Zašto ovdje postoje ovakvi vozači ?

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

insomnia78

#26 Re: Zašto ovdje postoje ovakvi vozači ?

Post by insomnia78 »

Stvar je jednostavna, lepo kaze Carls Barkli: sto ulazis u frku kad si slabiji
U Parizu, Londonu, NY u svakoj svjetskoj metropoli kao i vukojebini postoji dovoljno likova spremnih i sposobnih da izadju iz auta i našamaraju te zato sto im sviras ili granas rukama iz istog
amar1994

#27 Re: Zašto ovdje postoje ovakvi vozači ?

Post by amar1994 »

bitanga_sa_otesa wrote:
Black swan wrote:sa zenama komunucirati samo ako zelis sex

sve ostalo je gubljenje zivaca...svadje pogotovo...

sto zena moze izmjesta
djavo iz zaleta
valjda sto zena - dvjesto sisa :-D
:lol: :lol: :lol: :mrgreen:
amar1994

#28 Re: Zašto ovdje postoje ovakvi vozači ?

Post by amar1994 »

vješalica wrote:
amar1994 wrote: Najbitnije od svega NE ULAZITI U KONFLIKT SA ZENAMA , POGOTOVO SA ZATAMNJENIM AUTIMA(citaj , zene krimosa) ,uvijek ga pusis jer je zensko :izet: :mrgreen:

Ne zaboravi!!!!!
:
jesi bezobrazan :mrgreen:

ne pušiš jer je žemsko
nego što ona ima leđa iza sebe da ti dođe neki mafijaš i polomi te i još veće probleme napravi od života

jednsotavno uđi u konflikt sa bespomoćnim ženama,neudatim,udovicama,slobodnim pa je ubij šakama u dokaži joj da nije u pravu
znači zakolji je po potrebi i pokaži svima kakvo mudo imaš :run:
e i ti pretjerujes sad , na zensko nisam nikad krenuo niti cu , to da znas :) :wink:

al stvarno na ovu sortu (ja sam ta i ta , moj je babo , momak , muz taj i taj) :-) , imali dvije situacije , ja jednu , stari jednu davno , kakvi su to fuj ljudi :-) , a policija jade jadne , valjda ih strah , na to sam najvise i aludirao . Policija 0 bodova , samo kad treba pisati za zmigavac ili 61km/h , tu su prvi :izet: :D . E nes vise , pametnom dosta , suti i prodji , nek vozi kako hoce :thumbup:

Nemoj se ni Ti , ni bilo koja druga normalna zena naci uvrijedjenom , nisam na Vas mislio :) , na vas opet nasrcu ovi njihovi muzOvi i bObe jer su oni iznad svih :oops: :-)
amar1994

#29 Re: Zašto ovdje postoje ovakvi vozači ?

Post by amar1994 »

insomnia78 wrote:Stvar je jednostavna, lepo kaze Carls Barkli: sto ulazis u frku kad si slabiji
U Parizu, Londonu, NY u svakoj svjetskoj metropoli kao i vukojebini postoji dovoljno likova spremnih i sposobnih da izadju iz auta i našamaraju te zato sto im sviras ili granas rukama iz istog
a i on je budaletina :lol: :lol: , frajer je o'neil-a podigo i bacio na teren :lol: :mrgreen:

slazem se :thumbup:
vješalica

#30 Re: Zašto ovdje postoje ovakvi vozači ?

Post by vješalica »

amar1994 wrote: e i ti pretjerujes sad , na zensko nisam nikad krenuo niti cu , to da znas :) :wink:

al stvarno na ovu sortu (ja sam ta i ta , moj je babo , momak , muz taj i taj) :-) , imali dvije situacije , ja jednu , stari jednu davno , kakvi su to fuj ljudi :-) , a policija jade jadne , valjda ih strah , na to sam najvise i aludirao . Policija 0 bodova , samo kad treba pisati za zmigavac ili 61km/h , tu su prvi :izet: :D . E nes vise , pametnom dosta , suti i prodji , nek vozi kako hoce :thumbup:

Nemoj se ni Ti , ni bilo koja druga normalna zena naci uvrijedjenom , nisam na Vas mislio :) , na vas opet nasrcu ovi njihovi muzOvi i bObe jer su oni iznad svih :oops: :-)
ma šalim s eja malo
nemoj mi s epravdat nism ni mislila da udaraš žene ili bilo koga...
moževi i bobe kad ih zovnu žemskinje nasrću na kog stignu,pa i na druge žene...štaš neobjašnjivo je to
p206

#31 Re: Zašto ovdje postoje ovakvi vozači ?

Post by p206 »

Nije to ništa, meni se desilo da u onoj jednosmjernoj ulici što ide s Koševa prema glavnoj cesti, uleti BMW iz desne trake (koja je predviđena za taxi štand) u moju lijevu, i da sam išao malo brže udario bi ga. Ja onako instiktivno se navalim na sirenu, kad ovaj iz BMW-a naglo zakoči, izađoše 4 lika u trenerkama i kapuljačama, počeše mahati rukama i psovati, ja okrenuo glavu na stranu i čekao da prođe, ništa drugo u toj situaciji ne možeš uraditi.
Poslije toga nikad nikom nisam svirao, čak ni na semaforu kad neko zaspi. Nikad ne znaš na kakvu ćeš budalu naletiti.
KB9

#32 Re: Zašto ovdje postoje ovakvi vozači ?

