Pomoci u vezi bivse ,TURKINJE, poslati neke pare??

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Sociolog

#26 Re: Pomoci u vezi bivse ,TURKINJE, poslati neke pare??

Post by Sociolog »

pustopoljina wrote:
insomnia78 wrote:Uzasi promiskuiteta
ma ja njegovu dilemu uopste ne kontam.
valjda skuplja pare za auto ili sta...
koji q ti trebaju opaske i misljenja ako ces ti nekome dati 500-600 eur za lijecenje?
i na to sve, kakve veze (sa lijecenjem) imaju njene oci, status srednjeg oficira i kakvu je rasnu on hebo?

dilema je- osoba koju znam (nebitno kako) ima bolesno dijete i ja bih dao nesto za to dijete...hmmm imam li ja te pare ili ce mi faliti za ratu kredita/stanarinu/odmor/cipele.
ovo sve ostalo je totalno nebitno.
jos napisao turkinja velikim slovima.

jbm. neke zene stvarno nemaju kriterija.
Onda cu u septembru, poslati taj novac, makar, za koji mjesec obdanista, nove gardarobe, i donekle da olaksam koji mjesec za lijekove. Zelim pokazati tim gestom bar da mi je iskreno stalo do Te osobe, zelim da to bude iz srca. Jbg. Naslusao sam se prica i prica ovdje kod nas, kako raja, koja mogu ne zele placati alimentaciju svojoj djeci. Rodjendan malom je krajem septembra, pa sam mislio u sklopu rodjendanskog poklona
pustopoljina

#27 Re: Pomoci u vezi bivse ,TURKINJE, poslati neke pare??

Post by pustopoljina »

pa eto, fino.
sto tebe toliko tangira misljenje drugih ljudi?
jel' to tako i meni bilo u srednjim dvadesetim :chmoljava:
nije ovaj alzhajmer ni los :lol:
Sociolog

#28 Re: Pomoci u vezi bivse ,TURKINJE, poslati neke pare??

Post by Sociolog »

pustopoljina wrote:pa eto, fino.
sto tebe toliko tangira misljenje drugih ljudi?
jel' to tako i meni bilo u srednjim dvadesetim :chmoljava:
nije ovaj alzhajmer ni los :lol:

Pa eto, volio bih cuti misljenja iz zenskih uglova
Connaisseur Karlin

#29 Re: Pomoci u vezi bivse ,TURKINJE, poslati neke pare??

Post by Connaisseur Karlin »

Sociolog wrote:
pustopoljina wrote: ma ja njegovu dilemu uopste ne kontam.
koji q ti trebaju opaske i misljenja ako ces ti nekome dati 500-600 eur za lijecenje?
i na to sve, kakve veze (sa lijecenjem) imaju njene oci, status srednjeg oficira i kakvu je rasnu on hebo?

dilema je- osoba koju znam (nebitno kako) ima bolesno dijete i ja bih dao nesto za to dijete...hmmm imam li ja te pare ili ce mi faliti za ratu kredita/stanarinu/odmor/cipele.

Onda cu u septembru, poslati taj novac, makar, za koji mjesec obdanista, nove gardarobe, i donekle da olaksam koji mjesec za lijekove. Zelim pokazati tim gestom bar da mi je iskreno stalo do Te osobe, zelim da to bude iz srca. Jbg. Naslusao sam se prica i prica ovdje kod nas, kako raja, koja mogu ne zele placati alimentaciju svojoj djeci. Rodjendan malom je krajem septembra, pa sam mislio u sklopu rodjendanskog poklona
Zasto nisi sa njom razgovrao o buducnosti veze prije njenog odlaska? Da li si ti uopste sa njom o tome razgovarao i nakon njenog odlaska?
Slanje novca , ona moze shvatiti na vise nacina, ne iskjucivo da zelis sa njom nastaviti imati ozbijnu vezu ili eventulano brak. :) To su teme o kojim se razgovara, a ne komunicira se o istim slanjem razih signala, u ovom slucjau novca za djete. :)
Sociolog

#30 Re: Pomoci u vezi bivse ,TURKINJE, poslati neke pare??

Post by Sociolog »

Cujemo se, najvise 2x u toku sedmice, onako ,umjereno dopisivanje.Kazao sam joj za svoje planove, da bih trebao ovog ljeta vani da odem da radim.U pravu si, moze protumaciti kroz razlicite nacine.al razmisljam, ako neko zele tvom djetetu, i tebi dobro, i nastoji pokazati nekim gestom paznje, zasto bi eventualno ispalo pogresno protumaceno
pustopoljina

#31 Re: Pomoci u vezi bivse ,TURKINJE, poslati neke pare??

