Zašto ovdje postoje ovakvi vozači ?
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- insomnia78
#26 Re: Zašto ovdje postoje ovakvi vozači ?
Stvar je jednostavna, lepo kaze Carls Barkli: sto ulazis u frku kad si slabiji
U Parizu, Londonu, NY u svakoj svjetskoj metropoli kao i vukojebini postoji dovoljno likova spremnih i sposobnih da izadju iz auta i našamaraju te zato sto im sviras ili granas rukama iz istog
U Parizu, Londonu, NY u svakoj svjetskoj metropoli kao i vukojebini postoji dovoljno likova spremnih i sposobnih da izadju iz auta i našamaraju te zato sto im sviras ili granas rukama iz istog
- amar1994
#27 Re: Zašto ovdje postoje ovakvi vozači ?
bitanga_sa_otesa wrote:valjda sto zena - dvjesto sisaBlack swan wrote:sa zenama komunucirati samo ako zelis sex
sve ostalo je gubljenje zivaca...svadje pogotovo...
sto zena moze izmjesta
djavo iz zaleta
- amar1994
#28 Re: Zašto ovdje postoje ovakvi vozači ?
e i ti pretjerujes sad , na zensko nisam nikad krenuo niti cu , to da znasvješalica wrote:jesi bezobrazanamar1994 wrote: Najbitnije od svega NE ULAZITI U KONFLIKT SA ZENAMA , POGOTOVO SA ZATAMNJENIM AUTIMA(citaj , zene krimosa) ,uvijek ga pusis jer je zensko![]()
Ne zaboravi!!!!!
:![]()
ne pušiš jer je žemsko
nego što ona ima leđa iza sebe da ti dođe neki mafijaš i polomi te i još veće probleme napravi od života
jednsotavno uđi u konflikt sa bespomoćnim ženama,neudatim,udovicama,slobodnim pa je ubij šakama u dokaži joj da nije u pravu
znači zakolji je po potrebi i pokaži svima kakvo mudo imaš
al stvarno na ovu sortu (ja sam ta i ta , moj je babo , momak , muz taj i taj)
Nemoj se ni Ti , ni bilo koja druga normalna zena naci uvrijedjenom , nisam na Vas mislio
- amar1994
#29 Re: Zašto ovdje postoje ovakvi vozači ?
a i on je budaletinainsomnia78 wrote:Stvar je jednostavna, lepo kaze Carls Barkli: sto ulazis u frku kad si slabiji
slazem se
- vješalica
#30 Re: Zašto ovdje postoje ovakvi vozači ?
ma šalim s eja maloamar1994 wrote: e i ti pretjerujes sad , na zensko nisam nikad krenuo niti cu , to da znas![]()
![]()
al stvarno na ovu sortu (ja sam ta i ta , moj je babo , momak , muz taj i taj), imali dvije situacije , ja jednu , stari jednu davno , kakvi su to fuj ljudi
, a policija jade jadne , valjda ih strah , na to sam najvise i aludirao . Policija 0 bodova , samo kad treba pisati za zmigavac ili 61km/h , tu su prvi
![]()
. E nes vise , pametnom dosta , suti i prodji , nek vozi kako hoce
![]()
Nemoj se ni Ti , ni bilo koja druga normalna zena naci uvrijedjenom , nisam na Vas mislio, na vas opet nasrcu ovi njihovi muzOvi i bObe jer su oni iznad svih
![]()
nemoj mi s epravdat nism ni mislila da udaraš žene ili bilo koga...
moževi i bobe kad ih zovnu žemskinje nasrću na kog stignu,pa i na druge žene...štaš neobjašnjivo je to
- p206
#31 Re: Zašto ovdje postoje ovakvi vozači ?
Nije to ništa, meni se desilo da u onoj jednosmjernoj ulici što ide s Koševa prema glavnoj cesti, uleti BMW iz desne trake (koja je predviđena za taxi štand) u moju lijevu, i da sam išao malo brže udario bi ga. Ja onako instiktivno se navalim na sirenu, kad ovaj iz BMW-a naglo zakoči, izađoše 4 lika u trenerkama i kapuljačama, počeše mahati rukama i psovati, ja okrenuo glavu na stranu i čekao da prođe, ništa drugo u toj situaciji ne možeš uraditi.