Post by KB9 »

Matijevic_Vlado wrote:Ti si me znaci prijavio misu jedan
:lol:
amar1994

#33 Re: Zašto ovdje postoje ovakvi vozači ?

Post by amar1994 »

vješalica wrote:
amar1994 wrote: e i ti pretjerujes sad , na zensko nisam nikad krenuo niti cu , to da znas :) :wink:

ma šalim s eja malo
nemoj mi s epravdat nism ni mislila da udaraš žene ili bilo koga...
moževi i bobe kad ih zovnu žemskinje nasrću na kog stignu,pa i na druge žene...štaš neobjašnjivo je to
:) :thumbup:
Droog

#34 Re: Zašto ovdje postoje ovakvi vozači ?

Post by Droog »

p206 wrote:Nije to ništa, meni se desilo da u onoj jednosmjernoj ulici što ide s Koševa prema glavnoj cesti, uleti BMW iz desne trake (koja je predviđena za taxi štand) u moju lijevu, i da sam išao malo brže udario bi ga. Ja onako instiktivno se navalim na sirenu, kad ovaj iz BMW-a naglo zakoči, izađoše 4 lika u trenerkama i kapuljačama, počeše mahati rukama i psovati, ja okrenuo glavu na stranu i čekao da prođe, ništa drugo u toj situaciji ne možeš uraditi.
Poslije toga nikad nikom nisam svirao, čak ni na semaforu kad neko zaspi. Nikad ne znaš na kakvu ćeš budalu naletiti.

100%.
Nije to vise pitanje imas li damu ili ne, hoces li se izofirati nesto ili neces...jednostavno situacija je takva da, koliko god da si upravu mozes ispusiti foru.
Normalan covjek pocne da razmislja "Ok, upravu sam, pogrijesio je on-nisam ja, mogao me ubiti sa autom zbog njegove divlje voznje.
Sad cu mu jaaaa...cek malo...sta ces ti objasniti kockastoj glavi koja ne benda nista? Izaci ces iz auta, mozda ga i mozes slomiti, ali taj mozda ima pistolj...noz u najboljem slucaju. I na kraju, pored belaja sa njim ide policija, sud, ovo ono...opet kakva je drzava mozes i tu da ispusis otkaz na poslu, zatvor ako ti unakazis tog lika...ugl samo belaj.

Desilo mi se da iz auta izadje drug iz srednje skole...lik koji je sjedio klupa do moje. I kao ide prema autu.Ja u autu sa jos 2 momka. On sam. Sve zbog toga jer sam mu signalizirao sirenom da je usao u jednosmjernu. :mrgreen:

Da nisam smirio drugove, zavrsio bi na CUM-u. Poslije sam saznao da i nije bas pri sebi zbog neke druge privatne/porodicne stvari...

Pun grad labilnih ljudi, PTSP-ovaca, narkomana, po 7 klosara u golfu dvici, mangupa i wannabe mangupa...zena od mafijasa (sto neko spomenu)...
Treba biti pametan u tim situacijama.

Pamet u glavu narode. :bih:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#35 Re: Zašto ovdje postoje ovakvi vozači ?

Post by Truba »

da da...da se sklanjamo citqv zivot

pa to i radim

i dokle nas je to dovelo
KB9

#36 Re: Zašto ovdje postoje ovakvi vozači ?

Post by KB9 »

dozvola za pistolj i par svjedoka da nisi prvi poceo

eto sta treba
Kemal Malovčić

#37 Re: Zašto ovdje postoje ovakvi vozači ?

Post by Kemal Malovčić »

Baci bombu, goni bandu izvan Sarajeva. :ruza: :violina:
kabal1337

#38 Re: Zašto ovdje postoje ovakvi vozači ?

Post by kabal1337 »

odgovor bi bio jednostavan, da bi postojale ovakve teme
insomnia78

#39 Re: Zašto ovdje postoje ovakvi vozači ?

Post by insomnia78 »

KB9 wrote:dozvola za pistolj i par svjedoka da nisi prvi poceo

eto sta treba
Dozvola za pistolj se ne daje da bi se kabadahiso po ulici i potezo ga na narod. Osim toga ako ga potegnes na pogresnog a nisi ga spreman usmrtiti vrlo lako mozes zavrsiti na rahmetli posteru
KB9

#40 Re: Zašto ovdje postoje ovakvi vozači ?

Post by KB9 »

insomnia78 wrote:

eto sta treba
Dozvola za pistolj se ne daje da bi se kabadahiso po ulici i potezo ga na narod. Osim toga ako ga potegnes na pogresnog a nisi ga spreman usmrtiti vrlo lako mozes zavrsiti na rahmetli posteru
citaj sta pise jadan ne bio
Truba

#41 Re: Zašto ovdje postoje ovakvi vozači ?