Post by pustopoljina »

Sociolog wrote:Cujemo se, najvise 2x u toku sedmice, onako ,umjereno dopisivanje.Kazao sam joj za svoje planove, da bih trebao ovog ljeta vani da odem da radim.U pravu si, moze protumaciti kroz razlicite nacine.al razmisljam, ako neko zele tvom djetetu, i tebi dobro, i nastoji pokazati nekim gestom paznje, zasto bi eventualno ispalo pogresno protumaceno
cekaj, meni jos nisi jasan:
da li ti zelis ili ne zelis da te "pogresno" protumaci?
zelis sa parama SAMO pomoci djetetu i njoj DA/NE
zelis sa parama ostvariti intenzivniji kontakt sa njom i mozda ko zna jos intenzivniji DA/NE
Connaisseur Karlin

#32 Re: Pomoci u vezi bivse ,TURKINJE, poslati neke pare??

Sociolog wrote:Cujemo se, najvise 2x u toku sedmice, onako ,umjereno dopisivanje.Kazao sam joj za svoje planove, da bih trebao ovog ljeta vani da odem da radim.U pravu si, moze protumaciti kroz razlicite nacine.al razmisljam, ako neko zele tvom djetetu, i tebi dobro, i nastoji pokazati nekim gestom paznje, zasto bi eventualno ispalo pogresno protumaceno

a zasto jednostavno ne porazgovaras sa njom, jer jedinojasnom komunikacijom se moze iskrzitalizirati situacija,a slanjem novca djetetu kao teznja tvog signaliziranja da zelis i dalje vezu sa njom je jako,ali ozbiljno receno,jako pogresan potez !!!
vješalica

#33 Re: Pomoci u vezi bivse ,TURKINJE, poslati neke pare??

Post by vješalica »

nije ali ti priča ima takav ton

ako te povlači srce da pomogneš radi djeteta pomozi
ako te povlači da bi sa njom neku šemu ostvarivao tj. da ti to bude ulaznica,onda nemoj
Sociolog

#34 Re: Pomoci u vezi bivse ,TURKINJE, poslati neke pare??

Post by Sociolog »

Ipak sam proveo stvarno prelijep period ,u mom zivotu ,90% za nafaku,dobrobit djeteta, a to 10% bih volio, imao zelju da poboljsam neki nas odnos,komunikaciju
vješalica

#35 Re: Pomoci u vezi bivse ,TURKINJE, poslati neke pare??

Post by vješalica »

Sociolog wrote:Ipak sam proveo stvarno prelijep period ,u mom zivotu ,90% za nafaku,dobrobit djeteta, a to 10% bih volio, imao zelju da poboljsam neki nas odnos,komunikaciju
znači ipak je nekako potajno želiš? :)
Kinaski

#36 Re: Pomoci u vezi bivse ,TURKINJE, poslati neke pare??

Post by Kinaski »

da nisi hodo dje po mrvama u aksamsko doba :D

vidi, nemoj to raditi ako ce ti biti zao para tih ako nista sa njom ne uspijes. Ti taj novac posmatras kao kartu do njenog kreveta/srca. Popricaj sa njom najbolje rjesenje
Connaisseur Karlin

#37 Re: Pomoci u vezi bivse ,TURKINJE, poslati neke pare??

Sarajmen wrote:
Sociolog wrote:Mislio sam, da donekle vidi dobrotu u mom srcu, dijete ima neke blaze neuroloske poremecaje.Odbili smo bili jednom gostovanje na Tv1, u emisiji zabavnog karaktera.Vjerovatno, ljepsa i divnija pripadnica Eufora, srednjeg oficirskog ranga nije sluzila u nasoj zemlji
Care, sve one rade za određene službe svojih zemalja iz kojih dolaze. Halal ti ljubav i empatije dobrog insana ka djetetu, al' care... rastani se ti fino i fizički i u srcu sa takvom ženom. O djetetu neka brine njegov biološki otac...
Opa,ti njega savjetujes da se rastane o zene jer ima djete ? Zasto je djete problem :roll:
Connaisseur Karlin

#38 Re: Pomoci u vezi bivse ,TURKINJE, poslati neke pare??

Sociolog wrote:Ipak sam proveo stvarno prelijep period ,u mom zivotu ,90% za nafaku,dobrobit djeteta, a to 10% bih volio, imao zelju da poboljsam neki nas odnos,komunikaciju
ako ti nisi u stanju da sa njom orazgovaras u buducnosti i sansama za produzetak veze, to je znak, da ti nisi ni zreo za istu vezu :) ozbiljne zene to ne vole :)
vješalica

#39 Re: Pomoci u vezi bivse ,TURKINJE, poslati neke pare??

