Da li bi u ovom slučaju bilo opravdano udariti zenu?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
pustopoljina

#26 Re: Da li bi u ovom slučaju bilo opravdano udariti zenu?

Post by pustopoljina »

za ovakav vid komunikacije ces ti mozda dobiti ban, ako ti ko prijavi post.
ja sam danas dobro raspolozena, pa ostavljam tebi na dusu pisani trag tvoje pameti i junackoga duha :)
zforumas

#27 Re: Da li bi u ovom slučaju bilo opravdano udariti zenu?

Post by zforumas »

wewa wrote: kao i ostalih cetnika, ili?
Ovo "ili"...
Njanjavi

#28 Re: Da li bi u ovom slučaju bilo opravdano udariti zenu?

Post by Njanjavi »

pustopoljina wrote:za ovakav vid komunikacije ces ti mozda dobiti ban, ako ti ko prijavi post.
ja sam danas dobro raspolozena, pa ostavljam tebi na dusu pisani trag tvoje pameti i junackoga duha :)
Kakav je to moj vid komunikacije, ja ti kultura pojasnih svoj stav za koji si sama pitala.
Na sta se ti fabulozno upali i krenu mi se obracat kao keru.
Cega ba sjedi, dobro je???
Nauci insanski komunicirat sa ljudima drukcijeg stava pa onda prijavljuj do mile volje :roll:
Logovan

#29 Re: Da li bi u ovom slučaju bilo opravdano udariti zenu?

Post by Logovan »

Njanjavi wrote:
pustopoljina wrote:za ovakav vid komunikacije ces ti mozda dobiti ban, ako ti ko prijavi post.
Kakav je to moj vid komunikacije, ja ti kultura pojasnih svoj stav za koji si sama pitala.
Nauci insanski komunicirat sa ljudima drukcijeg stava pa onda prijavljuj do mile volje :roll:
Sjedite oboje, dobro je.
wewa

#30 Re: Da li bi u ovom slučaju bilo opravdano udariti zenu?

Post by wewa »

zforumas wrote:
Ovo "ili"...
ne vjeruj danajcima ni kad darove nose.

a mislim da je iz mojih ranijih postova jasno da sam protiv nasilja.
kao sto ce iz ove teme neminovno biti jasnije u kakvom drustvu zivimo...
pustopoljina

#31 Re: Da li bi u ovom slučaju bilo opravdano udariti zenu?

Post by pustopoljina »

Njanjavi wrote:
to sto ti samo za kerove znas, a ne za skolu, sastanke i slicno fakat nije moj problem.
ako se vidis kao ker, ja ti tu pomoci ne mogu, to je tvoj licni osjecaj.
Njanjavi

#32 Re: Da li bi u ovom slučaju bilo opravdano udariti zenu?

Post by Njanjavi »

Sta vam je svima sa sjedenjem danas :lol:
Boze sacuvaj mahnitog naroda, pa necu stojeci forumat, dje to ima :roll:
mad_max_ba

#33 Re: Da li bi u ovom slučaju bilo opravdano udariti zenu?

Post by mad_max_ba »

pratim :D
bezVolana

#34 Re: Da li bi u ovom slučaju bilo opravdano udariti zenu?

Post by bezVolana »

to je to civilizovano drustvo, neko tebi psuje a ti njega prebij :thumbup:
Logovan

#35 Re: Da li bi u ovom slučaju bilo opravdano udariti zenu?

Post by Logovan »

Njanjavi wrote:Sta vam je svima sa sjedenjem danas :lol:
Boze sacuvaj mahnitog naroda, pa necu stojeci forumat, dje to ima :roll:
Ma zajebavam se malo. :D
zforumas

#36 Re: Da li bi u ovom slučaju bilo opravdano udariti zenu?

Post by zforumas »

wewa wrote:
zforumas wrote:
Ovo "ili"...
ne vjeruj danajcima ni kad darove nose.

a mislim da je iz mojih ranijih postova jasno da sam protiv nasilja.
kao sto ce iz ove teme neminovno biti jasnije u kakvom drustvu zivimo...
I ja sam protiv nasilja svake vrste, ove pogotovo. Kako komentarises nastup doticne djevojke? Da li takve "zene" zasluzuju da se o njima pricaju vicevi?
muha_sa

#37 Re: Da li bi u ovom slučaju bilo opravdano udariti zenu?

