko od ostalih kandidata imao promil šansi protiv Vučića? Preletačević ima makar taj promil...
orinoco

#45 Re: Ljubiša Preletačević Beli - predsjednik

Post by orinoco »

cyprus wrote:
orinoco wrote:Ovog Preletačevića, ovakvog, jedino je Vučićeva njemačka politička logistika mogla osmisliti i kreirati, s ciljem preuzimanja glasova svih ostalih Vučičevih protivnika. U drugom krugu Vučić ga pobjeđuje sa 95% prednosti
Misliš da je bez Preletačevića iko od ostalih kandidata imao promil šansi protiv Vučića? Preletačević ima makar taj promil...
Jeste. Čanak uvijek dobar, i onaj Obradović iz "Dvera" je
cyprus

#46 Re: Ljubiša Preletačević Beli - predsjednik

Post by cyprus »

De ba...
Challenger__

#47 Re: Ljubiša Preletačević Beli - predsjednik

Post by Challenger__ »

Ma jok. Precjenjuješ savremenu neoliberalnu, tehnicističku, birokratsku Njemačku koja je na "vi" sa arhetipskim kulturnim obrascima, a Beli je upravo to, samonikla i autohtona tvorevina kulture* heroja/antiheroja. Ostali kandidati su izdanci različitih ideologija a on savremena tvorevina drevne kulture mitskih likova, na čijim obrascima gradi svoj politički lik. Baš zato, upravo zato ima šansu. Da ne pričam da Vučiću ne odgovara veća izlaznost, a nje će itekako biti sa Belim.

Pojava Belog ne odgovara ni Vučiću ni kandidatima opozicije.

* (kultura u značenju "cjelokupno društveno naslijeđe neke grupe ljudi, naslijeđeni i naučeni obrasci osjećanja, mišljenja i djelovanja neke grupe ljudi, zajednice ili društva")
Johnzy

#48 Re: Ljubiša Preletačević Beli - predsjednik

Post by Johnzy »

Pre izbora je bilo očekivano da Vučić pobedi u prvom krugu. Zato se i kandidovao, jer ne sme da izgubi taj oreol nepobedivosti, plus je psihopata. Nijedno istraživanje nije predviđalo taj drugi krug. Sada je on izvesniji nego pobeda Vučića u prvom krugu i ispada da je jezičak na vagi ispao Beli. Ne mislim da će Vučić izgubiti, na žalost, ali se jako mnogo nadam da hoće. Mislim da je ovo početak kraja ovog režima. Opozicija će, do sledećih izbora, morati da se uozbilji i da nešto ponudi, neke druge ljude ili da Beli organizuje jednu tako široku, zajebantsku ekipu, koja dolazi iz cele Srbije, pa da počisti ove iz zajebancije na parlamentarnim izborima, što bih voleo.
Janković je isuviše dobar kandidat za Srbiju. On je za neku bolju, civilizovaniju zemlju.
The BEN10

#49 Re: Ljubiša Preletačević Beli - predsjednik

Post by The BEN10 »

Krokodajl wrote:Koga briga kad će to sve bit dio sultanata

2023

:D :D :D

Iskreno ne bi me iznenadilo da beli uleti u drugi krug, jer nije da Vučko ima konkurenciju, ali Vučko ovo uzima, šta'š ti pričat ljudima po Bosilegradu i Vrnjačkoj Banji kakav prospertitet i šta, Vučko će njima objasniti, pazi demagogije u Novom Sadu "Sinoć nam je poginuo aktivista".

Opet unutrašnji i vanjski belosvestki neprijatelj razdire Srbiju, al jbg. narod to puši, vozi stojadina i dalje Slobina slika nalijepljena, ima 2000 dinara u džepu, ako i to, ali kad Vučko kaže da je on nositelj Evropski' vrijednosti Balkana, ko sam ja da to dovodim u pitanje.
Zbog svih zala koje su uradili i podržali na ovim prostorima, mitomani i ne zaslužuju bolje.
Post Reply