Post by vješalica »

Connaisseur Karlin wrote: Opa,ti njega savjetujes da se rastane o zene jer ima djete ? Zasto je djete problem :roll:
valjda si dosad mogla skontati da kod nas ovdje jeste znaš o čem govorim... :mrgreen: :mrgreen:
Connaisseur Karlin

#40 Re: Pomoci u vezi bivse ,TURKINJE, poslati neke pare??

vješalica wrote:
Connaisseur Karlin wrote: Opa,ti njega savjetujes da se rastane o zene jer ima djete ? Zasto je djete problem :roll:
valjda si dosad mogla skontati da kod nas ovdje jeste znaš o čem govorim... :mrgreen: :mrgreen:
pocinjem kontati :-D
ho oponopono

#41 Re: Pomoci u vezi bivse ,TURKINJE, poslati neke pare??

Post by ho oponopono »

...preko kindera...pa da bi nešto opet sa njom petljao...:pusi2:

...opet jebeni interes...nema, to gdje god da se okrenem...vazda jedno te isto...pih...pa ne popizdi...:pusi2:
klokotnica velika

#42 Re: Pomoci u vezi bivse ,TURKINJE, poslati neke pare??

Post by klokotnica velika »

Sociolog wrote:Pozzdravljavam forumashi :)

Prije svega, zelio bih da cujem vase misljenje,savjet,sugestiju,ako mogu sto dobronamjernije i cestite.Ljetos prilikom humanitarne akcije , dadnem neki prilog i neku odjecu,kad u isto vrijeme budu tu i pripadnici Turske vojne misije, u Euforu.Medju njima jedna predivna osoba ,prelijepe krupne oci.Malo po malo izlazimo mjesec dana frendly, kasnije to Boga mi proleti u 4 divna mjeseca nase intime i finog odnosa i veze.Morala se vratit nazalost kuci u Tursku, i novi premjestaj na krajnji istok.Sad se slabije cujemo.Elem htio bih da cujem Vasa misljenja, starija je 8godina od mene, meni je srednje dvadesete, IMA BOLESNO DIJETE OD 3 GODINE ,iz prvog braka, a trebao bih ubrzo da odem u Njemacku, da radim kao medicinar, i mislio sam poslati jedno 500;600 eura, kad zaradim za zdravlje, lijekove i obdaniste, tako mi je legla ka srcu, nemoguce opisati.Volio bih da cujem vas komentar, zrelijih starijih ljudi, zena i samohranih majki, kako bi ste Vi Osjecali,kad bi vam neki stranac s kojim ste bili par mjeseci to uradio??

Ako mogu sto koreketniji, iskreni komentari, bez zezancije , provokacija i sl. Hvala puno svima :)
Druze ako si u mogucnosti i ako vjerujes da je to istina sto ti fovori onda joj posalji ako si u mogucnosti i nemoj razmisljati.pusti ti ove sto nemaju marke u dzepu i sto su egoisti koji ti govore nemoj i vako nako..samo ti druze posalji njoj odma sad idi na western union i uplati ili ako imas drugu mogucnost jer wester union uzima puno,skoro sam ja slao svojoj "semi" 50 eura druze 8,9 eura provizije,tako ako imas ikakvu mogucnost da na drugi nacin posaljes posalji jer westerunion dere.na tih 500 eura ce ti sigurno uzeti 20 do 30eura jer akovise saljes manja je provizija.eto neka ti je sa srecom i tebi i toj djveojci i ponavlajm nemoj razmisljati nego salji sto prije to bolje. pozdrav :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Sociolog

#43 Re: Pomoci u vezi bivse ,TURKINJE, poslati neke pare??

Post by Sociolog »

klokotnica velika wrote:

Prije svega, zelio bih da cujem vase misljenje,savjet,sugestiju,ako mogu sto dobronamjernije i cestite.Ljetos prilikom humanitarne akcije , dadnem neki prilog i neku odjecu,kad u isto vrijeme budu tu i pripadnici Turske vojne misije, u Euforu.Medju njima jedna predivna osoba ,prelijepe krupne oci.Malo po malo izlazimo mjesec dana frendly, kasnije to Boga mi proleti u 4 divna mjeseca nase intime i finog odnosa i veze.Morala se vratit nazalost kuci u Tursku, i novi premjestaj na krajnji istok.Sad se slabije cujemo.Elem htio bih da cujem Vasa misljenja, starija je 8godina od mene, meni je srednje dvadesete, IMA BOLESNO DIJETE OD 3 GODINE ,iz prvog braka, a trebao bih ubrzo da odem u Njemacku, da radim kao medicinar, i mislio sam poslati jedno 500;600 eura, kad zaradim za zdravlje, lijekove i obdaniste, tako mi je legla ka srcu, nemoguce opisati.Volio bih da cujem vas komentar, zrelijih starijih ljudi, zena i samohranih majki, kako bi ste Vi Osjecali,kad bi vam neki stranac s kojim ste bili par mjeseci to uradio??

