Zoya wrote:Kako nije moguće? Ja pratim radišine napisane riječi i zamišljam zgodnog ratara koji odloži motiku na tren dok post napiše i onda ponovo kopa ili upravlja traktoromOvako nekako
.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Nayya
#26 Re: Da li je ovo moguće?
- Njanjavi
#27 Re: Da li je ovo moguće?
Druze ti ako si u reali iole slican svojoj forumskoj personi, ti si u najmanju ruku sociopata, realno.radiša wrote:![]()
Kako nemam vidis da sam ti na svako pitanje dao odgovor,to sto se tebi ne sviđa je druga stvar.Inace je opste poznato da vecina internet frikova ima podvojene licnosti,na internetu su jedno a u rl sasvim drugo,tako me i ne cudi sto su se ovi rastali.
Tesko je bit orgigikao ja.
Svi mi imamo malkice drukcije persone online, neko budalese vise, neko manje, nekome je ovo lijep alat za prerastanje socijalnih anxioznosti i tripova, treba malo i siru sliku pogledat katkad.
Ima dosta psihologa koji zastupaju tezu da je online persona nekako bliza istinskom ja od one koju imamo u reali, jerbo je reala mnogo uslovljena drustvenim konstruktima i nametanjem ocekivanih sablona ponasanja, dok si online komotniji, slobodniji, iskreniji x puta sto zbog intimnijeg okruzenja sto zbog privida sigurnosti.
Prema tome sve to sto si nabrojao mozes sebi trkljat i lupetat mada u dubini duse i sam kontas da to iz tebe progovara gnjev i ogorcenost jer si mozda nekad imao lose iskustvo pa si sad okrenuo plocu.
Insan se moze povezat bilo gdje bilo kad sa bilo kim, nebitno jel online ili u reali.
Najsmjesniji su mi ovi koji trkljaju poput tebe svi su bolesni ako se zaljube online bla bla bla.
Pa gdje si zdravi covjece.
Realno meni je bolesniji tako iskljuciv i rigidan stav da to nije moguce i da je nesto lose u tome nego bilo sta drugo.
Zivi i pusti druge neka zive, sjebo si se sta ima veze, sjebali su se svi nekad, relax i svoj ti poso majstore
- BarbaDue
#28 Re: Da li je ovo moguće?
Naravno, bilo je i toga i to kvalitetnog zaljubljivanja. Jednostavno uđeš u taj svijet on ti se svidi a neda ti se da ga napustiš jer ti se sviđa svako novo iskustvo i nova priča.Nayya wrote:čuda se dešavaju, jesi se zaljubioBarbaDue wrote:Naravno da je moguće. Nije da se hvalim, ali dok sam bio pravo aktuelan na forumu javljale su se desetine djevojaka koje su me gotivile samo zbog slova koje sam prosipao po forumu. Pratile su moje pisanje i na taj način formirale sliku o meni. Da budem iskren i ja sam se javljao njima prateći njihov rad. Jednostavno se otvori "crna rupa" između vas dvoje.i stvari se počnu redati.
Vjerujem da je to slučaj kod svih forumaša.![]()
-
nightvision
#29 Re: Da li je ovo moguće?
Normalno, gdje ces se zaljubit u nekoga a da prije toga ne znas njegovo imovinsko stanje, pa to je prosto nemoguce. Zamisli samo koliko bi bilo glupo da se zaljubis u nekoga a onda vidis da je lik totalni kokuz.djevojka bez imena wrote:Dakle, nema sanse a i glupo je.
Jedino se mogu sloziti da takva zaljubljivanja nose sa sobom odredjenu dozu rizika, da ne nabrajam bezze razloge, znamo koji su, ali taj rizik postoji i sa ljudima koje prethodno upoznamo "uzivo".
- radiša
#30 Re: Da li je ovo moguće?