Post by muha_sa »

pratim
Njanjavi

#38 Re: Da li bi u ovom slučaju bilo opravdano udariti zenu?

Post by Njanjavi »

pustopoljina wrote:
Njanjavi wrote:
to sto ti samo za kerove znas, a ne za skolu, sastanke i slicno fakat nije moj problem.
ako se vidis kao ker, ja ti tu pomoci ne mogu, to je tvoj licni osjecaj.
Meni se bogami nigdje tako ne obracase, sjedi, dobro je, ni u skoli ni na bilo kakvim sastancima.
Ne znam fakat nit me zanima gdje ti tako sastancis ni gdje si se tako skolovala, tvoja stvar.
To ako je tebi insanska komunikacija i ako si navikla na takvo obracanje i komunikaciju, zalim te cheri slatka.
Meni takvo obracanje drugom insanu nije normalno nit iole prijatno.
Henry Chinaski

#39 Re: Da li bi u ovom slučaju bilo opravdano udariti zenu?

Post by Henry Chinaski »

Ja se u takvoj situaciji, sa takvom curom ne bih mogao naći. Sumnjam da bih pored takve cure mogao biti pet minuta u autobusu, a ne u nekoj vezi.
S druge strane, ako bih to doživio od nepoznate cure na ulici, vjerovatno bi ostala ležati na cesti kao i muško (kod muškarca bi se, naravno, moglo desiti da i ja izvučem deblji kraj ali moj odgovor bi bio isti).
wewa

#40 Re: Da li bi u ovom slučaju bilo opravdano udariti zenu?

Post by wewa »

zforumas wrote:
I ja sam protiv nasilja svake vrste, ove pogotovo. Kako komentarises nastup doticne djevojke? Da li takve "zene" zasluzuju da se o njima pricaju vicevi?
kako komentarisem nekulturu i primitivluk? slabo i rijetko, inace bi mi cijeli dan prosao u tome, obzirom na podneblje u kojem zivim.
pustopoljina

#41 Re: Da li bi u ovom slučaju bilo opravdano udariti zenu?

Post by pustopoljina »

ma ja, sta ce ti se ko i obracati, samo stocem u glavu, ocam.
emmir1

#42 Re: Da li bi u ovom slučaju bilo opravdano udariti zenu?

Post by emmir1 »

meteorit135531 wrote:Provokativan je naslov , znam. :skoljka:
Danas sam , kao muškarac, kao osoba sa stavom i ponosom doživio najveće razočarenje koje muškarac može doživjeti...
Nije se meni ništa desilo, na sreću , ali da jeste ne znam kako bih reagirao. Možda nasilno, pa bih se kasnije kajao
:roll:
Sa strane tornja idem , i ulazim u kampus Univerziteta sa stražnje strane. I sad ispred mene ide jedan par , i negdje kod one druge klupe , samo sam čuo prasak. Jak prasak lomnjavu, i neku kesu ispred.. e sad , pošto uvijek imam slušalice i kad sam vani , rijetko obraćam pažnju na dešavanja oko sebe...
Sad posto mi je zvuk bas bio prodoran i jak , skinem da čujem razgovor.. jer sad je taj par stao i ja im se približavam, možda sam na nekih desetak metara od njih.. i već čujem riječi ženske
(koja po mojoj procjeni ima nekih 26 ili 27, tip također. Ona je bacila tu kesu u kojoj je nešto bilo lomljivo jer sam vidio krhotine i iz te kese je izletjelo desetak markera, flomastera, Šta već..
E sad , vjerujem da su par jer su se držali za ruke.. to sam vidio na samom početku kad sam ulazio u kampus..
Ono što me je ZAPREPASTILO: :shock: :shock: :shock:
Sad kad već prolazim pored njih čujem salvu psovki sa njene strane : (tip stoji i gleda u nju ko mutav).

