Vidi socijaldemokratija u BiH je stara 100-njak godina, ovaj SDP je izvedenica iz svega toga, nasljednik tog jednog puta na kome su se mnogi zrtvovali, nazalost njihova snaga danas zavisi upravo od toga koliko su voljni da se zrtvuju za tu razumnu ideju koja se promice sve ove godine, nazalost tu ideju rijetki iskreno zive i da je SDP zivio samo od Sarajlija propao bi. Tuzlaci su meni iskreniji u toj zelji, ljuci, bezobzirniji i bezobrazniji i tamo SDP i opstaje pored svih problema koje imaju. Vidjecemo sta moze Rumenko, u svojoj stranci nije nebitan, u parlamentu se istakao svojim aktivizmom, pa i incijativama, tako su ga ljudi i primjetili, nisu po ljepoti...General War wrote: Razumijem ja to druze sudija...bez obzira ko ce biti od imena-hadjije su sebi podjelile reone. Ovi drzavu ne mogu niti ce promjeniti....a narod je ionako prepusten sam sebi vec poodavno. Ljudi ne jebu ustavni sud ni medjunarodni...a eto rumenko ce tu nesto promjeniti a u SDP-u je otkako je prohodao. Kad prije doktorira i na cemu (sta je radio do tad?)
Evo, pa citaj kad diplomira, magistrira, doktorira, sta je radio i kako je postao poznat...
http://www.sdp.ba/denis-becirovic/
Sta ce promjenit to cemo vidjeti...