Sve si pogodila.Zoya wrote:Kako nije moguće? Ja pratim radišine napisane riječi i zamišljam zgodnog ratara koji odloži motiku na tren dok post napiše i onda ponovo kopa ili upravlja traktoromOvako nekako
- radiša
#31 Re: Da li je ovo moguće?
Zao mi je sto si se u onom mom pronasao pa sad pokusavas nesto da kao vrijeđas,neces uspjet jer nisam freak kao ti da me vrijeđa sto takvi napisu.Uzivaj.Njanjavi wrote:Druze ti ako si u reali iole slican svojoj forumskoj personi, ti si u najmanju ruku sociopata, realno.radiša wrote:![]()
Kako nemam vidis da sam ti na svako pitanje dao odgovor,to sto se tebi ne sviđa je druga stvar.Inace je opste poznato da vecina internet frikova ima podvojene licnosti,na internetu su jedno a u rl sasvim drugo,tako me i ne cudi sto su se ovi rastali.
Tesko je bit orgigikao ja.
Svi mi imamo malkice drukcije persone online, neko budalese vise, neko manje, nekome je ovo lijep alat za prerastanje socijalnih anxioznosti i tripova, treba malo i siru sliku pogledat katkad.
Ima dosta psihologa koji zastupaju tezu da je online persona nekako bliza istinskom ja od one koju imamo u reali, jerbo je reala mnogo uslovljena drustvenim konstruktima i nametanjem ocekivanih sablona ponasanja, dok si online komotniji, slobodniji, iskreniji x puta sto zbog intimnijeg okruzenja sto zbog privida sigurnosti.
Prema tome sve to sto si nabrojao mozes sebi trkljat i lupetat mada u dubini duse i sam kontas da to iz tebe progovara gnjev i ogorcenost jer si mozda nekad imao lose iskustvo pa si sad okrenuo plocu.
Insan se moze povezat bilo gdje bilo kad sa bilo kim, nebitno jel online ili u reali.
Najsmjesniji su mi ovi koji trkljaju poput tebe svi su bolesni ako se zaljube online bla bla bla.
Pa gdje si zdravi covjece.
Realno meni je bolesniji tako iskljuciv i rigidan stav da to nije moguce i da je nesto lose u tome nego bilo sta drugo.
Zivi i pusti druge neka zive, sjebo si se sta ima veze, sjebali su se svi nekad, relax i svoj ti poso majstore
- Njanjavi
#32 Re: Da li je ovo moguće?
Uopste te ne pokusavam uvrjedit bolan, ne bud tako osjetljiv ko nedojebana mlada.
Pa zar nisi ti operisan od plitkih emocija i kao kamen online
Nego ja dobih nekako utisak da tebe zulja sto tebe ne zovu na one kafice pa drvo i kamen na svaku iole normalnu interakciju preko foruma sipljas
Pa zar nisi ti operisan od plitkih emocija i kao kamen online
Nego ja dobih nekako utisak da tebe zulja sto tebe ne zovu na one kafice pa drvo i kamen na svaku iole normalnu interakciju preko foruma sipljas
- radiša
#33 Re: Da li je ovo moguće?
Uzivaj kako rekoh vecNjanjavi wrote:Uopste te ne pokusavam uvrjedit bolan, ne bud tako osjetljiv ko nedojebana mlada.
Pa zar nisi ti operisan od plitkih emocija i kao kamen online![]()
Aj em sori freak
- BarbaDue
#34 Re: Da li je ovo moguće?
Ovi koji su na forumu nevjerovatno destruktivni, sve im smeta i svi su za njih bolesnici u RL mogu biti samo, ili još veći destruktivci ili su totalni prisadi.
- Euridika
- Globalna šefica
#35 Re: Da li je ovo moguće?
Ne znam zbog čega je čudno da se ljudi zbliže, pa i zaljube putem online komunikacije, kao da je takav vid upoznavanja i zbližavanja neka novotarija. Jedino što je tu novitet je Internet, ali općenito indirektna upoznavanja su mnogo starijeg datuma (upoznavanja uživo i zabavljanja su novijeg datuma, ako gledamo historijski). Pa do prije 100 godina je bilo skoro nemoguće da se mladi momci susreću s djevojkama uživo, ljubovalo se preko pisama, ispod prozora, iza zastora i sl. Vrlo često se nisu ni vidjeli uživo prije braka, ili ako se i jesu vidjeli, bilo je u prolazu, iza mušebaka itd.
- muha_sa
#36 Re: Da li je ovo moguće?
HAVANA wrote:I ja muhu.
i Muha tebe bogme
bogat sam covjek
- Njanjavi
#37 Re: Da li je ovo moguće?
Vi ste svi freakovi, radisa je jedini normalan forumas odje 
- Warashii
#38 Re: Da li je ovo moguće?
Jbte koliki se broj brakova sklopio upoznavanjem na mIRC-u, a koliko ih je se i raskopalo
.
Pa tada da dobijes sliku od nekog trebalo je ihahaa. A zaljubljivalo se jebiga.
Pa tada da dobijes sliku od nekog trebalo je ihahaa. A zaljubljivalo se jebiga.
- ho oponopono
#39 Re: Da li je ovo moguće?
...aman, eto niko ni na koga ne drka...
...može to tipkati, to nema čovjek bi rek'o zdrav insan, ljudina i po...kad ono u biti patologija da je nema veće...izdaje se za jednu, a ovamo sasvim druga osoba...
...isto tako kad taj psiho ostavi net...pa ode uživo na fuka... jedno opet može da govori, drugo da radi, treće da misli...opet manipuliše sagovornikom...tako da patologija bilo iza tastature ili uživo, ona ostaje i dalje patologija...
...net nema mnogo veze sa time, niti povećava šansu da ćeš upasti u tu jebenu zamku...
...i sa jedne i sa druge strane tastature su persone...a iste te persone su i preko puta tebe na fuka, vopiju kad izađete vanka i upoznate se...i tada te može maslati neko o bilo čemu...ne treba skotu tastatura za laž...
...net k'o net...k'o i kad zapališ vanka, naletiš na nekoga...te nikad ne znaš šta može izmiliti iz te priče...možda kliknete, a možda i ne...
...može to tipkati, to nema čovjek bi rek'o zdrav insan, ljudina i po...kad ono u biti patologija da je nema veće...izdaje se za jednu, a ovamo sasvim druga osoba...
...isto tako kad taj psiho ostavi net...pa ode uživo na fuka... jedno opet može da govori, drugo da radi, treće da misli...opet manipuliše sagovornikom...tako da patologija bilo iza tastature ili uživo, ona ostaje i dalje patologija...
...net nema mnogo veze sa time, niti povećava šansu da ćeš upasti u tu jebenu zamku...
...i sa jedne i sa druge strane tastature su persone...a iste te persone su i preko puta tebe na fuka, vopiju kad izađete vanka i upoznate se...i tada te može maslati neko o bilo čemu...ne treba skotu tastatura za laž...
...net k'o net...k'o i kad zapališ vanka, naletiš na nekoga...te nikad ne znaš šta može izmiliti iz te priče...možda kliknete, a možda i ne...
- radiša
#40 Re: Da li je ovo moguće?
Radiša je uvijek imo muda u zivo prifuravat trebama a ne preko foruma.To ne rade pravi muskarci, samo mlakonje,mišići.Njanjavi wrote:Vi ste svi freakovi, radisa je jedini normalan forumas odje
Sad ispade da se svi muntaju po forumu i da su frikovi
Hajd ako mene vrijeđas nemoj druge,nisu ti nista radili.
- djevojka bez imena
#41 Re: Da li je ovo moguće?
ho oponopono wrote:...a što ne bi bilo moguće...ljudi se pojebu fino već prvu noć, a da nisu razmijenili ni 3 složene rečenice...
- djevojka bez imena
#42 Re: Da li je ovo moguće?
Ja bas volim tvoju sposobnost da izvuces samo tebi znan zakljucak il' tvrdnju, zabavno je.nightvision wrote:Normalno, gdje ces se zaljubit u nekoga a da prije toga ne znas njegovo imovinsko stanje, pa to je prosto nemoguce. Zamisli samo koliko bi bilo glupo da se zaljubis u nekoga a onda vidis da je lik totalni kokuz.djevojka bez imena wrote:Dakle, nema sanse a i glupo je.
Jedino se mogu sloziti da takva zaljubljivanja nose sa sobom odredjenu dozu rizika, da ne nabrajam bezze razloge, znamo koji su, ali taj rizik postoji i sa ljudima koje prethodno upoznamo "uzivo".
Zaljubiti se u nekoga radi njegovog pisanja je po meni apsolutno nemoguce, pri tome mislim na zaljubljivanje kakvo je opisala postavljacica, znaci samo slova, nema dejta, pogleda, dodira....ja ne bih mogla, ko moze bujrum i sretno!
- Njanjavi
#43 Re: Da li je ovo moguće?
Joj joj radisha sine, ko vas ne zna.radiša wrote:Radiša je uvijek imo muda u zivo prifuravat trebama a ne preko foruma.To ne rade pravi muskarci, samo mlakonje,mišići.Njanjavi wrote:Vi ste svi freakovi, radisa je jedini normalan forumas odje
Sad ispade da se svi muntaju po forumu i da su frikovi
Hajd ako mene vrijeđas nemoj druge,nisu ti nista radili.
Insani sa takvim naoko cvrstim, kategorickim stavovima sto se tice tih stvari, kao po pravilu budu prvi koji padnu na par slatkorjecivih sentenci.
Pusti ba suplju i opuschaj se
- radiša
#44 Re: Da li je ovo moguće?
Cuj sine,tata ti mogu bit 
Cim sam sebi tepas nemas ti vise od 30,narcise.
Cim sam sebi tepas nemas ti vise od 30,narcise.
- radiša
#45 Re: Da li je ovo moguće?
Jasta da me naguzi
divi mu nika njanjavi,isto da sam ja sebi stavio mawi swatki medo
necu ja vise,upropastio sam ovako divnu temu,mada si mi i ti diskutabilna sa nikom.
necu ja vise,upropastio sam ovako divnu temu,mada si mi i ti diskutabilna sa nikom.
- radiša
#46 Re: Da li je ovo moguće?
Nes mozda ti mene al ja za sebe garantovat ne mogukiki-miki wrote:Ma hajde mogao si sa mnom na kafu.radiša wrote:Jasta da me naguzi![]()
P.s. obecavam da te necu dirati
salim se zovi respu on kafe pije meni zena neda.
- radiša
#47 Re: Da li je ovo moguće?
Slab je ljubavnik cim se mene ufatio 
- Njanjavi
#48 Re: Da li je ovo moguće?
Dobar dobar radisa, drzi se dobro, otima se prafo 
A vjerujem i da lijepu guzu ima, ostavlja takav nekako dojam
Wadisha swatki trep trep
A vjerujem i da lijepu guzu ima, ostavlja takav nekako dojam
Wadisha swatki trep trep
- radiša
#49 Re: Da li je ovo moguće?
ne da sam otanjio nego sam zahrđo, ko ekserkiki-miki wrote:Mah i ti si otanjio
proslo moje vrijeme jbg.
- Njanjavi
#50 Re: Da li je ovo moguće?
Neka ba wadisha imamo mi i svojih problema.
Nema veze sto se nemre guzit vise, ima i drugih stvari u zivotu, pajel
Nema veze sto se nemre guzit vise, ima i drugih stvari u zivotu, pajel