Poslije toga nikad nikom nisam svirao, čak ni na semaforu kad neko zaspi. Nikad ne znaš na kakvu ćeš budalu naletiti.
Poslije toga nikad nikom nisam svirao, čak ni na semaforu kad neko zaspi. Nikad ne znaš na kakvu ćeš budalu naletiti.
- KB9
#32 Re: Zašto ovdje postoje ovakvi vozači ?
Matijevic_Vlado wrote:Ti si me znaci prijavio misu jedan
- amar1994
#33 Re: Zašto ovdje postoje ovakvi vozači ?
vješalica wrote:ma šalim s eja maloamar1994 wrote: e i ti pretjerujes sad , na zensko nisam nikad krenuo niti cu , to da znas![]()
![]()
al stvarno na ovu sortu (ja sam ta i ta , moj je babo , momak , muz taj i taj), imali dvije situacije , ja jednu , stari jednu davno , kakvi su to fuj ljudi
, a policija jade jadne , valjda ih strah , na to sam najvise i aludirao . Policija 0 bodova , samo kad treba pisati za zmigavac ili 61km/h , tu su prvi
![]()
. E nes vise , pametnom dosta , suti i prodji , nek vozi kako hoce
![]()
Nemoj se ni Ti , ni bilo koja druga normalna zena naci uvrijedjenom , nisam na Vas mislio, na vas opet nasrcu ovi njihovi muzOvi i bObe jer su oni iznad svih
![]()
nemoj mi s epravdat nism ni mislila da udaraš žene ili bilo koga...
moževi i bobe kad ih zovnu žemskinje nasrću na kog stignu,pa i na druge žene...štaš neobjašnjivo je to
- Droog
#34 Re: Zašto ovdje postoje ovakvi vozači ?
p206 wrote:Nije to ništa, meni se desilo da u onoj jednosmjernoj ulici što ide s Koševa prema glavnoj cesti, uleti BMW iz desne trake (koja je predviđena za taxi štand) u moju lijevu, i da sam išao malo brže udario bi ga. Ja onako instiktivno se navalim na sirenu, kad ovaj iz BMW-a naglo zakoči, izađoše 4 lika u trenerkama i kapuljačama, počeše mahati rukama i psovati, ja okrenuo glavu na stranu i čekao da prođe, ništa drugo u toj situaciji ne možeš uraditi.
100%.
Nije to vise pitanje imas li damu ili ne, hoces li se izofirati nesto ili neces...jednostavno situacija je takva da, koliko god da si upravu mozes ispusiti foru.
Normalan covjek pocne da razmislja "Ok, upravu sam, pogrijesio je on-nisam ja, mogao me ubiti sa autom zbog njegove divlje voznje.
Sad cu mu jaaaa...cek malo...sta ces ti objasniti kockastoj glavi koja ne benda nista? Izaci ces iz auta, mozda ga i mozes slomiti, ali taj mozda ima pistolj...noz u najboljem slucaju. I na kraju, pored belaja sa njim ide policija, sud, ovo ono...opet kakva je drzava mozes i tu da ispusis otkaz na poslu, zatvor ako ti unakazis tog lika...ugl samo belaj.
Desilo mi se da iz auta izadje drug iz srednje skole...lik koji je sjedio klupa do moje. I kao ide prema autu.Ja u autu sa jos 2 momka. On sam. Sve zbog toga jer sam mu signalizirao sirenom da je usao u jednosmjernu.
Da nisam smirio drugove, zavrsio bi na CUM-u. Poslije sam saznao da i nije bas pri sebi zbog neke druge privatne/porodicne stvari...
Pun grad labilnih ljudi, PTSP-ovaca, narkomana, po 7 klosara u golfu dvici, mangupa i wannabe mangupa...zena od mafijasa (sto neko spomenu)...
Treba biti pametan u tim situacijama.