Majmune jedan , jebem ti mater.. znaš li ti (sad spominje nešto oko pola sata sto je čekala.. nisam skopcao sta..
Jebacu ti ja sve najmilije... Jebo ti Bog mater :shock: .. Seljačino jedna... Jebem ti mrtve.. (ali možda sto je bilo još čudnije , ja sam se već primakao izlazu iz kampusa i cura se dere... i još se dva tipa okreću i gledaju u nju... neka cura sa nekim knjigama ide i kaze : Sta je ovoj ? :?

ona histerise, i još jače se dere.. vjerujem, namjerno.. mislim da su je čuli i na stanici... ne obazire se uopće.. :-)

ne znam za daljnji tok dešavanja , otisao sam svojim poslom , ali baš nešto razmišljam :

Poenta scene koju je napravila i ovih sočnih kocijaskih psovki (posebno za Boga i mater ) i to od strane cure?
Javna scena i blamiranje?
Razbijanje i bacanje kese?
Deranje i očito narušavanje javnog reda i mira, posebno u Kampusu Univerziteta? (Što je u krajnjoj liniji i kažnjivo zakonom) :thumbup:
Ali ono što mene zanima... Čemu sve to ? Ako je bio neki problem , to riješiš među svoja 4 zida , a ne onako javno da praviš cirkus i pometnju na javnoj površini...
:run:
Jasno je meni da danas ni žene ne drže do morala i pristojnosti bas pretjerano, ali ovaj slučaj mi bas drži vodu i pažnju...
Iz nekog ugla muškarca , je li ovakav način svadjanja i čiste uvrede i provokacija od dotične "dame" zaslužilo da se toj dami pokazu vaspitne mjere pa makar u vidu šamara ili u vidu da joj barem , u naletu bijesa snažno staviš ruku na usta , i time joj začepis gubicu? Ili da joj barem razbijes tasnu, na isti način na koji je ona razbila sadržaj kese ? :roll:

Mislim, za svadju je potrebno dvoje , (ljudi u vezi se stalno svadjaju , razumljivo) ali van svake pameti je da se žensko na onaj način bezobrazno ponaša , jos u javnosti... pa možda i zbog toga , misli da može raditi što joj je volja... Iskreno , bilo mi bas neugodno slušati.. :-)

Ja sam protiv bilo kakve vrste nasilja , ali možda bih i drugačije reagirao da me neko nasred ulice krene vrijeđati i psovati mi...
Zapravo , zašto neke žene misle da imaju Bogom dano pravo da se tako bahato i krajnje (ma nije to nekultura od dotične, to je primitivizam i krkanluk ) ponašaju ? :oops:

Meni bi to nagrizlo ego, i možda ne bih pravio razliku između muškarca i žene... tip je čitavo ono vrijeme išao ispred nje... i ne znam za dalje..
(Kao i američka policija , i onaj policajac sto je ispred supermarketa krajnje brutalno i krvnicki napao i savladao zenu , koja je odbila da mu pokaže sadržaj kese...)

Gdje se izgubila ona riječ sto je žene toliko vole cuti: Dama , kod pojedinih pripadnica ženskog pola ?
:run:

Nije !

Samo pobjeći od nje što dalje.
prog321

#43 Re: Da li bi u ovom slučaju bilo opravdano udariti zenu?

Post by prog321 »

sila je sasvim razuman proces uspostavljanja reda i mira.
a bez reda imamo anarhiju, dzunglu i nemire :-D
zforumas

#44 Re: Da li bi u ovom slučaju bilo opravdano udariti zenu?

Post by zforumas »

wewa wrote:
zforumas wrote:
kako komentarisem nekulturu i primitivluk? slabo i rijetko, inace bi mi cijeli dan prosao u tome, obzirom na podneblje u kojem zivim.
Ne dobih odgovor na drugo pitanje.
Njanjavi

#45 Re: Da li bi u ovom slučaju bilo opravdano udariti zenu?