Post by Truba »

ko govori o pistoljima

nq mog kolegu taksista je krenuo s bejzbol palicom a on uhvatio sarafciger

sta mislite jel mu taksista prišao sa bejzbol palicom kad mu je ovaj rekao rasparat cu te samo jwdnom ako te dohvatim

o tome govorim

cesto ti sto izlaze iz auta nemaju ni metar i pol 50 kila
vješalica

#42 Re: Zašto ovdje postoje ovakvi vozači ?

Post by vješalica »

insomnia78 wrote:

eto sta treba
Eh kakva je drzava moras dokazat da ti je upotreba pistolja bila srazmjerno potrebna da se odbranis od nasrtaja kockastog siledzije.
Sutra da naboba poznatog majmuna koji se hoce mlaviti po ulici jer on smatra da moze raditi sta hoce i da mu je sve dopuateno,zavraice u zatvoru i na tretmanu zatvorske olosi.Kako god okrenes donji si u ovoj drzavi jer da poatoji varijanta samoodbrane ne bi bilo kockadije i njihovih ludzakinja na cesti.
insomnia78

#43 Re: Zašto ovdje postoje ovakvi vozači ?

Post by insomnia78 »

vješalica wrote:
insomnia78 wrote:

eto sta treba
Eh kakva je drzava moras dokazat da ti je upotreba pistolja bila srazmjerno potrebna da se odbranis od nasrtaja kockastog siledzije.
Sutra da naboba poznatog majmuna koji se hoce mlaviti po ulici jer on smatra da moze raditi sta hoce i da mu je sve dopuateno,zavraice u zatvoru i na tretmanu zatvorske olosi.Kako god okrenes donji si u ovoj drzavi jer da poatoji varijanta samoodbrane ne bi bilo kockadije i njihovih ludzakinja na cesti.
Onaj ko je spreman na takve stvari on ne brine o dozvolama, odobrenjima, svjedocima no dejstvuje (vidis kako je ona otisla upucati muza sa djecom i kilom heroina pride) Onaj ko nije dzaba mu sto dozvola
I ne, dozvola za oruzje se ne daje da bi se razracunavao po cesti i da bi ga povlacio na nekog ko te osamari
condy

#44 Re: Zašto ovdje postoje ovakvi vozači ?

Post by condy »

insomnia78 wrote:

eto sta treba
Internet kabadahije koje su spremne za fight samo preko svog smartphona.
Oni kad bi imali oruzje, neko bi ih poput one trebe sto je muza upucala, natjerali da sami sebe upucaju :mrgreen:
TheMule

#45 Re: Zašto ovdje postoje ovakvi vozači ?

Post by TheMule »

Sara03 wrote:
TheMule wrote:Pa vjerovatno je imo dobar razlog
Koji je to dobar razlog/opravdanje da nekom mašeš
nožem iznad glave?
pa recimo ovaj ga je pogledo nako mrko, nije bio ljubazan, sviro, isaretio ili tako nesto. Moras znati bonton pri voznji
dgL_

#46 Re: Zašto ovdje postoje ovakvi vozači ?

Post by dgL_ »

Ja sam jedno vrijeme imao pendrek policijski sakriven u autu... Cisto zbog takvih situacija... Kad me moja luda dohvati da ne mogu nanijeti smrtonosne povrede... A ako ga dohvatim i nalupam nema veze... Medjutim sklonila mi je ljepsa polovina to :) sad nemam nista :(

Covjek jednostavno mora imati odbrambeno sredstvo jer nijr bas ugodno ni prijatno sklanjati se svakom klosarcicu misleci.. Mozda ima noz ili mozda je lud..
TheMule

#47 Re: Zašto ovdje postoje ovakvi vozači ?

Post by TheMule »

ja sam imo nindza choke (ili chake, kako se ono kaze) :P ispod sjedista, ali nikad nisam u saobracaju u nevolju upo, uvijek negdje drugo kad sam bio razoruzan i uvijek nekakva budala kad se najmanje nadas
problemnatravunu

#48 Re: Zašto ovdje postoje ovakvi vozači ?

Post by problemnatravunu »

Samo kad budemo imali policiju koja ce istinski da se bori za malog, obicnog covjeka, i takve face krvavo kaznjavati, kolicina tih nasilnika ce se smanjiti, a ovako, nerad, korupcija, lopovluk, nema nam bas naprijed
condy

#49 Re: Zašto ovdje postoje ovakvi vozači ?

Post by condy »

Ja imam kišobran u autu, za samoodbranu :D
Truba

#50 Re: Zašto ovdje postoje ovakvi vozači ?

Post by Truba »

od pasa?

ali kako se perfidno običnim ljudima prijeti sudom i nakim odštetama ako nekom razbiju staklo ili retrovizor u fajtu

a kad tebi neko razbije to isto onda krene ona ublehaška nemoj tužit nećeš ništa izvući samo ćeš pare na sud i advokata potrošiti

:?
Post Reply