Ako mogu sto koreketniji, iskreni komentari, bez zezancije , provokacija i sl. Hvala puno svima :)
Druze ako si u mogucnosti i ako vjerujes da je to istina sto ti fovori onda joj posalji ako si u mogucnosti i nemoj razmisljati.pusti ti ove sto nemaju marke u dzepu i sto su egoisti koji ti govore nemoj i vako nako..samo ti druze posalji njoj odma sad idi na western union i uplati ili ako imas drugu mogucnost jer wester union uzima puno,skoro sam ja slao svojoj "semi" 50 eura druze 8,9 eura provizije,tako ako imas ikakvu mogucnost da na drugi nacin posaljes posalji jer westerunion dere.na tih 500 eura ce ti sigurno uzeti 20 do 30eura jer akovise saljes manja je provizija.eto neka ti je sa srecom i tebi i toj djveojci i ponavlajm nemoj razmisljati nego salji sto prije to bolje. pozdrav :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Hvala, poslacu kad joj bude djetetov rodjendan u septembru, halalosum iz srca, pa nek me blokira u svim vidovima komunikacije, meni je bilo super u ta 4jeseci,a ako sta bude, Reunion nase veze, bude, ja bih iskreno to volio...ali za vezu i harmoniju i slogu je potrebno dvoje, Apsolutno nista ne trazim od nje, ponavljam, Ako me blokira, izvrijedja, kaze ruzno, Ok razumijet cu, zivot ide dalje.Hvala vama, svim forumasima na svim kritikama i sugestijama,puno :)
klokotnica velika

#44 Re: Pomoci u vezi bivse ,TURKINJE, poslati neke pare??

Post by klokotnica velika »

Sociolog wrote:
klokotnica velika wrote:

Hvala, poslacu kad joj bude djetetov rodjendan u septembru, halalosum iz srca, pa nek me blokira u svim vidovima komunikacije, meni je bilo super u ta 4jeseci,a ako sta bude, Reunion nase veze, bude, ja bih iskreno to volio...ali za vezu i harmoniju i slogu je potrebno dvoje, Apsolutno nista ne trazim od nje, ponavljam, Ako me blokira, izvrijedja, kaze ruzno, Ok razumijet cu, zivot ide dalje.Hvala vama, svim forumasima na svim kritikama i sugestijama,puno :)
Bas tako kako si rekao druze,ti halali to sto posaljes a do nje je sve ostalo.bas zato sto znas u kakvoj je situaciji i znas da to ne saljes da bi "kupio" njenu ljubav,samo druze posalji nemoj da te bude stid nicega,tako rade pravi Džekovi i Gospoda,posalju djevojci onda kada joj je najpotrebnije.jos jednom neka ti je sa srecom i iskreno bih volio da ta vas ljubav uspije.sretno druze
sha_ba

#45 Re: Pomoci u vezi bivse ,TURKINJE, poslati neke pare??

Post by sha_ba »

vješalica wrote:
znači ipak je nekako potajno želiš? :)
Čekaj, ti bi parama i preko bolesnog djeteta da "poboljšaš komunikaciju" :-)
djevojka bez imena

#47 Re: Pomoci u vezi bivse ,TURKINJE, poslati neke pare??

Post by djevojka bez imena »

ako nesto na svijetu ne razumijem to je ova proracunata vrsta ljudi :-)
Tomahawk11
Globalni moderator

#48 Re: Pomoci u vezi bivse ,TURKINJE, poslati neke pare??

Post by Tomahawk11 »

Procitah uvodni post i fulio si podforum, realno.
perfekcionista1

#49 Re: Pomoci u vezi bivse ,TURKINJE, poslati neke pare??

Post by perfekcionista1 »

Em se pohvali da je bio sa nevidjeno lijepom zenom, em da je medicinar u Njemackoj, em da ima para na bacanje. :-) Zene navalite :D
perfekcionista1

#50 Re: Pomoci u vezi bivse ,TURKINJE, poslati neke pare??

Post by perfekcionista1 »

pustopoljina wrote:
insomnia78 wrote:Uzasi promiskuiteta
ma ja njegovu dilemu uopste ne kontam.

Prosipa suplju lik ne treba se ni truditi analizirati besmislenost ove teme. Ovakve dileme ozbiljan covjek ne postavlja na forum
Post Reply