Nulta zona parkinga - hahaha
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- muha_sa
#26 Re: Nulta zona parkinga - hahaha
nije se rodio ko je nama ugodio 
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#27 Re: Nulta zona parkinga - hahaha
u zg ovo postoji vec 17-18 god....
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#28 Re: Nulta zona parkinga - hahaha
Gdje ces to hadzijama uvesti 
- Filter
#29 Re: Nulta zona parkinga - hahaha
sad mi je dernek u ulici od 8 do 17, a treca sam zona. ako uvedu na ovo i vinjete... gori hala 
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#30 Re: Nulta zona parkinga - hahaha
dgL_ wrote:Ako upalis kliker shvatices da to mene ne dotice... Ionako nisam tu parkirao osim poslije 8 kad idem na fuka u grad...konektovan wrote:Meni zao druga dgL_a, nece vise moci parkirati po onim uličicama.
Samo mi je smijesno pravilo... Kao da ce nekog bolit rodjak dal je neko 2 sata ili 4-5 dokle god je platio uredno...suplja prica
Fol ce biti u kontrolama. Dosad su to tolerisali, ali sad ce biti malo drzgacije. Imas ljude koji plate parking sat vremena, a ostanu 5 sati.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#31 Re: Nulta zona parkinga - hahaha
Parkirace ti u haustorFilter wrote:sad mi je dernek u ulici od 8 do 17, a treca sam zona. ako uvedu na ovo i vinjete... gori hala
-
ado-šampion
#32 Re: Nulta zona parkinga - hahaha
Jbt zbog cega se u Sa dize frka.
Sasvim normalna stvar. I ne samo u centrima, vani i dalje od centra postoje ogranicenja od sat vremena, ispred opstina, trgovina, itd, cak i gdje je dzaba parking. Da hadzija ne bi parkirao vazdan pred opstinu pa ljudi koji dodju da nesto zavrse kruze po sat vremena.
- Bakir1
#33 Re: Nulta zona parkinga - hahaha
uvodi se i na elidzibitanga_sa_otesa wrote:u zg ovo postoji vec 17-18 god....
-
tempuser
#34 Re: Nulta zona parkinga - hahaha
Dizu frku oni kojima je sve sto se placa i sto se primjenjuje u uredjenim drzavama skupo i pljacka Daj nam Europu, al nemoj da se placa, daj da se hebemo al da nam ne udje!ado-šampion wrote:Jbt zbog cega se u Sa dize frka.Sasvim normalna stvar. I ne samo u centrima, vani i dalje od centra postoje ogranicenja od sat vremena, ispred opstina, trgovina, itd, cak i gdje je dzaba parking. Da hadzija ne bi parkirao vazdan pred opstinu pa ljudi koji dodju da nesto zavrse kruze po sat vremena.
Kao sto napisah u temi za guzve, sve je to "demitivacija" za trenutno stanje "jedan putnik - jedan auto". Sad su uveli lisice, ostani preko 2h, nema vise teske artiljerije, zovi puka itd, sad se zakatance, donji si 30 KM i cao.
Gledam primjer iz svoje blizine, mater se satra cisteci po kucama, kcer malo radi malo ne radi po buticima. Zive na AP a mala radi po trznim centrima, znaci sve ravno, sve pokriveno prevozom, al jok, dje ce to u tramvaj i trolu. Zato se kupio auto i to dizel i svaki dan autom ona sama na posao, nabijanje po zabranama jer je placanje parkinga van svake pameti pa kad je digne pauk ne valja drzava.
- Haris.ba
#35 Re: Nulta zona parkinga - hahaha
Bakir1 wrote:uvodi se i na elidzibitanga_sa_otesa wrote:u zg ovo postoji vec 17-18 god....
A gdje će uvesti?
- Henry Chinaski
#36 Re: Nulta zona parkinga - hahaha
Što bi nekome ugađao?muha_sa wrote:nije se rodio ko je nama ugodio
Ljudi su ovce i moraš im odrediti pravila. Ako se svi slušaju, onda imaš nešto kao što je naša država...