Post by Njanjavi »

pustopoljina wrote:ma ja, sta ce ti se ko i obracati, samo stocem u glavu, ocam.
Mirna, lezi, na mjesto :D
wewa

#46 Re: Da li bi u ovom slučaju bilo opravdano udariti zenu?

Post by wewa »

zforumas wrote:
wewa wrote:
zforumas wrote:
Ne dobih odgovor na drugo pitanje.
sta podrazumijevas kad kazes 'takve' zene? na kakve viceve mislis? one u kojima se promovira nasilje protiv kojeg kazes da si i sam?
zenit dozic

#47 Re: Da li bi u ovom slučaju bilo opravdano udariti zenu?

Post by zenit dozic »

Zene treba udarat samo penisom i dlanom po guzi, osim u samoodbrani ili na treningu, ako se trenira borilacki sport.
Ovi sto bi ih udarali sakama su latentni pederi.
Sto se tice ovog slucaja, nasla krpa zakrpu, a jos je hasim nije znao zadovoljit pa treba frustrirana.
A moze biti da je kci kakvog kabadahije pa joj sirot ne smije nista.
Ne znamo pozadinu tako da mozemo samo nagađat :mrgreen:
bijela

#48 Re: Da li bi u ovom slučaju bilo opravdano udariti zenu?

Post by bijela »

tema za 8. mart :chmoljava:
pustopoljina

#49 Re: Da li bi u ovom slučaju bilo opravdano udariti zenu?

Post by pustopoljina »

Henry Chinaski wrote:Ja se u takvoj situaciji, sa takvom curom ne bih mogao naći. Sumnjam da bih pored takve cure mogao biti pet minuta u autobusu, a ne u nekoj vezi.
S druge strane, ako bih to doživio od nepoznate cure na ulici, vjerovatno bi ostala ležati na cesti kao i muško (kod muškarca bi se, naravno, moglo desiti da i ja izvučem deblji kraj ali moj odgovor bi bio isti).
i sta da se ispostavi da te spopala poremecena osoba?
u svakom mjestu zivljenja do sada bilo je poremecenih ljudi (oba spola) koji onako samo prilaze, sami sa sobom se svadjaju ili galame ili cak psuju.
jednom sam u tramvaju vidjela zenu koja sjedi sama i gleda u ljude par redova ispred nje i galami na njih. ljudi sjede, mirni ko bubice. pola sedam ujutru. poslusam bolje (na njemackom je galamila), a ona nevezano nesto totalno...svadja se sa nekim iz svoje glave, al' gleda ove oci u oci.
ili ima zgrada do moje, zenska bude pola dana na balkonu i galami, a' bas urla na nekog lika koji je valjda ostavio...kasnije mi komsinica ispricala da ona to godinama, da je zivjela sa tim nekim i prevario je i pokrao i otisao...ona prolupala.
pogotovo kod nepoznatih ljudi ne bih ni pomislila udariti nekog, kad ne znas ko je njegov problem.
Nayya

#50 Re: Da li bi u ovom slučaju bilo opravdano udariti zenu?

Post by Nayya »

Njanjavi wrote:
pustopoljina wrote:
Njanjavi wrote:Nije normalno ali budimo realni, neophodno je nekad.
Svjet nije normalno mjesto, svjet nije idealno mjesto.
Naravno da nije pozeljno, ali nenormalno mjesto i habitat poput naseg debilnog drustva te dovede u situaciju da je nekad neminovno i to.
Naravno da mogu izbjec izbjeci cu vazda al kad dodje mak na konac u takvim situacijama, zadnja stvar za koju mi puca kurac u tom trenu je jel to normalno il ne.
sjedi. dobro je.
nisam se prevarila.
i ta "djevojka" sigurno konta da je nekad jednostavno neophodno hebati mater momku, jer je ispustio staklenu vazu.
Nema potrebe da sjedim, lezim vec, tako komuniciraj sa ukucanima tim kerecim tonom, meni se tako ne obracaj.
Za takav vid komunikacije bi sad i ti dobila samarcinu da ti nikad vise ne naumpadne insanu se obratit kao keru. :roll:

kerećim tonom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: aj crkoh... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply