To bi zaista bio pravedan i predivan plan. Medjutim na tom putu stoje Srbo-Balije. To su ti ljudi srpske nacionalnosti i islamske vjeroispovjesti. U miru UDBAS-i, u ratu profiteri. Imamo stvarno peh da se te gamadi nakotilo toliko da se ne moze ni disati, a kamolo sprovesti neki konkretan plan.Vodenjak wrote:I onda tu istu bosnjacku republiku pripojimo demokratskoj i prosperitetnoj Albaniji....Andaluz wrote:Kosovo je oteto Albancima i dato Srbiji Berlinskim Kongresom. Dejtonom je pola Bosne oteto Bosni i dato Srbima. Mislim da je jedino rjesenje da se Albanci i Bosnjaci udruze i vrate svoje nazada, a onda se izbore za Bosnjacku Republiku u Sandzaku. Tako Srbiju treba svesti na Beogradski pasaluk u njene historijske granice.Shoba wrote: Slazem se.....SRBIJA FOREVER!!!!......u svojim granicama.........![]()
Aj majko, lupanja, lupanja. lupanja!!!!!
Vala, ha ti sa svojom pricom ha gore pomenuti KingPhilip sa svojom!
Isti qrac druga ambalaza!
Buducnost Bosne i Kosova ide u paketu???
-
Andaluz
- Vodenjak
Mozda si ti i u pravu...Andaluz wrote:To bi zaista bio pravedan i predivan plan. Medjutim na tom putu stoje Srbo-Balije. To su ti ljudi srpske nacionalnosti i islamske vjeroispovjesti. U miru UDBAS-i, u ratu profiteri. Imamo stvarno peh da se te gamadi nakotilo toliko da se ne moze ni disati, a kamolo sprovesti neki konkretan plan.Vodenjak wrote:I onda tu istu bosnjacku republiku pripojimo demokratskoj i prosperitetnoj Albaniji....Andaluz wrote: Kosovo je oteto Albancima i dato Srbiji Berlinskim Kongresom. Dejtonom je pola Bosne oteto Bosni i dato Srbima. Mislim da je jedino rjesenje da se Albanci i Bosnjaci udruze i vrate svoje nazada, a onda se izbore za Bosnjacku Republiku u Sandzaku. Tako Srbiju treba svesti na Beogradski pasaluk u njene historijske granice.![]()
Sto bi se onda mogli najesti koljaca i bakljave, gljava bolji!
-
Zadig
Kosovo je oteto Albancima i dato Srbiji Berlinskim Kongresom. Dejtonom je pola Bosne oteto Bosni i dato Srbima. Mislim da je jedino rjesenje da se Albanci i Bosnjaci udruze i vrate svoje nazada, a onda se izbore za Bosnjacku Republiku u Sandzaku. Tako Srbiju treba svesti na Beogradski pasaluk u njene historijske granice.
dobar dobar!
-
privremeni
Taj "predivan" plan je realizovan, samo ne bih rekao da su se Bosnjaci udruzili, prije ce biti rijec o novoj vrsti "okupacije".Andaluz wrote:To bi zaista bio pravedan i predivan plan. Medjutim na tom putu stoje Srbo-Balije. To su ti ljudi srpske nacionalnosti i islamske vjeroispovjesti. U miru UDBAS-i, u ratu profiteri. Imamo stvarno peh da se te gamadi nakotilo toliko da se ne moze ni disati, a kamolo sprovesti neki konkretan plan.Vodenjak wrote:I onda tu istu bosnjacku republiku pripojimo demokratskoj i prosperitetnoj Albaniji....Andaluz wrote: Kosovo je oteto Albancima i dato Srbiji Berlinskim Kongresom. Dejtonom je pola Bosne oteto Bosni i dato Srbima. Mislim da je jedino rjesenje da se Albanci i Bosnjaci udruze i vrate svoje nazada, a onda se izbore za Bosnjacku Republiku u Sandzaku. Tako Srbiju treba svesti na Beogradski pasaluk u njene historijske granice.![]()
-
Constantine
Kosovo nije nikada bilo u sastavu Albanije niti samo albansko niti samo srpsko i bilo je u Srbiji do lipnja 1999. a sada će postati neovisno točnije za nekih 10-ak godinica.
-
digger
Znam da u Spaniji ima spanskih musica, ali bogati, ima li u Andaluziji i spanskih zamkova ("chateaux en espagne")?Andaluz wrote: Kosovo je oteto Albancima i dato Srbiji Berlinskim Kongresom. Dejtonom je pola Bosne oteto Bosni i dato Srbima. Mislim da je jedino rjesenje da se Albanci i Bosnjaci udruze i vrate svoje nazada, a onda se izbore za Bosnjacku Republiku u Sandzaku. Tako Srbiju treba svesti na Beogradski pasaluk u njene historijske granice.