Pamet u glavu narode.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#35 Re: Zašto ovdje postoje ovakvi vozači ?
da da...da se sklanjamo citqv zivot
pa to i radim
i dokle nas je to dovelo
pa to i radim
i dokle nas je to dovelo
- KB9
#36 Re: Zašto ovdje postoje ovakvi vozači ?
dozvola za pistolj i par svjedoka da nisi prvi poceo
eto sta treba
eto sta treba
- Kemal Malovčić
#37 Re: Zašto ovdje postoje ovakvi vozači ?
Baci bombu, goni bandu izvan Sarajeva.

- kabal1337
#38 Re: Zašto ovdje postoje ovakvi vozači ?
odgovor bi bio jednostavan, da bi postojale ovakve teme
- insomnia78
#39 Re: Zašto ovdje postoje ovakvi vozači ?
Dozvola za pistolj se ne daje da bi se kabadahiso po ulici i potezo ga na narod. Osim toga ako ga potegnes na pogresnog a nisi ga spreman usmrtiti vrlo lako mozes zavrsiti na rahmetli posteruKB9 wrote:dozvola za pistolj i par svjedoka da nisi prvi poceo
eto sta treba
- KB9
#40 Re: Zašto ovdje postoje ovakvi vozači ?
citaj sta pise jadan ne bioinsomnia78 wrote:Dozvola za pistolj se ne daje da bi se kabadahiso po ulici i potezo ga na narod. Osim toga ako ga potegnes na pogresnog a nisi ga spreman usmrtiti vrlo lako mozes zavrsiti na rahmetli posteruKB9 wrote:dozvola za pistolj i par svjedoka da nisi prvi poceo
eto sta treba
- Truba
#41 Re: Zašto ovdje postoje ovakvi vozači ?
ko govori o pistoljima
nq mog kolegu taksista je krenuo s bejzbol palicom a on uhvatio sarafciger
sta mislite jel mu taksista prišao sa bejzbol palicom kad mu je ovaj rekao rasparat cu te samo jwdnom ako te dohvatim
o tome govorim
cesto ti sto izlaze iz auta nemaju ni metar i pol 50 kila
nq mog kolegu taksista je krenuo s bejzbol palicom a on uhvatio sarafciger
sta mislite jel mu taksista prišao sa bejzbol palicom kad mu je ovaj rekao rasparat cu te samo jwdnom ako te dohvatim
o tome govorim
cesto ti sto izlaze iz auta nemaju ni metar i pol 50 kila
- vješalica
#42 Re: Zašto ovdje postoje ovakvi vozači ?
Eh kakva je drzava moras dokazat da ti je upotreba pistolja bila srazmjerno potrebna da se odbranis od nasrtaja kockastog siledzije.insomnia78 wrote:Dozvola za pistolj se ne daje da bi se kabadahiso po ulici i potezo ga na narod. Osim toga ako ga potegnes na pogresnog a nisi ga spreman usmrtiti vrlo lako mozes zavrsiti na rahmetli posteruKB9 wrote:dozvola za pistolj i par svjedoka da nisi prvi poceo
eto sta treba
Sutra da naboba poznatog majmuna koji se hoce mlaviti po ulici jer on smatra da moze raditi sta hoce i da mu je sve dopuateno,zavraice u zatvoru i na tretmanu zatvorske olosi.Kako god okrenes donji si u ovoj drzavi jer da poatoji varijanta samoodbrane ne bi bilo kockadije i njihovih ludzakinja na cesti.
- insomnia78
#43 Re: Zašto ovdje postoje ovakvi vozači ?
Onaj ko je spreman na takve stvari on ne brine o dozvolama, odobrenjima, svjedocima no dejstvuje (vidis kako je ona otisla upucati muza sa djecom i kilom heroina pride) Onaj ko nije dzaba mu sto dozvolavješalica wrote:Eh kakva je drzava moras dokazat da ti je upotreba pistolja bila srazmjerno potrebna da se odbranis od nasrtaja kockastog siledzije.insomnia78 wrote:Dozvola za pistolj se ne daje da bi se kabadahiso po ulici i potezo ga na narod. Osim toga ako ga potegnes na pogresnog a nisi ga spreman usmrtiti vrlo lako mozes zavrsiti na rahmetli posteruKB9 wrote:dozvola za pistolj i par svjedoka da nisi prvi poceo
eto sta treba
Sutra da naboba poznatog majmuna koji se hoce mlaviti po ulici jer on smatra da moze raditi sta hoce i da mu je sve dopuateno,zavraice u zatvoru i na tretmanu zatvorske olosi.Kako god okrenes donji si u ovoj drzavi jer da poatoji varijanta samoodbrane ne bi bilo kockadije i njihovih ludzakinja na cesti.
I ne, dozvola za oruzje se ne daje da bi se razracunavao po cesti i da bi ga povlacio na nekog ko te osamari
-
condy
#44 Re: Zašto ovdje postoje ovakvi vozači ?
Internet kabadahije koje su spremne za fight samo preko svog smartphona.insomnia78 wrote:Dozvola za pistolj se ne daje da bi se kabadahiso po ulici i potezo ga na narod. Osim toga ako ga potegnes na pogresnog a nisi ga spreman usmrtiti vrlo lako mozes zavrsiti na rahmetli posteruKB9 wrote:dozvola za pistolj i par svjedoka da nisi prvi poceo
eto sta treba
Oni kad bi imali oruzje, neko bi ih poput one trebe sto je muza upucala, natjerali da sami sebe upucaju
-
TheMule
#45 Re: Zašto ovdje postoje ovakvi vozači ?
pa recimo ovaj ga je pogledo nako mrko, nije bio ljubazan, sviro, isaretio ili tako nesto. Moras znati bonton pri voznjiSara03 wrote:Koji je to dobar razlog/opravdanje da nekom mašešTheMule wrote:Pa vjerovatno je imo dobar razlog
nožem iznad glave?
-
dgL_
#46 Re: Zašto ovdje postoje ovakvi vozači ?
Ja sam jedno vrijeme imao pendrek policijski sakriven u autu... Cisto zbog takvih situacija... Kad me moja luda dohvati da ne mogu nanijeti smrtonosne povrede... A ako ga dohvatim i nalupam nema veze... Medjutim sklonila mi je ljepsa polovina to
sad nemam nista 
Covjek jednostavno mora imati odbrambeno sredstvo jer nijr bas ugodno ni prijatno sklanjati se svakom klosarcicu misleci.. Mozda ima noz ili mozda je lud..
Covjek jednostavno mora imati odbrambeno sredstvo jer nijr bas ugodno ni prijatno sklanjati se svakom klosarcicu misleci.. Mozda ima noz ili mozda je lud..
-
TheMule
#47 Re: Zašto ovdje postoje ovakvi vozači ?
ja sam imo nindza choke (ili chake, kako se ono kaze)
ispod sjedista, ali nikad nisam u saobracaju u nevolju upo, uvijek negdje drugo kad sam bio razoruzan i uvijek nekakva budala kad se najmanje nadas
- problemnatravunu
#48 Re: Zašto ovdje postoje ovakvi vozači ?
Samo kad budemo imali policiju koja ce istinski da se bori za malog, obicnog covjeka, i takve face krvavo kaznjavati, kolicina tih nasilnika ce se smanjiti, a ovako, nerad, korupcija, lopovluk, nema nam bas naprijed
-
condy
#49 Re: Zašto ovdje postoje ovakvi vozači ?
Ja imam kišobran u autu, za samoodbranu 
- Truba
#50 Re: Zašto ovdje postoje ovakvi vozači ?
od pasa?
ali kako se perfidno običnim ljudima prijeti sudom i nakim odštetama ako nekom razbiju staklo ili retrovizor u fajtu
a kad tebi neko razbije to isto onda krene ona ublehaška nemoj tužit nećeš ništa izvući samo ćeš pare na sud i advokata potrošiti

ali kako se perfidno običnim ljudima prijeti sudom i nakim odštetama ako nekom razbiju staklo ili retrovizor u fajtu
a kad tebi neko razbije to isto onda krene ona ublehaška nemoj tužit nećeš ništa izvući samo ćeš pare na sud i advokata potrošiti