-
dgL_
#37 Re: Nulta zona parkinga - hahaha
Imas i ljude koji su duzni to da prate... Ne vidim fkt problem... Ima bezobrazluka kao i svugdje... Al zato mu pauka zovnes i vozi miskokonektovan wrote:dgL_ wrote:Ako upalis kliker shvatices da to mene ne dotice... Ionako nisam tu parkirao osim poslije 8 kad idem na fuka u grad...konektovan wrote:Meni zao druga dgL_a, nece vise moci parkirati po onim uličicama.
Samo mi je smijesno pravilo... Kao da ce nekog bolit rodjak dal je neko 2 sata ili 4-5 dokle god je platio uredno...suplja prica
Fol ce biti u kontrolama. Dosad su to tolerisali, ali sad ce biti malo drzgacije. Imas ljude koji plate parking sat vremena, a ostanu 5 sati.
- Travnički Noćni Šetač
#38 Re: Nulta zona parkinga - hahaha
...kockica_kockica wrote:Najbolji dio dana je onaj kada shvatim da se moja stolica na poslu okrece
Upravo shvatio isto... Ovo fakat dobro ... najbolji dio dana definitivno
- Ned071
#39 Re: Nulta zona parkinga - hahaha
sad ce te kafu pit' ko talijani, u dva srka
Aščiluk, Branilaca Sarajeva, Ćemaluša, Ćumurija, Despićeva, Gimnazijska, Hadži Ristića, Kulovića, Radićeva, Safvet bega Bašagića do ulice Petke, Sagrdžije do ulice Ćemerlina i ulica Zelenih beretki.
Aščiluk, Branilaca Sarajeva, Ćemaluša, Ćumurija, Despićeva, Gimnazijska, Hadži Ristića, Kulovića, Radićeva, Safvet bega Bašagića do ulice Petke, Sagrdžije do ulice Ćemerlina i ulica Zelenih beretki.
- Filter
#40 Re: Nulta zona parkinga - hahaha
valjda se neko sjeti da napise ispravno pAtke 
- Ned071
#41 Re: Nulta zona parkinga - hahaha
nece, namjerno sam ostavio kopirano...
- supercali
#42 Re: Nulta zona parkinga - hahaha
Jednostavnije su mogli napisati u krugu tramvaja trojke
- mayab
- kockica_kockica
#44 Re: Nulta zona parkinga - hahaha
Travnički Noćni Šetač wrote:...kockica_kockica wrote:Najbolji dio dana je onaj kada shvatim da se moja stolica na poslu okrece
Upravo shvatio isto... Ovo fakat dobro ... najbolji dio dana definitivno
Predobro jel' da
- Kemal Malovčić
#45 Re: Nulta zona parkinga - hahaha
Sarajevo cijelo možeš za pola dana pregaziti. Od Marindvora do Čaršije za pola sata najlaganijim hodom. Ali delegacija bi svuda autom.
- Travnički Noćni Šetač
#46 Re: Nulta zona parkinga - hahaha
Ja više neću autom...
Meni je dovoljna stolica sa posla...

Meni je dovoljna stolica sa posla...
-
AmirBaa
#47 Re: Nulta zona parkinga - hahaha
sav se ospem od komentara u europi je to normalno...jel u europi normalno da je 40% stanovnistva nezaposleno, da je prosjecna plata troduplo manja od one u njemackoj a namirnice skuplje, jel normalno da je gradski prevoz u raspadu, jel normalno da vode nema trecinu dana u glavnom gradu, da se svaki dan opljackaju 3-4 prodavnice/kladionice a niko ne bude uhapsen za to, itd. itd. Izgleda mi se furamo na europu samo kad su u pitanju zabrane i udaranje po dzepu gradjana, a ne do Bog da se poveca standard ili smanji nezaposlenost...Bullet Tooth Tony wrote:Normalno je u Evropi da se u centru ne smije parkirati duze od dva sata .... Cak imaju stubici na sredini parking mjesta (trotora naravno),koji registruju kad dodjes i postanu zeleni , nevezano jesi li platio kartu ili nisi, ako si duze od dva sata postanu crveni pa policija samo prodje sa autom i vidi sta je crveno a sta nije .... Ako je crveno kazno , ako je crveno i nemas karte dupla kazna
i pustite se suplje "nismo mi evropa" ... treba se ugledat na bolje ne na gore
-
dgL_
#48 Re: Nulta zona parkinga - hahaha
Svi ovi sto gledaju kako je u Europi, razgulote brate niko vam ne brani... Ako vam se svidja kako je. U Europi... Poserem vam se na Europu i kako je tamo... Nameti i porezi mogu bit ko u Europi, a prava gradjana nikad... Fasisti!AmirBaa wrote:sav se ospem od komentara u europi je to normalno...jel u europi normalno da je 40% stanovnistva nezaposleno, da je prosjecna plata troduplo manja od one u njemackoj a namirnice skuplje, jel normalno da je gradski prevoz u raspadu, jel normalno da vode nema trecinu dana u glavnom gradu, da se svaki dan opljackaju 3-4 prodavnice/kladionice a niko ne bude uhapsen za to, itd. itd. Izgleda mi se furamo na europu samo kad su u pitanju zabrane i udaranje po dzepu gradjana, a ne do Bog da se poveca standard ili smanji nezaposlenost...Bullet Tooth Tony wrote:Normalno je u Evropi da se u centru ne smije parkirati duze od dva sata .... Cak imaju stubici na sredini parking mjesta (trotora naravno),koji registruju kad dodjes i postanu zeleni , nevezano jesi li platio kartu ili nisi, ako si duze od dva sata postanu crveni pa policija samo prodje sa autom i vidi sta je crveno a sta nije .... Ako je crveno kazno , ako je crveno i nemas karte dupla kazna
i pustite se suplje "nismo mi evropa" ... treba se ugledat na bolje ne na gore
-
AmirBaa
#49 Re: Nulta zona parkinga - hahaha
mogu li prvo plate i postotak zaposlenosti kao u europi pa cemo onda placati i hebati se koliko god treba ?tempuser wrote:Dizu frku oni kojima je sve sto se placa i sto se primjenjuje u uredjenim drzavama skupo i pljacka Daj nam Europu, al nemoj da se placa, daj da se hebemo al da nam ne udje!ado-šampion wrote:Jbt zbog cega se u Sa dize frka.Sasvim normalna stvar. I ne samo u centrima, vani i dalje od centra postoje ogranicenja od sat vremena, ispred opstina, trgovina, itd, cak i gdje je dzaba parking. Da hadzija ne bi parkirao vazdan pred opstinu pa ljudi koji dodju da nesto zavrse kruze po sat vremena.
![]()
Kao sto napisah u temi za guzve, sve je to "demitivacija" za trenutno stanje "jedan putnik - jedan auto". Sad su uveli lisice, ostani preko 2h, nema vise teske artiljerije, zovi puka itd, sad se zakatance, donji si 30 KM i cao.
Gledam primjer iz svoje blizine, mater se satra cisteci po kucama, kcer malo radi malo ne radi po buticima. Zive na AP a mala radi po trznim centrima, znaci sve ravno, sve pokriveno prevozom, al jok, dje ce to u tramvaj i trolu. Zato se kupio auto i to dizel i svaki dan autom ona sama na posao, nabijanje po zabranama jer je placanje parkinga van svake pameti pa kad je digne pauk ne valja drzava.
-
tempuser
#50 Re: Nulta zona parkinga - hahaha
Jel normalno da u drzavi u kojoj je sve tako kao sto pises i u kojoj je prosjecna plata 400 EUR da imas ovoliko broj auta? Daj nam auta kao da smo u Europi, al nemoj nista drugo! Sto ne mogu ovih ato bi se hebali a da im je udje, sto pekari hljeba ne bi platili da se ne mora!